================================================== ============نقل قول:
عزیز شوخی میکنی یعنی بازی به این گندگی هواپیما نداره ؟!!!
:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::18:.
Printable View
================================================== ============نقل قول:
عزیز شوخی میکنی یعنی بازی به این گندگی هواپیما نداره ؟!!!
:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::18:.
سلام
من امروز ویندوزم خراب شد مجبور شدم دوباره نصبش کنم
ولی زمانی که سیو های بازی رو جایگزین میکنم یه پروفایل جدید ازم میخواد و نمیشه ازسیوهای قبلی استفاده کنم لطفا بگین چی کار کنم آیا راه حلی داره یا نه
اخه مگه طرف خلبانه تو بازی هواپیما هست ولی سوار نمیشه در ضمن خیلی غیر طبیعی بود:8:نقل قول:
حتما خلبانه که میتونه هلی کوپتر برونه !!نه تو option بازی هم چیزی بنام هواپیما نداره یعنی نمیشه سوار شد
یعنی هیچ راهی نداره
دستام مو در اورد بسکه اینو نوشتم ....شما میبایست علاوه بر سیو پوشه windows live رو هم کپی میگرفتی .واسه همین اجرا نمیشهنقل قول:
گرفتم.نقل قول:
بارنی زحمت میکشه و بهتون پر سرعت ترین ماشین بازی رو میده ! :31: شما میری اونجا توی کوچه یه ماشین توپ هستش . سوارش شو ببرش Save کن . چون دیگه خبری ازش نیست !
البته میتونی دو تاش کنی :
در بازی یک باگ داره که وقتی سوار یه نوع ماشین میشی حداقل چند تا از اون نوع ماشین توی خیابونا پارک شده .
شما سوار ماشین شو . یه دور بزن و بعد برو توی پارکینگ خونه الگوئن (همونی که رومن میده)
بعدش یکم برو عقب تر دم ایستگاه مترو . قطعا باید یک نوع از این ماشین باشه . اگه نبود دوباره اون ورا رو بگرد یکی پیدا میکنی !
کلا این باگ خلی بدرد بخوره !
هورا !
بالاخره جای Inferus رو توی یه جایی توی داکس پیدا کردم !
البته از روی نقشه .
من الان کامل ترین نقشه Gta IV دارم
لیست :
ماشین ها - قایق ها - ماموریت ها -موتور ها - هلی کپتر ها - کافی نت ها - لباس فروشیا - کارواش ها - مکانای دیدنی - امپریور ها - کامیون ها - اسلحه ها - محل پاکت های جون - نارنجک و خلاصه هر چی که هست !
لذت ببرید !کد:http://grandtheftauto.ign.com/maps/1/Liberty-City-Map
سلام
این windows live آدرسش کجا ویندوز هست
عزیزم مثل اینکه حالت خوب نیست ، نکنه فکر کردی منظورم Dark Voidه ؟ :wac:نقل قول:
لطفا یه نفر سیو دو مرحله آخر رو با این ویندوز لایو واسم بذاره
این هم یه دونه ترینر توپ برای این بازی به تاریخ امروز:2009/01/20
این ترینر هم روی ویستا و هم روی اکس پی به خوبی کار می کنه.خودم شخصا دارم با این ترینر روی ویستا بازی می کنم.کد:http://m0006.gamecopyworld.com/games/pc_grand_theft_auto_4.shtml#Grand%20Theft%20Auto%204%20v1.01%20(v1.0.1.0)%20+10%20TRAINER
با ترینر مراحلش هیچ مزه ای نمیده .
نه خیر . من از اون دسته افرادی نیستم که به جی تی آ چهار بگم جی تی آ 6 ! من موقعی که اعداد یونانی رو حفظ بودم شما کجا بودی !!! من خودم سواد دارم میدونم که این عدد چهار هستش ! من تفکر مردم رو بهت گفتم ! گفتم که مردم ایران به nfs mw میگن nfs 11 !!!!!! هربازی هم که میاد یه شماره بهش اضافه میکنن ! من حتی از مغازه دار هم پرسیدم جی تی آ جدید رو داری بهم گفت آی وی رو میگی !!!!!!! تو دلم گفتم کی میاد به این حالی کنه که این جی تی آ چهار هستش !نقل قول:
samsung_d600 :
چیزی رو که نمیدونی نگو . یکم فکر کن .
Gta I
Gta II
Gta III
Gta Vice City
Gta San Andreas
Gta Vice City Stories
Gta Liberty City Stories
Gta IV
Gta IV Lost And Diamond
آخریه به زودی میاد .
در هر صورت Gta I و II هم یه بازیه . فکر کنم شما هم جزو اون دسته ی توی امضام هستی که به Gta IV (Gta 4) میگی Gta 6 !
دقیقا همینطوره .نقل قول:
چون با ترینر بازی خسته کننده میشه .
ولی وقتی بدون تقلب و ترینر بازی کنی همیشه سعی میکنی که برنده بشی . :46:
دوست عزیز متاسفانه این یه بحثیه که تمومی نداره !نقل قول:
نه خیر . من از اون دسته افرادی نیستم که به جی تی آ چهار بگم جی تی آ 6 ! من موقعی که اعداد یونانی رو حفظ بودم شما کجا بودی !!! من خودم سواد دارم میدونم که این عدد چهار هستش ! من تفکر مردم رو بهت گفتم ! گفتم که مردم ایران به nfs mw میگن nfs 11 !!!!!! هربازی هم که میاد یه شماره بهش اضافه میکنن ! من حتی از مغازه دار هم پرسیدم جی تی آ جدید رو داری بهم گفت آی وی رو میگی !!!!!!! تو دلم گفتم کی میاد به این حالی کنه که این جی تی آ چهار هستش !
مطمئن باش کسی نمیتونه به اینطور فروشنده هایی حالی کنه .
میشینی 4 ساعت واسشون میگی بعد که میری پشت سرت هر هر راه میندازن !
به نظرم این بحث ورژن ها رو بیخیال بشید بهتره !
قرباننقل قول:
شما ماشین جایزه را از برنی دریاف کردین؟
سلام خیر ماشین برنی رو کجا باید پیدا کرد تو نقشه هیچ علامتی نیست
دادا شرمنده اگه پست 5848 تو بخونی میبینی حرفت یه نموره ایهام داشت که منم بد گرفتم .عذرخواهی ما را بپذیر ای امون هوتپ بزرگ!:42::45:نقل قول:
صدهزار حیف که اصلا بهت نمیاد وگرنه منم یوزارسیف صدات میکردم :27:نقل قول:
Iv رو هم چون با تغییرات رجیستری رو سرویس پک 2 اجرا کرده بودم داشت کاممو داغون میکرد پاکش کردم رفت ، واقعا خیلی بازیه سنگینیه پورتشم رو pc جالب نیست یعنی خیلی بده :41:
چی میگینقل قول:
پسرم الان بهت بگم این بازی از دو کنسول دیگه رو pc بهتر اجرا میشه میگی نه!!!!:19:
شما اصلا این پست منو چند بار خوندی که .... ؟نقل قول:
نقل قول:
گرفتم.
بارنی زحمت میکشه و بهتون پر سرعت ترین ماشین بازی رو میده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما میری اونجا توی کوچه یه ماشین توپ هستش . سوارش شو ببرش save کن . چون دیگه خبری ازش نیست !
البته میتونی دو تاش کنی :
در بازی یک باگ داره که وقتی سوار یه نوع ماشین میشی حداقل چند تا از اون نوع ماشین توی خیابونا پارک شده .
شما سوار ماشین شو . یه دور بزن و بعد برو توی پارکینگ خونه الگوئن (همونی که رومن میده)
بعدش یکم برو عقب تر دم ایستگاه مترو . قطعا باید یک نوع از این ماشین باشه . اگه نبود دوباره اون ورا رو بگرد یکی پیدا میکنی !
کلا این باگ خلی بدرد بخوره !
میشه این حرف رو به عنوان جک استفاده کرد آخه خوشگل وقتی یه سایتی به نسخه های دیگه بده 10 و به PC 9 ، وقتی تو ریویوی بهترین سایت بازی دنیا از بد بودن کنترل تو PC گلایه میشه ، وقتی میانگین امتیازات کاربران برای نسخه ی PC میشه 7.4 ، وقتی گرافیک تو PC افت میکنه ، وقتی کسی برای اولین بار سایه پردازی بازی رو میبینه حالش به هم میخوره ! ، وقتی همه میگن خاک تو سر Rockstar Toronto به خاطر این پورت ، وقتی تو به خاطر فن بوی بودن این حرفو میزنی ، از همه مهمتر وقتی خودم اینو احساس میکنم ؛ بازم نسخه ی PC بهتر از PS 3 و Xbox 360 هست ؟ این حرفو جای دیگه نزن بهت میخندن آسمان قرمز 2 جان ;) این برای عالم و آدم واضحه نمیدونم تو چرا این حرفو میزنی :13:نقل قول:
نوشته شده توسط Aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام توی اون مرحله که عکس یه علامت سوال هست وقتی میری توی یه پارک هست و یه یارو داره به دریا نگاه میکنه و بعد من باهاش صحبت میکنم و من میرم توی یه پارک دیگه و وقتی به آنجا رسیدم همون طرف به من یه sms میده و یه شماره به من میده و من به اون شماره ی زنگ میزنم و بعد دیگه هیچ اتفاقی نمیفته من باید چه کار کنم ؟
خوب وقتی میری توی پارک و زنگ میزنی به یه نفر ، باید بگردی ببینی که موبایلش رو بر میداره .نقل قول:
چون همون کسی که بهش زنگ میزنی توی پارک هست .
بعد که پیداش کردی باید بکشیش . :46:
بله .
فقط یک لحظه گوشیشو جواب میده . سریع پیداش کن بزنش .
یا میتونی یه نارنجک بندازی اونجا بمیره اگه پیداش نکردی . ولی خب وانتد لولم باید ... :d
سلام
شما نمیدونید تو کدوم محدوده هست؟ تو کجاست؟
آقا یکی لطف کنه یه ترینر توپ که تو همه چیه بازی دست ببره و یه سیو 100% ( نه 64% ) به من بده
واقعا دمش گرم هرکی برام این کارو بکنه ؟
تا اونجایی که یادمه باید از در مرکزی پارک میرفتی داخل همینطوری ادامه میدادی ، بعد سمت چپ .نقل قول:
توی اون ردیف بگرد یه آدم بزرگ هیکل و کچل و کاپشن بنفش ( فکر کنم ) بود .
اینم یه ترینر که داود عزیز زحمتش رو کشیده :نقل قول:
آقا یکی لطف کنه یه ترینر توپ که تو همه چیه بازی دست ببره و یه سیو 100% ( نه 64% ) به من بده
واقعا دمش گرم هرکی برام این کارو بکنه ؟
کد:http://m0006.gamecopyworld.com/games/pc_grand_theft_auto_4.shtml#Grand%20Theft%20Auto%204%20v1.01%20(v1.0.1.0)%20+10%20TRAINER
چي شد پ gta iv fatal error:rmn20 اي ارور چيچيس؟اهل فن نبود؟
سلام بچه ها نسخه سن آندرس برای موبا یل آمده/
دوست عزیز شما باید یا Windows Xp Sp3 نصب کنید یا Windows Vista Sp1نقل قول:
عزیز کجای کاری نسخه ی GTA IV هم واسه موبایل اومده !!! خیلی وقته .نقل قول:
مگه چن نوع ويندوز ويستا داريم؟
2 نوع:نقل قول:
1- ویستا
2- ویستا سرویس پک 1
عزیز جدیدا Vista Sp2 هم اومده .نقل قول:
من دارم دانلودش میکنم . :46:
درسته اومده ولی تا اونجایی که اطلاع دارم هنوز بتا هست.
نقل قول:
یعنی راهی بجز مسابقه دادن نیست
آخه ماشین سواری من خیلی بده
ضمنا" اونایی که تموم کردن بگن دراگو رو بکشم یا نه؟
آقا سلام من بازی رو نصب کردم این تصویر لعنتی همش بالا و پایین میره که! این از خود بازیه یعنی؟! بعد سوار هر ماشینی هم که مشیم همون اول کار بدون استثناء ماشینه شروع میکنه به دود کردن و گاز رو هم خودش میگیره اصلا من همه چی رو ول میکنم خودش گاز میده! با کیبورد هم بازی میکنم!
دوست عزیز کرک شما مشکل داره .نقل قول:
اینجا رو ببین :
مشکلات نصب و اجرا در Grand Theft Auto IV - نسخه PC [راهنمای کامل در پست اول]
2تا کرک گذاشته : Fedor و Razor .کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282313
یکیش رو دانلود کن .
مشکلت حل میشه . :46:
بابا اون که شما می گی ویندوز 7 هست فکر کنم مطمئنی SP2 هم اومده؟نقل قول:
حالا این GTA IV روی Vista SP2 یا Windows 7 هم میاد؟
اقا جون اجرای هر چه بهتر این بازی رو فقط و فقط روی xp مد نظر داشته باش.وگرنه با مشکلات زیاد ی مواجه میشی