بییان بگین دارین چه قلطی میکنید پینگ با داخل شده 35 ولی با خارج از کشور زیره 300 ندارم
Printable View
بییان بگین دارین چه قلطی میکنید پینگ با داخل شده 35 ولی با خارج از کشور زیره 300 ندارم
بابا این رو که الان همه دارننقل قول:
باز جای شکرش باقیه که اینم به روز کرد:31:
من هم با توجه به تحقیق هایی که کردم و دوست و اشنایانی که از شاتل سرویس گرفتن متوجه شدم که شاتل به مراتب از صبا سرتره البته صبا قبلا خیلی خوب بود ولی اخیرا خصوصا از یک سال گذشته واقعا افتضاح شده شاید بخاطر مدیریت جدیدش باشه به شخصه من دانلود شبانه برام خیلی اهمیت داره که با توجه ساعات شاتل که سه ساعت از صبا بیشتره وسرعت مناسبش (که اگر هم سرعت صبا و شاتل به فرض یکی باشن باز هم توی شبانه اش تقریبا دو برابر صبا میشه دانلود داشت) توی روزانه هم معمولا با کمبود حجم مواجه میشم که اگه شاتل سرویس بگیرم اول اینکه سه ماهه رو صبا 5 گیگ حجم میده و شاتل 6 گیگ و درثانی با اهدای حجمهای رایگانی که به مناسباتای مختلف به کاربراش میده هم کمبود برطرف میشه هم اینکه به کاربراش احترام گذاشته که مثلا روز تولد یک گیگ حجم میده ولی صبا چیزی که براش از همه بی اهمیت تره همین قضیه استنقل قول:
به نظر من شاتل فعلااااااا که از صبا خیلی سرتره به احتمال 95 درصد این دفعه از شاتل سرویس بگیرم
قبلا ها که اینجوری نبود اون آخرایی که داشت حجم تموم میشد و آخرین باری که به اینترنت وصل میشدی تا وقتی که خودت دیسکانکت نمیکردی قطع نمیشد میتونستی هر چقدری که میخای دانلود کنی.... اینقدر حال میداد... ! :31:نقل قول:
سلام
دوستان
دوستان 1 گیگ رو 1000 مگ حساب میکنند یا 1024 مگ ؟
جدیدا 1024. قبلا 1000 حساب می کردن نامردا اما الان درستش کردننقل قول:
آقا برای من در لیست گزارش ریز مصرف، فقط از 31 اردیبهشت به بعد رو نشون میده، روز های قبل رو نشون نمیده، چرا ؟
سلام
دوستان یه چند صفحه ی اخر رو خوندم دیدم خیلی اینجا از شاتل تعریف شده!
تا حالا کسی بهتون نگفته که اگر شبها با شاتل زیاد دانلود کنید محدود میشید به 3-6 کیلوبایت
کسی بهتون گفته که ممکنه یک ماه شبهاش عالی دانلود کنید و ماه بعد سماق بمکید:31:
میتونید اینجا در مورد شاتل تحقیق کنید (البته بعضی تبلیغات چیای شاتل هم ممکنه اونجا باشند پس گول نخورید:21:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن حالا اینم میگم فکر بد نکنید هیچ شرکتی رو پیشنهاد نمیدم چون اکثرا یه مشکلاتی دارند
ولی اگر دانلودر هستید با شاتل احتمالا پشیمون میشید (در حال حاظر که اینطوریه ولی ممکنه فردا ، یه هفته دیگه ، یه ماه دیگه ، سال دیگه ، اینطوری نباشه!)
یه تعریف هم ازش بکنم که سرعت روزهاش خوبه و قطعیش کم ولی شبانش..... همون بالا گفتم یه بار.
شما از سرویس شاتل استفاده میکنید؟نقل قول:
صبا 512 و 1 مگش شبی چقدر دانلود داره؟
به شدت تایید میشهنقل قول:
سرعت شبانه ی همه ی سرویس های صبا با هم برابر ه فرقی نداره که 128 داشته باشی یا 2 مگ :)نقل قول:
دوست عزیز جناب jackson2010 من اصلا برای شاتل نمیخوام که تبلیغ کنم چون نه سودی برای من داره نه کسی اکانت نگیره ضرری فقط میخوام که خودم و بقیه بهترین بهره رو از شرکت خدمات دهنده بابت مبلغی که پرداخت میکنیم داشته باشیم اینو گفتمک تا این مطلب رو بیان کنم که من هم با نر شما موافقم کلا همشون سر و ته کی اند فقط سود سود سود بیشتر برای خودشان ولی در رابطه با موردی که شما گفتید با کسایی که از شاتل خدمات گرفتن یک راه برای دور زدن اینکه تو لیست سیاه شاتل نشید و روی سرعت 3 کیلوبایت محدود نشید اینه که ساعات و حجم دانلودتان هر یکی دو روزی عوض کنید یعنی اینکه امروز از ساعت یک و مثلا یک یک گیگ دانلود کنید فردا از ساعت یک و نیم و 950 مگ روز بعد از یک و 1200 مگ به طور کلی باید چند روز مثل هم نباشن خصوصا ساعات دانلود ولی روی هم رفته برای کسانی که مثل من 80 درصد کارشون دانلوده و شبانه بدردشون میخوره تو یه مقایسه سر انگشتی مشخص میشه که کدوم شرکت به کارشون بیشتر میاد
من هم همین مشکل رو داشتم ولی یه راه به نظرم امد اینکه هر وقت صبا دیسکانکت میکنه و فایر در حال دانلود باشه تنها چیزی که میتونه از ادامه دانلود جلوگیری کنه تغییر ای پی هستش که با هر بار قطع شدن تغییر میکنه بخاطر همین با گرفتن یک س ا ک س ای و باز کردن فایلهای فایر با این ای پی دیگه با قطع شدن جلوی دانلود گرفته نمیشه و راحت به خواب نازتون برسید بدون نگرانینقل قول:
سلام
من سرویسم از 25 هر ماه شروع میشه و 128 ماهی 10 گیگ دارم از 25 تا الان 9 گیگ مصرف شده در حالی که در قسمت ریز مصرف از 31 تا الان 2.5 گیگ رو نشون میده . این چه وضع سایته آخه!!! 5 روز قبلش معلوم نیست چه اتفاقی افتاده من قبلش به شک افتاده بودم که ترافیک دزدی دارن ولی الان تقریبا به یقین تبدیل شده یه پشتیبانی درست و حسابی هم ندارن واقعا اعصاب آدم رو داغون میکنن . از چاله در اومدیم افتادیم تو چاه:angry:
سلامنقل قول:
بله من هم این روش رو قبلا توی تایپیک شاتل نوشتم ولی با این روش توی همون ماه محدود نمیشی ولی ماه بعد که تمدید کردی محدودت میکنند البته محدودیتش نصفس و ممکنه بعدا ازاد بشه یا از 3 به بعد درست بشه (تجربه خودم)
سلام به دوستان گلم. یه سوال داشتم خیلی فکر کنم ساده باشه ولی من جوابشو نمیدونم. سوالم اینه:من که تو یه شهرستان تو ارومیه هستم...میتونم از adsl مثلا تهران یا هرجای دیگه غیر از شهر خودمون استفاده کنم؟ اگه آره...هزینه رو تلفن منزل منظور میشه؟
سلامنقل قول:
به نظر من وقتی آدم توی انتخاب چندتا گزینه داره و هرکدوم حتی اگه یک اپسیلون از دیگری برتره خوب باید اون رو انتخاب کرد
خیر نمیشه.نقل قول:
من چند شبه که دانلود شبانم داغون شده
10 دقیقه دانلود میکنه 10 20ثانیه اینگاری دیسکانکته ولی دیسکانکت نمیشخ و دانلودم 0 بایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه سوال دیگه هم دارم
اینکه من وقتی 192.168.0.1 رو پینگ میکنم بهم پینگ میده در صورتی که ای پی مودم من 192.168.1.1
تو تنضیمات مودمم هم نگاه کردم خبری از این ای پی اولی نبود
می تونه مشکل من از این باشه؟
سلام ، از ساعت 7 امشب ای دی اس ام قطع شده ، با هزار بدبختی مودم دیال آپم رو پیدا کردم فقط اومدم از این دوست عزیزی که به عنوان ساپورت صبانت اینجاس بپرسم ، پشتیبانی تون مارو اسکل کرده؟ خدا وکیلی مردم رو آدم حساب می کنید یا نه؟ قدیما زنگ میزدی تلفن زنگ می خورد جواب نمی دادن آدم میگفت شاید کار دارن ولی امشب از ساعت 7 تا 2 نصف شب دارم پشتیبانی رو می گیرم همش میگه شما فلان نفری شما فلانی .... جان مادرت دیگه خسته شدم یه فکری بکنید واسه مردم بدبختی مثل ما که دستشون به جایی نمیرسه ، انصاف نیست آدم رو هیچ حساب کنید الان عصبانی نیستم ولی خودت بودی این همه مدت پشت خط می موندی و کسی حاضر به جواب گویی نبود چه حالی داشتی؟
در ضمن جواب ندادی هم مهم نیست ولی جواب بی ربط ندید لطفا ، چون هم مودم سالمه ، هم شارژ باقیمانده زیاد دارم همه چیز سالم هست
شب خوش
حضرت آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیشد عکسهای کم حجمتری بذاری؟؟
عزیزم از اینجور مشکلات برای منم خیلی زیاد پیش اومده. ببین مشکل ابنترنت شما میتونه از چندین جا باشه از سیستم خودت و مودمت و سیمکشی خونه و جعبه ی کافوی محله تون گرفته تا سوییچهای چینی درجه ی n مزخرف توی مخابرات که چپ و راست از کار میفته و آخر سر هم مشکلت ممکنه از isp یا مخابرات کشوری و.... باشه.برای من هرکدوم از این عوامل تابحال چندین و چند بار دردسرساز شده. اینو گفتم که بدونی ممکنه مشکلت اصلاً هیچ ربطی به isp نداشته باشه.نقل قول:
ممکنه بتونن بهت راهنمایی و مشکلت رو حل کنن ممکنم هستش که بگن همه چی مرتبه و هیچکس آخرش نفهمه مشکل واقعاً از کجاست و بعد چند روز خودبخود خودش درست شه!
خلاصه اینه وضعیت اینترنت در ایران....
مشکل اینجاست اصلا جواب نمیدن که بخوان بگن همه چی مرتبه یا مشکل از جای دیگست ، من نمی فهمم "پشتیبانی" یعنی چی؟ تو ایران شده یه تلفن که فقط زنگ بخوره بدون هیچ جوابینقل قول:
فقط میشه گفت باید تاسف خورد به حال بعضی ها که خودشون رو گم کردن
سلام دوستان عزیز
من اینترنت 2 mb استفاده میکنم (در خانه). نپرسید چجوری لطفا !!!
و حوالی شهید قندی اصفهان هستیم.
با وجود اینکه 230 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلودمه اما فکر میکنم سرعتم کمه
چون چند تا از دوستام میگن سرعت دانلودشون 340 هست.
سوالی که ازتون دارم اینه که با سرعت 2 mb سرعت دانلود به کیلوبایت حداکثر به چند میرسه؟
دوست عزیز من هم در نجف اباد 3 ماهه 128 می گیرم سرعتم روی یک مگ بود حالا این ماه به جای 8500 یک گیگ 128 ، 18000 تومن دادیم 1.5 گیگ 2 مگابایت بگیریم و الان متاسفانه سرعتم 95 هست و به یک مگ هم نمی رسد و پشیمانم چرا این گونه کرده ام.
حدود 500 هزار تومان هزینه اینترنت در این چند سال داده ام اما به اندازه ی 300 یا 200 هزار تومان هم برایم جواب نداده است، و نتیجه ای جز اعصاب خوردی و محدودیت دسترسی برایم نداشته است.
:9:
دارم خواب میبینم یا واقعاً سرعت شبانه رفته بالا؟!!
1 سال و نیمی میشد رفته بود رو 256Kb/s، الآن 2Mb/s است…
خواب از سرم پرید!!
حدودا سه روزه سرعت شبانه رفته بالا . احتمالا موقتی باشهنقل قول:
صبح چهارشنبه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=man69s;7027425]حدودا سه روزه سرعت شبانه رفته بالا . احتمالا موقتی باشه
صبح چهارشنبه !
خر تو خره به یکی 2 مگ میدن به یکی یه مگ میدن به بعضی هام از دایال آپ هم کمتر میدن مثل من که رفتم 2 مگ گرفتم دارن همون یه مگ میدن :8:
دیگه دارم قاطی می کنم یه تنبک بزن برقصم :33::15:
دوستان منکه چند ساله 128 میگرفتم روزانه و شبانش معمولاً روی همون یکی دو مگ بود این بار زدم 64 که جدیدن گذاشتن گرفتم اینم در عمل همونه!!! فقط نرخش کمتره!!! :31: ظاهر مطلب اینه 64 رو برای جلب مشتری جدید گذاشتن.دمشون گرم:10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان تعرفه سرویس صبانت چه قدره؟ مثلا 6 ماهه با حجم 4 گیگ در ماه... 24 گیگ کلا ...با هزینه رانژه و ایاب و ذهاب چه قدر میشه؟
چه سرویسی بگیریم 64 یا 128 ؟ سرعت دانلود چه طوریه؟ مودم خودمون داشته باشیم قبول م یکنند؟ راه اندازی هم خودمون بلدیم ..قبول می کنند که دیگه پول راه اندازی ندیم؟
یه مشاوره بدین ممنون میشم..با تشکر :11:
ویرایش
دوستان یه سرویس دیدم 128 ماهی 5 گیگ ترافیک تو لیست تعرفه صبانت...6 ماهش میشه 109 تومن ..به نظرتون این سرویس چه قدره سرعت دانلودش؟ کلا خوبه؟
من الان یکساله این سرویس رو دارم سرعتشم خوبه : روزانه 70-80 کیلوبایت ثابت (بعضی مواقع تا 100 هم میرسه) شبانه معمولا 30-35 البته الان یک هفته میشه سرعت به طرز مشکوکی ! بالا رفته.نقل قول:
اگر کسی 512 داره پینگش رو بزاره لطفا
هیچ فرقی بین 512 و 128 و 1مگ در صبا نت وجود نداره.نقل قول:
پینگ هم به سرعت اصلا ربطی نداره............
اینم تست از 128
غیر پینگ روز شب همیشه سرعت همینه....
به امید روزی که پینگ هم به ثبات برسه.
یعنی من512 بگیرم نه سرعت دانلود بیشتری دارم نه پینگ بیشتری نسبت به 128؟نقل قول:
دقیقا............نقل قول:
این ترفند دیسکانکت شدن سَر ساعت 6:44 دیگه جواب نمیده؟؟
نه همشهری! از وقتی که سرعتو بردن بالا سر 7 قطع میشهنقل قول:
رو شدن دست صبانت(لعنت الله علیه) در دزدی حجم
دوستان هر جا که میتونید به اشتراک بزارید
بنده از تاریخ27 اردیبهشت تا 17 خرداد 4 گیگ حجم از این حروم خور ها خریدم که وقتی ریز مصرف رو مشاهده کنید کلا 2942مگابایت مصرف کردم
در عکس سوم کاملا مشخص هست که 2 بار حجم مصرفی رو حساب کردن
دوستان شما هم حجمتون رو چک کنین
دوستان اگه 128 بگیرم سرعت دانلود شب و روز جه جوریاس؟
128 شاتل دارم-روز250-شب60 ولی محدود شدم :31: