دوست عزيزم اينو من درمورد شاتل از ٦ سال پيش ميدونستمنقل قول:
كلا شاتل كارش همينه.تصاعدي سرعتو كم ميكنه
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
دوست عزيزم اينو من درمورد شاتل از ٦ سال پيش ميدونستمنقل قول:
كلا شاتل كارش همينه.تصاعدي سرعتو كم ميكنه
Sent from my iPhone using Tapatalk
حذف شود........................
1-من در مورد فیک بودن یا به قول معروف فوتوشاپی نبودن این عکسی که گذاشتی هیچ نظری ندارم (میخوام بگم امکان دستکاری در عکس وجود داره کما اینکه دوستان یه زمانی سرعتهای 100 مگ اسپید تست رو میذاشتن که بعدا معلوم شد جعلیه) دقت کن پس فردا نگی تهمت زدی و ... فقط گفتم امکانش هست و یه عکس چیزی رو ثابت نمیکنه.نقل قول:
2-ممکنه شما خونت چسبیده باشه به مرکز مخابرات بنابراین پینگت خوب باشه.بقیه اینجوری نیستن.
3-با توجه به اینکه معمولا سرعت آپلود رو بیشتر از 1 مگ ست نمی کنن و سرعت خطت توی عکس (با فرض فیک نبودن عکس) تقریبا نزدیک 1 مگ هست بنابراین نشون میده کیفیت خطت عالیه. ولی در مورد بقیه معمولا اینجوری نیست.
4-ممکنه نوع اینترنتت adsl نباشه که اونم تاثیر داره.
5-با توجه به کیفیت خط ایشون بعیده همچین پینگی داشته باشه (با توجه به اسکرین شات) اما اگر هم داشته باشه نوش جونش انشاا... بهتر هم بشه.
6-کلا شاید یک درصد افراد توی این خراب شده همچین سرعت و کیفیتی رو تجربه کنن پس برو حالشو ببر.
واقعیه .
پینگ الزاما ربطی به نزدیک بودن به مرکز مخابراتی نداره پارامترهای دیگه ای مهمه نویز خط میتونه نابود کنه پینگو حتی اگه نزدیک مرکز باشه و ضمنا اینکه تو پینگ خارجی مسیر مهم هست که از کجا میره اگر از سمت جنوب بره بعد بره شاخ افریقا سپس اروپا مسلما پینگ بد خواهد بود اما اگر از طرف ترکیه و اذربایجان باشه مثل مال من که پینگ خارجی 86 هست خوب مسلما عالی میشه .
من 1 ماهه پینگم با شاتل خوب شده قبلش 200 بود این نشون میده از مسیر خوبی داره رد میشه و حتی ممکنه در اینده خراب شه هیچ تضمینی نیست که همین جوری بمونه .
کیفیت خط من اصلا عالی نیست و snr نزدیک 10 هست که اگر کمی پایین تر بیاد قطع میشه .
ضمنا شات رو من از طریق speedtest chrome extension گرفتم ولی این بار مستقیما میرم تو سایتش .
داخلی :
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
خارجی :
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
حدودا چند گیگ دانلود کردی که محدود شدی ؟؟نقل قول:
حرفت درسته.منظور من اینه که کلا نزدیک بودن به مرکز مخابراتی عاملیه که میتونه باعث افزایش کلی کیفیت لینک ارتباطی مشترک بشه (مخصوصا سرعت) و معمولا تجربه نشون داده که همین افزایش سرعت که خودش در نتیجه کم بودن فاصله تا مرکز مخابراتی بدست اومده میتونه روی پینگ هم تاثیرگذار باشه.نقل قول:
مساله بعدی همون ثبات سرعت و کیفیت هست که کمتر کسی داره.خود من از شاتل سرویس دارم و سرعتم در طول روز تغییر می کنه (سرعت لینک ارتباطی منظورمه همون سرعتی که توی مودم قابل مشاهده هست) و این نشون میده که شاتل به شدت کمبود پهنای باند داره و به وسیله ابزارهای نرم افزاری و سخت افزاری سرعت مشترکین رو در طول روز تغییر میده (این کار یه جور لود بالانسینگ محسوب میشه). در نتیجه شما نمیتونی بگی من همیشه سرعتم x و پینگم y هست و این خیلی بده.
کیفیت خط شما از نظر من خوبه چون تونسته تا 8 مگ آپ بشه.snr خط شما الان که روی سرعت 8 مگ آپ شده 10 هست یعنی در سرعتهای پایین تر مسلما snr بسیار بیشتری خواهد داشت.ولی خط یکی دیگه همین snr 10 رو رونی سرعت 2 یا 3 مگ داره یعنی اگر بخوان مثلا بیارن روی 4 مگ قطع و وصلی داره.
از دیروز شاتلند دوباره ر**ده
سرعت دانلود از آپلودسنترش داغون داغونه برا من
چیزیم آپ نمیشه
اینکه چیز عجیبی نیستنقل قول:
ازین به بعد هروقت شاتل لند سالم بود باید اینجا اعلام کنیم. خراب بودنش دیگه یه روتینه
دوستان آرت ۳ حدودا سر چند گیگ محدود میشه؟
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
در این تستی که توضیح دادید اکر این عدد غیر نرمال باشه دچار پاکت لاس میشه و پاکت لاس هم به نظر موچب هدر رفتن حجم میشه چون در این چند روز اخیر سه گیگ من بدون ایننکه دانلودی داشته باشم پریده! جالبه شرکت ها از قصد این عدد را از حالت استاندارد خارج و دستکاری میکنند تا حجم مشترک زودتر تمام بشه عجب کلکی می زنند مال شرکت آسیاتک هم من دارم تست گرفتم جالبه مال آنها 1178 بود اختلاف فاحش با عدد استاندار د و پیش فرض مودم عجب کلاه بردار هایی هستندنقل قول:
من قصه این حجم تمام شدن شرکت ها را کاملا فهمیدم چه زیرکانه انجام می دهند وجالبی این موضوع هم اینه که سایت های داخلی بدون اینکه نیاز به ریلود داشته باشند باز میشند در حالتی که ام تی یو بالا باشه در سایت های حارجی خودشو نشان میده و جچم شما را میدزده
همونطور که اشاره داشتین صحیح نبودن این عدد مشکلاتی رو ایجاد می کنه( باز نشدن صفحات و ..) اما این حجمی که شما کم دارین (3 گیگ) مربوط به این موضوع نیست.نقل قول:
برای اینکه شما لاست پاکت داشته باشین باید دانلودی صورت بگیره ( یا صفحه وبی باز بشه یا ...) اگر فرض کنیم در بدترین حالت 20 درصد (البته این یه فرضه) به مشکل بخوره شما در قبال اون 20 درصد پاسخی دریافت نمی کنید با توجه به اینکه حجم مورد محاسبه شاتل و یا اسیاتک بر مبنای دریافت هست نه ارسال قضیه متفاوت هست. در زبان ساده مفهوم mtu در واقع اندازه قالب بسته بندی دیتا هست. بنظر من شما بر روی سیستمتون از ابزار های کنترل و مونیتورینگ دیتا استفاده کنید.
سلام دوستان . من حدود یک ماهی میشه که مشترک شاتل شدم و سرویس آرت 1 رو دارم .
جدیدا مثل اینکه سرویس های جدیدی اضافه شده به اسم art base 1024 که قیمتش هم از آرت 1 کمتره کسی میدونه داستان چیه ؟
من که فعلا محدود شدم به خاطر دانلود زیاد :n07:
شاتل لند کاملا معلومه سرعت رو از عمد محدود میکنه
یه بار مودم رو خاموش روشن کنید میبینید که اولش با سرعت خودتون دانلود میکنه بعد 20-30 ثانیه محدود میشه رو 80
کاملا مشخصه پهنای باند کم دارن
اون دوستانی هم که میخواستن 5 ترابایت دانلود کنن و میگفتن دلمون میخواد دانلود میکنیم حالا بیان دانلود کنن :n09:
ماکزیمم مقداری روکه میشه با ارت1دانلودکرد50گیگه(البته به صورت پیوسته درطول دوره)نقل قول:
ارت3رواطلاع ندارم
به این سرویسها غیرحجمی میگویند که حجمشان بیشتر از سرویسهای حجمی عادی است و حجم داخلی و بین المللی بصورت مجزا ارائه میشوند مثلا سرویس با حجم 10 گیگ بین المللی و 20 گیگ داخلی 25000 تومان است.نقل قول:
اینجوری بصرفه نیس درسته؟ سرعت دانلودش با آرت معمولی یکسانه؟نقل قول:
ی سری تنظیمات دستی شاتل داره که باعث میشه سرعت پیج وا کردن بالا بره کسی اطلاع داره؟ اون سری زنگ زدم ی سری راهنمایی کرد و اوکی شد الان که ویندوز کردم تنظیمات بهم خوردم زورمم میاد دوباره زنگ بزنه بپرسم
پروفایل گیم ؟نقل قول:
ن ی سری dsn بود که سرعت پیجمو اوکی می کردنقل قول:
شهر تا شهر فرق داره،نقل قول:
اینجا ارت 1 سر 30 35 گیگ محدود میشه....
سلام دوستان برنامه ی رایگانی نیست برای افزایش سرعت دانلود از ساعت 1 شب به بعد چون سرعت میاد پایین؟
جالبه پینگ یاهوی من 310 تایمش واسه شما فضاییه
من الان متوجه شدم شاتل محدودیت سرعت رو با سرور خارجی برداشته .
من تو جشنواره اردیبهشت گرفته بودم همیشه با 500 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکردم از سرور خارجی اما داخلی بالای 1 مگ بود الان متوجه شدم که محدودیت خارجی برداشته شده و میشه با کل پهنای باند دانلود کرد .
الان داشتم یکی از بازی هامو تو استیم آپدیت میکردم متوجه شدم با توجه به اینم که دانلود مستقیم نیست و از طریف کلاینت هست سرعت عالیه .
کسی چک کنه ببینه اینطور هست یا نه .
اونایی که جشنواره داشتن فقط .
جشنواره اکو 144 رو 500 کیلوبایت خارجی همچنان محدوده :n28:نقل قول:
ای بابا پینگ چرا انقد خرابه وضعش ...
کمترین حالت 200 !!
همش 220 -230 عه اصن نمیشه آنلاین بازی کرد !
ای بابا پینگ چرا انقد خرابه وضعش ...
کمترین حالت 200 !!
همش 220 -230 عه اصن نمیشه آنلاین بازی کرد !
دوستان قرار نیست شاتل بسته ترافیک بزاره ؟
کسى هس ازسرور داخلى هم محدود شده باشه؟
گرفتن محدود کردن سرعت اسمی هم نیست حتی اومده رو 5 6 کیلو بایت سرویس 2 مگ . اصلا نمیشه پیج وا کرد ساعت 1 به بعد . فقط اپگرید کنی سرعت بالاتر درست میشه ری...دم به این اینترنشون .
امشب چه خبره سرعتم شده 1 کیلو اصلا نمی تونم پیج باز کنم وحشتناک شده هیچ موقع اینجور نشده بود .
فرصت دریافت اینترنت رایگان با کد ثبت نام سرشماری تموم شد؟
سلام عزیزنقل قول:
شما مصرف اینترنتتون زیاده؟ یعنی اهل دانلود هستید؟
آخه منم اوایل پینگم خوب بود ولی بعد از اینکه یه گیگ دانلود کردم یکم پینگم کشید بالا
به نظرت به دانلود ربطی داره؟؟؟:n13:
سلام منم گیم رو فعال کردم ولی پینگم خیلی کم نشد:n28:نقل قول:
شما چه سرویسی رو خریدی؟
سلام سرویس جشنواره دارم اکو 144نقل قول:
سلام شما باید اینقدر line رو ریست کنی تا یه ip خوب بگیره .( ip خوب برای هر مرکز و شهر می تونه متفاوت باشه)نقل قول:
امروز برای این مسئله که به پینگ حدود 90 برسم تقریبا 20 دقیقه در حال ریست line بودم . تازه موفق شدم:n19:. البته امیدی به پایداری نیست ولی فعلا از شر 130 و 140 خلاص شدم
من دیگه نقل نمی کنم پست شما رو و همین جا میگم .
من روزی 5 گیگ مصرف دارم که بیشترش یوتیوب هست و دانلود مستقیم کمتر دارم مگر دیتای بازی های کامپیوتری که شب دانلود می کنم .
مسلما دانلود ربطی به پینگ نداره من سرویسمو اردیبهشت گرفتم ولی پینگم 1 ماهه خوب شده قبلش 220 بود الان شده 86 .
این اتفاقات اخیر هم تاثیر گذار بوده مثل افتتاح شبکه مسخره و ضد ملی اطلاعاتشون که من مخالفم چون هدف کثیفی دارن ولی در کل تاثیر گذار بوده .
ضمنا پینگ شاتل اصلا ربطی به ریست کردن نداره شما 2 هزار بارم ریست کنی باز همون IP رو داری و تغییر نمی کنه مخابرات ولی فرق داره هر بار یه IP میده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش اسم این برنامه اندروید چیه؟نقل قول:
دوست عزیز امکان داره برای شما اینجور نباشه . مطالبی که معمولا می نویسم اصولا بر مبنای تخیلات نیست.:n01: همونطور که خدمت شما و سایر دوستان عرض کردم تقریبا با هر بار ریست خطم یه ip مربوط به یه شهر رو می گیرم.( در حدود پنج شهر مختلف). توجه بفرمایید منظور از ip گت وی نیست(Default Gateway) منظور IP Address هست.نقل قول: