نقل قول:
mamnun az rahnamaeiatun :13:
Printable View
نقل قول:
mamnun az rahnamaeiatun :13:
سلام يه سوال داشتم شايد اين سوال كه ميپرسم براي اين بخش نباشه ولي ببخشيد.
از نظر مشكلات سختافزاري و خرابي لپتاپ دل بهتره يا سوني ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون ميشم كمكم كنيد
سلام دوستان
من به تازگی asus n53s خریدم، ولی یه مشکل برخوردم
وب کمش مدام تصویر رو ثابت نگه میداره
میخواستم بدونم عادی یا نه؟ راه حل داره یا نه؟
من ایسر 5741 دارم وقتی درشو میبندم میره تو استندبای به نظرتون این مصرف رو بالا نمیبره و موقع استئبای بازری مصرف نمیکنه ؟
چجوری باید کاری کرد که بره به هیبرانت تو کنترل پنل هیبرانت ندارشت من ویندوز XP دارم روش؟
ممنون میشم کمک کنید
سلام دوستان
من یه لب تاپ 1564 دل دارم
نزدیک یه سالیه خریدمش
اصلا ازش راضی نیستم
از همون اولی که خریدم همش ایراد داشت تا الان
یه روز تاچ پدش
یه روز وب کمش
یه روز فونش
حالا چند وقتیه که وبکمش اصلا کار نمیکنه نمیدونم چیکارش کنم
همش ارور میده
چراغ وبکمش هی خاموشو روشن میشه
دلبخواهیه یه روز کار میکنه 20 روز کار نمیکنه
درضمن از دیوایس منیجر هم 20 دفه من آنستالش کردم ریست که میشه اصولا اینجا دیگه نباید کار کنه و باید یه علامت زردی جلوش باشه ولی بازم اینطوری نیمشه و خود به خود اینستالش میکنه
خواهشا یکی کمک کنه
همچنین میکروفونش
صدا رو واضح به طرف نمیده
پلیز هلپ میییییییییییییییییی:41:
تازشم پیش بلوتوثه هی خطا میده :13:اصن من با شرکت دل دیگه قهر میکنم لب تاپ بونجل میده به مردم
دوستان من قبلا نت بوک داشتم راحت با برنامه وایرلسی که داشن اسکن میکردم و اکسیس پوینت های وایرلس اطراف نشون میداد.
حالا این ایسر5742 که دارم داریو همه رو کامل می نصبم اما تو قسمت برنامه ها پیزی برای وایرلسنیست اما برا بلوتوث هست.
راسی تو ویندوز سون7 از کجا میشه اسکن کرد وایرلس رو؟
من هر چی دنبالش گشتم پیدا نتکردم.
راهنمایی کنید .لطفا
سلامنقل قول:
در حالت استندبای هارد هنوز کار میکند و با توجه به اینکه هارد یه قطعه مکانیکی دارای استهلاک هست توصیه نمیشه که به مدت طولانی بیهوده روشن باشه .
اول ببینید که آیا hibernate فعال هست یا خیر
برای تشخیص اینکه آیا فعال هست یا خیر منوی استارت و در قسمت shutdown ببینید آیا گزینه hibernate وجود دارد یا خیر . مثل عکس زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر گزینه hibernate وجود نداشت پس روی برنامه Command Promp موجود در پوشه Accessories در منوی استارت راست کلیک کنید و Run as Administrator رو بزنین و در برنامه باز شده متن زیر رو عینا copy و past کنین و سپس اینتر رو بزنین تا hibernate فعال بشود .
خب حالا مثل عکس بالا hibernate فعال خواهد شد.نقل قول:
powercfg /hibernate on
برای اینکه در موقع بستن lid ، لپتاپ hibernate شود. power option رو اجرا کنین و در قسمت power button and lid و در قسمت lid close action هم در حالت باطری و هم در حالت برق شهر اونو روی hibernate تنظیم کنین طبق عکس زیر
سلام دوستان
لپ تابم بعد از دو سال مشکل داغ کردن پیدا کرده، نه در اون حد که ریستارت یا خاموش بشه ولی خیلی داغ می کنه.
اولین قدم برا عیب یابی چیه؟
در ضمن فن هاش رو می دونم سالمه.
با سلام
نميدونم همچين سوالي براتون پيش اومده يا نه...ولي اگه امتحان كرديد يا تجربه اي در اين زمينه داريد.....plz write
مدل لپ تاپ من Acer 5742g هستش. مشخصات شارژر هم ، خروجیش 19v , 4.74 A , 90w ...حالا.....من یه باتری یو پی اس 12v 35Ah دارم،می خواستم بدونم میشه این باتری رو بجای شارژر وصل کنم.(نمیخوام باهاش باتری لپ تاپ رو شارژ کنم فقط میخوام به عنوان یه باتری یدکی باشه که از طریق محل اتصال شارژر به لپ تاپ وصل شه و لپ تاپ مثل باتري خودش ازش استفاده كنه....
از لحاظ فنی این امکان رو بررسی کردم....در حالت فول شارژ ولتاژ باتری لپ تاپ حدود 12.4 ولت هستش...در حال دشارژ که دیگه لپ تاپ خاموش میشه ولتاژ حدود 10 ولت میشه...یعنی اگه بشه باتری یدکی رو بهش وصل کنم تا وقتی که ولتاژ باتری یدکی به 10 ولت برسه واسم باید کار کنه....اما...
از اونجایی که میخوام باتری رو به سوکت ورودی شارژر لپتاپ وصل کنم...نمی دونم آیا افت ولتاژ باتری تاثیری رو سیستم شارژ لپ تاپ میزاره یا نه...و حالت های دیگه.....که ممکنه اتفاق بیوفته.
ممنونم.
ممنونم از شما ولی ویندوز من xp هستشنقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشید
من به تازگی لب تاپ hp 4520s خریدم . کانفیگ اصلی دستگاه 2 گیگ رم داشت . من یک عدد رم 4 گیگ هم خریدم و همون موقع خواستم که اضافه کنن . الان وقتی نگاه می کنم رم سیستم 6 گیگ هست ولی 2.9 گیگ آن قابل استفاده است .
Installed memory (RAM) : 6.00 ( 2.92 GB usable )می خواستم بدونم منظور چیست و مشکل در کجاست که تمام رم قابل استفاده نیست . آیا ممکن است که 6 گیگ رم را ساپورت نکنه ؟
ممنونم خودم درستش کردم
سلامنقل قول:
ویندوز 32 بیتی تمام رم رو نمیتونن استفاده کنن یعنی تا یه حدی usable هست .
برای رفع این مشکل باید ویندوز 64 بیتی ultimate نصب کنین
ممنون از پاسخگویی سریع شما
:46::46::46::46::46::46::46:نقل قول:
سلامنقل قول:
برای تمیز کردن هیت سینک و فن بدون باز کردن لپتاپ میتونین از این اسپری هوای فشرده Air Compressed مثل عکس زیر استفاده کنین
بستگی به نوع استفادتون داره .ولی به نظر من دل بهترهنقل قول:
---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:18 AM ----------
بله طبیعیه .راه حل استفاده از یه وب کم بهترهنقل قول:
---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------
این جور موقع ها معمولا بایوس رو اپدیت میکنن تا کارایی سخت افزار ها بهتر بشه ..شما هم یک بار امتحان کنید بد نیست.البته یه بار هم ویندوز رو ریکاوری کنید هم مفیدهنقل قول:
اولا من فکر نمیکنم که اصلا لپ تاپ شما با این روش روشن بشه ..و پیشنهاد میکنم اصلا این کار رو نکنید چون میتونه به قیمت سوختن مدار تغیه شما انجام بشه و تعویض مادر برد ...12 ولت و 35 امپر اونم از طریق پاور جک اصلا امکان پذیر نیست ...شما میتونید از یو پی اس های خود لپ تاپ که 3 برابر باطری های معمولی هستند استفاده کنید که استاندارد هم هست .نقل قول:
درود
مدت زیادی هست کنار ساعت یه pop-up باز میشه که عبارت Your resource Studio1555 is now offline رو نشون میده و خودشم میره! Studio1555 هم مدل لپتاپم میشه (dell). نه تو help ویندوز و نه تو انجمن نتونستم چیزی در موردش پیدا کنم. کنجکاو شدم بدونم مربوط به چی هست. این چه جور منبعی هست که آنلاین بوده و الان آفلاین شده!؟
موقع خاصی هم ظاهر نمیشه. 90 درصد استفاده منم از لپتاپ فقط مرور اینترنت هست. ویندوز هم 7 میشه.
با تشکر
ممنونم دوست عزیز..نقل قول:
فرمودید:اولا من فکر نمیکنم که اصلا لپ تاپ شما با این روش روشن بشه ..
ولی فکر کنم روشن که بشه..چون باتری خود لپ تاپ رو که در نمیارم...فقط باتری یدکی رو از پاور جک بهش وصل میکنم...در مورد بقیه قضایا فکر کنم حق با شماست ....کجکاویه دیگه چه میشه کرد:47::26:
حالا اگه دوستان دیگه همچین تجربه ای داشتن بگن تا به یه نتیجه ای برسیم.
در مورد یوپی اس لپ تاپ هم اگه اطلاعاتی در مورد قدرت و قیمت و سایز....دارید بفرمایید...من تو وب چیزی پیدا نکردم.
سلام
لب تاب مدل HP Pavilion dv6-2143a با مشخصات زیر دارم.
Model : HP HP Pavilion dv6 Notebook PC
Processor
Model : AMD Turion(tm) II Ultra Dual-Core Mobile M620
Speed : 2.5GHz
Cores per Processor : 2 Unit(s)
Threads per Core : 1 Unit(s)
Type : MP Upgrade, Dual-Core
Integrated Data Cache : 2x 64kB, Synchronous, Write-Back, 2-way, Exclusive, 64 byte line size
L2 On-board Cache : 2x 1MB, ECC, Synchronous, Write-Back, 16-way, Exclusive, 64 byte line size
دمای سی پی یو در حالت کار معمولی 55 تا 60 و در حال کار سنگین مثل بازی PES به بالای 85 درجه میرسه.
و هیچ پیغام اخطار نمیده.
چرا اینقدر دما بالا میره؟ ممکنه cpu بسوزه؟
از کجا بفهمم مشکل از کجاست؟ ممکنه فن مشکل داشته باشه؟یا خود cpu؟
بین 55-60 که معمولی هستش...واسه بازی حتما کول پد خوب تهیه کن...اگه خیلی وقته لپتاپ گرفتی...میتونی بازش کنی و فنشو تمیز کنی،ممکنه بخاطر جذب گرد و خاک کثیف شده باشه...کلان تو دفترچه ی لپ تاپ دمای بحرانی سی پی یو ها رو مینویسن...واسه ایسر 95 تا رو نرمال دونسته و بعد 105 میسوزه...ماله شما رو هم تو این رنج پیش بینی میکنم....ولی بهتره دیگه از 80 رد نشی تا طول عمر پایین نیاد....نقل قول:
یه نگاهی به این تاپیک بنداز....
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6133124#post6133124
سلام دوستان.کمکم کنین
داشتم لپتاپم رو با شیشه پاک کن تمیز میکردم(کیبوردشو) بعد که روشنش کردم بعد یه ۵ دقیقه دوتا از دکمه هاش(ایکس و زد) از کار افتادن.منم خاومش کردم لپتاپو.الانم با موبایل دارم مینویسم.باید چیکار کنم؟ امکانش هست درست بشه؟دمتون گرم.بد حالم گرفته.منتظر جوابتونم
به به...مگه حمام شیشه پاکن گرفتیش که اینجوری شده :27:نقل قول:
حالا تا فردا صبر کن...اگه خودش درست نشد نهایت کیبوردشو باز میکنی یه دستی بهش میکشی
آسمون که به زمین نیومده ...فوقش یه شب بدون لپی میخوابی..:21:
کیبوردش چه قیمته؟
بسته به مدل لپتاپ داره...یکی از دوستام دل داشت(البته مدلش قدیمی بود)..کیبوردشو تعویض کرد ..حدود 50 تومن داده بود ...نقل قول:
سلام
من یه لپ تاپ سوتی وایو گرفتم رو ویندوز سون آنتی ویروس مک کافی هست ولی نمیتونم آپدیتش کنم میزنه اول باید اکتیو بشه وقتی دکمه اکتی و رو میزنم بعلت آی پی ایران اکتیو نمیشه
دوستان تجربه ای این مورد دارن راهنمایی کنن
سلامنقل قول:
احتمالا با v/p/n كارت راه بيافته !!!!
دوستان نظری ندارند؟نقل قول:
لپ تاپ دل 5010 من 2 روزه یهو هی ریست می کنه.
دمای سی پی یو الان با یه نرم افزاری که دارم می بینم حدود 49-50 هست. طبیعیه؟
سلام
من یک لپ تاب سونی وایو مدل vgn -fe855e دارم . وتاسفانه ویندوز عوض کردم واز ویستا به سون ارتقادادم ولی ویندوز سون وبکمش رانمی شناسه از دوستان تقاضادارم راهنمایی بفرمایند از کجا میتوانم درایور مربوط به وبکم در ویندوز سون دانلود کنم
با تشکر
سلام
من یک لپ تاب سونی وایو مدل vgn-fe855e دارم بعد از عوض کردن ویندوز از ویستا به سون وبکم آندیگر کار نکرد خواهشمندم راهنمایی بفرمایید از کدام سایت میتوانم درایور وبکم در ویندوز سون پیدا کنم
با تشکر
دوستان لپ تاپ من روی دمازی حدود 60 (البته خودم ندیدماا)ریست می شه.
کلا 2روزه خیلی ریست میشه. انگار دما زیاد شده.
یه کول پد قوی معرفی کنید خواهشا . البته الان دارم کول پد استفاده می کنم ولی ضعیف هست به نظرم
90 درصد, مشکل شما نرم افزاریه...با این دما ها لپتاپ ریست نمیشه... کانفیگ لپتاپت چیه؟نقل قول:
چه موقع هایی ریست میشه؟(وسط بازی..معمولی..)ویندوزت چیه؟چه مدته به این مشکل برخوردی؟قبل این مشکل چه یرنامه هایی نصب کردی؟
واسه کول پد یه نگاهی به اینجا بنداز...
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6133124#post6133124
corei3 2.53نقل قول:
90 درصد, مشکل شما نرم افزاریه...با این دما ها لپتاپ ریست نمیشه... کانفیگ لپتاپت چیه؟
چه موقع هایی ریست میشه؟(وسط بازی..معمولی..)ویندوزت چیه؟چه مدته به این مشکل برخوردی؟قبل این مشکل چه یرنامه هایی نصب کردی؟
واسه کول پد یه نگاهی به اینجا بنداز...
ram 4
graphic 1
5010 دل
کلا کار من اینترنت هست. وسط کار با فایرفاکس و فتو شاپ
این مشکل 2روزه ایجاد شده.
من توی این 2روز کلی ویندوز لودر نصب کردم !
یادم نیست دقیقا
نقل قول:
با کانفیگ بالا فقط واسه بعضی بازی ها شاید سیستم کم بیاره...اونم ریست نمیشه..فقط داغ میکنه...تا دمای 70 تا 80 هم جا داره..
همون مشکل شما واسه لودر هاست...آنستال کن اگه درست نشه...ریستور..
کلا همیشه آپدیت ویندوز رو غیرفعال کن.
منظورتون به یک زمان قبل؟نقل قول:
با کانفیگ بالا فقط واسه بعضی بازی ها شاید سیستم کم بیاره...اونم ریست نمیشه..فقط داغ میکنه...تا دمای 70 تا 80 هم جا داره..
همون مشکل شما واسه لودر هاست...آنستال کن اگه درست نشه...ریستور..
کلا همیشه آپدیت ویندوز رو غیرفعال کن.
آقا متوجه شدم به دما ربطی نداره. الان با نود اسکن کردم فعلا یه دونه ویروس پیدا کرده. خدا کنه از همین باشه و تموم بشه ماجرا
دروود
دوستان برای خرید یک کول پد مناسب چه چیز هایی را باید در نظر داشت؟
کولپدهایی که فن بزرگ دارن رو بخرین . فن های کوچک کارآمد نیستن (خودم تجربه عملی رو دارم)نقل قول:
بعنوان مثال مدل کولید من مدل کولر مستر NotePal X2 هست (اصل). گرچه فقط یه فن 14 سانتی داره ولی کاملا کفایت میکنه
چند نکته
1. از اونجایی که ورودی هوای این کولپد از زیر هست بهتر هست که یه پایه ای زیر کولپد بذارین تا هم بتونه راحتتر هوا رو از زیر بکشه و هم گرد و خاک های جمع شده از روی میز رو به زیر لپتاپ هدایت نکنه .
یعنی اگر شما فقط چند سانتی متر کولپد رو از روی میز بلند کنین به راحتی متوجه افزایش جریان هوا میشوید.
2. به نظر من برای اینکه یه پورت usb بیخودی اشغال نشه بهتره که یه آداپتور بخرین که ولتاژهای 1.5 الی 12 ولت رو داشته باشه و با اتصال کولپد به اون آداپتور نه تنها از اشغال بیمورد پورت usb جلوگیری میشه بلکه میتونین با افزایش ولتاژ تا یه حد ، لپتاپ رو بیشتر خنک کنین البته حواستون جمع باشه که بیش از حد ولتاژ ندین مثلا حداکثر تا 7.5 ولت مناسبه
نحوه سیم کشی هم در پست زیر توضیح دادم
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6095123&postcount=145