مبارکت باشد خیلی دستگاه عالی است:thumbsup:نقل قول:
Printable View
مبارکت باشد خیلی دستگاه عالی است:thumbsup:نقل قول:
دوستان ميخوام يه تي وي بگيرم و با سينما خانگي
و حدود 3 ميل بودجه دارم به نظرتون چه قدر واسه سينما بزارم كنار؟400 تا خوبه؟
چه مدل هايي خوبه واسه اين مقدار بودجه ؟
قربون آقا.سلامت باشید:46:نقل قول:
بستگی به انتظار شما داره.بهرحال 300 الی 400 تومن حداقل بودجه ای هست که میشه برای اینکار در نظر گرفت.نقل قول:
دوست گرامی با عرض پوزش شما با 400 نهایت یک سینمای خانگی معمولی میتوانی بخری والآن سیستمهای پخش حتی تو ----- دارند به سمتHDو3D میروند به نظر من این مدل دستگاه پول دور ریختنه بجاش یک DVD Plater برای راه اندازی کارت بخر .انشاالله بعد از خرید یک تلویزیون خوب وبه نظر من 3D خودت را یک کم جمجور کن یک سینمای خانگی3D بخر لااقل تا مدتی با دنیا همراه هستینقل قول:
ضمنا فقط جهت راهنمایی خدمتت میگم تو خرید تلویزیون حتما شارپ کواترن 3D را از لحاظ کیفیت تصویر با سایر برندها مقایسه ایی انجام بده
بستگی به این داره صدا و تصویر چقدر براتون مهمه؟نقل قول:
به هر حال اگه 400 برای سینما کنار بگذارید 2600 برای تلویزیون می مونه که می تونید که یه تلویزیون خوب تهیه کنید ولی وسیله ای ندارید که از تصویر تلویزیونتون لذت ببرید.
به نظر شخصی من با توجه به بودجه کلی تون حداقل 1000 برای سیستم صوتی کنار بگذارید بالانس بهتری دارین.
RS77 با آمپ 520 اکولایزر دستی ندارهنقل قول:
سلام دوستان دوتا سوال حياتي دارم:
اول يه توضيح : من براي tv يه دونه ايكس ويژن 333 دارم و در شهريار هستم و كانال هاي 1 تا 8 رو با كيفيت 92 و قدرت 90 دريافت ميكنم
و همچنين كانل هاي 9 تا 16 رو با كيفيت 100 و قدرت 86 دريافت ميكنم .
1- الان تو همينجا ميخوام يه گيرنده براي يه كامپيوتر pc معمولي با مانيتور crt بخرم گيرنده ديجيتال مارشال خوبه ؟
2- با توجه به قدرت و كيفيتي كه براتون نوشتم ميتونم از انتن خود دستگاه استفاده كنم و كانال ها رو بدون پرش و اشكال دريافت كنم؟
این دو موضوع HDTV-3D در مورد کیفیت و نوع پخش اند نه فرکانس ارسال. IPTV هم که مقوله ای مستقل است.موضوع محتوا هم که علیحده است و به ایجاد و توزیع سخت افزار پخش و دریافت ربطی ندارد.نقل قول:
راستش رو بگم من یکی که به این سیستم دیجیتال اعتقاد خاصی ندارم. یعنی واسم جای سواله با وجود اینکه فن آوری روز دنیا به سمت سه بعدی و HD رفته چرا ما تازه رفتیم سراغ فن آوری ایی که سالهاست استفاه میشه و از یک مرحله جلوتر وارد این عرصه نشدیم ؟ حالا میگن تلویزیون ها باید این قابلیت رو داشته باشن جای خود ولی این کار( استفاده از ست تاپ باکس و ... ) هم نمی تونه پیشرفت چشم گیری محسوب بشه .
ببینید اگر سیستم تلویزیون کابلی در ایران ایجاد میشد شما حق داشتید که چرا ما بسوی فن آوری مرده میانی میرویم،
چون در جهان رو به افول است، اما در مقابل پخش دیجیتال فن آوری روز دنیاست که در تمام کشورها در حال استفاده است و در ضمن برای عملی شدن توسعه سخت افزاری عمومی تلویزیون نمیتوان از ایده های کانسپت در مقیاس وسیع استفاده کرد.
اگر اشتباه نکنم پخش آنالوگ تلویزیون در ایالات متحده همین دو سه سال پیش پس از طی سیر تدریجی بطور کامل لغو و کل فرکانس کاریش برای استفاده و فروش به wimax و دیگر شبکه های بی سیم عرضه و مقرر شد تمام کانال های تلویزیونی از فرکانس های دیجیتال استفاده کنند.
بنظرم سيستمي كه اكولايزر دستي نداره! محدوديت زيادي براي كاربر اينجا ميكند!نقل قول:
شما واسه گیرنده تلویزیون تون آنتن خارجی دارید دارید یا از این کوچیک ها که کنار دستگاه میزارن دارید ؟ اگر آنتن خارج ساختمان دارید که بحث بیرون ساختمان و درون اش کلا با هم متفاوت هست . اگر نه آنتن بغل دستگاه دارید واسه گیرنده ایکس ویژن تلویزیون یعنی قدرت سیگنال خونه تون بالاست . تو دستگاه مخصوص کامپیوتر میزان قدرت و کیفیت سیگنال در داخل اتاق مهمه نه بیرون خونه . بررسی کنید اگر قدرت و کیفیت سیگنال توی خونه بالاست برید بگیرید همون مارشال رو .خوبه.نقل قول:
سلام دوستان
میشه نظرتون رو در مورد این مدل بدونم؟ و قیتش چنده؟ LG LH-W866HTS
ممنون
pc dvbt xvision مدل PCDVB-3100 هم گزینه خوبیه و میتونی با کیفیت خوبی کانالها رو تماشا کنی.نقل قول:
سلام به دوستان عزیز سیستم باز..
آقا به نظرتون با بودجه 450ت..کدوم مدل از سینما خانگی رو بگیرم که هم قشنگ باشه..و هم بر اساس پولم حداکثر کارایی و امکانات رو داشته باشه..
اکه مدل خاصی مد نظرتون هست ممنون میشم بفرمایید..
یا اگه فکر میکنید هر کدوم از اجزا رو جدا تهیه کنم از برندهای مختلف..بهتر میشه..
با این بودجه چی و از چه برندی بگبرم..
برای دیدن فیلمهای Full hd می خوام..
منتظر پیشنهادادتون هستم..
با تشکر.
من مدل HT-CN9900DVW sharp رو تازه تهیه کردم و راضی هستم. من 480 تومن خریدمش .نقل قول:
مشخصات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی دوست عزیز از پیشنهادت.. مبارکتون باشه..نقل قول:
دوستان بین مدل samsung-D455 وSharpHT-CN9900DVW
کدوم رو پیشنهاد میدین..؟ کدومشون برترن و کیفیت صدای بهتری دارند..
و اگه پیشنهاد بهتری تو این رنج قیمت دارین ممنون میشم بگید
آن زمانی که 717 را خریدم یکی از چیزهایی که حالم را گرفت ومن به شخصه رو سیستمهای صوتی حساسم داشتن اکولایزر دستی است.ولی در راهنمایی یکی از دوستان سایت RS77 فقط اکولایزر دستی دارد و717و414 فاقد آن است .باز ممنوننقل قول:
من RS777 بدون DVD PLAYER با آمپ 520 و بلوری BDP140 دارم. آمپ 520 اکولایزر دستی نداره، ولی خب اگر موزیک با لپ تاپی که بهش وصل باشه گوش بدید میتونید از نرم افزارهای مختلف استفاده کنید. ولی افکتهایی که خود آمپ داره خوب جواب میدند و به نسبت راضی کننده هستند ولی تنظیم صدا با اکولایزر یه چیز دیگست!!!
---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------
دوستان آپدیت بلوری BDP140 با نسخه 1.08 تو سایت پایونیر اروپا به آدرس زیر وجود داره که میتونید استفاده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بستگی به انتظار شما داره.بهرحال 300 الی 400 تومن حداقل بودجه ای هست که میشه برای اینکار در نظر گرفت.
نقل قول:
دوست گرامی با عرض پوزش شما با 400 نهایت یک سینمای خانگی معمولی میتوانی بخری والآن سیستمهای پخش حتی تو ----- دارند به سمتHDو3D میروند به نظر من این مدل دستگاه پول دور ریختنه بجاش یک DVD Plater برای راه اندازی کارت بخر .انشاالله بعد از خرید یک تلویزیون خوب وبه نظر من 3D خودت را یک کم جمجور کن یک سینمای خانگی3D بخر لااقل تا مدتی با دنیا همراه هستی
ضمنا فقط جهت راهنمایی خدمتت میگم تو خرید تلویزیون حتما شارپ کواترن 3D را از لحاظ کیفیت تصویر با سایر برندها مقایسه ایی انجام بده
خيلي ممنون از دوستان عزيز واسه راهنمايي خوبشوننقل قول:
بستگی به این داره صدا و تصویر چقدر براتون مهمه؟
به هر حال اگه 400 برای سینما کنار بگذارید 2600 برای تلویزیون می مونه که می تونید که یه تلویزیون خوب تهیه کنید ولی وسیله ای ندارید که از تصویر تلویزیونتون لذت ببرید.
به نظر شخصی من با توجه به بودجه کلی تون حداقل 1000 برای سیستم صوتی کنار بگذارید بالانس بهتری دارین.
........
خب اگر بودجه رو ببرم تا 600 تا چي؟؟بازم چيزي گيرم نمياد؟؟
ميخوام پول كمتري بدم واسه تي وي و يه سينماي خوب بگيرم كه دستگاه پخش كنده اش همه چي رو اجرا بكنه مثل فايل هاي فول اچ دي و MKV و زير نويس هم كاملا همه چي رو اجرا بكنه و كيفيت صداش خوب باشه و مخصوصا كيفيتش تو صدا هاي كم و 3D اجرا كردنش واسم زياد مهم نيست چون كه تي وي 3D نميخوام بگيرم
سلام دوستان میشه بگید ازین امپلی های پایونیر چه مدل هایی اکولایزر دستی دارند ؟ ممنون میشم
فقط میتونم بگم که بزرگترین اشتباه من خرید یه سینما خانگی سامسونگ بود که پول و اعصابم رو با خریدش از دست دادم از بس که برای پخش هر چیزی کلی ناز و ادا داره .نقل قول:
دوست گرامی میبخشی باز دخالت میکنمنقل قول:
بنظر من اول یک تلویزیون خیلی خوب بگیر.ببین تلویزیون همچی است میخوای فیلم خوب ببینی میخوای از برنامه های HD رسیورت لذت ببری همه منوت به یک تلویزیون خوب است .بعد ببین چقدر برات میمونه وچقدر میتوانی روش اضافه کنی برو سراغ سینما خانگی
من حدوداي 2.5 تا 2.7 پول دارم
رفتم اين سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه چكي كردم
از الجي 47LV3500 با قيمت 1.860 و 47LV37100 يا قيمت 2.020 و 47LV55000 با قيمت 2.070
اگر فاصله ي قيمتشون همين 170-180 تومن باشه شايد 47LV55000 رو انتخاب كردم
سامسونگ هم كه Samsung 46D6920 با قيمت 2.600 داره كه با هديه هستش ...يه سينماي خانگی HT-D455 و قيمت اصليش رو نميدونم شايد برسه به 2.100 البته از نمايندگي
به نظرتون انتخاب ها ي خوبي هستن ؟؟
من 3d بعدش واسم اصلا مهم نيست و همچنين اينترنتش
ببین من 5 تا سینما خانگی عوض کردمنقل قول:
اولیش چارزستون فقط اسپیکر با وارودی های دیجیتال ساخت چین سفارش ایران فکر کنم ( فوقققققققق العاده)
دومیش سونی dz777 فوق العاده اشغاللللللللللللللللل
سومی پایونیر 282 صدای خوب ولی امکانات وروردی و کلا امکانات کم
چهارمی فیلیپس مدلش یادم نمیاد صدا و تصویر عالی فقط خیلی یوقور و با دیزاین خونه جور نمیومد البته به اجبار مادر عوض کردم
پنجمی فیلیپس 3378 صداش بدک نیست از پایونیر کمی پایینتره ولی تصویرش عالیه و امکاناتش زیاد که هنوزهم همونو دارم
نیصیحت دنباله ال جی و سامسونگ و سونی و مارشال و ... نرید اگر انتظار انچنانی با بودجه کم دارید
اگر هم پول دارید بودجه 800 به بالا در نظر بگیرید یک چیزه نیمه حرفه ای در حد مدل های ار اس پایونیر بگیرید
البته سینما خونگی های بلوری جدیدخ پایونیر هم خوبه البته صداشو نشنیدم چون من به کل اون ساب هایی رو دوست داشتم که دان فلیرینگ بود یعنی صدای باس از زیر میومد
و خوب امکانتشون خوبه البته جدیدا قیمتاشون خیلی رفته بالا
از ما گفتن بود
دوستان کسی گیرنده ای رو سراغ داره که HD ساپورت کنه ، سیستم مولتی مدیا هم باشه و کابل خروجیش VGA باشه ؟ چون ورودی HDMI تلویزیون مثل اینکه مشکل داره و نمی تونم از اون استفاده کنم .
کسی به من کمک نمیکنه؟! میشه نظرتون رو در مورد این مدل بدونم؟ و قیتش چنده؟ LG LH-W866HTS
من یه چیز خوب با بودجه متوسط یخوام حدود 400
ممنون
نقل قول:دوستان با این حساب.. با این بودجه (زیر 500)بهترین انتخاب همین 9900D شارپ هست..نقل قول:
کسی پیشنهاد بهتری نداره..؟:10:
سلام الکومکس mv200 مدل۲۰۱۲. مولتی مدیاش حرف نداره و خروجAV هم داره.نقل قول:
ولی منظور من AV نیست چون تا اون جا که میدونم اون با کابل کامپوننت هست ( سه تا فیش رنگی ) ولی خروجی کابل VGA ( که 15 تا پین داره ) منظور من هست .نقل قول:
با سلام میخواستم نظرتون رو راجع به گیرنده iclass بدونم ؟
سلامنقل قول:
ميشه يكم در مورد پلير bdp140 توضيح بدي؟ از لحاظ منوها و كيفيت پخش؟
ممنون:20:
والا اینقدر اسم تو بازار زیاد شده که از دست ما هم در رفته :دینقل قول:
مشخصاتی ازش داری بزار راجبش تحقیق کنم.
با سلام به دوستان
يه سوال : اگر باند هاي سينما رو روي ميز lcd و در فاصله كمي از تلويزيون قرار بدم واسه تلويزيون مشكلي پيش نمياد .البته از نظر اينكه آهن ربا داخل باند هستش عرض مي كنم .
آخه من شنيدم ممكنه به مرور رو تصوير تاثير بذاره .
سلام دوستان ...
من امروز یدونه LED LG 42LW57000 گرفتم ... بهم گفتن اگه همراهش یه سینما خانگی یا Blu-ray Player بردارم 200 تومن کارت هدیه بهم میدن ... راستش من زیاد تو نخ TVو سینما و اینا .... نیستم ... در حدی که حتی شاید درست ندونم کاره اینا چیه :31: ... آخه از فیلمای تلویزیون و ماه واره خوشم نمیاد و بقیه ی فیلما رو هم با PC نیگا میکنم (اینجوری کسی مزاحم فیلم نیگا کردنم نمیشه!!) ... بگذریم حالا ...
حالا نمیخوام زیاد خرج سینما خانگی و blu-ray کنم ... شما جای من باشید کدوم رو از LG میگیرید ، سینما یا Blu-ray ؟ ... و اینکه اگه بخوام سینمای LG بگیرم با بودجه ی حدود 400 تومن چی خوبه ؟ ... صدای آنچنانی و بترکون هدفم نیست ... فقط میخوام بیشتر فرمت ها و امکانات رو داشته باشه و ظاهرش شیک باشه ...
تمام بلندگوهاي سينماي خانگي محافظ دارند و براي تي وي هاي لامپي مشكلي ندارن. براي ال سي دي هم كه اصلا مهم نيست بلندگو از چه نوعي باشد.نقل قول:
در مورد سینما یا بلوری بستگی به هدف شما و استفادتون داره.ال جی تمام مدل هاش از لحاظ ساپورت فرمت تو یک سطح هستش.نقل قول:
---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
با بودجه 400 تومن مدل 3540 فیلیپس رو پیشنهاد می کنم.نقل قول:
مدل 5550 فیلیپس پیشنهاد می کنم با این بودجه.نقل قول:
ممنون از راهنماییتون ... ولی منظورم این بود که شرکت LG ، سینماهاش بهتره یا بلوریش ؟ قاعدتا باید هر دو رو تهیه کنم ... حالا یدونش باید از LG باشه که هدیه نصیبم بشه ... بهتره کدوم رو از یه شرکت دیگه بگیرم ؟نقل قول:
حالا بین سینمای خانگی LG LH-869HTS و LG LH-860HTS کدوم بهتره ؟ ... از ظاهر 869 بیشتر خوشم میاد ...
سلام دوستان قيمت اين سينما ها رو ميخواستم:
LH-870HTS
LH-W871HTS
LH-880XBH
LH-890XBH
PARMIS
LH-877HTS
SOUND VASTLE
HB-994PK
هر كدوم از 650 تا به بالا بود رو هم نميخواد
...........
راستي دوستان پلير اين سينما در چه حدي هستن؟چه مدلي ؟؟
همه نوع پسوند رو اجرا ميكنن؟مثل MKV
و زير نويس فارسي؟
اگر نه ميتونم يه بلوري يا دي وي دي خوب بگيرم و بلندوگ و امپلي و .. جداگونه تهيه بكنم؟؟