الان چک کردم ورژن جدید نرم افزار ST30اومده بود
ورژن 2117
گذاشتم آپ شه الان
Printable View
الان چک کردم ورژن جدید نرم افزار ST30اومده بود
ورژن 2117
گذاشتم آپ شه الان
برای کدوم مدل ؟ ST30M یا ST30R ؟نقل قول:
البته نباید چیز مهمی باشد .
Improvements
Date/Version Description Jun. 21, 2012
Ver. 2.117
- Improvement of Skype camera compatibility.
Sep. 28, 2011
Ver. 2.113
- Improvement for Media player compatibility.
ST30M...
:n01:
با سلامنقل قول:
لطفا اگر مزیتی مشاهده شد اطلاع دهید.
مزیتی نداره اگه وارد سایت بشید خودش ذکر کرده به چه درد میخوره
اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینطور که دوستمون هم گذاشتن فقط قدرت وب کم در اسکایپ رو تغییر میده.
در ضمن سری R قابلیت ارتقا ندارند
بالاخره ST50 سفارش دادم...ایشلا دوشنبه میرسه....ممنون از همه دوستان برای راهنمایی :n12:
مبارک باشه ! :n12:نقل قول:
چند اینچ سفارش دادی ؟
توضیحات دقیق به همراه عکس فراموش نشه ! :4:
ببینم این موضوع صحت داره چون ماله من تولیده اگوسته:n04:نقل قول:
از دوستانی که تی وشون بردش منهدم شده بیان بگن tv تولیده چه ماهی از 2011 بوده و اینچه tv هم بگید چون تا حالا هر کی tv اون در اینجا خراب شده سایز 50 بوده و بنظر من سایز 50 چون مصرفش یه خورده بیشتره برده tv درست باهاش مچ نشده و میسوزه.
من یه کابل برق با ضحامت 2.5 اینچ جدا در اتاقم برای کولر گازی کشیدم که فیوز جدا هم داره و بنظرتون TV بزنم بهش و من VT30 42 اینچ دارم.
یه محافط برق معمولی هم دارم که جریان ولتاژ برق رو در lcd نشون میده چند ولته و من هر وقت میدیدم ولتاژ نوسان زیاد داره tv رو خاموش میکردم و واقعا برق این کشور هنوز به سبک زمان دوره هیتلر تامین میشه و نوسانات زیاد داره و یادمه یکی از بچه های فورم که در اداره برق بود میگفت همینکه برقتون وصل میشه باید خدا رو شکر کنید وگرنه تجهیزات اداره برق بخاطره تحریمهای ایران و رسیدگی نکردنه درسته مسئولین به زیر ساختهای اون ماله عهده بوقه:n02:
بنظر من این tv بیشتر بدرد دیدنه فیلمهای با کیفیت و 3d و بازی کردن با کنسول میخوره و بدرد این نمیخوره که از صبح مثلا بزنی تو برق و بری رو شبکه من و تو و شب خاموشش کنی و برای مصارف اینچنینی بهتره از lcd یا led یا همون crt زاقارت قدیم استفاده بشه و من تابستون که tv رو روشن میکردم اگه کولر روشن نبود عین بخاری اتاق رو همچین گرم میکرد که عرقه من در میومد و خوبیش تو زمستون اینه اتاق رو گرم میکنه:n09:
نه صحت نداره.ظاهرا این سری از پلاسماهای پاناسونیک از نسل های قبلی خود حساسیت بیشتری به نوسانات برق نشون میدن.نقل قول:
اول اومدم 50 بگیرم بعد که از نزدیک یه بار دیگه ساز 50 چک کردم دیدم ممکنه ادیت کنه چون اسباب کشی و اینا دیگه قابل پیش بینی نیست کجا میری...ولی ای کاش پانا 46-47 میزد....نقل قول:
تلویزیونم که بیاد می تونم درخواست 2 جفت عینک 3D رو بفرستم برای پانا......اگرم از فروشگاه پاناسونیک میخریدم 6 سال گارانتی میگرفتم...ولی الان بازم تو طرح مدت دار پاناسوتیک بهم 5 سال گارانتی میده....
حالت عادی هم 1 سال گارانتی داره......
چشم عکس و توضیحم حتما میزارم...راستی اگر کسی سایت یا برنامه ای برای کالیبره میشناسه بهم بگه لطفا
راستی تو این روش جلوگیری از burn in انقدر باید این تصاویر تک رنگ رو پخش کرد تا جمعا بشه 100-150 ساعت؟
متاسفانه این اولین پلاسمایی هست که میخرم.....
تا اوجام که من دیدم تو اینترنت بیشترین مشکل ST50 هم صدای Buzz ( وزوز) از پشت تلویزیونه...که خیلی های این مشکل رو داشتن...مخصوصا موقع پخش تصاویر روشن مثل سفید
نیازی به انجام Burn-in نیست .نقل قول:
فقط در مدت 300-200 ساعت اول کارکرد (حدود 1 ماه) حتماً تنظیمات تصویر روی Normal و کنتراست هم 50 باشد .
از تماشای تصاویری به جز 16:9 هم اجتناب کنید (حتماً تصاویر به صورت تمام صفحه باشد) .
از تماشای مداوم کانال با آرم ثابت و زیر نویس (مثل شبکه خبر) تا حد امکان خودداری کنید .
بعد از این مدت با کمک این Pattern ها و راهنمایی های سایت و کاربران میتونید دستگاه را کالیبره کنید .
در این مدت و با تنظیم کنتراست پایین شاهد تصویر بسیار مات و ضعیفی مخصوصاً در تصاویر SD خواهید بود که جای نگرانی نخواهد بود .
پس از این مدت و کالیبره کردن مقادیر کنتراست و روشنایی و غیره شاهد تغییرات چشمگیری در تصاویر حتی SD خواهید بود .
فقط مشخص نکردید که چه مدلی را تهیه کردید ؟ P42ST50R یا P42ST50M
نقل قول:
سلام
منم تائیید میکنم برای این که تصویر ردش نمونه بهتره اصلا تصویره ثابتی رو تی وی پخش نشه.
ایشون ایران نیست uk هست (انگلیس)
پس مدلش r یا m نیست.
نقل قول:
ممنون از کمک و راهنماییتون....نقل قول:
مدل ST50B
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
بنده دیروز یک پلاسمای 42g10 دست دوم به قیمت 1 میلیون تومان خریدم کارت گارانتی دستگاه دست نخورده هست و پیچهای دستگاه هم جای آچار خوردگی ندارند که نشان میدهد دستگاه تا به حال تعمیر نشده به نظر دوستان به قیمت خوبی خریدم؟
این چند عکس از 42g10 بنده.
مبارک باشه.بله قیمت خوبی گرفتید.نقل قول:
کنفرانس پاناسونیک تو ces 2013 و معرفی محصولات جدید فردا شب ساعت 9:30 به وقت ایران میتونید مستقیم از این آدرس ببینید:
با سلام خدمت دوستان
چند صفحه آخر رو ميخوندم ديدم متاسفانه تلوزيون يكي 2تا از دوستان مشكل دار شده
يه نكته به ذهنم رسيد كه گفتم بد نيست اينجا بگم شايد راهگشا باشه
آداره برق خسارت سوخت وسايل برقي به علت نوسانات برق رو پرداخت ميكنه
يكي از اقوام ما موتور يخچالش سوخت و اداره برق خيلي سريع و آسان بهش خسارت داد(منظور از سريع اين بود كه اصلا كاغذ بازيو فلان نداشت)
البته پرداخت خسارت به اين شكل هست كه اداره برق خودش رو بيمه مسئوليت كرده و اگه مشكلي پيش بياد شمارو به بيمه ميفرسته تا خسارتتون رو بگيريد(نمونه عينيش رو ديدم)
بهر حال اميدوارم هيچوقت همچين مشكلي براي كسي پيش نياد اما اگه خداي نكرده پيش اومد اين قضيه رو مد نظر داشته باشيد
ضمنا در مورد استفاده چند وسيله برقي از يك پريز و يك كابل با يكي از مهندسين برق بسيار وارد و با سواد مشورت كردم به گفته ايشان پريزهاي خانگي تا 10 آمپر به راحتي جواب ميدهند و با توچه به مصرف تلوزيون بنده(Vt30 50inch) كه حساب كرد چيزي بين 1.5 تا 2 آمپر مصرف ميكند و ساير وسايل همراه آن ماكزيمم جريان مصرفي به 4 يا 5 ميرسد كه بسيار طبيعي و در حد توان يك پريز است پس نگراني بابت اين قضيه وجود ندارد، فقط مطلبي كه عنوان كرد اين بود كه هيچ وقت وسايل متصل به يك پريز را همزمان راه اندازي نكنيد چون باعث ايجاد هارمونيكهاي مزاحم :n13: (اينجارو كامل متوجه نشدم) ميشه و ممكنه آسيب برسونه
گفت تلوزيونو كه روشن كردي 4-5 ثانيه بعد رسيورو به همين ترتيب ...
سلام بچه ها امروز تلویزیونم اومد فقط الان تنها مشکلی که دارم پخش زیرنویس فارسیه....که خرچنگ غورباقه نشون میده...
رو Arabic و utf-8 هم گذاشتم بازم درست نشد......امروزم یه فیلم 12 گیگی رو TV پخش کردم از طریق هارد اکسترنال خیلی راحت پخش کرد فقط مشکل زیر نویس فارسی دارم...راه حلی هست؟
راهی برای بزرگ کردن زیرنویس هم هست؟
ST50 آخرین ورزن فریمور هم روش هست....
مشکل حل شد
برای استفاده از DLNA هم از برنامه Serviio استفاده کردم خیلی راحت کار میکنه..زیرنویس فارسی هم پخش شد...
پلاسماهای پاناسونیک برای 2013 نیز تولید خواهند شد .
مدل های 3D امسال شامل ZT60 و VT60 و ST60 خواهند بود .
همچنین مدل های 2D شامل S60 و X60 خواهند بود .
در زیر اولین تصویر VT60 با طراحی جدید را میبینید .
سلام به همه دوستان من یک پلاسمای st30 50 دارم
من این تی وی رو با کابل لن به مودم وصل کردم و لب تابم هم با وایرلس به مودم وصل بود بعد وارد منوی تی وی شدم و به قسمت شبکه رفتم
میخواستم از این طریق لب تاب رو به تی وی وصل کنم آی پی هم دادم
چند مورد داشت که باید ok میشد. همه درست شد فقط مورد آخر که گیر داد به پورت سرور
کسی تا حالا با این تی وی این کارو کرده ؟
میشه کمک کنید؟
ممنونم
درود دوستان
میگم Vt50 بالاخره اومد ایران یا نه ؟!
قصد خرید دارم توی این هفته ، بهترین و کاملترین مدلی که میتونم پیدا کنم چی هست و قیمت حدودی هم اگر داشته باشید ممنون میشم ( 46 حداقل ، 55-60 هم حداکثر )
بهترین گزینه در حال حاضر مدل 50st50 هست که در شهرهای مرزی موجوده با قیمت 4000000 تومان که اگر قیاس کنیم با 50vt30 که حدود 6000000 قیمت داره فوق العادست یا اینکه صبر کنید تا ببینید نمایندگی پاناسونیک بین محصولات فکس و سیستمهای سنترال و ارتباطی آیا قصد وارد کردن hdtv رو دارد یا نه! البته با کمال تعجب قیمت درخواستی برای 50x50 رو در فروشگاهاشون 4500000 و 47e5 رو بیش از 5500000 تایین کردند که نمیدونم چرا همرو ساده فرض کردن؟! چون اکثر خریداران کم و بیش از مدلها و قیمتهای اونور آب خبر دارن و اگر هم فرض کنیم که این مدلها خوبن وقتی پلاسما 51 اینچ سری 8 رو با قیمت 4600000 میبینی یا 46ex720 رو با 3350000 انصافا به شعور مسئولان نمایندگی شک میکنی!
کسی هست بتونه به من کمک کنه؟نقل قول:
لااقل یکی بگه این مشکل رو کجا مطرح کنمنقل قول:
به نظرم این مشکل رو اینجا مطرح کنید زودتر جواب میگیرید:نقل قول:
دوستان ، vt50 رو بدون گارانتی ، 6 تومن میصرفه خرید ؟!
معلوم نیست که اینجا با گارانتی چه قیمتی عرضه میشه.نقل قول:
یه نکته دیگه هم صبر کن اینجا عرضه بشه ببینیم اصلا پاناسونیک چند چنده.ببین اصلا این مدل رو میخواد بیاره یا نه.اینروزا به کارای این کمپانی توی ایران زیاد نمیشه اطمینان کرد.یوقت دیدی اصلا این مدل رو وارد نکرد اونوقت دو روز دیگه اگر تلویزیونت دچار نقص فنی بشه باید دو دستی بندازیش تو سطل زباله.
تو بانه قیمتا یکم واقعی تره از بازار داخلی و روز به روز تو دنیا که حراج میخوره قیمت بانه هم میاد پایین، داستان تکراریه دلارم الان مطرح نیست و دلار ثابت شده روی 3300 .نقل قول:
من بودم یکم بیشتر صبر میکردم که قیمت بیاد پایین، همینطور که آقای رایان فرمودند اگه بانیان VT50 وارد نکنه این مدل تو ایران مثل تلویزیونهای Toshiba کمیاب میشه و واسه لوازم جانبی و خدماتش به مشکل میخورید.
سلام
دوستان خبر جدید کسی نداره؟ از بانه ؟یا نمایندگی ها که بالاخره چه خاکی می خوان تو سرشون بریزند؟
من یه خبر جدید دارم فرهادو جان، داستان تکراری ارز هست! اینکه اگه میخواید از بانه بگیرید مکث نکنید چون .....:n06: خودتون میدونید دیگه!!!
راستش از بانه که فعلا می ترسم بگیرم! دلیلش رو هم خودتون تو پست قبلی گفتید. میخوام ببینم بانیان می خواد چیکار کنه. راستش شهر ما نمایندگی نداره و گرنه اینجا نمی پرسیدمنقل قول:
می تونی از خود بانیان بپرسی:نقل قول:
کد:http://banian.com/ContactUs.aspx
سلام دوستان. کسی مقایسه ای بین vt30 و st50 می تونه کنه؟ کدومشون بهترن؟ مثلاً الان vt30 که 42 اینچ باشه 3500000 حدوداً هست اما st50 که 50 اینچ باشه میگند حدود 4 تومنه؟ به نظر کدام ارجح هست؟
دوست من مسلما st50 بهتره ...شک نکن ..تازه 50 اینچش ...در ضمن مدل های 2011 خرابی بوردش برقش زیاد بوده ..شایشالله 2012 همشون سالمن ..نقل قول:
یه ماه نیم شده که VT30م تعمیرگاه هست و با تماسهایی که مرتب می گیرم به این نتیجه رسیدم که در خوش بین ترین حالت تا 5 - 6 ماه دیگه هیچ امیدی به تعمیر شدنش نیست.
با وضعیت خاصی هم که کشور داره حتی شاید هیچ وقت تعمیر نشه. :n03:
الآن دارم با CRT اوقاتم رو میگذرونم که واقعاً خیلی برام سخت و عذاب آوره! به همین خاطر خرید یه تلویزیون جدید خیلی ذهنم رو مشغول کرده.
میخواستم نظر دوستان و اساتید رو درباره پلاسما 51E8000 سامسونگ بدونم. قیمتش 4.600 هست و احتمالاً تعمیرات و پشتیبانیش تو وضعیت تحریم بهتر از پاناسونیکه.
یعنی در مقایسه با VT30 کیفیتش میتونه راضی کننده باشه؟
SAMSUNG PNE8000 TEST
Panasonic VT30 TEST
تصویرش از نظر میزان نور یا برایتنسشو من با پلاسماهای HD ارزون سامسونگ مقایسه کردم تو فروشگاه، فرقی متوجه نشدم والا...
مخصوصا تو صحنه هایی که خورشیدو نشون میداد از نظر میزان نور فرق آنچنانی نداشتند.
یه مقاله من توی فیس بوک امروز خوندم که بی نام و نشان بود اما موضوعش این بود که تلویزیونهای جدید که دوربین و میکروفون رو دارند از طریق -- کردنشون عده ای موق شدن تصاویر و صداهای محیط منزل صاحب این TV هارو دریافت کنن.
عمو پونل خدا صبرت بده ...وای 5 الی 6 ماه ...شوخی میکنی ؟؟؟عجب شانسی آوردم که تی وی یه ماه درست شد ...خدا نکنه دوباره خراب شه که باید ترک خونه و زندگی کنم
بله آقا پرهام ..تو این ودیو عملی بهتون نشون میده چی به چیه ....اینا همش تحت پروزه اشلون دسته بندی شدن ...این که چیزی نیست ...شما تلفن همراهی که دستت گرفت نمیترسی اون وقت از این تی وی که دیگه جای خود دارند... تا وقتی که این تلفن های همراه هست این تی ها برای شنود باید برن لنگ بندازن ..شما فکر کن کمکی هستند اینانقل قول:
بله اینجوریاستکد:http://vimeo.com/55174958
poonel جان این مدل رو 1 ماه پیش در شریعتی از نزدیک دیدم که متاسفانه در جای بسیار بدی برای دمو قرار داده بود دقیقا جلوی نور و تقریبا از لحاظ بازتاب تفاوتی با دیگر مدلها نداشت و دموها هم که زیاد جالب نبود و بنظرم تا این مدل در منزل با یک کالیبره خوب دیده نشه نمیشه نظری داد ولی در رویوها عالی گزارش شده که قیمت مناسبی هم داره البته فعلا!
با تشکر از دوستانی که جواب دادن
تو پست قبلیم این همه زور زدم نوشتم و عکس گذاشتم! توقع داشتم بحث زیادتری بشه!:n27:
چه خاکی به سرم کنم؟ :n03:
به جای VT30 چی بخرم؟ خودم هر چی فکر می کنم هیچ مدلی جاشو برام پر نمیکنه! ترکیـــدم از بس غصه خوردم.:n28:
همین امروز شریعتی بودم قیمتها به این ترتیب بود
50vt30 حدود 7400000 تومان
65st50 حدود 18500000 تومان!
65vt30 حدود 2500000 تومان!
pn51 8000 حدود 5500000 و 50st30 حدود 5800000 ناقابل!
در ضمن گفتن 50st50 هم میارن حدود 7 میلیون قیمتش هست!
با این وضعیت دیگه خرید کردن دل شیر میخواد...