دوستان کیا به اون لینک ها گزارش دادن؟!؟!؟!
Printable View
دوستان کیا به اون لینک ها گزارش دادن؟!؟!؟!
128 با یک گیگ شارژو میده 15 تومن! بدون ساعات تخفیف.... گیریم سرعتشم بیشتر از 16 باشه! مثلا 500 کیلوبایت!! میارزه؟!؟!؟!؟!؟نقل قول:
128 با 1 گیگ حجم 12500 تومن ! البته روی 256 میبندن و با 32 دانلود می کنهنقل قول:
همه چیز که دانلود نیست ! بعضی از مردم به جز دانلود و فیس بوک و چت کردن و ... از اینترنت استفاده مفید هم می کنند !
من خودم حاضرم ماهی دویست تومن بدم اینترنت 512 با 2 گیگ حجم داشته باشم به شرطی که پینگش پایین باشه ، قطعی و افت سرعت هم نداشته باشه
اگه این رایتل افت سرعت نداشته باشه یه سیم کارت می گیرم مواقعی که مخابرات داغون میشه از اون استفاده می کنم
اصلا تو کرمانشاه کسی سیم کارت رایتل داره ؟ :n02:
2020 که فکر کنم رایگانه!!نقل قول:
برای چراغ adsl
1-ایراد از پورت مخابرات
2- نویز زیاد روی خط مثلا سیم تلفن از کنار کابل برق فشار قوی رد شده باشه
3-اتصال بسیار کوجک بین سیم ها ی تلفن مثلا جاهایی که وصله باشه سیم ها!
پینگتون الان چنده؟
من دوباره افتادم روی آیپی 46 و پینگم فیکس 236 عه!:n09:
هست ولی تعرفش خیلی گرونهنقل قول:
اصلا تو کرمانشاه کسی سیم کارت رایتل داره ؟
عزیز من دفعه ی اولم نیست اینترنت میگیرم !نقل قول:
بعضی از قدیمی های اینجا منو میشناسن
فقط میخوام ببینم نویز تو محل رو چطوری برطرف کنم ؟
یعنی از وقتی adsl مخابرات گرفتی این جور شده یا کلا همیشه این جور بوده؟نقل قول:
از نظر اسپلیتر چی مشکل نداری؟ همه تلفن ها به اسپلیتر وصل شدن؟
یک تست اگه از قسمت ورودی کابل تلفن به خونه بگیری متوجه میشی که آیا نویز مربوط به سیم کشی داخل خونست یا از بیرونه؟ که اگه از داخل نیست باید ببینی که خطت به جعبه تقسیم تو محل وصل شده؟ که اگه این طور بود یک تستی هم از اون جا بگیر (البته اگه پلمپ نیست وگرنه باید بری سراغ مخابرات چون ممکنه مشکل از پورتت هم باشه).
البته من دیدم موردهایی که مودم بعد از چن سال کارکرد دچار مشکل شده و چراغ adsl دیگه ثابت نمونده یا قطع و وصلیش زیاد شده.
من با آیپی که با 46.100.177 شروع میشه پینگم 255 و تایم اوت اصلا نداره!!!نقل قول:
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 462, Received = 462, Lost = 0
Minimum = 254ms, Maximum = 257ms, Average = 255ms
سرعت طوری ثابته که اصلا تفاوتی بین سرعت دانلود منیجر و سرعت دانلود مرورگر وجود نداره. در تمام ساعات روز و شب هم این طور بوده. اصلا انگار که جزء مخابرات نیست. برای اولین بار میشه فیلم 720p از یوتوب بدون گیر نگاه کرد.
با آیپی هایی که با 46.100.178 و 46.100.179 شروع میشن هم امتحان کردم که پینگ 179 از همه کم تره (حدود 145) ولی سرعتش مثل 177 پایدار نیست و تایم اوت هم داره. 178 ها هم که در کل از باقی 46 ها بدترند هر چند پینگشون از 177 ها کم تره (حدود 190).
ip رو وردار :دینقل قول:
من با آیپی .............. پینگم 255 و تایم اوت اصلا نداره!!!
درستش کردم ممنون از تذکرتون. شما تو مخابراتی؟ اگه نه پس اکانت من رو چطور با آیپی پیدا کردی؟نقل قول:
خواهشا اون عکس رو پاکش کن.
چطور ip رو میفهمید؟
محل اتصال کابل ورودی با کابل خونه رو چک کن احتمالا سولفاته زدهنقل قول:
از طریق سایتنقل قول:
یا از طریق کلیک راست روی کانکشن و دیدن استاتوس و بعد دیتیل detail
آی پیــــتو چطوری عوض میکنی؟ با restart کردن مودم یا با روش اون لینکی که مهدی از سایت آشیانه داد؟:n27:نقل قول:
برای من صبح که روشن کردم خودش آیپی 46.100.177 رو گرفت:n02:
من که تو گوگل سرچ میکنم my ip میاره:دینقل قول:
چطور ip رو میفهمید؟
ساده ترین راهش اینه که تو گوگل سرچ کنی ip و تو همون صفحه بالاش مینویسه:نقل قول:
Your public IP address is
شما تونستی آیپی دستی وارد کنی؟ من که هرچی امتحان کردم یا اجازه کانکت رو نمیداد یا کانکت میشد و دسترسی به اینترنت نداشت. انگار که تنظیمش کردن که فقط سرور بتونه آیپی اختصاص بده؟نقل قول:
من آیپیم رو با استفاده از صفحه تنظیمات مودم عوض میکنم و نیازی نیست که مدت زیادی واسه ریستارت صبر کنم. البته مودم ها با هم فرق دارن و ممکنه که مال شما این طور نباشه.
این ساده ترین راهه بابا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان نزدیک 15 روزه شایدم بیشتره که سرعت ها داغون هستن چرا کاری نمیکنن؟
اگه میخواست درست شه که همون اولا دزست میشد خیال خودتون رو راحت کنید دیگه مخابرات همین وضع رو داره :n21:
اون روش آشیانه کدومه؟نقل قول:
من رو حالت bridge تنظیمه
براهمین با دیسکانت و کانکت مجدد آی پی جدید می گیره
آخه ممکنه رو bridge نباشه و در اون صورت فقط با صفحه تنظیمات مودم و یا سایت ها میشه فهمید.نقل قول:
اون روش هم چیز به خصوصی نیست فقط باید تو تنظیمات کانکشن Bridge که ازش استفاده میکنین یک آیپی که اشغال نشده رو دستی وارد کنینقل قول:
اما آیپی های اشغال نشده رو میتونی با نرم افزار Angry Ip Scanner پیدا کنی:
کسایی که می خوان از این ترفند استفاده کنند و فعلا همه مجبوریم تا وقتی درست بشه، پس بهتره تنظیمات رو بیارن روی bridge تا راحت تر آی پی جدید بگیرننقل قول:
آخه اون وقت مجبورن هر بار که میخوان استفاده کنن صدبار ریکانکت کنن ولی اگه مودم رو بذارن رو pppoe دیگه میتونن تا ابد از اون آیپی استفاده کنن فقط کافیه مودم رو خاموش نکنن.نقل قول:
من مودم رو قبلا چند ماه هم روشن نگه داشتم و هیچ مشکلی پیدا نکرده و قاعدتا هم باید این طور باشه.
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، نگفتی چطور با آیپی، اکانت من رو پیدا کردی؟ شما تو مخابرات نیستی؟
با نرم افزار ipscan میتونی مشخصات اکانت پیدا کنی پیدا کنینقل قول:
میشه لینکش رو بدینقل قول:
همون صفحه مربوط به آشیانرو
رفقا من 2 3 صفحه هم رفتم عقب که ببینم جربان چیه چیزی حالیم نشد . این روشی که میگین چیه ؟ باید چی کار کرد ؟ مودم رو بزارم رو bridge بعدش دیگه چی ؟ یه نفر لطف کنه مختصرا بگه . مرسینقل قول:
تا جایی که من امتحان کردم اون نرم افزار فقط آیپی و mac رو میده ولی username رو نشون نمیده. و برای این که بدونی که اون آیپی یا Mac به چه پورتی داخل مخابرات وصله و از چه شماره تلفنی متصل شده (که همون یوزرنیم هستش) یا باید به اطلاعات سرور مخابرات دسترسی داشته باشی یا سرورشو -- کنی. لطفا اگه اشتباه میکنم بگید.نقل قول:
بفرما:نقل قول:
میخوایم آیپی رو دستی بدیم به کانکشن Bridge ولی من امتحان کردم نشد.نقل قول:
نه اقای alimirza الان تو ای پی تو بده من یوزر و پسورد و شماره تلفن با نرم افزار ipscan در میارم:n06:البته مخابرات نمیتونی -- کنی فقط میتونی یوزر و پسورد عوض کنی طرف اذیت کنی :n08:
که این طور؟!!! لینک آموزشی چیزی نداری یا یک راهنمایی کوچیک نمیشه بکنی چون من با نرم افزار Angry Ip Scanner که امتحان میکنم، قسمت show username رو خالی نشون میده. نرم افزار شما هم همینه؟نقل قول:
دوستان این بحث هــک اینارو ادامه ندید تاپیک بسته میشه هاااااااااا
این سرعته نه اون آشغال تو روز...یه دو مگ محدود + یه مگ نامحدود.اگه اینجوری باشه دو هفته تا بیست روز 400 گیگم رو میگیرم .البته هیچوقت دیگه فکر نکنم درست بشه :n24:
کدومش ماله دو مگ نامحدوده؟نقل قول:
من دو مگ محدود 100 کیلوبایته
همون 260 دو مگ محدوده.نقل قول:
1 مگم نامحدوده
کسی جدیدا از 2020 سوال کرده که این نت کی درست میشه؟
وسط هفتس هنوز؟
دوستان اینجا کسی صبانت داره؟ سرویس بیشتر از 128 به کاربر خانگی. نمیدن؟! باید از دفتر شارژ کرد!؟ اینترنتی که نشد
من خودم پورتمو سال 87 گرفتم الان data rate down م 2048 ه، فکر کنم 256 نهایتا ساپورت کنه!!!!!
:*) جواب: هنوز معلوم نیست...نقل قول:
نقل قول:
دو مگ محدود نهایتش. 310-315 تا میگیره
اصلا دیگه درست نمیشه:n16:
تو شهرستان ما که از اولش هیچ وقت بیشتر از 242 نگرفته و نخواهد گرفت. البته سرعت ثابت رو میگم نه وقتی که نوسان داره، چون اون موقع بین 305 تا 140 نوسان داره ولی بیشتر مواقع روی 240-242 ثابته.نقل قول:
ESET NOD32 Antivirus
EAV-80382530
msxcckkepx
28/02/2013
آره طبق چیزی که خودش گفت قبلا با آیپی 2.185 وصل میشد با سرعت افتضاح اما حالا با آیپی 46.100 وصل میشه با سرعت عالینقل قول:
512 حجمی مخابرات اگه سرعت ها نرمال باشه(نه مثال الان که داغونه و باید شانسی بری رئ پورت خوب) شب و روزش چنده؟
کسی داشته؟ آماری دارید؟