سلامنقل قول:
بدون شک J7 - 2016
محصولات شیائومی از لحاظ سخت افزاری و قیمت عالی هستند منتها اگر خراب شدن یا لوازم جانبی خواستید و درنهایت بخواید بفروشید مشکل جدی خواهید داشت...
Printable View
سلامنقل قول:
بدون شک J7 - 2016
محصولات شیائومی از لحاظ سخت افزاری و قیمت عالی هستند منتها اگر خراب شدن یا لوازم جانبی خواستید و درنهایت بخواید بفروشید مشکل جدی خواهید داشت...
درود. شاید جاش نباشه ولی میخواستم بدونم میشه برای آپدیت اندرویید گوشی، فایل آپدیت با pc دانلود و ریخت روی گوشی و نصب کرد با حتمن باید با خود گوشی دانلود و نصب کرد؟
بله میشه کافیه رام رو دانلود کنید و طبق روشی که برای هر برند کمی فرق میکنه فلش بزنیدنقل قول:
سلام دوستان .یک راهنمایی می خواستم من بین خریدگوشی سامسونگ جی 7 پرایم و هواوی میت 7 تردید دارم ،بنظر شما بطور کلی کدام یکی ارزشمند تره .در ضمن من برام دوربین گوشی اهمیت داره با تشکر
سلام دوستان به نظر شما الان که 5 ام بهمن ماه هستیم گوشی اندروییدی چی بخرم که واقعا از هر لحاظ عالی باشه و نسبت به هزینه ای که میکنم ارزشش رو داشته باشه ؟ سریع تر میخوام بخرم ممنون میشم راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
چقدر قصد هزینه کردن دارید؟
سلام
دوستان من سه تا گوشی که از نظر دوربین خوب باشن رو پیدا کردم ولی موندم کدوم از بقیه بهتره
هواوی p9
سامسونگ s7
lg g5
تا حدود 1700 هم بیشتر نمیخوام هزینه کنم
اولویت دوربینه ولی کارایشم برام بی اهمیت نیست
خیلیم از گوشی سر درنمیارم:n31:
ممنون
نقل قول:
سلام. به نظرم دور گوشی های هاوی رو خط بکش. من خودم ازش استفاده نکردم ولی اطرافیانم ک دارن هیچکدوم راضی نیستن. همش هنگه. ریست میکنه. البته تا یه سال اول خوبه. بعدش به خاطر کیفیت پایین قطعات اذیت میکنه. مگه اینکه بعد یکی دو سال بخواید گوشی عوض کنید.
بین سامسونگ و الجی . سخت افزار الجی بهتره. همه میدونن که سی پی یو اسنپ دراگون و گرافیک (GPU) آدرنو جز بهترین مارک های تولید کننده هستن و کیفیت بسیار بالایی دارن.
ولی تفاوت چندانی بین این 2 برند نیست
صفحه نمایش الجی کمی بزرگتر ولی نسبت به سامسونگ بی کیفیت تر
دوربین بهتر الجی
قابلیت مادون قرمز برا الجی که میتونی باهاش به جای کنترل، لوازم کنترلی رو کنترل کنی
باطری قوی تر سامسونگ
و یه سری سنسور اضافه سامسونگ مثل ضربان قلب و ...
در کل تفات چندانی نیس. تصمیم نهایی با خودتونه که بسته به ظاهر و الویت بندی کاربرد گوشی باید انتخاب کنید.
هزینش واسم مهم نیستش فقط کلا میخوام گوشی توی دستم واقعا روون کار کنه و هنگ نکنه حداقل چند سال بتونم با آرامش استفاده کنم ازش امکانات جانبی گوشی واسم جالب و حتی کاربردی میتونه باشه ولی اولویتم با کبفبت ساخت بالا و دوربین قوی و ایناست بعدش امکانات دیگش واسم مهمهنقل قول:
iPhone 7 Plus 256Gنقل قول:
سلام دوستان گل.
متاسافانه گوشی منو دزدیدن و دنبال گوشی جدیدم.فقط اونایی که کارشون تو گوشی عالیه لطفا برای خرید گوشی برام کمک کنن ویزگی ها رو به ترتیب اولویت میگم:
1)سخت افزار قوی (بخصوص بلوتوث برای هدفون بلوتوث)و 4g lte داشته باشه
2)قیمتش نسبت به کیفیتش خیلی خوب باشه ارزان سقف قیمت 700 تومان
3)بدون بریک شدن بتونیم روت کنیم و رام سیانوژن و مود viper4andoridبزنم روش..
نظر خودم گوشی ال جی مدل K10
هست حالا دوستان هرچی میفرمایین بگن.شیائومی چطور برندیه؟
منتظر نظراتتونم
سلامنقل قول:
خیلی متاسف شدم که این اتفاق برای شما افتاد.
والا من خیلی تو روت کردن وارد نیستم ، ولی سوال پرسیده بودید شیامی چطوره باید عرض کنم خیلی فراتر از پولی که میپردازید به شما سرویس و قابلیت میدهد.
توی رنج ۷۰۰ تومان شما ردمی ۳ اس ، ردمی ۴ ، ردمی ۴ پرایم رو میتونید تهیه کنید.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
دوستان میخوام LG k10 رو بخرم . به نظرم تو این رنج قیمت خیلی خوبه .
البته خواستم ببینم ارزش داره صبر کنم واسه مدل 2017 اش یا نه ؟ چون هم باطریش بهتر میشه هم سیستم عامل . ولی ایا قیمتش تقریبا همینی که هست خواهد بود یا نه ؟
دوست عزیز ببخشید سخت افزار شیایومی کلا ضعیفن؟یا سخت پیدا میشه؟اخه ساخت چینن ادم نمیتونه اعتماد کنه...نقل قول:
بسم الله الرحمن الرحیمبا سلام
گوشی تا سقف 500 تومن چی پیشنهاد می دید؟
بین سامسونگ J2-4G و ال جی k8 مرددم.
با سپاس:n16:
ضعیف نیستن . هم سخت پیدا میشه هم کیفیت ساختشون مثل سامسونگ و الجی و .... که نزدیک 10 15 ساله دارن گوشی میزنن نمیرسه دقیقن مثل خودروهای چینی هستن قیمتشون و امکاناتشون وسوسه انگیزه اما خدا نکنه روزی قطعه ای چیزی بخواد و هچنن برای فروششنقل قول:
یکی از دوستان من هم خواهر زادش هم خودش گوشی asus Zenfone 2 Deluxe ZE551ML 'گرفتن از من هم راهنمایی خواستن بهشون گفتم یه برندی بگیرید که سابقه و خدمات داشته باشه جفت گوشی هاشون به فاصله یک ماه از همدیگه مشکلاتی مثل هم پیدا کردن نخوندن سیم کارت و رم و قطع صدای اسپیکر !!! کیفیت ساخت افتضاحی داره :n34:
جفتشون گوشی های خوبین تو رده اما صفحه نمایش سامسونگ پر نور تر و رنگ بهتری دارهنقل قول:
سلام دوستان
تو گوشی های سامسونگ ،از کجا میشه فهمید ساخت کدام کشوره؟
و اینکه گارانتی گوشی از موقع خرید محاسبه میشه ؟
به نظر شما در حال حاضر بین گوشی های اندروییدی از برند های مختلف مثل اچ تی سی و سلمسونگ و ال جی و هواوی و ... کدوم یکی بهتره ؟ هممگی آپشن های قوی و خوبی دارن
شما هنوز گوشی نخریدی از اون وقت :n27:نقل قول:
پرچمدارها همه در یک سطح هستن و انتخاب اخر براساس علاقه کاربر به برند و ظاهر گوشی صورت میگیره !
اچ تی سی و شیائومی و سونی اگر خراب بشن تعمیراتشون سخت و لوازم جانبی مربوطه پیدا نمیشه !
بهتره انتخاب تون از برند سامسونگ باشه !
درود.
از میان S7 اج، نوت 5 و V20 کدوم بهتره؟ ویژگیهای زیر داشته باشه:
1- در برابر ضربه و آب پایداری داشته باشه
2- رم بخوره
3- نمایشگر خوب داشته باشه
4- دردسرهایی چون پرش آنتن، قطع اسپیکر و از این دست نداشته باشه
5- دوربین کم نقص بویژه در شب و سلفی داشته باشه
سلام دوستان با تجربه و متخصص
از بین سونی z5 و هواوی honor8 کدوم رو پیشنهاد میدین ؟
بین این دو تا گوشی موندم بیشتر برام کیفیت مهمه تا کمیت در مورد این دو گوشی: on7 2016 HTC one me
بعد سوالات تخصصی در موردشون دارم که بعد از انتخاب مطرح می کنم
بین این دو تا گوشی موندم بیشتر برام کیفیت مهمه تا کمیت در مورد این دو گوشی: on7 2016 و HTC one me
بعد سوالات تخصصی در موردشون دارم که بعد از انتخاب مطرح می کنم
سلام دوستان
بین انتخاب 3 گوشی موندم کلا می خواستم ببینم نظر دوستان چیه و ایا کسی استفاده کرده از این ها
1 - :LG nexus 5x این رو تغریبا نتونستم ایرادی پیدا کنم براش جز اینکه به برند موترولا علاقه دارم :) واسه همین مرددم
2 - motrola nexus 6 این گوشی تنها شکم اینه که قدیمیه و شایت به قول بعضی ها خریدش کار اشتباهی باشه ( میترسم گوشی توزرد از اب در بیاد )
3 - motrola moto x style این هم به خاطر اینکه از سری نکسیوس نیست مردد شدم
میشه شما هم نظر بدین و اگر کسی تجربه کار باهاشون داره بگه لطفا .
موردی که خیلی حساسم روش خرابی نداشتن گوشیه برم بگیرم مشکلی چیزی داشته باشه ( حرف و حدیٍ پشت سر این گوشی ها زیاده ) این مورد اولویتمه یه جورایی یا اینکه مدل خاصی داشته باشن ( مثلا شنیدم که میگن گوشی موترولا سفارش امریکا بگیری با کیفیت تر هست و هزاران مورد دیگه اینجوری ... ) میشه توضیح بدین اگه چیزی هست
ممنون :n16:
دوست عزیز، خرید نکسس ۶ توصیه نمیشود، از آن رو که آپدیتی جهت افزایش ورژن اندروید برای آن ارایه نمیگردد و تنها وصله هایش امنیتی عرضه میشود. در خرید lg بهتر است با تعمیرکاران صحبت کنی، چون با بررسی من، مورد bootloop که به دلیل قطع برخی اتصالات در برد حتی در میان پرچمداران مانند g4, g5, و v10 و نیز nexus 5x هم وجود داشته است. اما نکسس ها گوشی هایی هستند که تا چند سال میتوانند با سرعت بالا جوابگوی نیازهای کاربر باشند، ضمن آنکه آخرین سری آنها همچنین از دوربینهای با کیفیتی بهره میبرند. در مورد گوشی آخر، نظر خاصی ندارم. امیدوارم دوستان تجربه هاشان را به اشتراک بگذارند.نقل قول:
خیلی ممنون دوست عزیز ، امیدوارم بقیه دوستان هم تجربیاتشون با ما به اشتراک بزارن در این مورد مطمئنا کمک بزرگی به بنده حقیر مکنند . سپاسگزارم:n16:نقل قول:
دوستان خواهش میکنم پاسخ من هم بدیدنقل قول:
من خودم نوت 5 دارم و خیلی راضی هستم از نظر دوربین فوق العاده است و صفحه نمایش هم عالی و بی نقصه خیلی هم ارگونومیک و جمع و جور طراحی شده اصلا احساس نمیکنید که فبلته .
ولی اگه الان بخوام گوشی بخرم فقط lg v20 ..
گلکسی اس 7 هم کار کردم هیچ چیز خاصی نداره و برتری به نوت 5 زیاد نداره
میتونم دلیل پیشنهاد V20 شما رو بپرسم؟ باتریش کم توانه وگرنه گوشی خوبیه.
به خاطر اینکه واسم جذابیت داره . صفحه نمایش دوم . امکانات فیلمبرداری و عکس برداری فوق العاده و چیزهای جدیدی که اونو خاص و متمایز میکنه نسبت به بقیه
مشکل bootloop که به دلیل قطع برخی اتصالات روی برد است در مدلهای g4, g5, v10 و نیز v20 وجود داشته، بنابراین در مورد lg دقت کن.البته در گوشیهای جدید مشکل کمتر بوده اما با گوگل کردن مشکل، میتوان به مواردی رسید که کاربران قابل توجهی از این مورد میگویند.نقل قول:
تو این بازه قیمت حدود ۲ میلیون، به نظرتون Xperia xz چطوریه؟
سونی گوشی هاش عالی هست،کمبود نداره و وقتی داریش حس خیلی خوبی بهت دست میده؛
اما قیمتش کمی گران تر هست،یعنی با این قیمت،گوشی با همان قابلیت یا حتی قابلیت بیشتری هم میشه تهیه کرد اما خوب برند سونیدچیز دیگری هست!
Sent from my E5823 using Tapatalk
اینکه برخی در مورد گوشیهای بالا رده سونی میگویند پس از مدتی عملکرد گوشی با افت محسوسی همراه است، صحت دارد؟ اگر تجربه در این مورد داشته اید، ممنون میشوم به اشتراک بگذارید.
والا من حدود یه ساله دارمش،مشکلی بابت عملکردش ندارم؛فقط یکبار باگ بدی پیدا کرد که مجبور شدم رامشو عوض کنم؛نقل قول:
اینم بگم اپدیت های سونی خیلی خوبه
ممنون، ممکنه مدل گوشی رو بدونم؟نقل قول:
Z5 compactنقل قول:
دوستان A7 2017 به نسبت پولش گوشی خوبی برای خرید هست؟
سلام بین honor 4x و هواوی g8 کدوم پیشنهاد میکنید؟
قدرت سی پی یو برام مهمتر هست رو روان بودن گوشی و خوش دست بودن مدنظرم هست
دوربین دیجیتال دارم دوربینش برام مهم نیست