فکر کنم مثل هرسال می برن یه مجتمع صنعتی پتروشیمی چیزی...من که با این که 4 شنبه ریاضی 1 دارم 1 ساعت اما اومدم بوشهر... جمعه میام و به اردو نمی رسم.. بچه ها گفتن اگه نری هم میشکلی پیش نمیاد...نقل قول:
فکر کنم مثل هرسال می برن یه مجتمع صنعتی پتروشیمی چیزی...من که با این که 4 شنبه ریاضی 1 دارم 1 ساعت اما اومدم بوشهر... جمعه میام و به اردو نمی رسم.. بچه ها گفتن اگه نری هم میشکلی پیش نمیاد...نقل قول:
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره اسامي معرفي شدگان چند برابر ظرفيت رشتههاي مختلف تحصيلي نيمه متمركز دورههاي روزانه ،شبانه،پيام نور، غيرانتفاعي و غيردولتي ،واحدهاي بين المللي علوم پزشكي دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي به منظور شركت در مراحل مصاحبه ، معاينه ، آزمون علمي ، عملي و سايرمراحل گزينش در گروههاي آزمايشي علوم رياضي و فني ، علوم تجربي ، علوم انساني و هنر آزمون سراسري سال 1390
کد:http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=1&id=1066
اااااا؟پس شما هم 4شنبه ریاضی 1 دارین؟حتما 8 تا 9.5.نقل قول:
آره.. تو پردیس...با استاد فرجود... بچه های شیمی و شهرسازی هستن تو کلاس... شما هم اونجایید؟؟؟ یا کلاس بعدی؟؟؟نقل قول:
داداش رشتتو دانشگاهت که خیلی خوبه زیاد سخت نگیر ...
دانشگاه شیراز... :27:
الان تو دانشگاه خليجم،با استفاده از بند پ اينجا كارم راه ميفته.اما بايد 2 ترم صبر كنم،ولي امكانات دانشگاه شيراز با اينجا قابل قياس نيست واقعانقل قول:
تازه فهمیدی قابل مقایسه نیست ؟:31:نقل قول:
اشکال نداره حالا بیا ببینم چیکارم یکنی
نه.استاد ما یکی دیگه هست.نقل قول:
اقا این برنامه ترم یکیه که به من دادن قضیش چیه؟:یعنی این درساش چه جوریاست؟(نخندیدا این رشته ماله سال اولمه به خاطر یه سری مسائل پیش نیاز خوردم!:31:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو برنامه نویسی مثلا چی می خوان یاد بدن؟چه زبانی؟
یاد می دن مثل دبیرستان ماشین حساب درست کنیم؟:31:
آره مخصوصا دانشکده هنرو معماری معالی آباد ... :40:نقل قول:
بهله....مخصوصا دانشجوای خوشتیپش که زبانزد کل دانشگاه هستن...:دی:8:نقل قول:
:46:
اولش از صفر شروع میکنن.cpu چیه؟ram چیه؟.......نقل قول:
به ما که دارن زبان python درس میدن.(البته رشته کامپیوتر شیراز)
بستگی به دانشگاه داره و استاد... خیلی جاها c خیلی جاها پایتون.. مهم اینه که شما زبان اولتون رو خوب یاد بگیرید.. یاد گرفتن مابقی زبان ها بعد از اون آسون میشه...
سخت نیستش که اگه از اول پیگیری کنم؟
توصیه هاتونم بهم بگید لطفا
استاد مبانی کامپیوتر ما که گفته ++c درس میده(دانشگاه شیراز)نقل قول:
نه اتفاقا برنامه نویسی به نظره من خیلی جالب بود ( در نظر خیلیا درس پیچیده و سختیه ) ما ترم 1 c++ داشتیم خیلی خوب بود البته استادش نمره نمیداد :دی:31::31:نقل قول:
بستگی داره چقدر بهتون درس بدن شانسی که ما اوردیم وقت کم اورد طرف ( یه مشکلی واسش پیش اومد وسط کار )
نصف شد فصلایی که بهمون درس داد و ازش امتحان گرفت .
استاد شما کی هست؟مگه خون جوش نیست؟به ما گفت python یاد میده.نقل قول:
نه استاده ما یه پسر جوون هست به نام رجانقل قول:
وگفت چون ++c به matlab نزدیکتره ++c درس میده
خوش بحالتون.... بزرگترین آرزوی من نرم افزار شیراز بود که بهش نرسیدم...:46:... عاشق برنامه نویسیم و دوست داشتم توش پیشرفت کنم.. اما قسمت نشد...:13:نقل قول:
البته من هم رشتم نرم افزار نیستنقل قول:
من برق میخونم
چرا جواب نیمه متمرکزها نمیاد!!!
تو دفترچه نوشته دهه اول مهر اعلام میشه:41:
شما چی انتخاب کردین ؟؟نقل قول:
نتایج 25 مهر میاد .
بین المللی ها رو زدم.نقل قول:
سلام.
اینم از اردو امروز.خوش به حال اونایی که نیومدن.اینقدر الکی بود.از همه بدتر هم رفتارایی بود که 90% دانشجویان (بچه ها) انجام میدادن.از حمله کردن برای گرفتن لیوان و بستنی .... تا انداختن ظرف بستنی روی زمین.
کلا خوب نبود.:2::2::2::2:
یه سوال.اون اردو که ماله رشتمونه مثل این که نیست؟هست؟
من دانشگاه اشتیانم.اردوش مثل بقیه دانشگاه ها چرت بود همش حرف حرف حرف!یه نوار نزاشتن مردمو شاد کنن!:31::27:نقل قول:
حالا دور از شوخی و این حرفا...
من این ترم هم ریاضی 1 دارم هم پیش توشون چی درس میدن؟
ریاضی 1 که حد ، مشتق ، انتگرال ، اعداد مختلط ، سری هانقل قول:
اونجا حضور غیاب که نکردن؟!! ؟نقل قول:
پس خوبه دانشگاه ما معارفه رو تو خود دانشگاه روز اول انجام دادن و اردوهايي كه برگزار شده همش دانشجويي بوده و مسئولينش دانشجوها بودن كه اردو قبلي كه عالي بود واقعا،اين اردو كه من نرفتم هم بچه ها گفتن عالي بوده. اينكه دانشجوها مديريتش كنن خودش مزايايي داره كه تو اردو بيشتر خوش ميگذره.نقل قول:
نوشته شده توسط h0p3
اين واحدايي كه برا ما گذاشتن( بيوالكتريك) :
رياضي 1 - فيزيك 1 - فيزيك 2 - فيزيولوژي - آناتومي و آز - تفسير قرآن - زبان فني - تدريس يار رياضي 1 - تدريس يار فيزيك 1 - تدريس يار فيزيك 2 - مهارت هاي دانشجويي
اين همه درس ميشه 18 واحد. چون تدريس يارا و مهارت دانشجويي 0 واحدين! . شما هم درساي صفر واحدي دارين؟
فکر کنم تدریس یار ها همون گریدر خودمون باشهنقل قول:
بله همه دانشگاهها کلاسهایی دارن که بهشون کلاس حل تمرین گریدر می گن
چیز جدیدی اونجا درس نمی دن بلکه تمرین اون درس رو حل می کنن یا اگه 1 قسمت رو خوب نفهمیدن از گریدر می پرسن
گریدر همون حل تمرینه؟چه باحال ما هم یه حل تمرین ریاضی داریم.
---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:42 AM ----------
شما رتبتون چند شد؟منطقه +کشوری.نقل قول:
آره همون حل تمرینه که یه TA میاد تمرین حل می کنه ( البته موضوع به همین سادگی نیست ) معمولا استادا 6-7 تا تکلیف ( دیگه توی دانشگاه میگن homework ) میده و باید به همین حل تمرین ارائه بدید .( اگه TA خیلی گیر نباشه مشکلی پیش نمیاد 2،3 نمره هم حل تمرینه که بچه ها فقط روی اون حساب می کنن:31:)نقل قول:
الان اخبار کانال یک گفت جواب نیمه متمرکزا روی سایت قرار گرفته.شما هم شنیدید؟
خود سنجش که گفته 25 مهر میاد!
what are they doing?
من که ندیدم.اگه رو سایت هست لطفا لینک مستقیمش رو قرار بدین.:11:نقل قول:
سلام. من رشته نرم افزار توی شهر نور قبول شدم.ثبت نام کردم ولی کلاسها به حد نصاب نرسید اونجا به من گفتن یه دانشگاه انتخاب کن تا برات نامه انتقالی بدیم منم دانشگاه صدرا انتخاب کردم. چند روز رفتم سر کلاس یدفعه به من گفتن سازمان سنجش اطلاعیه داده که هیچ انتقالی توی ترم اول نباید صورت بگیره.دیروز پروندمو دادن زیر بغلم اومدم خونه.1حالا موندم چیکار کنم؟2میتونم توی تکمیل ظرفیت شرکت کنم؟3اگه توی تکمیل ظرفیت قبول شدم کلاسهاش از کی شروع میشه؟ تروخدا زود جواب بدین
دلتو صابون نزننقل قول:
تکمیل ظرفیت یا رشته های تاپه که ظرفیتاش یکی دوتا بیشتر نیست.اونم بخاطر اینه که طرف نخواسته بره یا رفته ازاد یا مثل من قراره نیمه متمرکز قبول بشه و اونونره
یا رشته های خیلی بیخود تو شهرای دور افتاده که اصلا پر نشده که دربرابر شهر نور لامپ 100 ولتم نیست.
یا بیا برو ازاد یا وایسا سه ترم بعد انتقالی بگیر یا مهمان شو تو شهرخودت
---------- Post added at 02:00 AM ---------- Previous post was at 01:59 AM ----------
کلاسای تکمیل ظرفیت ترم 2شروع میشه.بهمن ماه
---------- Post added at 02:00 AM ---------- Previous post was at 02:00 AM ----------
کلاسای تکمیل ظرفیت ترم 2شروع میشه.بهمن ماه
نقل قول:
به احتمال زیاد زودتر از 25 بزارند ولی هنوز خبر ی نیست ....
آره منم شنیدم از اون موقع هی 1 دقیقه به 1 دقیقه میرم سنجش فک کنم چون آمار بازدیدشون کمه دروغ گفتن :31: خداکنه زودتر بیاد جوابش :10:نقل قول:
نیمه متمرکز چی زدی؟نقل قول:
نوشته شده توسط زهـــZAHRAــــــرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرافیک :wub:نقل قول: