دستت درد نکنه اکس ریکاوری نصب شد و موقع روشن شدن دکمه Back رو که میزنم وارد منو ش هم میشه ولی وقتی گزینه install custom zip رو میزنم و اون فایل زیپ رو انتخاب میکنم can't Install میزنهنقل قول:
به فریم ور مربوط نمیشه؟ 2.3 رسمی هست!!!!!
Printable View
دستت درد نکنه اکس ریکاوری نصب شد و موقع روشن شدن دکمه Back رو که میزنم وارد منو ش هم میشه ولی وقتی گزینه install custom zip رو میزنم و اون فایل زیپ رو انتخاب میکنم can't Install میزنهنقل قول:
با سلام به همه دوستان
از دوستانی که تجربه داشتن این گوشی داشتن لطف کنن معایب گوشی بگن چیه ؟
وضعیت آنتن دهی و شارژ باطریش چجوریه ؟وبالاخره 720P شد دوربینش یا نه ؟ ضعف صدا ی گوشی تو محیط شلوغ ؟؟
انشالله یه دونش میخوام بخرم .:20:
موفق باشید.
یه توصیه به دوستانی که روت کردن. حتما دو برنامه start up manager و memory boost و از black mart نصب کنید خیلی به بیشتر شدن سرعت گوشی کمک می کنه . البته باید برنامه های startup و تنظیم کنید
نه اینکه دستهام هنوز کوچوهن و به کیبورد نمیرسن.تایپ کردن خیلی سخته واسم:دی:دی
اقا من که پیشنهادش نمیکنم.قدیمی شده دیگه.شما که میخواهی پول بدی خوب واسه یه گوشی جدید تر پولت رو خرج کننقل قول:
بعدشم فکر کنم الان گرون باشه.اگه به اس ای علاقه داری حداقل سراغ آرک برو و نوچه هاش برو!:31:
نمیدونم والا.من خودمم رو 2.3 رسمی نصب کردم و شد.بز تست کنید اگه نشد برنامه +volume همون کار رو میکنه حتی بهتر.نقل قول:
دستت درد نکنه اکس ریکاوری نصب شد و موقع روشن شدن دکمه Back رو که میزنم وارد منو ش هم میشه ولی وقتی گزینه install custom zip رو میزنم و اون فایل زیپ رو انتخاب میکنم can't Install میزنه
مرسی دوست من .نقل قول:
اگر میخواستم پول گوشی نو بدم 100% آرک اس انتخابش میکردم . بخصوص اینکه که قبلا گالاکسی اس داشتم . ومطمئنم که نمیتونم با این گوشی کنار بیام .
ولی یه گوشی کارکرده قیمت مناسب پا داد و گرفتمش .
گوشی خوبیه به نسبت پولش .و کارامو راه میندازه .
موفق باشید .
سلام...
رفقا بهترین MIUI برای بوت لودر لاک چیه؟؟؟
نسخه 7 از oodie prime....شاید نسخه ایکس یا همون 10 هم بشه.نقل قول:
سلام...
رفقا بهترین MIUI برای بوت لودر لاک چیه؟؟؟
یعنی عالیه.هرچی بگم کم گفتم.کمک خواستی بگو در خدمتیم:)
باسلام
چند روزیه به نت که وصل میشم تاریخ و ساعت گوشی کلا بهم می ریزه !
چرا؟
برو به منوی Settings > Date & Timeنقل قول:
بعدش تیک Automatic رو بردار
اقا این مسخره بازیا و عقده ای بازیا چیه؟
مثلا پاک کردنه پسته یه کاربر لذت داره واست؟
بابا خجالت بکش تو رو خدا
من آمدم اعلام کردم تونستم رام بریزم.امدم گفتم تونستم با reset farctory و دوباره نصب کردن رام مشکلم رو حل کرده ام
خوب همیشه کنارش حرفهای شوخی و خودمونی هم به کار میبرم
امدی پست من رو پاک کردی؟
اصلا بنم کن.به عضویت تو سایتی که مدیرش فرق کامنت و اسپم رو نداره هیچ نیازی ندارم
شورش رو در ادورین دیگه
حامد نمیشه یه جوری کیبورد فارسی رو تو نوشتن بهش اضافه کرد؟که نریم یه برنامه دیگه واسش بریزیم؟
نمیشه به اودی بگیم تو ورژنهای بعدی فارسی رو اضافه کنه؟:دی
البته اونجوری که من دیدم خیلی از زبانها رو نداره،فارسی که جای خود داره
محیط مسیجش همینجوری خیلی کامله.یه جورایی واسم ضدحاله بخوام ازش استفاده نکنم!
دوستان این اینترنت کانکش گوشی واسه وصل شدن به نت چه جوری باید باشه
واسه دریافت تنظیمات باید چی کار کنم؟واسه همراه اول رو میگم ها.ایرانسل رو میدونم/.
بعد اینکه واسه استفاده از مودم وایرلسم....شبکه رو هم گوشی پیدا میکنه ها...اما بازم هیچ پیجی باز نمیکنه.چرا؟
و سوال اخر...شما از چه رامی استفاده میکنید؟از این پیشی میو:دی استفاده میکنید؟واسه شما اف سی زیاد نمیده؟ریبوت نمیشه؟
language pack داره که حتی فارسی رو هم ساپورت میکنه ولی باز کیبورد رو لازم داری.اسمارت کیبورد که خیلی خوبه.نقل قول:
حامد نمیشه یه جوری کیبورد فارسی رو تو نوشتن بهش اضافه کرد؟که نریم یه برنامه دیگه واسش بریزیم؟
نمیشه به اودی بگیم تو ورژنهای بعدی فارسی رو اضافه کنه؟
البته اونجوری که من دیدم خیلی از زبانها رو نداره،فارسی که جای خود داره
محیط مسیجش همینجوری خیلی کامله.یه جورایی واسم ضدحاله بخوام ازش استفاده نکنم!
مسیجش کامله کامله.من دیگه از الیکیشنی استفاده نمیکنم.
1.فقط کافیه بری add apn کنی و واسه name و apn اسم انتخاب کنی.تنظیم دیگه ای نداره.نقل قول:
دوستان این اینترنت کانکش گوشی واسه وصل شدن به نت چه جوری باید باشه
واسه دریافت تنظیمات باید چی کار کنم؟واسه همراه اول رو میگم ها.ایرانسل رو میدونم/.
بعد اینکه واسه استفاده از مودم وایرلسم....شبکه رو هم گوشی پیدا میکنه ها...اما بازم هیچ پیجی باز نمیکنه.چرا؟
و سوال اخر...شما از چه رامی استفاده میکنید؟از این پیشی میو استفاده میکنید؟واسه شما اف سی زیاد نمیده؟ریبوت نمیشه؟
واسه وایرلس هم اگه کد نخواد باید راحت وصل شه وقتی میزنی کانکت.اگه کد بخواد هم وارد میکنی.سختی نداره که.
منو که میدونی:دی....اگه FC میده راه حل داره.به خودم بگو خوب:دی.....برنامه rom manager رو میگیری واسه گوشی بعد fix permission میزنی مشکل حل میشه به کل.
منظورت اد وی پی انه؟خوب اسم وفامیلش رو چی بگذارم؟!:دینقل قول:
حاجی تو به رمز من چی کار داری؟:دی میگم کانکت میشه اما هیچ پیجی باز نمیشه
ها گرفتم و فیکس کردم ببینم چه طوری میشه دیگه
اخه میدونی این smart keyboard pro یه بدی داره این حروف فارسی رو به جای راست به چپ از چپ به راست مینویسه
هر چی گشتم نتونستم این رو برعکسش کنم:41:
کلا چیز ضدحالیه....تو میدونی کجاست این تنظیمش؟:5:
واسه استفاده از GPRS مگه نمیگی؟توی این مسیر برو:
system>mobile network>add access point > و ادامه ماجرا
وایرلس چی شد؟
واسه این برعکس میزنه که شاید RTL fix رو نصب نکردی وگرنه همه چیزش درسته که.بهتر از کیبورد رسمی.
من تنظیمات خودم رو برات آپ کردم.فقط بریزش توی فولدر smart keyboard pro توی مموری کارت و از توی تنظیمات برنامه بک آپ رو ریستور کن:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقای محترم چرا فضا رو الکی مسموم میکنی؟:دی
rtl رو نصب کردم
تو خود sms هم حروف مرتب هستن....اون پایین که وقتی داری مینویسی و هنوز کلمه کامل نشده رو میگم...همون قسمتی که در واقع دیکشنری کلمات هست رو میگم.اونجا کلمه برعکس نوشته میشه اما تو خود sms درست ثبت میشه!
وایرلس؟گفتم که از مودم وایرلسم وصل میشم.قشنگ کانکت میشه و اسم شبکه رو هم پیدا میکنه اما هیچ صفحه ای باز نمیشه و میگه تنظیمات کانکشنت مورد داره
حالا برم تنظیمات کانکشن رو دست کاری کنم ببینم چی میشه
اقا من apns هم یه نیو ساختم و یه اسم بهش دادم.اما توفیقی نکرد هاااااااااااااا:(
settings>smart keyboard pro settings>language>RTL suggestions رو تغییر بده درست میشه.عیب بی خود نزار روی نرم افزار ملت:دینقل قول:
تو خود sms هم حروف مرتب هستن....اون پایین که وقتی داری مینویسی و هنوز کلمه کامل نشده رو میگم...همون قسمتی که در واقع دیکشنری کلمات هست رو میگم.اونجا کلمه برعکس نوشته میشه اما تو خود sms درست ثبت میشه!
سلام
یک شوالیه هستم:دی
حامد میگم این شماره هایی که از توی firewall بلک لیست میکنیم...وقتی زنگ میزنه اون طرف... یا میگه در دسترس نیست؟...چی میگه؟اشغال میزنه یا......چه اتفاقی می افته کلا؟
این اینترنت کانکش رو تنظیم کردم درست نشد که نشد:(
فایروال رو نمیدونم.فکر کنم ریجکت کنه.تست نکردم.تست کن و آمارش رو بده خو:دی
واسه همراه اول میخوای یا ایرانسل؟از سایتشون اقدام کردی؟میدونم ایکس 10 رو ساپورت میکنن.
1-خسته نباشی:دی من اگه حس امتحانش رو داشتم که اینجا نبودم:دینقل قول:
2-واسه همراه اول...تو سایتش باید چی کار کنم؟شمارم رو تو قسمت جی پی ار اس اش دادم گفت دیتای شما فعال نیست!
ادیت:
ریجکت میشه و میگه شماره مورد نظر شما اشغاله
به خدا نعمتیه....از دست مزاحم هام راحت شدم!:دی
2.زنده نباشی:دی...از یه شیرازی هیچ وقت توقع اینجوری نداشته باش:دی
3.هنوز دیتا رو فعال نکردی؟شدی مثل اون بنده خدایی که رفته بود تو حرم امام رضا دست به دعا که یه چیزی تو بانک برنده شم.بعد ندا آمد شما اول برو حساب پس انداز باز کن بعد توقع جایزه داشته باش:دی
فایروالش ظاهرا اس ام اس هم بلاک میکنه.بسیار هم عالی.کاش ما هم مزاحم داشتیم:دی
1.:دی
من اگر الان بخوام این گوشی رو بفروشم با یکسال کارکرد
به نظرتون چند قیمت میخوره؟؟
عزیز ، مشتری برا دوتا پیدا کردی ، من هم هستم :10:نقل قول:
تر تمیزه؟نقل قول:
همیشه یه راه ساده هست واسه فهمیدن قیمت حدودی گوشی کار کرده
برو یه دو سه تا موبایل فروشی ببین قیمت متوسطی که میگن چنده...بعد هر چی گفتن بعلاوه 20-30 تومن کن میشه قیمت مناسب گوشیت واسه فروش:46:
کسی قیمت داره ؟
یک سال کار کرد ، تمیز
حامد یه نکته ای
من اگه بخوام چک کنم تماسهای قدیمم رو و بدونم تو یه زمان مشخص من بهش رنگ زدم یا اون به من زنگ زده چی کار باید کنم؟!
اخه تو نسخه اصلی ، تماسهای زده شده و دریافت شده کنارش با رنگ آبی و سبز معلوم میشدن....اما این نداره همچین چیزی
کلا این قسمتش به نظرم ضعیفه..داره اذیتم میکنه
نسخه جدیدی از رام پیشی میو نیومده؟:دی
درسته.منم این مشکل رو دارم ولی توی هر کانتکت call log رو داره.جدید که اومده ولی او دولاپره دیگه ادامه نمیده متاسفانه/
البته زیر هر شماره یه فلش کوچولو هست که نشون میده تو تماس گرفتی یا اون...اما خوب،رنگی نیست و همچین مشخص نیست..تو نسخه اصلی اون ابی و سبز رنگه خیلی مشخصهنقل قول:
رام های دیگه چه خبر؟
به هیچ وجه گوشیتونو الان نفروشین رفتم قیمت کردم دست 2 طرف میگفت 600نقل قول:
در صورتی که اگه بخوان بخرن مفت میخوان حداکثر 350 پول میدن نفروشین از ما گفتن ...
یعنی از ما میخرن 350 ، میفروشن 600 ؟نقل قول:
اگه به آشنا بخوام بفروشم چقدر ؟
دوستان من هرچی زنگ گوشی رو عوض میکنم بعد یکی دو ساعت زنگ سونی اریکسونو میزنه. ریست هم کردم بازم همینه!
و یک سوال آیا راهی هست که سونی رو مجاب کرد که آپدیت 4 رو برای x10 هم بده؟ این در حالیه که Xperia mini هم به این آپدیت نائل میشه!
ببین مموری کارت رو بردار ببین فرقی میکنه؟نقل قول:
دوستان من هرچی زنگ گوشی رو عوض میکنم بعد یکی دو ساعت زنگ سونی اریکسونو میزنه. ریست هم کردم بازم همینه!
و یک سوال آیا راهی هست که سونی رو مجاب کرد که آپدیت 4 رو برای x10 هم بده؟ این در حالیه که Xperia mini هم به این آپدیت نائل میشه!
واسه همین 2.3 هم ملت خودشون رو پشت و رو کردن تا ارئه داد.اون mini که شما میگی مینی جدید هست.کلا گوشی های سال 2011 رو ارتقا میده.ولی رام غیر رسمی امیدواریم بیاد.
---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:28 PM ----------
این oodie گفته روی نسخه 4 کار میکنه.امیدوارم بتونه ارائه بده.نقل قول:
البته زیر هر شماره یه فلش کوچولو هست که نشون میده تو تماس گرفتی یا اون...اما خوب،رنگی نیست و همچین مشخص نیست..تو نسخه اصلی اون ابی و سبز رنگه خیلی مشخصه
رام های دیگه چه خبر؟
نقل قول:
حامد جان اگه رم رو در بیارم دیگه آهنگی از خودم ندارم که پخش کنه؟ در ضمن من چند وقت پیش هم گوشی رو ریست کردم هم رم رو فرمت...
راستی یه اتفاق جالب، من کم به فروم سر میزنم اما وقتی دیدم از p1 به x10 هجرت کردی گفتم چه شانس خوبی داشتم، چون تو اون کلوپ هم خیلی کمکم کردی. حالا فهمیدم گوشی تو رو هم مثل مال من دزد زد رفتی x10 گرفتی... چه تصادفی..:31:
راستی نمیشه دیگه خودمونو زیر و رو کنیم تا آپدیت رو برا ما هم بده؟ از نظر سخت افزاری اصلا x10 قابلیتشو داره؟:11:
آهان.درسته.فولدر صدا ها تغییر پیدا نکرده؟نقل قول:
حامد جان اگه رم رو در بیارم دیگه آهنگی از خودم ندارم که پخش کنه؟ در ضمن من چند وقت پیش هم گوشی رو ریست کردم هم رم رو فرمت...
راستی یه اتفاق جالب، من کم به فروم سر میزنم اما وقتی دیدم از p1 به x10 هجرت کردی گفتم چه شانس خوبی داشتم، چون تو اون کلوپ هم خیلی کمکم کردی. حالا فهمیدم گوشی تو رو هم مثل مال من دزد زد رفتی x10 گرفتی... چه تصادفی..
راستی نمیشه دیگه خودمونو زیر و رو کنیم تا آپدیت رو برا ما هم بده؟ از نظر سخت افزاری اصلا x10 قابلیتشو داره
ااا.جدی؟من که خیلی دوستش داشتم.مخصوصا کیبوردش.....دلم براش تنگ شده:دی...ولی از این ایکس 10 هم راضی هستم.
بعید میدونم.کلا با سیاست کاری شرکتا هم خونی نداره.اگه بخواد واسه گوشی 2 سال پیشش آخرین آپدیت رو بده دیگه گوشی های جدید رو ملت کمتر میخرن.
من به امید رامهای کاستوم هستم.
الان رام miui دارم خیلی راضی هستم.
خلاصه ما در خدمتیم:)
پریروز رفتم علائدین دوستم میخواست گوشی بخره
چندتا قیمتم گرفتم
x10 دسته دو فروش : 600 تومن
x10 دسته دو خرید : 320 تومن
Arc دسته دو در حد نو : 720 تومن
Arc S آک : 820 تومن
وا....چه خبره...خیلی گرونه
میگم کسی نفروشه گوشیشو برا همینه :31:نقل قول:
آخه کی 820 می ده آرک اس؟ 200 می ذاره روش اکسپریا اس می گیره خب
مردم ما چه میدونن فرق آرک اس با اکسپریا اس چیه؟نقل قول:
طرف پولداره میخواد یه گوشی با کلاس بگیره قیافشو نگاه میکنه میگه این خوبه چه میدونه سیستم عاملو سخت افزار چیه نهایت چیزی که بخواد دقت کنه صدا و دوربینشه