جایی هست که بشه هندزفری اورجینال (اورجینال واقعی) سامسونگ را خرید؟
Printable View
جایی هست که بشه هندزفری اورجینال (اورجینال واقعی) سامسونگ را خرید؟
سلام
قصد خرید یک هدفون وایرلس با اولویت تماشای فیلم که صدای سوراند هم ساپورت کنه دارم. غیر از تماشای فیلم، قصد گوش کردن موزیک های ایرانی رو دارم. از نظر بودجه تا 1500 مشکلی نیست.
همچنین یک کارت صدای اکسترنال با خروجی اپتیکال هم احتیاج دارم. قیمت کارت زیر 500 باشه.
سلام .دنبال یه هدفون تو گوشی واسه موبایل می گردم.
منبعم آیپاد تاچ و نکسوز 5 هست که گوشیم خیلی خروجی قدرتمندی نداره و خیلی هدفونا صدا رو ضعیف پخش می کنه.
بودجه مد نظرم حداکثر 150 هست.
سبکی که گوش میدم هم بیشتر راک - متال - الترناتیو هست. تفکیک صدا بسیار اسم اهمیت داره و بیس چندان مهم نیس.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام
یه هدفونی هدستی چیزی تا 100 تومن میخوام بگیرم خوردم به این مدل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسبت به امکاناتش قیمت خوبی داره؟؟
از دوستان کسی استفاده کرده ؟
باسلام و تبریک سال نو
قبلا چند هدفون قبلی رو که خریدم از مشاوره دوستان اینجا استفاده کردم و واقعا ممنونم بدون چشمداشت کمک میکنید مخصوصا .rave-87
میخواستم یک هدفون تو گوشی معرفی کنید که صدای خواننده و همچنین فرکانس های بالا واضح باشه. الان سنهایسر hd 202 دارم که از این جهت خیلی خوبه ولی باسش دیگه خیلی کمه. باسش یکم از hd 202 بیشتر باشه کافیه. قیمت هم بین 50 تا 100 نمیخوام زیاد هزینه کنم. ببخشید زیاد حرفه ای نیستم. ممنون میشم راهنمایی کنید. با سپاس:n16:
اینجا رو ببنید دوستان
همه سوال میپرسن دیگه کسی راهنمایی نمیکنه
اقاي rave عزيز كه هميشه كمك كرديد به بنده ايرفون Xiaomi Piston3 در مقايسه با ep630 در چه حديه ؟؟؟ بهتره يا برابر
براي سبك پاپ ايراني
بيس زياد و شفافيت و جزيات بالا ميپسندم
بي نهايت سپاس
سلام دوستان یک هدفون 7.1 کاناله برای فیلم و بازی با ps4 میخوام تو رنج 300-400 چیز خوب چی هست؟
نظرتون در باره هدفون گلد سونی و یا این مدل چیه؟
هدفون presonus HD7 رو پیشنهاد می کنم 150 تومن قیمتشه و نسبت به قیمتش کیفیت صدای فوق العاده ای داره به طوری که از لحاظ کیفیت صدا براحتی می تونه با هدفونی مثل (قیمت 700تومن) M50x رقابت کنه.
از معایب این هدفون اینه که نشتی صدا داره، ظاهر چندان زیبایی نداره و با توجه به نشتی صدا و سایز بزرگ برای استفاده بیرون از منزل اصلا مناسب نیست.
دوستان من 2 ماه میشه sennheiser hd 439 خریدم و چند تا سئوال داشتم خدمت شما
وقتی گوشیه هدفون رو برعکس میزارم گوشم و موزیک گوش میدم به وضوح مشخص میشه صداهای گوشی ها فرق داره(میدونم که راه درستی واسه بررسی هدفون نیست)
واقعیتش من قبلا از هدفون های متفرقه زیر 50 استفاده میکردم ولی هیچ فرق زیادی با این هدفون جدیدم نداره
از کجا باید بدونم این واقعا صدای اصل خودش رو میده؟
خواهش :n16:نقل قول:
سال ها تفاوت دارن با هم. 630 کلاً قابل مقایسه نیست با پیستون 3. 630 چیز خاصی از تریبل نداشت، ولی پیستون جدا از کیفیت بالاتر، مقدار تریبل خیلی بیشتری داره. البته شاید همین مسئله برای کسی که به صدای تیره و رول آف شده 630 برای سالیان سال عادت کرده باشه، مشکل ایجاد کنه و پیستون 3 رو در ابتدا کمی صداش رو تیز نشون بده.
سلام رفقا دنبال هدفون میگردم برای ps4 و فیلم یجورایی بینRazer Kraken 7.1 Chroma و گلد موندم بعضیا میگن صدای گلد خیلی خ ب نیس و بیسش ضعیفه از طرفی گلد تنظیمات شخصی داره که میتونه باهال باشه و کاملا هم با پلی استیشن ساین میشه دوستان بنظرتون چیکارکنم؟ این ریزر چطوره؟ تو این قیمت بهتر داریم؟
سلام
منم قصد خرید ایرفون زیر 100 هزار تومان دارم. چی پیشنهاد میکنید؟
پیستون 3 را شنیدم خوبه ولی یه سوال دارم، مدل Quantie که توی دیجیکالا هم 99 تومن قیمت داره بهتر از پستون 3 هست یا نه؟
بیشتر استفادم فیلم و وکال هست...
ممنون میشم راهنمایی کنید...
من فعلاً همون پیستون 3 رو می تونم تأیید کنم. اونیکی رو نمی دونم
سلام دوستان قصد من خرید هدفون HD8 DJ Senheiser برای گوش کردن به ترنس و الکترونیک هستش ...
بهترین امپ یا دک تا زیر 1 تومان مخصوص این هدفون چیه ممنون میشم کمک کنین..
میخوام دک یا امپ رو به گوشیم ایفون 6 پلاس وصل کنم نظرتون چیه ؟
استفاده هم ٨٠ ٪ در خونه هستش و از اين امپ بزرگ ها نميخوام بخرم ....
دوستان نظزتون در مورد Sony SBH80
چیه؟
کاربردم هم تلفن هست و هم موزیک
سلام
دنبال یه هدفون متوسط حدود100 تومن هستم برای کاربری عمومی(موسیقی و فیلم و ..ترجیحا بیسیم) برای استفاده رو موبایل و لپتاپ
ایرفونهای داخل گوش بدردم نمیخوره چون تو گوشم فیکس نمیشن
اگر جمع و جور باشه که تو محل کار هم بشه بردش که عالیه
ضمنا حداکثر امپدانسی که جک 3.5 میلیمتری ساپورت میکنه چقدره؟؟گوشی lg g2
سلام.نقل قول:
راستش تنها هدفونی که با این قیمت ارزش خرید داره Sony ZX300 یا ZX310 هست.
در مورد سؤال دوم: امپدانس به جک هدفون ربطی نداره و با همین جک 3.5 میلی متری هدفون 600 اهمی هم داریم اما اگه منظورتون اینه که تا چه امپدانسی به تلفن همراهتون وصل کنید صدای قابل قبولی میشنوید، تا 32 اهم بدون مشکل میتونید استفاده کنید. از اون بیشتر ممکنه حجم صدا یا جزئیات راضی کننده نباشه.
متاسفانه پاسخ تون رو دیر دیدم!نقل قول:
یه Rapoo-S100-Wireless-از دیجیکالا گرفتم126تومن
برسه ببینم چیه!امیدوارم بد نباشه
با سلام خدمت دوستان.چند سال پیش واسه خرید هدفون تو گوشی از این فروم کمک گرفتم و دوستان پاناسونیک hie350رو پیشنهاد دادن.اون زمان من 25 تومن خریدم که الان 80 تومن شده و برنده جایزه کیفیت در برابر قیمت شده بود و واقعا هم عاااالی بود و هست.الان میخواستم یک هدفون دیگه بهم پیشنهاد بدین که در حد 150 تومن باشه و از لحاظ بیس و تریبل و کیفیت همه جوره ارضام کنه و صدای با کیفیت و خوبی داشته باشه.با تشکر
دوستان چی شد ، نمیخواین راهنمایی کنین ؟ :n13:نقل قول:
فکر کنم کلا تاپیک منحل شده که کسی جواب نمیده.
ی سوال داشتم برای فیلم دیدن با جزییات بالا و تفکیک مناسب کدام یک را با دلیل پیشنهاذ میکنید؟ از خارج قرار است تهیه گردد
Shure SRH940
Sennheiser HD8 DJ
سلام بنده HD8 رو دارم كه باهاش موزيك هاي بيس دار گوش ميدم و بهتون توصيه نميكنمنقل قول:
توصيه من Shure هستش ...
از دوستان اگه کسی مدل پیستون3 شیائومی رو میخواد پیام خصوصی بده.قیمت دیجی قبل از تموم کردن 99000 تومن بود.من 75 میدم.بقیه مدلهاش هم موجوده.
سلام . بین این سه مورد به ترتیب کدوم بهتر صدای محیط ایزوله میکنه ؟ کدوم کیفیت بیس خصوصا low bass بهتری داره . کیفیت صدای کلی کدوم بهتر ؟ اولویت گرفتن سر و صدای محیط
Sony mh1c
Piston 3
Xiaomi iron
دوستان اگه تو همین رنج مدل بهتری سراغ دارن بگن
دوستا هندزفری مناسب فقط و فقط برای گوش دادن به موسیقی هیپ هاپ چیزی.پیشنهاد میکنید؟
نقل قول:
تا حدود قیمتی 1 میلیون و بالاتر بهترین هدفونی که میتونید تهیه کنید Philips Fidelio X2 هست برای فیلم و موسیقی که همینجا هم میتونید پیدا کنید
Sony MDR100AAP اینم تا قیمت زیر 1 میلیون خیلی بهتره نسبت به اودیو تکنیکا M50X و MSR7 و باقی مدل های تو اون رنج قیمت
hd8 و 940 شور برای کاربرد شما مناسب نیست
سلام
بین Audio-Technica ATH-CKX9iS و Sennheiser CX 5.00 کدوم رو پیشنهاد می کنید؟ یا کلا چیز دیگه ای پیشنهاد میکیند؟
موسیقی اکثرا الکترونیک و انواع دیگر سبک ها رو گوش میدم.....
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرید که حتی تا 400 تا 500 تومن هم بی رقیب هست و از دو مدلی که مد نظر دارید خیلی بهتره و همینطور قیمت پایینتر
بهترین دستگاهی که به ذهنم میرسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست , قدرت خروجی مناسبی هم داره و جز پر امتیاز ترین دک و امپ هایی هست که در بازار موجوده , عملکرد در قیاس با هزینه ای که پرداخت میکنید محصولات ifi همیشه شماره 1 هستننقل قول:
دوستانی که دنبال ایرفون ارزان قیمت هستند حتمآ یه نگاهی به این مدل بندازن:
A4tech MK-690
کیفیت صداش فوق العاده است و بیس قدرتمندی داره. این ایرفون به راحتی با مدل هایی حتی با 5 برابر قیمت خودش هم قابل مقایسه است!
نقل قول:
شما چه ایرفونی تا 5 برابر قیمت تست کردید ؟
دوستان هدفون مناسب با قیمت حدود 100 تومن که حتما کلید یا چیزی برای کنترل صدا داشته باشه و کیفیت خوبی هم داشته باشه
اگر بی سیم باشه که چه بهتر
می اودیو ام 6 پی ببینید از مشابه هایی که در بازار هست خیلی بهتره , میکرفون و کنترل صدا و ریموت هم داره و ضد اب هم هست از مدل های ارزون سنهایزر , اودیو تکنیکا هم بهترهنقل قول:
ادیت : فراموش کردم از همین برند مدل M9B بلوتوث هست با قیمت 100 خورده ای تماس بگیرید احتمالا موجود دارن
سلام
دوستان جایی رو سراغ دارید که هدفون SONY MDR-XB1000 موجود داشته باشه!؟
نقل قول:
سلام
این هدفون دیسکانتینیو شده و چندین ساله تولید نمیشه بهتره مدل های جدید تهیه کنید
همین کار رو کردم،مجبور شدم XB950 بگیرم!نقل قول:
ولی حتی نزدیک XB1000 هم نیست!
کلا XB1000 چندین سر و گردن بالاتر بود!
تا حالا از فروش یک وسیله این میزان پشیمان نشده بودم که از فروش XB1000 پشیمان شدم!
دوستان یک مشکل جددی پیش اومده!!!!
مقاومت هدفون SONY MDR-XB950AP چند اوهم هست!؟
اخه تو سایت های سونی و بعضی سایت های دیگه نوشته 40 اوهم هست:
همشون نوشته 40 اوهم هست!
ولی روی جعبه نوشته 24 اوهمه!!!
تو تمام ریویو هایی که تو اینترنت دیدم هم 24 اوهم بود!
سایت cnet و head-fi و دیجی کالا و خیلی از سایت های دیگه هم نوشتن که 24 اوهمه:
و حتی سایت سونی هند و آسیا و کره و ... هم 24 اوهم نوشته:
حالا کدوم یکی از اینا درسته!؟ (من از دیجی کالا خریدم)
نکنه 2 ورژن مختلف داره!؟
سلام لطفاً یک هدفون تا 50 تومان معرفی کنید که صدای شفافی داشته باشه (مبهم و گرفته نباشه) و قشنگ روی گوش قرار بگیره (به گوش فشار نیاره!)