این مشکل ip اعصابم را بهم ریخته .شما این مشکل را ندارید ؟
Printable View
این مشکل ip اعصابم را بهم ریخته .شما این مشکل را ندارید ؟
چرا عزیز این مشکل سراسریهاز چی تی ان استفاده کن مشکل حل میشهنقل قول:
میشه لطف کنید بگید این مشکل Ip چیه؟و آیا فقط با وایمکس اینجور میشه؟بعد وی.پی.ان رو از کجا تهيه ميكنيد و با چه قيمتي؟نقل قول:
دوستان یه سوال من پول یه ماه دادم الان تو سایت اینو زده
تاریخ شروع 18/08/1390
دوره تاریخ پایان 30/08/1390
دوره مقدار کل مصرف در دوره (MByte)
50901.377
یعنی یه ماه رو حساب نکرده؟؟؟؟
333375نقل قول:
اینو زده
برنامه تستس سرعت و اینکه سرویسی که ارائه دادن چیه واقعا؟ هستش؟؟ یه برنامه خوب و مشخص بشه واقعا سرویس اصلی چیه و سرعتش در حال حاضر چنده؟؟
کسی مشکل ریست شدن یا افت سرعت پیدا نکرده از دیروز ؟
از دیروز تا الان دارم با تمام قدرت دانلود میکنم بدون هیچ افت سرعتینقل قول:
وقتی پول رو از طریق بانک واریز میکنیم چند روز طول میکشه تا تو سیستمشون ثبت بشه؟
2 روزه پول ریختم به حسابشون ولی هنوز تو Ecare بدهکارم
بجز سرعت ۱۲۸ که یک گیگ پنج هزار تومنه ، سرعتای بیشتر میشه یک گیگ گرفت یا نه؟
دوستان کسی میدونه ایرانسل این مودم جیبی جدیدش رو کی میخواد ارائه کنه؟
سلام ! من یدونه مودمBM632W دارم که برای اینکه آنتن بده مجبورم بزارمش کنار پنجره ! می خواستم ببینم بدون کابل LAN نمیشه از این مودم استفاده کرد ! مثلا WIFI و اینا چجوری هست ! برای PC میخوام !
ممنون !
چرا دیگه کسی جواب نمیده مثل اینکه این روزا کسی با وایمکسش مشکلی نداره امیدوارم همین طور باشه ولی ما رو که وایمکس نداریم فراموش نکنید و به سوالاتمون جواب بدین.
دوست عزیز ، مودم شما قابلیت Wifi رو داره و شما میتونید بصورت بیسیم به اینترنت وصل بشید البته باید کارت مربوطه رو سیستمتون نصب باشه اگر نه، اول باید اون رو بخرید که حدودای ۲۵هزار تومنه شاید هم ارزونتر یا...نقل قول:
اهوازيهايي كه وايمكس دارن اعلام وضعيت كنن البته با ذكر نام محله اي كه ساكن هستن.
ساعت 2 بعد از ظهر جمعه سرعت اینترنت افتضاحه و روی 16 هستش و میره زیر 1 کیلوبایت میاد بالا . سرویس 512
من مودمم رو توی کیانپارس ، باهنر، آریا شهر امتحان کردم و سرعت بیشتر وقتا کامل بود(سرویس 2 مگ)نقل قول:
اما توی گلستان BTS ای که مودم بهش وصل میشه ظاهر مشکل کمبود پهنای باند داره و خیلی پیش میاد که افت سرعت داشته باشم
چند تا تست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا توی گلستان وضعیت چندان جالب نیست (الان گلستان هستم) ولی بقیه جاهای شهر اوضاع یکم بهتره
نقل قول:
طرفای خشایار و سه راه خرمشهر وضعیت چه جوریه؟
بچه ها طرح تخفیف عید غدیر تموم شد و من نرسیدم ثبت نام کنم آیا مناسبت دیگه ای كه نزديك باشه و احتمالا دوباره طرح بدن هست؟
دیگه فکر کنم رفت تا دهه فجرنقل قول:
اطلاعی ندارمنقل قول:
بنظر من بهتره یه مودم از دوست و آشنا بگیری برای چند ساعت ببری چک کنی ولی اگه برات مقدور نیست هم مهم نیست فقط پوشش شبکه رو روی نقشه ای که توی سایت هست چک کن و اگه خوب بود وایمکس بگیر
پ.ن: اگه توی منطقه تون ADSL هست اولویت با اونه
توي نقشه، ما در منطقه زرد قرار داريمنقل قول:
واي چقدر دیر!!! یعنی ولادتی ،مناسبتی ،چیزی نیست؟:18:نقل قول:
پس بهتره مودم فضای باز بگیرینقل قول:
والا الان نقشه رو نگاه کردم دیدم تا دهه فجر تا دلت بخواد وفات و شهادت و... داریمنقل قول:
پس بعید میدونم تا اون زمان دیگه خبری از جشنواره خاصی باشه:5:
نقشه رو نگاه کردی يا تقويم رو :-)نقل قول:
خدا رو شكر يك مناسبت خوب پیدا کردم اونم ۱۶ آذر روز دانشجو.
ولی یه مشکل دیگه ای هست اون هم ما تو منطقه زرد هستیم و من توانایی خرید مودم فضای باز رو ندارم. یعنی حتما باید مودم فضای باز باشه؟
با سلامنقل قول:
شما تو منطقه زرد نقشه هستید. اما من در قسمت قرمز نقشه هستم و با مودم دانگل USB بدون مشکل کانکت میشم.
وقتی پول رو از طریق بانک واریز میکنیم چند روز طول میکشه تا تو سیستمشون ثبت بشه؟
2 روزه پول ریختم به حسابشون ولی هنوز تو Ecare بدهکارم
منم نقشه رو نگاه کردم و فقط یکسری خط و علامت دیدم ولی تو تقویم یک مناسبت بود که دوستمون اشاره کرد 16 آذر روز دانشجو که فکر نکنم واسه وایمکس طرحی بدن ولی شب یلدا هم هست که ایرانسل همیشه براش طرح داره شاید امسال واسه وایمکس هم طرح بزارهنقل قول:
والا الان نقشه رو نگاه کردم دیدم تا دهه فجر تا دلت بخواد وفات و شهادت و... داریم
پس بعید میدونم تا اون زمان دیگه خبری از جشنواره خاصی باشه
منم نقشه رو نگاه کردم و فقط یکسری خط و علامت دیدم ولی تو تقویم یک مناسبت بود که دوستمون اشاره کرد 16 آذر روز دانشجو که فکر نکنم واسه وایمکس طرحی بدن ولی شب یلدا هم هست که ایرانسل همیشه براش طرح داره شاید امسال واسه وایمکس هم طرح بزاره[/QUOTE]
مرسی از جوابتون،ایرانسل از هر فرصتی برای نیم بها کردن مودماش استفاده میکن
خوب اینجوری مجبوری مودم فضای باز بگیری که هزینه ش زیادی بالاستنقل قول:
برای اطمینان یه تماس با 707 بگیر و بگو میخوای پوشش منطقه رو چک کنی چون ممکنه نقشه ای که توی سایت گذاشتن آپدیت نباشه
شماهام سرعتهاتون نصف شده؟
من مودم وایرلس 1 مگابیت بر ثانیه بهم میده نهایت 56 کیلوبایت دانلود
در حالی که یک هفته پیش میداد 100 کیلوبایت دانلود
شرکتش هم یکبار میگه داریم سیستم رو آپدیت میکنیم
یکدفعه میگه توی کل کشور مشکل داریم
یکدفعه هم میگه توی بعضی از شهرها کلا قطعه
به خدا خسته شدم اگر میخواد هر دفعه این بساط باشه برم یک مبین نت بگیرم
نقل قول:
نه عزیز من الان چک کردم سرعت 130 هستش مشکلی نداره:46:
پس چرا مال من اینطوریه؟یعنی مودمم مشکلی پیدا کرده؟
سلام دوستان
من وقت نشد از اول بخونم .چند تا سوال داشتم
سرعت دانلود سرویس نامحدود 128 و 256 , 512تقریبا چنده؟
این نامحدود رو 24 ساعت میتونم دانلود کنم دیگه؟
قطعی زیاد داره؟
سرعت 128 و 256 رو دقیق نمیدونم اما 512 رو 67 کیلوبایت تا 100 کیلوبایت متغیر هست بعضی اوقات هم بیشترهنقل قول:
نامحدود هست و قطعی هم خیلی کم و در حدود 5 تا 15 دقیقه هست
اینم نمونه سرعتش
دوستان من حسابم تموم شد و حواسم نبود و به اندازه 400 تومن از مصرف آزاد کم کرد :31:
ولی الان پول به اندازه کافی به ازای ماهی 20 تومنی که باید بدم توی حسابم هست (حتی بیشتر هم هست)
میخواستم ببینم مشکلی که ایجاد نمی کنه ؟ و سر ماه دوباره خودش شارژ میشه دیگه ؟!
آقا من حدودا از مهر که چیز پی ان ها بهم ریخت سرعتم کم شده تو این چند وقت اخیر بدون چیز پی ان هم کم شده در حد 20 کیلوبایت بر ثانیه(من 512 نامحدود دارم!!!)چند شب هم هست که سرعتم شده در حد دایل آپ!!!!!1دیگه داره میره رو اعصاب
قبلش درست بود مثلا تو تابستون اینا ولی جدیدا اینجوری شده البته یکی دوباری چند ساعت درست شد بعد دوباره سرعت کمه
من از تهران هستم از پونک
کسایی که تو منطقه پونک سردارجنگل هستن بگن سرعتشون چجوریه؟
مودم من outdoor هست و مشکلی هم تاحالا نداشتم از برج 9 پارسال تا حالا سرعت خوب بوده اما از مهر یه اینور بد و بدتر شده تو این 2-3 شب وحشتناک شده!!1
نقل قول:
نه عزیز اگه به اندازه شارژ ماهیانه پول توی حسابتون هست مشکلی نیست و خودش سر ماه حساب رو شارژ میکنه :46:
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------
نقل قول:
سلام عزیز
سرعت 128--- 18کیلوبایت هستش
سرعت 256--- 35 کیلوبایت هستش
سرعت 512--- 67 کیلوبایت هستش
نامحدود واقعی هستش شما 30 روز ماه 24 ساعته دانلود کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد من خودم ماهی 150گیگ بعضی مواقع بیشتر هم دانلود دارم میکنم مشکلی نیست
قطعی هم خیلی خیلی کم داره خیالت راحت
البته همه این ها به منطقه شما هم بستگی داره :46:
موفق باشید:11:
دوستان یک سوال داشتم سرعت 1مگ و 2 مگ چقدر هست تو تهران؟:11:
شما مطمئن هستی نامحدود واقعی هستش؟آخه قوانینی که در سایت وایمکس ایرانسل هست چیز دیگری را میگه بخونید:نقل قول:
- به منظور تضمین کیفیت سرویسهای ارائه شده، ایرانسل در مورد طرحهای نامحدود اقدام به اعمال «خط مشی مصرف صحیح» نموده است. سقف کاربرد نامحدودی برای کاربران در نظر گرفته شده است تا بتوانند بدون نگرانی به گردش در اینترنت و دانلود بپردازند. با این حال، در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، از دوره بعدی، سیاست محدودسازی پهنای باند در مورد وی اعمال خواهد شد و از آن پس، قادر به استفاده از سرویس، به صورت نامحدود نخواهد بود.:46: