حجم چرا ۳ تومنه ؟ سرویسها هم از بقیه گرونتر میده
با زبون به زبونی میگه تخلیه کنید :)
Printable View
حجم چرا ۳ تومنه ؟ سرویسها هم از بقیه گرونتر میده
با زبون به زبونی میگه تخلیه کنید :)
من با این نویز و مکس ریت چرا بیشتر از 4 مگ برام قابل انتخاب نیست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا 17 مگ خطم میکشه راحت
باید به پشتیبان فنی زنگ بزنم؟
گفتم با ماهی 100 گیگ این چند ماه رو بگذرونم تا بشه های وب اما انگار باید تخلیه کرد!
من احتمالش زیاده که آخر ماه تخلیه کنم . حالا نگران این هستم که موقع تخلیه خیلی طول بدن. چون واقعا کار من با اینترنته حتی یک روز هم برام مهمه. اگه واقعا جزو قوانین هست که باید سریع اقدام کنن که خیال آدم راحته . ولی مشکل اینه که شرکت های بزرگی مثل پارس آنلاین سر و کله زدن باهاشون صبر ایوب میخواد . یه آدم بیکار میخواد و پیگیر بشه تا بتونه به جواب برسه.
شرکت های کوچیک تر واقعا بهتر عمل میکنن حتی اگه کیفیتشون اندازه شرکت های بزرگ نباشه ، خیلی سرعتر از بقیه به نظر بقیه گوش میدن و تغییرات میدن !
به نظرم اول هفته اقدام کنید به تخلیه و تقویم رو هم چک کنید که تعطیلی رسمی نباشه چون همینو بهونه می کنن برای طول دادن پروسه شکایت هم می تونه کمک کننده باشه.نقل قول:
دوستان کسی میدونه چجوری میشه سرویس خریداری شدرو عوض کرد یاهمون ارتقاداد مصرفم نکردم پشتیبانی زنگ زدم گفت به نمایندگی تون مراجعه کنین به اونجام زنگ زدم گفتم قبلن هرسرویسی میگرفتم سرعتم دانلودم1مگ بود گفت نمیخواد سرویس عوض کنین پیگیری میکنیم گفتم پیگیری لازم نیست گویا دیگه دقیقا شد همون سرعتی که شارژمیکنیم رومیدن میدونستم512نمیگرفتم حالامنتظریم زنگ بزنند ببینیم تغییرمیدن67کیلوبایته صفحه به زوربازمیکنه
واسه من 2 تومن هستنقل قول:
الیته سرویس جدید گرفتم
یعنی خوشم میاد همه دوستان به حجم سرویس های جدید پارس آنلاین اعتراض دارن باز یه عده رفتن طرح های جدید خریدن!!!!!!!!
خوب اینجوری که اگه یه درصد امید داشتم که حجم ها بره بالا دیگه مثل اینکه باید دورشو خط بکشم!
:n13::n13::n13:
من که درخواست تخلیه دادم هنوز تخلیه نشده دیگه رفت تا هفته آینده اگه تا شنبه تخلیه نشد به سفر قطرشون میکنم :n25:
شکایت راه به جایی نمیبره باید تخلیه کنیم ، اینا مار خوردن افعی شدننقل قول:
باید وزیر ارتباطات جریمه های سنگین برای شرکتهای متخلف بذاره تا سریع خطو تخلیه کنن مثلا اگر پارس آنلاین تخلف کرد پروانه FCP شو ازش بگیرن یا اگه مخابرات تعلل کرد مجبورش کنند
تا یکسال خط مشترکو رایگان رانژه و تخلیه کنه
یا نمره منفی در پروندشون ثبت کنن که اگر نمره منفیشون به یه حدی رسید دیگه شرکت کلا توقیف کنند :n19::n25:
از این اتفاقا تو ایران :/ بیخیالنقل قول:
فقط الکی رانژه رو کردن ۱۲ تومن و مطمئنم هیچ فرقی تو سرعتشون ایجاد نمیشه و مثل سابق کندن
دوستان من یه پیشنهادی دارم به نظرتون پارس قبول میکنه؟؟
پیشنهادم اینه که پارس برای سرویس های کمتر از 3 مگ مثل 512 و 1 مگ و 2 مگ یه تعرفه جدیدی باز کنه و مشتری ها با دادن پول بیشتر امکان بالاتر بستن خط براشون باز بشه
مثلا اگر 512 قیمت 1 ماه 12000 تومان باشه ولی اگر کسی دوست داشته باشه خطش روی روی 9 مگ یا 16 مگ ببندن مثلا 5000 تومان اضافه تر میده
من قبلا خطم رو روی 2 مگ هم بسته بودن ،2 نفر وصل میشدن من به زور برای پیج باز میشد همون 9 مگ برام خوبه
من امروز آسیاتک گرفتم . با اینکه بهترین نیست ولی با توجه به اینکه فن آوا تو منطقمون پورت خالی نداشت و های وب هم که کلا انگار شرکتیه که تعادل روانی نداره و هر روز طرح ها رو تغییر میده و مخابرات هم پینگ جالبی نداره تا اونجا که متوجه شدم رفتم سراغ آسیاتک . با 50 تومن 75 گیگ میگیرم در حالیکه تو پارس 48 گیگ میده. و باید 5 تومن برا هدیه ! شبانه هم اضافه بدم که اینجا ندارم به حاش با 10 تومن ( 5 تا بسته 3 ساعتی ایرانسل ) اینو رفع کنم . فقط با توجه به اینکه 2 خط داریم ، پارس رو نگه داشتم تا آسیا وصل بشه و پینگش رو برا بازی چک کنم و اگه در حد پارس بود ( مسئول فروش آسیا گفت با پروفایل گیم پینگ تا زیر 100 هم ممکنه برسه ) پارس رو تخلیه کنم.
درباره سرعت 16 مگ هم بر خلاف پارس آنلاین گفتن که می تونن ارائه بدن به من و به بهانه ی اینکه خط نمیکشه محدودنکردن.
پارس آنلاین شرکت خوبی بود و من کمترین مشکلات پینگ و قطعی رو باهاش داشتم ولی دیگه این 1 هفته هرکاری کردن که تخلیه کنم. سرعت بالا (16)ندادن ، هر گیگ حجم تا از طرح های جدید نخریم گرون فروشی کردن ، طرح های افتضاح گیمینگ دادن، کمترین حجم رو نسبت به همه دادن ، و تحمل انتقاد هم نداشتن و تا الان شاید 15 کامنت تو اینستاگرام از من پاک کردن :n02:
یعنی آسیاتک اگر 2 مگ هم بگیری برات روی 16 مگ هم میبنده؟؟نقل قول:
این خلاف قوانین سازمان مقررات نیست؟
از طرف منطقه مخابراتی محدود هستید به خاطر همین پارسانلاین تا همون محدودیت نمایش میده برای انتخابنقل قول:
نه .الان تو پروفایل پارس آنلاین من سرعت 16 مگ اصلا وجود نداره و زنگ هم زدم و پشتیبانی میگه خطت نمیکشه . وقتی هم که بگی آقا من پول 16 مگ رو میدم به خاطر حجمش شما تا حایی که حا داره ببند سرعت رو، اینحا قانونمند میشن و میگن خلاف قانونه! ولی آسیا تک گفت ما سرعت 16 رو میدیم و مشکلی نداره و بهش گفتم الان پارس رو 12 بسته سرعت من رو گفت احتمال زیاد خطتتون میکشه و حتی اگه نکشه طبق چیزی که گفت ، تا جایی که خط بکشه میبندن ولی میتونی هزینه 16 رو برا حجمش بدیمنقل قول:
من شیراز آسیاتک دارمنقل قول:
طرح گیم بزنید پینگش مثل پارس هست
ولی مشکل پکت لاست و تایم اوت داره بعضی مواقع
راستش تو صفحه خرید اصلی اش من قیمت حجمش رو ندیدمنقل قول:
تو صفحه اطلاع رسانی که تعرفه های جدید رو زده بود قیمت گیگش رو 2 زده بود:n36:
تو صفحه پروفایل برای سرویس قدیم من که هنوز 3 است. باید وقتی عوض کردم ببینم چند میشه.:n13:
پستت هستنقل قول:
احتمالا جابه جا پاک کردن برگردوندن یا شاید خودت رد کردی :n15:
کامنت کسی بخاطر اینکه مخالف یک شرکت یا اگاهی سازی باسه یک مورد باشه حذف نمی کنند. مخصوصا اگر طرف کامل توضیحات رو گذاشته باشه ( مگر یکجوری نوشته باشی که نوشتاریش خلاف قوانین بوده باشه)
رو قدیمی ها پس هنوز با سیستم قدیم حساب می کنند تا وقتی عوض شهنقل قول:
من خط پارس رو بک اپ دارم ( این هم روی گیم نه حجم بالا). البته شارژش رو قبل از تصویب نرخ های جدید زدم.نقل قول:
ولی اینکه فکر کنی هر کی به محض تمام شدن شارژش سریع جمع کنه از دید من غیر منطقی است. مخصوصا که اگر خطش کاری هم باشه.:n15:
شاید 20-30 درصد این کارو بکنن ولی بقیه طی 2-6 ماه جابه جا می شن.
من هم اگرتغییر نده طی3-4 ماه دیگر می رم روی یک شرکت دیگر که شرایطش بهتر باشه
رفیق. :n02:دنبال حاشیه ای با خودت، جان هر کی دوست داری کل متنت رو درشت ننویس:n09:نقل قول:
درشت نوسی رو باسه تیتر ها استفاده می کنند نه هرچی... پستت صفحه تبلت من رو کاور کرده:n23:
این بنظرم در طولانی مدت باید اضافه بشه چون سرعت بالا با حجم 10-20 گیگ باسه خیلی ها بهتر است تا سرعت 512.نقل قول:
هم الکی ادم الاف نمی شه پشت سیستم تا یک چیزی رو سریع ببینه و همچنین بنظرم، مدت زمان ترافیک لحظه ای این گروه در طولانی مدت بهتره (چون یک لحظه میان تو شبکه کارشون رو انجام می دن و بعد هم می رن تا اینکه همش یک گروه باشن منتظر لود شدن اطلاعات باشن. الانم که معمولا چند نفر از یک اینترنت استفاده می کنند و اگر سرعت کم باشه هم مدت بیشتری استفاده میشه هم کندتر میشه:n23:
عجیبه اینو گفتن - اینا که باید خوشحال باشن یکی سرویس های گرانتر رو گرفته با اینکه سرعتش رو نمی تونه استفاده کنه. مگر اینکه سیاست های مسخره راه انداخته باشن:n23:نقل قول:
اینا بیشتر خوشحال میشن گیگی 2000 تومان حجم بفروشن.نقل قول:
پارس انلاین که بعد از عید با های وب ادغام میشه باید مثل های وب حجم بالا بده چرا حجماش از همه پایین تره؟
اینطوری می تونه جذب کاربر کنه و در دراز مد به نفع های وب و کل مجموعشون میشه
ولی الان جدب کاربر که نمیکنه هیچ بلکه کاربران فعلی هم پراکنده میشن تو شرکتای دیگه مثل شاتل و فن اوا و دیگران
سوالی که اینجا هست اینه که الان کسایی که از قبل مشترک پارس بودن هم بعد از ادغام پارس و های وب ینگ و پکت لاستشون طبق معمول های وب افتضاح میشه یا چون روی بستر فنی پارس هستن کیفیت نتشون به همین صورت باقی میمونه؟(من قرارداد یکساله تازه تمدید کرده بودم که پارس به های وب فروخته شد!)
من از سال 90 مشترک پارس هستم و بالاخره دیروز از پنل کاربری درخواست تخلیه رو ثبت کردم و عجله ای ندارم تا یکی دو روز آینده که وضعیت تعرفه های های وب هم مشخص بشه و بین های وب و فن آوا یکی رو انتخاب کنم ...الان دیگه پارس انلاین هیچ دلیلی برا موندن باقی نگذاشته
قرارداد تخلیه . گفتم در جریان باشید :n27:
شما نمی تونی طبق قرارداد دو طرفه قوانین کلی رو نقض کنی. وقتی شرکت ملزم به تخلیه یکروزه باشه نمیتونه تو قرارداد تخلیه 7 روز رو لحاظ کنه.نقل قول:
به 195 شکایت کنین 2 ساعته تخلیه می کنن .....به منم همینو گفتن ولی همون لحظه تخلیه کردننقل قول:
من که فعلاً قرارداد دو ساله با حجم زیاد دارم و حالا حالا ها نیازی به تمدید قرارداد ندارم.
ولی علی القاعده از سرویسهای جدیدشون متوجه شدم که در بعضی از سرویسها قیمت هرگیگ (بین الملل) نسبت به قبل کاهش هم داشته و واسه کسی که فکر دانلود شبانه نبود و فقط واسه وبگردی میخواست الان پارسانلاین حداقل نسبت به حالت قبل خودش، گزینهی مناسب تریه.
به علاوه اینکه از همین گیگ می تونید دو برابر در سایتهای ترافیک داخلی استفاده کنید که البته ممکنه به درد بخور نباشه ولی خب شاید یه درصد به کار آدم بیاد. مثلاً بریم بشینیم کلیپ های آپارات رو ببینیم :n02: یا مثلاً هر روز بریم خبرها و مطالبب دو زاری سایت ورزش3 رو چک کنیم :n19:
به نظرت بعد از اینکه های وب اداره پارس رو بدست بگیره هم کیفیت (پینگ و تک کانگشن استریمینگ) همین جوری میمونه؟(وضعیت قراردادمنم مثل شماست و نگرانم های وب گند بزنه به سرمایه گذاری که رو پارس کردم چون قبل از پارس، های وب داشتم که انقد افتضاح وسط کار فسخ قرارداد کردم اومد پارس و یکسال هم پارس داشتم راضی بودم و دوباره تمدید کردم (با حجم زیاد که از جشنواره های ترافیک خرید کردم) که دوباره های وب اومد سراغمون!!!)نقل قول:
من فک نمیکنم عوض کردن شرکت فرقی به حال این موضوع بکنه الان چون اول تعرفه گذاری هستند یکی چند گیگ بالاتر یکی شبانه مجانی یکی طرح های نیترو و انرژی یکی باز بودن پهنا تا 16 مگ و .... وسط میکشه برای بازار گرمی و جذب مشتری با این حال تو چند ماه اینده بعد از ثابت شدن تعرفه هاشون فک نمیکنم فرق زیادی با هم بکنند همون طور که قبلن هم شاهد بودیم پس بهتره عجله سر تعرفه هایی که هنوز خود شرکت ها مشکل دارن باهاش نکنیم :n28:
اتفاقا به نظر من یا تخلیه کردن و رفتن به شرکت هایی که خدمات یا حجم بهتری ارائه میدن باعث میشیم که شرکت ها واسه از دست ندادن مشتری هاشون یکم رقابت کنننقل قول:
من حدود پونزده ساله که مشترک پارس بودم ولی کاشکی دوستان پارس انلاینی بعد از تخلیه نمیرفتن های وب. کاملا مشخصه که پارس به خاطر ادغامه که اینجوری تعرفه داد و میخوان مشترکها کم بشن که کارهای ادغام رو شروع کنن وگرنه از کی تا حالا پارس انقدر بد بود و اینجوری میرفت ته لیست! مطمئنا اگه این قضیه ادغام نبود قول میدم پارس بین سه تای اول بود الان از لحاظ تعرفه.نقل قول:
وقتی که های وب یعنی مالک جدید پارس داره همچین رفتاری میکنه و به مشتری های پارس اهمیت نمیده چجوری دلتون میاد برید پیش همین هاب وبی که این بساط رو راه انداخته؟ این تعرفه ها حالا حالاها باهاشون بازی میشه و شرکتها رقابت میکنن و به خاطر ده بیست گیگ خدایی نرین های وبی که اینجوری ما پارس انلاینی ها رو انداخت تو جوب!
جالبه قانونش یک روزه هستنقل قول:
پارس تو قراردادش نوشته 7 روز
من درخواست تخلیه دادم زنگ زدن گفتن 10 تا 15 تخلیه طول میکشه
تو 195 هم شکایت کردم دو روز پیش هنوز جواب ندادن
من حضوری رفتم نمایندگی ی کپی کارت ملی دادم 24 ساعت بعد تخلیه کردن اما برای حذف گلاسه 3 روز اذیتم کردن توی 195 هم شکایت کردم و روز چهارم نت جدیدم اوکی شدنقل قول:
وقتی نظرات دوستان رو میخوانم به یه سری نتایج میرسم
درسته که پارس آنلاین داره گرون میده
درسته که تعرفه هاش به نسبت جاهای دیگه نامناسب ترینه
اما چیزی که برای من وجود داره اینه که با توجه به اینکه سرعتم 2 مگابیت هست اما هیچ افت سرعتی یا کیفیتی در خطم ندارم حتی پینگ هم در بهترین حالت ممکن هست نسبت به جاهای دیگه.
منظورم اینه که بستگی داره که شما استفادتون از اینترنت به چه صورت باشه. خوشبختانه کیفیت پارس آنلاین واسه من خیلی عالیه . نمیدونم اگه بخوام تخلیه کنم برم هرجای دیگه ای به همچین ثبات کیفیتی برسم ! به قول معروف کیفیت رو باید فدای کمیت کرد.
حتی اگه ماهی 100 گیگ هم داشته باشی ولی کیفیت خطتت خوب نباشه چه فایده داره واقعا !؟
دوستان من سرویس512گرفتم سرعته دانلودم 67کیلوبایته اگه تغییرسرویس بدم حجم سرویس قبلیم قابله انتقاله یانه نمیشه چیزی دانلود کرد یا صفحه بازکرد ممنون یکی پاسخ بده درضمن کسی سرویس3مگ گرفته سرعت ازاده خط من رو9مگ بسته شد:n27:
دقیقا حق با شماستنقل قول:
اون موقع که من های وب داشتم با وجود فشفشه از نظر هزینه خیلی به صرفه تر از پارس (و حتی مخابرات) بود ولی چه فایده که اکثر مواقع (مخصوصا از ساعت 2 بعدازظهر تا 11 شب) یا قطع و وصل میشد یا پینگ و تک کانکشنش افتضاح و غیرقابل استفاده بود (عملا فشفشه بدون استفاده می سوخت و پولی هم که هزینه کرده بودم هدر می رفت)
یه وقت قراردادت رو نسوزونی زنگ بزن پشتیبانی بگو میخوای سرویستو تغییر بدی به سرعتهای بالاتر و ماوتفاوتشم پرداخت میکنی حتی میتونی داخل اینستاگرامشون هم مشکلت رو بگی برات تیکت میزنن سریع کارتو را میندازن بر خلاف دوستانی که میگن فقط بلاک میکنن:n09:نقل قول:
3 مگ به بالا هم سرعت بازه
ممنون از راهنمائیتوننقل قول:
دوستان شما ها آیا میدونید که پارس آنلاین سرویس وایرلس هم ارائه میده؟ (از همون P2P ها که رادیو میزارن رو پشت بوم)
بله میده اگر تحت پوشش باشیدنقل قول:
ممنون برای پاسختون.نقل قول:
توی سایتش گذاشته نقاط تحت پوشش رو؟
بعد شما الان از پارس سرویس دارید؟ راضی هستید؟ در کل چطوریه؟ (متاسفانه نسبت به شرکت های دیگه خیلی گرون تره!)