امروز بالاخره تونستم با سیمکارت رایتل از شبکه ۴جی همراه اول استفاده کنم ، سرعت دانلودشم ۳۵ مگابیت. فکر کنم همراه اول شبکه اینترنتشو جاهایی در اختیار رایتل میذاره که شبکه رایتل نباشه وگرنه اینترنتش قطع و وصل میشه
Printable View
امروز بالاخره تونستم با سیمکارت رایتل از شبکه ۴جی همراه اول استفاده کنم ، سرعت دانلودشم ۳۵ مگابیت. فکر کنم همراه اول شبکه اینترنتشو جاهایی در اختیار رایتل میذاره که شبکه رایتل نباشه وگرنه اینترنتش قطع و وصل میشه
شما دائمی دارید؟نقل قول:
یعنی هنگامی که بسته تموم میشه sms هم نمیده؟
آره دائمی دارم، چرا تموم شه پیام میده٬ آخراشم که برسه پیام میدهنقل قول:
اینکه از آنتن همراه اول استفاده شده شکی نیست
فقط نمیدونم چرا 4G+ نمیشه:n03: در صورتی که همراه اولو وصل میکنم 4.5G وصل میشه
رایتل مگه USIM داره:n13:؟ کارشناسشون میگف سیم کارتای رایتل حتی قــدیـمیا هم احتیاجی به تعویض نداره برای شبکــــــه 4G !
دوستان رايتلي به نظر شما سيم كارت اعتباري و ديتا فرق ميكنه تو سرعت اينترنت؟ adsl مخابرات هستم ميخوام بيام نت سيمكارت ، بعد فقط سيمكارت ديتا حجم بالا داره درسته؟ مثلا ٦ ماه ٢٠٠ گيگ ؟يا با اعتباري هم ميشه اين مقدار حجم خريد ؟
رایتل از اول هر چی که سیم کارت داده یوسیم بودهنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
نه تفاوتی نداره.بله حجم های بالا در حد ۲۰۰ گیگ ۶ ماهه فقط برای دیتا هست و برای اعتباری و دائمی حداکثر ۱۲۰ گیگ سالانه هست که نصف شبانست و نصف روزانهنقل قول:
:|نقل قول:
پس چرا به شبکه 4.5 وصل نمیشه
همراه اول چنین اجازه ای نداده به سیم کارت ربط ندارهنقل قول:
من با رایتل به 4g+ همراه اول وصل شدم، کار میکرد البته سیمکارت رایتل چند ماه پیش گرفتم.نقل قول:
کاهش_تعرفه
رایتل ارایه دهنده کمترین تعرفه مکالمه تلفن همراه در کشور
ویژه مشترکین سیمکارتهای اعتباری و ترابردکنندگان به رایتل
درون شبکه 499 ریال/دقیقه
برون شبکه 599 ریال/دقیقه
اطلاعات بیشتر در
rightel.ir/basic-tariff
.
بسته جدید و مکالمه داخل شبکه رایگان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا میشه این بسته رو فعال کرد؟ داخل سایت و حساب کاربری نیستنقل قول:
بسته ی اینترنت تو قسمت بسته های اینترنت (داخل اپلیکیشن رایتل) هست مکالمه هم که عددشو sms کننقل قول:
الان رفتم تو سایت رایتل داره به کسایی که دفترچه تامین اجتماعی دارن سیمکارت هدیه میده.
خدایی رایتل خوراکه مخاطب خاص هست چون مکالمش تقریبا رایگانه برای رایتلی ها
دوستان کسی از طرح بسته های مکالمه نامحدود برای سیمکارت دائمی استفاده کرده ماهی 88 تومان هم داخل شبکه هم خارج شبکه مکالمه نامحدود با 10 گیگ اینترنت؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیمکارت، یک سال مکالمه و اینترنت رایگان هدیه رایتل به بیمه شدگان تامین اجتماعی
در طرح ویژه رایتل برای بیمهشدگان تامین اجتماعی، این افراد میتوانند با دریافت سیمکارت این طرح، یک سال مکالمه و اینترنت رایگان از رایتل هدیه بگیرند.
به گزارش روابط عمومی رایتل، در این طرح ،تمامی کسانی که دفترچه بیمه تامین اجتماعی دارند (شامل بیمه شده اصلی و افراد تحت سرپرستی وی) میتوانند با شماره بیمه مندرج در دفترچه تامین اجتماعی و کارت ملی خود، با مراجعه فروشگاهها و سامانه ثبت نام و خرید سیمکارت اعتباری با بسته ویژه به صورت رایگان دریافت و از هدایای بینظیر بسته آغازین آن بهره مند شود.
گفتنی است بسته یک ساله این سیمکارت شامل 24 گیگابایت اینترنت و همچنین ماهیانه 10 هزار دقیقه تماس صوتی درون شبکه است.
لازم به ذکر است 24 گیگابایت اینترنت مذکور شامل 2 گیگابایت اینترنت 15 روزه است که در 12 ماه برای مشترک لحاظ خواهد شد.
الان اینترنت رایتل هر گیگ با تعرفه آزاد چند در میاد؟
برای همراه اول و ایرانسل میشه گیگی 40 هزار تومن؟
رایتل:دائمی ۱۵ تومن،اعتباری ۶۰ تومننقل قول:
ایرانسل و همراه اول :40 تومن دائمی،60 تومن اعتباری
کسی از دوستان سیمکارت ویژه بیمه شدگان تامین اجتماعی را گرفته چطور بود؟
بنظرتون ارزش داره بگیریم یا نه؟
من دو روز پیش ثبت کردم امروز ارسال شده دوسه روز دیگه میرسه.نقل قول:
طرح خوبیه. از قدیم گفتن مفت باشه کوفت باشه :n02:
رایتل طرح های بلند مدت جدیدی اضافه کرده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عالی شده،۲۰۰ گیگ ۲۹۹ تومن خیلی خوبهنقل قول:
سلامنقل قول:
من اوایل هفته ی قبل ثبت نام کردم و این هفته به دستم رسید. خوبه ، بد نیست.
تماس رایگان درون شبکه و دو گیگ اینترنت 15 روزه برای یک سال که هر ماه تمدید میشه دوباره.
سیمکارت ویژه بیمه شدگان تامین اجتماعی پریروز به دست من هم رسید و تا گذاشتم تو گوشی فعال شد نیازی به فعالسازی خاصی نداشت
تو اپلیکیشن مای رایتل هم وارد شدم.
فقط یه نکته:
الان 15 روز اول هر ماه 2 گیگ اینترنت دارم یعنی از 24 ام این ماه تا 9 ام ماه بعد
برای 15 روز دوم باید چیکار کرد؟
بسته بخریم بسته اول باطل نمیشه یا رزرو میشه؟چجوریه
یه راهنمایی کنید
رایتل بسته رایگان فورجی به مناسبت اتمام فاز اول فورجی در تهران داده! بقدری پوشش و سرعت فورجی داغونه نمیشه استفاده کرد
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز رایگان هست؟:n02:نقل قول:
بله کاملا رایگان هست. :n09:نقل قول:
امروز سیمکارت رایتل ترابرد شده به ایرانسلم سوخت! و sms اومد که یه سیمکارت در اپراتور رایتل به اسم شما ثبت شده!!!! و منم هیچ درخواستی نزده بودم!
سیم ۱۱ تومن شارژ داشت!
زنگ زدم به رایتل میگن شما درخواست بازگشت زدی ...
ایرانسل هم میگه رایتلگفته بازگشت زدی!!!
فعلا از جفتشون ۱۹۵ شکایت کردم ببینم چی میشه!
یعنی ادم نمیتونه سیمکارتشو هم با خیال راحت شارژ کنه، مبادا اینا یهو جو گیر شن بازگشت بزنن!
امروز اس ام اس برام اومد که کمتر از 200 مگ از اینترنت شما باقی مونده داخل سیمکارت هم شارژ بود.معمولا بعد از اینکه حجم کاملا تموم میشه از شارژ کم میکنه.هنوز 60 مگ از 200 مگ باقی مونده بود که اس ام اس اومد مبلغ اعتبار شما پایان یافته یعنی هنوز اینترنتم 0 نشده و دارم با همون اینترنت پست میزارم ولی شارژو 0 کرد.فقط حواستون باشه مبلغ زیاد شارژ نکنید که رو هوا میزنن.الان حتی عکس و اس ام اس از این موضوع دارم ولی مطمئنم هیچ کاری نمیتونم بکنم.یه بار دیگه سر ایرانسل با عکس به 195 شکایت کردم 195 هیچ گوهی نخورد وصلم کرد به کارشناس ایرانسل.
مملکت دزد بازاره
فکر کنم اگر ی مدت سیم کارت ترابرد شده در ایرانسل غیر فعال باشه بجای روال عادی سلب امتیاز شدن، خودکار برمیگرده به اپراتور مبدانقل قول:
چطور میشه اینو فعال کرد؟ اس ام اس داده؟نقل قول:
رفیق در حال استفاده بود... درضمن، یک ماه نشد ک ترابرد کرده بودمنقل قول:
الان یکساله رایتل توی همه نقاط کرمانشاه رومینگ هست، آخه نمیتونید سرویس بدید چرا جمع نمیکنید این مسخره بازیهارو؟
Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk
از دوستانی که سیم کارت رایگان برای بیمه تامین اجتماعی گرفتن سیم کارت هدیه هم براشون اومده؟
چون تو سایت نوشته دارندگان این سیم کارت ها مشمول سیم کارت هدیه هم میشن و 72 ساعت بعد پیامک کد هدیه میاد
ولی برای من بعد از 5-6 روز هنوز پیامکی نیومده
من بیستم بهمن مشخصات رو ثبت کردم برای این طرح. تازه امروز زحمت کشیدن ارسال کردند و دو سه روز دیگه میرسه!نقل قول:
پیامک سیم کارت هدیه زمان مشخصی نداره برای من یکبار بعد یکماه اومد. عشقی هست و معلوم نیست
منظورتون خود سیم کارت هست یا هدیش؟نقل قول:
من هجدهم ثبت نام کردم بیست و سوم اومد
نقل قول:
از همان خطی که تازه دریافت کردید بعد از 72 ساعت از فعالسازی با مرکز تماس رایتل 200 تماس بگیرید و اعلام کنید که کد ثبت نام سیم کارت هدیه را می خواهید. بعد یک کد براتون پیامک میشه که توسط اون می تونید در بخش ثبت نام سیم کارت سایت رایتل یک سیم کارت اعتباری یا دیتا جدید به نام خودتون یا هر شخص دیگری ثبت نام کنید
قسنت اول صحبتم در مورد سیم کارت اصلی طرح تامین اجتماعی بود. و قسمت دوم در مورد ارسال کد سیم کارت هدیه. چون قبلا خطی از رایتل داشتم و بعد یکماه کد هدیه رو فرستادن برام. برای یکی از دوستانم بعد سه هفته. تاریخ معینی ندارهنقل قول: