گذاشتمش رو G.dmt وضعیت بهتر شد... ولی 3-4 بار قطع شد :n27:نقل قول:
Printable View
گذاشتمش رو G.dmt وضعیت بهتر شد... ولی 3-4 بار قطع شد :n27:نقل قول:
امشب ساعات رایگان عالی بود.همچنان سرعت بالا:
خوب راستش يكم سخته. با يه سري نرم افزار خاص ميشه با دستوراتي سخت افزار مودم رو دستكاري كرد مثلا سطح سيگنال رو %50 افزايش داد! مثلا حاشيه نويز رو از 7 به 32 آورد :n10: ولي براي مدتي (اين كار براي تست كردن خطوط و پايداري اون هست)خيلي چيزايي كه اينجا بچه ها ميگن علمي نيست شانسيه مثلا به قول خودت يكي تيك يه جايي رو ميزنه سرعت دانلودش زياد ميشه در حالي كه به اون تيك ربطي نداره.من خودم سخت افزار ميخونم.تمام حرفايي كه ميزنن اكثرا علمي نيست مثلا چند پست قبل يكي داشت به بقيه ميگفت نويز تو خوبه نويز يكي ديگه بده .... بنده هاي خدارو بي خودي نا اميد يا اميدوار ميكرد.اطلاعات مودم همش درباره حاشيه نويزه نه نويز (قبلا انتقال داده پاس كردم:n02:) وقتي حاشيه نويز بالاست خوبه چون اجازه ميده سطح سيگنال از سطح نويز بالاتر باشه و همينوطور اجازه ميده سطح نويز به اندازه سطح سيگنال افزايش پيدا كنه :n28:نقل قول:
كه اين بده ! ولي به طور كلي هر چي حاشيه نويز بيشتر باشه اجازه ميده نويز هم بيشتر بشه ولي سطح سيگنال رو خراب نكنه :n13: (اگر نفهميديد چند بار بخونيد :n02:).بعضي وقت ها اينقدر وضع خرابه مثل خطوط اكثر ماها نويز اونقدر قوي هست كه از حاشيه نويز بيشتر ميشه و سطح سيگنال رو خراب ميكنه نتيجش ميشه خرابي يا بدترش قطعي كانال و انتقال داده.راستي يه چيز رو يادم رفت بگم تو پست بعدي ميگم
سيگنال و به دنبالش نويز بر اساس توابع لوگاريتمي محاسبه ميشن .. قوانين نايكوئيست و .....
اگر علاقه داريد بريد اينجا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Downstream Upstream
SNR Margin
:
40.9 29.3 db
Line Attenuation
:
26.0 19.0 db
Data Rate
:
1024 1021 kbps
Max Rate
:
22052 2554 kbps
الان وضعیت من چطوریه؟
آقا راسته ميگن اگه مودم داشته باشي از قبل, زودتر ميان وصل ميكنن ؟
اينترنتي ثبت نام كنم زودتر ميان وصل كنن يا حضوري برم كيانپارس خيابان توحيد ؟
امشب سه بار لينكم پريد و نت قطع شد. يكي ساعت 5 صبح دوبار پياپي هم 6 و 30 دقيقه صبح.
فقط همين قطع شدن رو كم داشتيم
عکس میگرفتی بهتر بودنقل قول:
کیفیت خطت خوبه نویزت پایینه خطت رو 1مگ بسته شده
داداش یه عکس بگیر بزار اینجا چون الان نمیدونم کدوم قسمت برای
هست
Downstream
و کدوم قسمت برای
Upstream
دقیقا دوستان همین الان متوجه شدم اشتباه جای نویز نوشتم پینگ :n08:
===================================
ایمان من فکر میکنم اگر سرعتت شبا همینطور بمونه دیگه نمیری سمت اینترنت 512 نامحدود !
نظر خودت چیه ؟
با این سرعت 270 توی این 4 ساعت رایگان چقدر میشه کشید ؟
بچه ها چجوری فکس بفرستم به 2020 بعد داخلی 3؟:n13:
2020,,,,,,,,,3
برعکس شد که ،اینجوری؟
میخوام با کامپیوتر فکس بفرستم:n16:
همینجوری که گفتم ، فکس زدم و شد به دستشونم رسید:n02:
اقا مهربونه گفت اوکی الان وصلش میکنم ، اما هنوز وصلش نکرده خو:n13:
یکی از دوستان بگه وضیعت ما چطوره؟
نیما جان سوالی در مورد نویز و وضعیت خط داشتی اینجا مطرح کن تا تاپیک از موضوع اصلی دور نشه:نقل قول:
نویزت خیلی خیلی زیاده!!
سرعتت 2مگ بسته شده...
مشکلی هم داری؟
فکر کنم سیم تلفن نیما جان، از بین رشته های سیم کابل اصلی وارد خونه میشه :n02:
تلفن گویا 2020 خو دیگه اپراتور نداره همش شده کامپیوتری
میگم کسی نمیدونم جریان چیه که وقتی زنگ میزنی همون اول وصل نمیکنن؟
من فکس کردم فیش واریزیو که اکانتمو از 128 بکنن 512، تا فکس فرستادم بشون زنگ زدم به گفته ی ایمان عزیز
گفت فکس رسیده و ، یه بار مشخصاتو چک کرد و شماره فیش رو گفت بخون و خوندم براش و گفت همه چی درسته و تا ظهر وصل میشه
ظهر زنگ زدم، دوباره گشتن دنبال فیش واریزی که فرستاده بودم و گفتن شماره فیش رو بخون و دوباره خوندم ، گفتن تا عصر وصل میشه!
کسی از دوستان میدونه جریان چیه؟ اقا مگه پشتیبانی فنی پنل دسترسی نداره ؟وقتی زنگ میزنی خو پروفایلتو میارن بالا و همه چی رو میدونن ، یعنی خودشون نمیتونن ویاریش کنن؟
خوب حالا وضعیت من چطوره؟
نقل قول:پشتیبانی که زنگ میزنی(همون ک با شماره داخلی 0 وصل میشه) دسترسی به اکانتینگ نداره که بتونه ارتقا بده.بهت گفته بودم که با داخلی 2 تماس بگیر که واحد فروش هستش.اونا هم ساعت کاریشون از 9 صبح تا 5 بعدازظهر هستش.یعنی اگه رفت،میره واسه روزای بعد.سرویس خود من رو 2 روز با تأخیر وصل کردن.هی زنگ میزدم میگفتن ظهر وصل میشه و نمیشد.دیگه آخرین بار زنگ زدم باهاشون دعوا کردم اساسی.گفتم عرضه ی انجام کار ندارین جمع کنین بساطتون رو.بقالی که نیست.قراره به کلی مشترک سرویس بدین.یه ثانیه از موعدش بگذره اکانتمون رو قطع میکنین اون وقت واسه وصلش هر چقدر بخواین لفتش میدین.فیش که اومده یه کلیک موس انقدر سخته واستون؟گفتم واحد بازرسیتون کجای اهوازه؟یارو آرومم کرد و گفت وصل میشه و شد:دینقل قول:
خیلی خوبه خطت.نقل قول:
دیشب حدود 3.5 گیگ گرفتم.نقل قول:
نمیدونم.مردد شدم.چون روی سرعت نمیشه حساب باز کرد.البته شکر خدا 20 روز دیگه وقت دارم و کامل میتونم زیر رو روش کنم سرویس رو.
یدونی چیه.این سرعت خیلی حال میده.مثلاً میخوای یه آهنگ دانلود کنی تا استارت میکنی چند ثانیه بعد تمومه.اونم کیفیتای اورجینالشون از رادیو جوان.هه حجمای آهنگا بالای 8 مگ.اینش حال میده خدایی.
اما هنوزم بهش اطمینانی ندارم.اگه سرویسهاشون رو کمی ارزونتر میکردن خوب بود.مثلاً این 2 مگ نامحدود رو 50 تومن میدادن و 1 مگ نامحدود رو 30 تومن.
من اگه مسئول قیمت گذری بودم اولاً تما سرویسهای حجمی رو حذف میکردم و همه ی سرویسها رو نامحدود و با قیمتهای زیر ارائه میدادم(که کاملاً عملی هم هست اگه آقایون دندون گرد نبودن)
سرویس 2048 ماهیانه 30 تومن
سرویس 1024 ماهیانه 20 تومن
سرویس 512 ماهیانه 15 تومن
سرویس 256 ماهیانه 10 تومن
سرویس 128 ماهیانه 8 تومن
بیاین به من رأی بدین برم وزیر ارتباطات شم:دی
اینایی که گفتی خیلی خوبه اما آیا واقعاً میشه خودمون روش کنترلی داشته باشیم؟مثلاً من که مقادیر مورد نظرم خوب نیست،با افزایش حاشیه ی نویز بتونم اون رو از میزان نویزم بیشتر کن تا لوز کمتری داشته باشم،شدنیه؟نقل قول:
ایمان عزیزم داخلی ٢ دیگه جواب نمیده
شما تست کن :confused:
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
چرا با 256 نا محدود این قدر سرعت پایینه؟سرعت دانلودم 30 تا 40 شده که زیر 30 هم میاد؟؟؟!!!
صفحه باز کردمنم در حد dial up شده؟!!!
1 ماه پیش عالی بود.سرعتم 90 اینا بود
ای نامردا به من گفته بودن ۵ به بعد زنگ بزن
زنگ زدم دعوا کردم که این چه وضعش صبح من صبح تا الان ده بار زنگ زدم.
قول داد الان وصل کنه، اخرش گفت برو الان وصله عزیزم ،
اگه وصل نکردم میدم بابام یه حالی بده بشون:D
همینه دیگه ، ٢۵۶ کیلوبیت میشه ٣٢ کیلوبایت :Dنقل قول:
سرعتا واقعی شدن دیگه.نقل قول:
بگو بابت یه حالی بهشون بدهنقل قول:
بابا قبل عید 512 داشتم سرعتم بازم 30 اینا بود .فقط ساعت 6 صبح میشد 100
من یه سال تموم 256 داشتم نه قطع شد نه افت سرعت
همیشه سرعتم رو 116 بود ، اصلا نه بالا میرفت نه پایین میومد ، فی الواقع اندِ کیفیت و سرعت بود
اما الان سرعتا واقعی شدن
kishoasis 512 unlimit
پشتیبانی فنی وصلش کرد اخر
سرعتم خوبه؟ دوسش دارین؟
سرعتت خوبه... تست لندن و ... خارجی بذار... کی با اینترانت کار داره؟ :n24:نقل قول:
دیدی گفتم دعوا و داد و قال جواب میده؟:n10:نقل قول:
=-=-=-=-=-=-=
اسپیدتست رو ولش.اون واسه تک لینکه.
لینک زیر رو بذار دانلود با 16 کانکشن ببین چه سرعتی بهت میده.اگه بین 60 تا 80 بده میتونی واسه دانلود رو سرویست حساب باز کنی:
سروش چرا میزنی:n27:
بچه که زدن نداره :n28:
خو بگو چجوری تست کنم:n27:
ایمان جان دوباره زنگ زدم
طرف اول گفت نمیشه و اینا باید صبر کنی تا شنبه ساعت 9
گفتم آفرین وصلش کن بخدا از صبح تا الان ده بار زنگ زدم، گفت به کی زنگ زدی و خلاصه نمیشه گفتم افرین افرین ، خودشم خندش گرفته بود
هیچی گفت برو اوکی کردم برات
بابا اینا همه چی دست خودشونه ، مارو اسکل کردن:n22:
حضرت عباسی منم اگه بودم میخندیدم:n08:نقل قول:
کی زد؟ :n25: :n02:نقل قول:
بچه؟ :n02:
خو یا با IDM تست بگیر برای دانلود، تک کانکشن هم، تو اسپیدتست بجای اینکه سرور تهران رو انتخاب کنی، برو انگلیس، لندن رو انتخاب کن :n01:
مگه نمیدونی یه بخش از روال قانونی علاف شدنه؟ :n09:نقل قول:
گیت وی 89:
ایلینگ فکر کنم روستایی باشه اطراف لندن :n02:
داخلی:
ووووو شما چقد حرفه این
من فقط یکی از رفیقام کامپیوتر داره ، اون روز رفتیم خونشون یه بازی داشت اسمش ماسفانتد بود ، ماشین می روندی :n02:
اینم سرور خارجی:n24:
تلورانس سرعت از 65 تا 80 ولی بیشتر روی 70 میمونه
اینم سندش
سال 85 دانلود افلاین میکردم 4 کانکش همزمان هر کدوم با سرعت 500 دانلود میکرد ، بعد از 6 سال هنوز اینترنت ایران زبالست
من برم دی وی بیمو راه بندازم که این سرعتا بدرد ما نمیخوره
میبینم که بچه های بالا برات یه کارایی کردن:n20:نقل قول:
سروش هزار بار هم که تست بزاری هر بار بالاش بنویس چه سرعتیه بابا مردم همه رو قاطی میکنن یادشون که نمیمونه تو سرویست چی بودهنقل قول:
اره والا
فقط تست میذارن بعضیا :D
خو بنویسین مال چه کیش سوسیسه یا پاس مامانا یا...
سرعت و با محدود بی محدودم بنویسین خو