اين كرافيك enb هستنقل قول:
ما منتطريم
اين كرافيك enb هستنقل قول:
ما منتطريم
داداش جان اين مود نيست اين عكس بازي يكي از بچه ها ولي اگه اون براق شدنو مي خواي بايد بگردمنقل قول:
به نظر بنده اصلا بازي خراب ميشهنقل قول:
ديگه خيلي بد ميشه فقط مخصوص افراد بالاي 18 سالهنقل قول:
اینو ریختم .(enb رو ) ولی ماشین ها هیچ شباهتی به این پیدا نمی کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ما هم منتظریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا دیگه از الانش که بدتر نمیشه.نقل قول:
ديگه خيلي بد ميشه فقط مخصوص افراد بالاي 18 ساله
چرا نمي شه خوب اشكال نداره برا تو خصوصي مي دم البته بايد صبر كنينقل قول:
داره تموم ميشه
محسن جون خصوصی رو ول کن برای همه بزار هرکی خواست دانلود میکنه . اقای معین انقدر الکی پست نده همه سوالاتتو تو یه پست بده .
پس یکی جواب منو بده...
نمي دونمنقل قول:
راستي txd آدم ها خراب شده دو باره بايد براش درست كنم پس بازم طول مي كشه
آقا چرا كسي جواب مارو نميده؟ آقا ابي شما در مورد سوال ما توي صفحه ي 583 چيزي نميدوني؟
_______
بدون آموزش درست كردن پلاك سمند پليس رو نميتونم بذارم.
_______
آقا محسن ما منتظريم ولي حجابش كامل باشه بهتره. يه چند تا زن با حجاب هم توي بازي داشته باشيم!:27:
ببین تو یه مدل 20% بزار
یه مدل 50%
یه مدل 80%
هرکی هر کدومو خواست دان میکنه
برا منم به صورت خصوصی 200% رو بده :31:
به آقا آرمین عزیز
چه عجب یادی از این تاپیک کردی ؟؟؟
خب 20 درصد میشه یه چیز و یه چیز دیگه... مساحتو حساب کنی همون 20 درصد میشه..... اگه گنگسترن میشه رو پشتشون منظورم کمرشون تاتو خفن بزاری تا با حال بشه ....البته شکمشون هم میشه هاااااااااااا:5::21:نقل قول:
شکرا جزیلا
آقا کسی نمیخواهد به سوالات من جواب بده؟
من یک بار دیگرر تمام سوالاتم را در یک جا مطرح میکنم شاید بهش جواب داده بشود.
1.چه کار کنم تا ماشین سر پیچها روی آسفالت خط نکشه و خاک بلند نکنه.
2.من ماشین towtruck را با زدمودلر ایمپورت کردم ولی قسمت آجیر و بعضی قسمتهای دیگر سفید بود در صورتی که در خود بازی اینطور نیست. بعد من هم فایل txd ماشین را باز کردم و خبری از رنگی برای اجیر نبود.من چطوری میتونم این مشکل را حل کنم؟یعنی وقتی با زدمودلر ایمپورت میکنم همه جای ماشین مثل داخل بازی رنگ داشته باشه؟(حتی وقتی اکسپورت هم میکنم همینجوری سفید است)
3.چطوری میتونم منوهای بازی را فارسی کنم؟
امیدوارم هر چه زودتر جواب بدین.
یعنی چی ؟نقل قول:
یعنی شما داری زن با حجاب یعنی با جادر و روسری درست می کنی؟
ولی فکر نکنم بتونی بیاری تو بازی اگه آوردی تو بازی و بازیت کار کرد ما رو هم خبر کن:31:
كي خواست با چادر و روسري درست كنه خوشم نمياد بعد اينا گنگسترن چادر مي خوان چي كار :21::27:نقل قول:
گفتم از 80 (يا 90) درصد به پايين يعني مثل خارجي ها
محسن ما را دیوانه کردی ای مرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگزار این مود را دگر.ولی انصافا حرف arthas درسته چند نوع درست کن هر کی هر چی خواست می ریزه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (تو لیست دوستام هست ولی اسمشو نمی دونم)
ما هستیم شما کم پیدایی دوست عزیز. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به آقا آرمین عزیز
چه عجب یادی از این تاپیک کردی ؟؟؟
ایشاللاه تا فردا شب این مود محسن جان تموم شه.
اسمش وحيدهنقل قول:
ولی انصافا حرف arthas درسته چند نوع درست کن هر کی هر چی خواست می ریزه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (تو لیست دوستام هست ولی اسمشو نمی دونم)
اسمم محسنه :31: وحید هست به امضام توجه نکن نوشته محسن :31:نقل قول:
ولی انصافا حرف arthas درسته چند نوع درست کن هر کی هر چی خواست می ریزه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (تو لیست دوستام هست ولی اسمشو نمی دونم)
ممنوننقل قول:
اسمش وحيده
ببین یادت نره برا من 200% درست کنی :31:
چادر و مقنعه هم لازمه :31:
خب بریم سر برنامه اول : تا حالا شده به این مسئله دقت کنید که در بازی آتش سوزی ها یا ریختن خون آدم ها بعد از کشتن چقدر مصنوعی هستند ، یا جرقه هایی که در اثر تصادف یا شلیک گلوله درست می شوند مثل لامپ های بزرگ که می ترکند و خیلی ناشیانه هستند ، یا نشانه گیر های هواپیماها خیلی ساده هستند ، مخصوصا که بلند شدن گرد و غبار و خاک از زمین ، مه آلود شدن هوا ، ریختن آب از بدن سی جی بعد از بییرون آمدن از اب و بیرون امدون کف از کپسول آتش نشانی همه و همه با گرافیک پایینی که دارند علاوه بر کارتونی شکل کردن بازی ، سرعت رو هم پایین می یارن . اما حالا باین مدی که درست کردم تمام مشکلات بالا برطرف میشه . یعنی بعد نصب این مد خواهید دید که آتش سوزی ها یا ریختن خون آدم ها بعد از کشتن شدن ، ، یا جرقه هایی که در اثر تصادف یا شلیک گلوله درست می شوند ، بلند شدن گرد و غبار و خاک از زمین ، مه آلود شدن هوا ، ریختن آب از بدن سی جی بعد از بییرون آمدن از اب و بیرون امدون کف از کپسول آتش نشانی چقدر طبیعی خواهند شد و علاوه بر تمام موارد ذکر شده دیگه هنگام نمایش این کارها سرعت بازی کم نمیشه. مانند عکس زیر که البته کیفیت بدی داره ولی خودتون نصب کنید تا بهتر این موضوع را درک کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://mohamm ad1372.blogfa.com/page/erorr.aspx
مد ششم : در بازی از وجود حیوانات به جز پرنده ها که مانند کاغذی در هوا می چرخن خبری نیست و این هم یکی از ضعف های بازی هست . اما حالا که راک استار وقت درست کردن حیوانات را در این بازی نداشته خب ما براش میذاریم. خب این مد به بازی گوریل اضافه می کند و برای طبیعی تر بودن ، بیشتر اونها رو در شهر 2 ( همان روستاها ) گذاشتم . پس برای اینکه بتونید گوریل هارو ببینید برید به روستاها . اما مواظب باشید آنها وحشی هستند و ممکنه به شما حمله کنند اما بعضی دیگر آرام و خانگی هستند و حتی ماشین سواری هم می کنند . مثل عکس زیر :
http://mohammad1372.blogfa.com/page/erorr.aspx
اين دو تا مود براي سايت :
هستکد:http://www.mohammad1372.blogfa.com/post-513.aspx
خیلی ممنون :)نقل قول:
نکنه جایگزین یکی از آدما کردین که ماشین سواری میکنه؟ :31::31:
میشه اون مود جن وروح را نیز بزارین... مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.gtainside.com/en/download.php?do=download&id=17190
افراد زير 15 سال دانلود نكنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.gtainside.com/en/download.php?do=download&id=17189
ببخشيد يه خبر از gta iv براي پي سي اومده اينم جلدشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوص افراد بالاي 18 ساله
اينم يه مودي بود حيفم اومد نزارم اين خونه كارلو قشنگ مي كنه:
عكس :کد:http://www.gtainside.com/en/download.php?do=download&id=17782
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.gtainside.com/en/download.php?do=download&id=17466
آخ جون جوکر :31:
Mod ro nemishe download kard vaghti click mikonam migeh in site report shodeh keh safe nist va beh computer attack mikoneh yeh ja digeh nemishe upload koni
:13:
پایان gta san حتما gta iv رو بخرید . yes
یکی آموزش نصب فایل های cleo رو برای من بزاره.اگر هم نیاز به برنامه دارد لینک دانلود رابرای من بگزارد.
gta iv کی تو ایران میاد.
در اصل مال بالای 8ساله :31:نقل قول:
ببخشيد يه خبر از gta iv براي پي سي اومده اينم جلدشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوص افراد بالاي 18 ساله
مگه ندیدید برا xbox 3روز تو بازار بود بعد به طور فجیعی بیشترشو جمع کردن
اینو اصلا نمیزارن وارد بازار بشه !!!
می شود که لیست Important Mod های بازی GTA را به همراه لینک دانلود آن اینجا بگذارید؟
اصلا اموزش نمی خواد تو هر مود cleo ای که دانلود میکنی رو توی پوشهی cleo بریز اگه cleo نداری بگو تا بذارمنقل قول:
اره ندارم برایم بزار....
می شه یکی اون حیوان وحشی رو برام تو یه جا دی گه اپلود کنه؟
بیا اینم cleo
راهنمای دانلودکد:http://mihd.net/62finb0
بعد از اوردن سایت روی request ticket کلیک کنید بعد چند لحظه صبر بعد روی گزینهی dwnload بزنید بعد هر چی که از فایل فشرده شده در اوردی توی محل نصب بازی بریز
اقای معین شما میتونی اون حیوان وحشی رو تو یه سایت دیگه برام اپلود کنی؟
اين بازي به علت برهنگي و قرص و الكل و هزار كوفت و زهر ماري كه توش داره تو ايران غير قانونيه:37:نقل قول:
اين بازي تو همه جاي دنيا به غير از ايران پخش ميشه (مگر اينكه از اينترنت دانلود كنيد)
اينا خبار كوتاهي بود خدا كنه اينطوري نشه
کدومو... اون دو تا جن و روح رادارم.