ما خیری از های وب ندیدیم انشا الله که واسه شما خوب باشه که بعید میدونم خوب باشهنقل قول:
ما که رفتیم نگران:n22:
Printable View
ما خیری از های وب ندیدیم انشا الله که واسه شما خوب باشه که بعید میدونم خوب باشهنقل قول:
ما که رفتیم نگران:n22:
جالبه زمانی که من اهواز بودم میخواستم های وب بگیرم بنابه دلایلی نگرفتمنقل قول:
فکر میکردم اهواز پورتش خلوت باشه و سرعت هم بیشتر ...
من که چندین isp رو پشت سر گذاشتم این بهترین بوده و شبانه در بدترین شرایط 2.5 گیگ دانلود میکنم در 3 ساعتنقل قول:
امروز چیز پی ان و بدجور بستن نمیتونم وصل بشم
های وب لامصب پیشتازه تو این زمینه معلومه نونشو از کجا در میاره !!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
سرعت من در حد دایل اپ شده الان.
بقیه هم وضعیتتون اینطوری هست؟
سلامنقل قول:
برای من مشکلی نداره و از زمانی های وب دارم روز سرعتم تا 750کیلو دان میکنه شبم در بدترین شرایط 2.5 گیگ دان میکنم و مشکلی ندارم
در هقته چند روز سرعت شبانت محدوده؟(منظورم اینه که سرعتت ثابت 250 هست؟)نقل قول:
منم امشب کندی سرعت دارم مرکز مخابراتی توحید
محدود نمیدونم از نظر شما چه جوریه ولی من تقریبا دو روز همین 2.5 گیگ دان میکنم و بقیه روزها رو حتما 500 کیلو شبانه دان دارمنقل قول:
یه توصیه دارم به کسایی که میخوان تازه (های وب) بگیرن. شما اول همشهری خودتون رو پیدا کنید تو این تاپیک(یا حتی هم محله ای!!) ازش بپرسید وضعیت های وب تو مرکز مخابراتیتون چطوره بعد اقدام کنید. به حرف کسایی هم که اینجا میگن های وب آشغاله گوش ندید.
خود من شخصا تو 3 ساعت رایگان شبانه 2 تا 3 گیگ دانلود دارم و روزا هم سرعتم همیشه 400 به بالاست. قطعی هم ندارم جدیدا.(سرعت 1مگ)
این نکته ای که جناب bing bang گفت واقعا درسته. باز هم باید بگم های وب در شهر گرگان افتتاح شد و پهنای باند بسیار بزرگی در این شهر برقراره. دوستان تا سرعت 2 مگ هم دان میکنن (خدمت روزبه خان هم بگم شما اصلا در حد بچه های گرگان نمیتونی دان کنی، ضمن اینکه کیفیت سیم کشی این شهر واقعا بده و اگه بچه ها 200-300 تومن برای ارتقای سیمها خرج کنند تا 12مگ پهنای باند در این شهر طبق گفته آقای میری، مدیر عامل های وب، میشه گرفت، البته اگه کمی پیگیر باشی). این نکته هم بگم شاتل که امسال رتبه 1 ispها را آورد در دور افتاده ترین دهاتهای سیستان بلوچستان اخیرا وارد شده ولی در گرگان نیومده، خودتون دلیلشو متوجه میشید.
بنابراین حتما از همشهریهاتون بپرسید بهتره.
جریان پورت شهری ، منطقه و کشوری چیه ؟ پورت دیفالت های وب روی پورت رایگانه ... اگه مثلا پورت کشوری رو سفارش بدیم ماهیانه 7 هزارتومن بیشتر بدیم تاثیر توی سرعت کسانی داره که اخیرا سرعتشون کم شده ؟! ممنون میشم یکی بیات در این خصوص یه توضیح دقیق و جامع بدی بده
دوست عزیز میشه یه تست برام از مشترکین گرگان بزاری؟نقل قول:
البته به نظر من یکی از دلایلی که های وب در گرگان خوبه اینه که مرکز دوم های وب در این شهر هست.چون یکی از همکاران پشتیبانی که قبلا باهاش صحبت میکردم میگفت در گرگان هستن.
به عنوان کارشناس فروش شرکت های وب جواب شما را میدمنقل قول:
خدمت شما عرض شود که سرویس شرکت های وب قابلیت استفاده در مکان های دیگر که خط رانزه های وب باشه داره مثلا شما یک خط های وب در تهران داری یک خط های وب در شمال از اکانت تهرانت میتونی در شمال هم استفاده کنی به این میگن خدمات کشوری .سیاست های وب جمع اوری پورت ها نیست شما برای شمال که کمتر میری سرویسی هم نخری معمولا خطط جمع اوری نمیشه هر وقت رفتی اونجا میتونی از اکانت تهرانت در شمال استفاده کنی.و شهری و منطقه و اینها به همین ترتیب هست.
های وب از استان گلستان و از شرکت رایان دانش پارس یا اینترنت پارس استان گلستان زاده شده مدیر عامل این شرکت چند سال پیش شرکت داده گستر عصر نوین یا همان های وب را در مناقصه ای میخره و امروز به های وب میرسیم.در گرگان خوب طبیعنا کیفیت خوبی باید داشته باشه چون زادگاهش هستنقل قول:
شما که کارشناس شرکت های وب هستی چرا پینگ های وب بالای 350 هست چرا سرعت افت کردهنقل قول:
چرا پشتیبانی ضیعفی داره شرکت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با اینکه پستتو دیر دیدم مهدی جان اما سرعت من هم ترکیده و پر از تایم اوت هستش. یک سایت و بزور باز میکنه. همین جواب تو رو کلی طول کشید تا بتونم بدم.نقل قول:
اینا بلدن کی نت و خراب کنن شب عید که نتونی کاری کنی. همون شاتل اگر خوبه بچسب. اینا بدون افزایش پهنای باند و ارتقاء تجهیزات کاربر می گیرن و فقط فکر سودشون هستن.
تایید میشهنقل قول:
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
سلامنقل قول:
آقا قربونت یه جواب منطقی شما میتونی بدی که چرا اینقدر وضع های وب خرابه ؟
پینگ بالا ... تایم اوت زیاد ... سرعت دانلود کم در روز
وقتی هم که زنگ میزنی پشتیبانی اصلا قبول ندارند که مشکل هست ... یا میگه نویز داری
یا هزار تا بهونه ....
امروز ساعت سیستم من 1ساعت خودکار جلو رفته بود و 2گیگ حجم تو شبانه از من کم کرد!!!:n27:
این مشکل سالهاست با ویندوز هست. بهترین کار اینه که از تنظیمات ساعت، daylight saving رو غیرفعال کنی و سر سال هر وقت اعلام شد خودت دستی عوضش کنی.نقل قول:
Sent from iPhone ~ Tapatalk
ساعت منم یک ساعت جلو بود ولی دم سیستمم گرم یک ساعت دیرتر روشن شد:n05:نقل قول:
روزبه جون دیگه تکراری شدی یه چیز جدید بزار:n09:نقل قول:
نگران نباش. بذار عید که همه ملت رفتن چالوس آی بهش بخندیم. مرد میخوام اون موقع تست بذاره! :دینقل قول:
بچه ها های وب واسه عید، عیدی چیزی نمیده؟
کسی اینجا از کرمانشاه، اسلام آباد های وب داره؟
سرعت شبانه و روزانه تون چنده؟ چه ساعاتی رایگان دارید؟
بچه ها ببخشید میشه بگید پینگ یعنی چی و چه استفاده ای داره و چجوری میشه ازش استفاده کرد؟
نباید بیان،یعنی چی.پارسال رکورد مسافر و داخل ایران داشتیم،7-8 میلیون مسافر اومد :n15::n27:نقل قول:
روزبه تو الان پینگ 4.2.2.1 با گیت وی 11 که ttl 53 هست چنده؟
دوستان جریان پورت ها چی هست که هزینه ماهیانه هم داره
پورت شهری،کشوری،منطقه ای و رایگان ... :n13: یعنی رو این پرت ها باشیم وضعیت اینترنت بهتره ؟
پینگ مدت زمانیه که طول میکشه یه بسته (پکت) از سیستم شما به سرور بره و برگرده. هر چی این عدد کوچکتر باشه سرعت و کیفیت خط بهتری داری.نقل قول:
اگر منظورت از استفاده نحوه بدست آوردن پینگه که توی خط فرمان (command prompt) دستور زیر رو بنویس:
Ping google.com
جزییات دستور رو هم با جستجو میتونی پیدا کنی. بجای google.com هم میتونی هر آدرس یا آی پی مجازی رو وارد کنی مثل 4.2.2.4 یا 8.8.4.4
آقا بهراد از کدوم سایت، تست سرعت را باید گرفت؟ در سایت Speedtest.net تصویری که میگیری از سرعت، با چیزی که دوستان نشون میدن فرق داره!
برای تست مولتی کانکشن:نقل قول:
Speedtest.net
برای تست سینگل کانکشن:
Testmy.net
برای تست کیفیت خط و پکت لاست:
Pingtest.net
چی فرق داره؟ وقتی با اسپیدتست انجام دادی، روی دکمه Share Result کلیک کن تا عکس تست مشابه اون چیزی که بچه ها میذارن رو ببینی. بعد روی Image کلیک کن و copy رو بزن.
یعنی میتونی با اکانت خودت توی محدوده ای که پورت رو فعال کردی کانکت بشی. به شرط اینکه جاییکه میخوای وصل بشی هم خطش رانژه های وب باشه.نقل قول:
مثلا شما پورت شهری رو میخری. حالا یه اکانت گرفتی برای خونه. میری مغازه و اونجا میتونی درخواست رانژه خط بدی و با اکانت خونه به اینترنت وصل بشی. پورت استانی و کشوری هم به همین شکله.
امروز ttl من 46 هستش:نقل قول:
ping 4.2.2.1 -t
Pinging 4.2.2.1 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.1: bytes=32 time=153ms TTL=46
Reply from 4.2.2.1: bytes=32 time=157ms TTL=46
Reply from 4.2.2.1: bytes=32 time=152ms TTL=46
Reply from 4.2.2.1: bytes=32 time=155ms TTL=46
Reply from 4.2.2.1: bytes=32 time=155ms TTL=46
Reply from 4.2.2.1: bytes=32 time=154ms TTL=46