بچه ها میخواستم نظرتونو درباره اینتنس جیونچی بدونم. پخش بوش چطوره؟
Printable View
بچه ها میخواستم نظرتونو درباره اینتنس جیونچی بدونم. پخش بوش چطوره؟
منم کلی دنبالش گشتم ولی گیرم نیومد.نقل قول:
اصلا نمیدونم چرا کارهای رالف لارن دارن اینقدر کمیاب میشن
امروز در پی پولو بلو بودم تو شهرمون فقط دو تا پیدا کردم
200 میل 210
75 میل 110
قیمت بالا بود نخریدم
ای بابا اونم گرون شده؟
این که خوبهنقل قول:
عطر افشان همون 75 میل رو زده 115:blink:
کاش این رومانس 50 میلش بو و ما هم میخریدیم تا خاطرات تجدید کنیم:27:
تو این افزایش قیمت رالف لورن خیلی رفت بالا
دوستان سلام
کسی ادکلنی به نام Cuir De Sistelle شنیده؟
دقیقا همون دو برندی که من بشون علاقه دارم (ایو سنت لورن - رالف لارن) از همه بیشتر افزایش داشتندنقل قول:
مثلا اوپیوم از 55 شد 135:18:
یا سفری از 65 شد 125:18:
اتفاقا امروز تو خیابون جمالزاده داشتم از جلوی یه مغازه عطر فروشی رد میشدم همین عطری که شما گفتی به چشمم خورد...البته نتونستم تست کنم و هیچ ایده ای ندارم که بوش چطوره اما از اسمش که Cuir داره و به فرانسه ترجمه اش میشه "چرم" حدس میزنم که احتمالا بوی چرم نت غالبشه...قیمتشم همین بین 20 تا 30 تومن اینا بود...و مال شرکت Yves de Sistelle هستش...شرکتی بدی نیست و از معروف ترین کاراش Incidence هستش..اینم احتمالا نباید کار بدی باشه...اگه تستیدی بیا به مام بگو چطور بودنقل قول:
امروز چنند تا ادکلن تستیدم
دی ک ان وای فور من: که آواتار یکی از دوستان هم هست. همیشه فکر میکردم ادلن چوبی و خنکی باشه ولی امروز که تست کردم یک بوی متعادل و بسیار چوبی و اسپایسی بود.
موندگاریش فکر کنم خیلی بالا بود چون دربش رو که بو کردم تا یک ساعت دماغم بو گرفته بود. در کل نپسندیدم
فراری اومو: بسیار معملی و با مندگاری پایین. خیلی جاها دیدم که تند و خنک معرفی شده بود که اینطور نبود و اصلا خوشم نیومد
و اما نوبت میرسه به چیزی که اصلا انتظارش رو نداشتن:
آنبوند از هالستون: بسیار بسیار فرش. بویی خنک که ترشی و شیرینی رو هر دو میتونستی توش پیدا کنی. خیلی خیلی خوش بو بود. وقتی که بو کردم روحم سبک شد. اگر منصف بود در جا میخریدم ولی نمیدونم چرا قیمتش اینطور بود.
میگفت 145 در صورتی که توی سایتها قیمتش خیلی پایین تر هست. شاید ندارن و بروز نکردن. کلی باش حال کردم
والا تستش کردم .نقل قول:
بوش اول سر درد آوره ... اما یکم می گذره بوی خوبی داره . البته عالی نیست .
جالبه بعد از دو روز هنوز روی لباسم هست !!!! اتفاقا دوستمم گفت 16 تومن خریدتش . و منم همینجوری زدمش و دیدم چه موندگاری خوبی داره. چون خودم چیزایی که تست می کنم بعد دو سه ساعت می پرن .
به نظر شما ادکلنی به این قیمت می ارزه ؟؟؟؟
پارسال قبل از گرونی تو بازار تهران قیمت محصولات ایو د سیستل همین حدود بود.16-20 تومن. الان قیمت ندارم.نقل قول:
در کل کارهای ایو د سیستل و جورجیو مونتی خیلی کارهای بهتری نسبت به کارهای اماراتیه. با همون حدود قیمت.
Yves de Sistelle هستش...شرکتی بدی نیست و از معروف ترین کاراش Incidence هستش..اینم احتمالا نباید کار بدی باشه...اگه تستیدی بیا به مام بگو چطور بود
Incidence:
من دارمش تلخه مثله کوفت و خنک یخی و موندگاریشم تعطیله و پخش بوش منفی صفره یا بهتر بگم پخش بو واسه این عطر جرمه.
من بجای افترشیو وقتی صورتمو میتیغم به صورتم چند پاف میپاشم.منم قبل عید 18 گرفتمش.جعبشم آبی متالیکه و معنی لغویش برخورد میشه.:31:
بچه ها این دوتا ادکلن باندراس بلو و بلک سد اکشن موندگاری و پخش بوش چطوره میارزه بخریم؟
بولگاری سویر چطوره؟ فکر کنم فرید داشتش؟
بلکش بوی شیک تری نسبت به بلو داره.بلو خیلی اسپرت تره.من بلک رو داشتم و موندگاریش حدود 5 ساعته و پخش بوش هم خوبه.نقل قول:
اگه پخش بو برات مهمه deseo از جنیفر لوپز رو تست کن .میگن خنک و تلخه و پخش بوش زیاده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله من دارمنقل قول:
بولگاری سویر ادکلن با ارزی هست. بوش خنک و تلخ و ملایم هست که بعد از مدتی رو به تعادل دمایی میره.
از از بو هایی نظیر بولگاری پور هوم(بی ال وی)-212 من-رودستار کارتیر خوشت میاد حتما این رو میپسندی. البته به این منظور نیست که بوش شبیه اینهاست:46:
موندگاری و پخش بش هم خوبه ولی نه در سطح تیم ملی:27:
سلام دوستان
این هوگو بوس که شبیه قمقمه هست اصل و قلابیش از کجا مشخص میشه؟ من 145 خریدم یکیشو بردم به یکی از دوستان نشون دادم گفت طرحه
الان به شدت افسرده شدم
داداش شما فکر کنم پول 150 میلشو دادی:31:نقل قول:
اتفاقا اگر بگردی و 150 میلشو پیدا میکردی مطمئن بودی که اصله
بارکدش رو تو گوگل سرچ کن باید ادکلنتو نشون بده
اینی که من زدم موندگاریش خوب بود.نقل قول:
آقا یه ادکلن لطفا به من معرفی کنید قیمتش هر چقدر باشه بوشم بوی هر چی باشه فقط موندگاری و پخش بوی زیادی داشته باشه
نقل قول:
من از بوی اوپیوم زنونه واقعا خوشم میاد و به نظرم پخش بوش عالیه و موندگاریه خوبی هم داره
---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------
آره 150 میل بود پس خیالم راحت که اصله؟
امروز بردم ادکلن فروشی گذاشتم برام بفروشه، گفت حداکثر 100 میفروشم برات
حالا برم پسش بگیرم؟ به بارکد دسترسی ندارم
آره 150 میل بود پس خیالم راحت که اصله؟
امروز بردم ادکلن فروشی گذاشتم برام بفروشه، گفت حداکثر 100 میفروشم برات
حالا برم پسش بگیرم؟ به بارکد دسترسی ندارم
یه توصیفی از این Cuir de Sistelle بده بدونیم تلخ بود؟گرم بود؟شیرین بود؟خنک بود؟تو چه مایه هایی بود؟نقل قول:
Ungaro l homme III -silverscent bugart - Deseo - M7 ysl - opium ysl -نقل قول:
نقل قول:
آره 150 میلشو گرفتم
یعنی 150 میل اصله و قلابی نداره؟ من دیروز بردم یه ادکلن فروشی گذاشتم برام بفروشش گفت سعی میکنه تا 100 ردش کنه بره
به بارکد دسترسی ندارم الان چکار کنم برم پسش بگیرم؟
بچه ها من از بوی لانوییت تویلت خیلی خوشم میاد موندگاری و پخشش چطوره؟پرفیومش هم همون بو رو میده؟
بوش بسیار عالی هست ولی متاسفانه اصلا نباید روی پخش بو و موندگاریش حساب باز کنیدنقل قول:
من لا نویت ل پرفیوم رو دارم. موندگاریش خیلی خوبه ولی بوش کاملا متفاوت هست. ولی من به شخصه بوی ل پرفیوم رو پیشتر میپسندم
تفاوتشون هم اینه که ل پرفیوم اولش با میوه و چوبی باز میشه ولی تولیتش کاملا چوبی هست و اثری از میوه نداره
این میوه هاش هم (که جوهر مانند هست) منظور میوه هایی نظیر توت هست و اصلا به دلیل وجود این میوه ها اسپرت و یا سبک تر نشده بلکه کمی سنگینتر و مجلسی تر شده
حتما تست کنید
آقا این چه مدلیه؟ دیروز تا به حال چند بار دارم مطلب پست میکنم پیغام میده باید مدیر تایید کنه مدیر هم که انگار خوابه
من تو موبایلستان عضوم و اصلا اینجوری نیست، به نظرم اینجوری درست نیست
میخوام پیغام خصوصی بدم به رییس بزرگ که اونم پیغام میده تا وقتی 10 تا مطلب پست نکردی نمیتونی پیغام خصوصی بدی
میشه توضیح بدین این چه مدلیه؟
تو قوانینم که خوندم جوابمو نگرفتم
فرید جان بوش شبهت داره ؟چوبی هست هنوز و تلخ؟ راستی خیلی ممنون بابت رومانس همه واقعا خوششون اومده ازش موندگاری عالی و پخش خیلی خوبی داره سرش دعوا بود :31:
خیر دیگه به اون تلخی نیست و کمی شرین تر شدهنقل قول:
بوشون خیلی فرق داره
این جور ادکلنها رو نباید بزاری ر زمین بمونه و تا دیدی بخری:31: واقعا کمیاب هستند و تقلب هم تو کارشون نیست
همونطور که بارها گفتم ادکلنهای زیادی وجود داره که تو ایران بازار آنچنانی ندارن و در حقشون ظلم شده
---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:45 PM ----------
تعداد پستهات که از ده رد کنه درست میشهنقل قول:
اون 150 میل هم اصل هست. ولی اگر دوستش نداری بزار ردش کنه
قیمت این دوتا رو چند داری فرید جان به نظرت میشه یکم تو این فصل هم باهاشون حال کرد :31:
ل پرفیومش 130-140 هستنقل قول:
قابل تحمل هستند:27:
بچه ها یکیم غیر فعال شدین ها علی جان کجایی که دل بکار نمیدی:31: بچه هایی که میاین یه عکس از ادکلن هاتون بزارید تا ما بدونیم چیا دارین اگه خواستیم بگیریم ازتون راهنمایی بگیریم مثلا من اقا فرید رو یادمه که لانوییت رو داشت و رومانس رو که باعث یه خرید خیلی خوب شد که بازم ممنونم ازش شما هم بذارید عکسا رو کمک بگیریم.تشکر
نظرتون رو میخواستم بابت عطر ENGLISH BLAZER , SANSIRO
انگلیش اول بوش عادیه ولی هر چه ازش میگذره خوش بو تر میشه
سن سیرو کدوم بوش از همه بهتره ؟ E75 چطوره
اینم یک عکس آپدیت شده:31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:08 PM ----------
نقل قول:
سن سیرو رو تا به حال ندیدم
ولی انگلیش بلیزر رو داشتم قبلا(البته اگر منظورتون همون ادکلن برند یاردلی باشه!)
بیشتر بوش به افتر شیو میخوره
به نظر من گزینه های بهتری هم هست
نقل قول:
خودتم بزار تا به حال عکس ادکلنهاتو ندیدم:31::31:
چشم اقافرید منم میزارم .فقط یه سوال اون ادکلن های کوچیک رو از همون اهواز خریدی ؟چند اون کریستال نویر ورساچه زنانه رو چند گرفتی؟
اول یک نکته: اول مال خانم هست ویک موقع اشتباه برداشت نکنید که من عطر زنانه بزنم:27::31:نقل قول:
اکثرا از اهواز خریدم ولی تعدادیشون هم از بوشهر و کرمانشاه. البته خیلی بودند که تارومار شدند:19::19:
اون وساچه رو فکر کنم 2 سال پیش براشون خریدم 4 تومن. آخ آخ یادش بخیر. چقدر قیمتها خوب بود. هر چی که عشقمون میکشید میخریدم:9::37::45::47::thumbsdow:41:
دوستان کسی تا به حال پسنگر سریوس از دپوند رو تستیده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ادکلن های من البته یکم کیفیت عکس پایینه رام گوشیم و عوض کردم درست نمیگیره واندروود هم اون پشت هست گفتم بازم واسم بیاره البته این هنوز مونده:27:
---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:53 PM ----------
عجب عکسی گرفتم هیچی معلوم نیست که اون لالیک مشکی هم پشت رومانس هست
---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------
اون سمپل های جلو رو چنتاشون رو داداش گلم امیر حسین خان لطف کردن که من واقعا از ساویج و گرلن خوشم اومد البته اون مونتاله هم بد نیست
نمیدونستم اینجا این مدلیهنقل قول:
ممنون از جوابت
از بوش که خوشم نمیاد چون اصلا موندگار نیست و پخش بو هم اصلا نداره
همون 100 خوبه ردش کنه؟