دوستان نامحدود 4 مگ ماهانه حدودا چقدره سرعت دانلودش؟
حجمی ک قبلا میگرفتم اینجا نهایت به 2 مگ میرسید
بعد از اتمام حجم سرعت کم میشه به چقدر میرسه؟
ممنون
Printable View
دوستان نامحدود 4 مگ ماهانه حدودا چقدره سرعت دانلودش؟
حجمی ک قبلا میگرفتم اینجا نهایت به 2 مگ میرسید
بعد از اتمام حجم سرعت کم میشه به چقدر میرسه؟
ممنون
من دارم حدودا سرعت دانلود 500 هستنقل قول:
حجمش هنوز تموم نشده
ولی تو پنل نوشته میشه 32 کیلوبایت
دمشون گرم واقعانقل قول:
4 مگ اگه میرسه به 32 دیگه 1 مگ باید قطع شه :| همون 32 هم نباشه سنگین تره والا فرقی نداره با بی اینترنتی !
قرن 21 سال 2018 دنیا دنبال 5G با فلان سرعت ما دوباره داریم با این سرعتای کیلوبایتی دست و پنجه نرم میکنیم
کاملا با این طرحای جدید بردن به عقب همه چیو
سرویسای حجمی هم ک واقعا گرونن نمیصرفن!
اينا سرويس رو وايرلسه، و حق دارن اينجوري ميدن. همه دنيا همينه.نقل قول:
اوني که باعث گرون شدن اينترنت شد و باعث شد شما اينترنتتون 30 سال عقب بمونه از دنيا اون مخابرات حرمزاده تمام کارمنداي حرومزادشن که الان براي شما فيبر نوري که هيچي vdsl هم درست سرويس نميده، تمام شرکت ها در تهران دکل نصب کردن تمام تهران شده دکلستان آمار سرطان از امواج رفته بالا فقط به خاطر مخابرات ک،،،ن گشاد حرومزاده که فيبر و اينترنت فيبري در شهرها نکشيده. ما اينترنت بيسيممون سريع تر از کابليه، بر منکرش لعنت.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
انحصار همینهنقل قول:
من td گرفتم بعد دیدم نمیصرفه به قیمتش
واقعا هم غیرمنطقی نمیگم چون نت خط همین ایرانسل برات بهتر درمیاد تا td ! حجم بیشتر یا مساوی عوضش همراهته همه جا با سرعت خیلی بالاتر و قیمت کمی بهتر
بعد خواستم adsl بگیرم تمام شرکتا گفتن پورت نداره مرکزتون نمیتونیم بدیم رفتم مخابرات خودش بهم داد نیم ساعته هم وصل شد!
حالا ازینور یه حالی دارن به ملت میدن اونم اینکه تایم سرویست تموم میشه ولی نتت وصل میمونه قطعش نمیکنن و میتونی تا آخرین مگ حجمتو مصرف کنی!
الان دو ماه شده دارم از سرویس 1 ماهه استفاده میکنم تازه آخرای حجممه که 100 گیگ بوده(تازه اون بین الملل و داخلی هم اصلا ندیدم توش رعایت شه!!)
مطمئنا باگ نیست باخبرن ازش
همه سرویس ها (از 1 تا 4 مگ) محدود میشن روی همون 32 کیلوبایتنقل قول:
اين دفاع کردنا واسه ملت نون و آب نميشه، کم کاري مخابرات و فساد بزرگش با اين طرح هاي صد من يه غاز که گفتي جبران نميشه، مشکل از ايرانسل هم نيست، مشکل از مخابرات دولتيه.نقل قول:
اشنا بود؟ چون من سوال کردم گفت نمیدیمنقل قول:
نه ایرانسل، بلکه اسیاتک هم همینو گفت
بهترین بسته تی دی برای پر مصرفا ۲۰۰ گیگ بعلاوه ۱۰۰ گیگ شبانه مجموعا ۳۰۰ گیگ سه ماه که با مالیاتش میشه ۲۵۰ تمن هست ولی بازم گرونتر از ای دی اس ال هست . من حدود ۶ ماهه دارم میگیرم . گیگی کمتر از ۱۰۰۰ تمن در میاد . مصرفم فوق العاده بالاس
من که خط تلفن ندارم ای دی اس ال بگیرم
تک طبقه هستیم وایرلس هم نمیدن بهمون
مبین نت هم پوشش نداریم
تنها اینترنت خونگی که میتونم بگیرم همینه
بخوامم مودم بگیرم برای 4g همراه اول . بسته های همراه اول برای پر مصرفا فوق العاده افتضاهه
شدیدا منتظرم تی دی شاتل بیاد . چون به احتمال فراوان نت تایپ ۲ هست . فقط امیدوارم بسته هاش مقرون به صرفه باشه و یه طرح ورودی بزارن که مودمش خیلی گرون در نیاد
تا زمانی که ایرانسل برای ip دهی به کاربرانش از shared public ip ( یک ip برای چند دستگاه ) استفاده میکنه همین مشکل وجود داره و تنها راهش استفاده از سرور مجازی مانند میکروتیک هست ، ولی مبینت ip valid میده اگه درخواست کنید اونطور که شنیدمنقل قول:
بله دقیقا همین مشکل هست . بنظر هم هیچ وقت درست نخواد شد . بله مبین نت این مشکل رو نداره .نقل قول:
در هر صورت من منتظر میمونم که تی دی شاتل بیاد . چون دل خوشی از مبین ندارم . هر چند منطقه من هم تحت پوشش نیست
مبین نت بسته 100 گیگ میده 70نقل قول:
بسته 200 گیگ میده 100
شبانه هم داره
سرعتش تا 40 مگ هم بازه
بنظرتون به صرفه تر نیست؟
چون خودم میخوام از ماه بعد بسته 100 گیگ مبین نت بگیرم
الان 4 مگ نامحدود ایرانسل دارم
خوبه . تازه طرح شروعشم بد نیست . ۱۵۰ گیگ سه ماه با مودم ۲۵۰نقل قول:
ولی بنظرم هیچ چیز جای کیفیت رو نمیگیره . من ملاکای اصلیم
۱ - ثبات پینگ برای بازی آنلاین
۲ - قطعی کم
۳- تک کانکشن مناسب برای لود کردن صفحه و اینستگرام
۴- نت تایپ اپن برای پلی استیشن
اگه این مواردش خوب باشه به محض اینکه منطقمون تحت پوشش قرار گرفت . میگیرم
تعویض سیمهای مسی با فیبر نوری و تامین تجهیزاتش هزینه خیلی زیادی میخواد که برای اینکار نیاز به یه طرح ملی و اختصاص بودجه توسط مجلس داره الانم که شرکت مخابرات خصوصی شده و بودجه دولتی نداره حتی هزینه تعمیرات سیسمتهاشون هم با زور پرداخت میکنن و کلی بدهی دارن طوری که مجبور شدن هزینه ثبت نام تلفن ثابت رو 5 برابر افزایش دادن دولت و مجلس و بالاتریها هم این چیزا براشون مهم نیست متاسفانه تو ایران مقصر فقط یه شرکت و اداره خاص نیست بلکه خانه از بای بست ویران هستنقل قول:
داداش اينا که ميگي اينترنت ايران نيست[emoji23] البته به دلايلي هم حق دارن تعداد ايپي ها هم کمه فکر کنم مجبورن nat3 بدننقل قول:
سلام اخوری درحال حاضر از بسته 4 مگ نامحدود راضی هستی ؟نقل قول:
اگه خوبه سرعتش تا بگیرم
مثلا 1 گیگ رو تو چقدر میگیره ؟
نیم ساعت اگه سرعت ۵۰۰ باشهنقل قول:
نیم ساعت (اگر 30 گیگ منصفانه رو رد نکرده باشی)نقل قول:
اگه 30 گیگ مصرف رو رد کنی حدودا 9 ساعت میکشه که یک گیگ بگیری
آها مرسینقل قول:
گرفتم تست زدم افتضاحه سرعت 4 مگهنقل قول:
همون مبینت سگش می ارزه
خوب اسمش ۴مگه دیگهنقل قول:
اره بدرد یوتیوب میخورهنقل قول:
بین ثابت ایرانسل و ثابت مبین نت، کدوم یکی رو پیشنهاد می کنید؟
منم تقریبن ماهیی 40 گیگ مصرف می کنم، به جز شبانه. و برام سرعت و پینگ مهمه. پورت های adsl هم منطقه ما پر هست..
حالا می خواستم ببینم بین مبین نت و ایرانسل کدوم بهتره.؟ چون از هر دو خیلی بدی شنیدم!
بستگی به منطقه تون داره، در کل کیفیت ایرانسل بالاتره ولی قیمتهاش خیلی به صرفه نیست مگر اینکه حجم های بالا بخریدنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله درسته خیلی به منطقه بستگی داره، من شرق تهران هستم.
ولی از این جهت گفتم که از نظر قطع شدن، پرش آنتن، کند شدن سرعت چطوریه.
خیلی شنیدم که ال تی ای ایرانسل گرفتن، انقدر بد بوده، مودم رو انداختن یه گوشه و نت دیگه گرفتن، یعنی در مورد هر دو شنیدم.. که هر چند روز یه بار انقدر آنتن میپره، زنگم میزنن به جایی نیمرسه!
شرق تهران زیاد وضعیت جالبی نداره تو اینترنتنقل قول:
و اینکه اگه شمال شرق هستید نارمک و رسالت و ...
بهتره از مبین نت استفاده کنید
چون من تو خونه رفیقم خریده اصلا هم راضی نیست
بهتره از یه نمایندگی یه مودم قرض بگیرید و تست کنید
تهرانپارس و نظام ابادو اینا فورجی هم زیاد خوب نیست وضعیتش رو ایرانسل کلا پیک هست شبکه اونور
البته اسیاتک هم یه زنگ بزنین جدیدا راه انداخته
من خودم ۳ ماهه ایرانسل دارم و از بابت کیفیت راضی ام، قطعی و افت سرعت نداشتم
Sent from my iPhone using Tapatalk
شرق تهران، سمت نیروی هوایی.نقل قول:
فور جی اخه بسته هاش به نسبت گرونتره، واسه حجم مصرف بالا، به صرفه نیست در واقع. وگرنه سرعتش در منطقه ما خوبه.
نظر اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تایید میکنم.نقل قول:
من هم ساکن شرق تهران هستم
کلا شرق تهران ایرانسل داغونه. هم TD LTE و هم 4G ایرانسل کیقیت خوبی نداره
من هم سیم کارت TD LTE ایرانسل دارم و هم سیم کارت TD LTE مبین نت دارم و مودم هم B612 انلاک شده هست
برای من که کیفیت مبین نت خیلی بهتر از ایرانسل هست توی منطقه مون
من طرح 20 روزه 100 گیگ میگرفتم.
دهنم موقع انلاین بازی کردن سرویس میشد. یعنی پینگ عالی همه چی عالی. ولی میخواستم فیفا بزنم سنگین بود بازی.
طرحش عوض کردم . 16 گیگ گرفتم ماهانه اون مشکل عجیب غریبم برطرف شد.
احتمالا چون این طرح 20 روزه پر مصرف یک غلطی میکردن اشغالا
کسی تو پونک هست وضعیت td lte و بگه بررسی و شو دیدم زدن تو پونک مزخرفه تا 5 مگ با ذور میکشه!
ممنون میشم اطلاع بدید
والا اگه هر راهی به جز تی دی دارید، بگیرید! واقعا خوب نیست مخصوصا نت ۳ که تزار دهندست
Party ps4 کلا غ ق استفادست!!
امشب که تهران چند تا رعد و برق بود ، ۴۰ دقیقه انتن 5 خط پر من , قطع شد
بزرگوار به ثبات اینترنت اعتقاد نداره... انتظار دارن اینترنت تو بطری ذخیره کنم، زنگ هم میزنی ، بدهکار میشی
نقل قول:
شما سرویس نامحدود داری ؟
این نت که گفتی مشکلت فوروارد کردن پورت هست ؟ مودم dmz نداره فعال کنی فکر نکنم مشکل اوپراتور باشه مشکل مودم هست.
داره و فعال کردم، portforwarding هم انجام دادم، کلا تحت هیچ شرایطی تایپ ۲ نمیشهنقل قول:
سلام کسی از دوستان اخیراً تعویض وایمکس انجام داده؟ میخام بدونم همون شرایط قبلی هستش؟ از 600 تلفنی میارن برامون؟ البته شناسه سلب امتیاز شده! شاید 600 که پیک میاره عوض کنه؟ ممنونم
چرا سرعت سرویسها از 16 مگابایت بیشتر نمیشه؟(شیراز)
سلام
دوستانی که مودم 2101Plus (پلاس) دارند، داخل منوی این مودم گزینه WPS دارند؟
خود مودم دکمه WPS داره، اما درون منو خبری از این گزینه نیست.
سپاس
خب این تاپیک که ظاهراً سوت و کوره.نقل قول:
جواب رو خودم پیدا کردم:
این مودم دکمه wps داره اما در فیرمور آن wps غیرفعال است که البته بهتر هست، چون جلوی هک مودم را میگیرد.
عزیزجان نمیشه نداشته باشه، شما برو تو قسمت وای فای چک کن ببین Authentication رو wpa2-personal باشه ، Encryption رو AES باشه ، وای فای هم رو 802.11n یا b/g/n باشهنقل قول:
دوستان امشب سرویس 4 مگ نامحدود خریدم !
مثل اینکه ایرانسل حجم رو از 30 گیگ به 120 گیگ ارتقا داده !