سلام
کسی میتونه بگه برای رشته سخت افزار تهران جنوب چه تراز و درصدی لازمه حدودا؟
Printable View
سلام
کسی میتونه بگه برای رشته سخت افزار تهران جنوب چه تراز و درصدی لازمه حدودا؟
سلام.نقل قول:
نرم افزار کانون نوشته آخرین نفر قبول شده تراز 5200 داشته.به نظر من امسال ترازش میاد بالاتر.شما 5600 بشی دیگه مطمئن باشی قبول میشی.
درصدهای یک نفر که سال 89 سخت افزار تهران جنوب با تراز 5584 قبول شده:
ادبیات: 31.7
عربی: 31.7
دینی: 56.7
زبان خارجه: 26.7
ریاضی: 6.7
فیزیک:46.7
شیمی : 56
(نرم افزار قلم چی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا اگه میشه این سوالای مارو هم جواب بدیننقل قول:
اهان یه سوال دیگم داشتم:31:برای سخت و نرم افزار نجف اباد چه درصدایی باید زد
ممنون
سلامنقل قول:
1- دو ترم پشت سر هم نه ، ولی دانشگاه آزاد اگه درخواست بدی شاید قبول کنن
2-حدودا 500 تومن ، که ترمی که مرخصی میگیری ، نصفشو باید پرداخت کنی
3- یک فرد مشمول یا غیر مشمول ، اگه دو ترم پشت سر هم مشروط بشه ، اخراجش میکنن و اگه 3 ترم مختلف مشروط بشه بازم اخراج میکنن( البته با بند و تبصره حتی میشه تا تا 4 ترم هم مشروط شد !! ) یا بیشتر.
4-بله
موفق باشید
نام نويسي مشروطنقل قول:
ماده 45 : ميانگين نمرات دانشجو در هر نيمسال نبايد کمتر از 12 باشد ، در غيراينصورت مشروط محسوب و نام نويسي دانشجو در نيمسال بعد بصورت مشروط خواهد بود.
تبصره 1 - دانشجويي که بصورت مشروط نام نويسي مي کند ، جز در آخرين نيمسال تحصيلي حق انتخاب بيش از 14 واحد درسي را در آن نيمسال را ندارد.
تبصره 2 - نيمسال که در آن ، دانشجو به هر دليل تعداد واحد درسي کمتر از حداقل مقرر در ماده 19 انتخاب کرده باشد به عنوان يک نيمسال تلقي مي گردد.
تبصره 3 - دوره تابستاني بعنوان نيمسال تحصيلي محسوب نمي شود اما در پايان دوره تابستان ميانگين آن دوره و ميانگين کل، مانند نيمسال هاي تحصيلي تعيين مي گردد.
تبصره 4 - اداره آموزش هر واحد دانشگاهي بايد قبل از شروع ثبت نام هر نيمسال، مراتب مشروطي را به دانشجوي مشروط ، خانواده او و گروه آموزشي مربوط اعلام نمايد.
د انشجوي مشروط
ماده 46 : دانشجويان دوره هاي کارداني و کارشناسي ناپيوسته که در دو نيمسال اعم از متوالي يا متناوب و دانشجويان دوره هاي کارشناسي و کارشناسي ارشد پيوسته که در سه نميسال متوالي يا چهار نيمسال متناوب مشروط شوند ( ميانگين نمرات نيمسالي آنها کمتر از 12 باشد ) اخراجي تلقي مي گردند .
تبصره 1 - به دانشجويانيکه براي اولين بار مشمول ماده 46 مي گردند در صورتيکه ميانگين کل نمرات آنها حداقل 10 باشد يک بار ارفاق مي گردد تاتحصيل نمايند.
تبصره 2 - به دانشجويان مشمول تبصره يک اين ماده که در ترم ارفاقي و نيمسال هاي بعد از آن مجددا مشروط شوند به شرط اينکه، هم ميانگين ترمي و هم ميانگين کل ( هر دو ) 11 و بالاتر گردد مجوز ادامه تحصيل از طرف معاونت آموزشي واحد دانشگاهي داده شود .
تبصره 3 - چنانچه دانشجويان مقاطع کارشناسي پيوسته و کارداني (پيوسته ، ناپيوسته و طرح آموزش معلمان ) 60 واحد درسي را ( بدون احتساب دروس وصاياي حضرت امام ( ره ) ، آشنايي با قرآن کريم ، پيشنياز دانشگاهي و دروس جبراني ) گذرانده و در شرف اخراجي قطعي قرار گرفته باشند در صورت داشتن ميانگين کل 10 و يا بالاتر مي توانند تا مقطع دوره کارداني ادامه تحصيل دهند.
تبصره 4 - هنگامي ميانگين ترمي و ميانگين کل دانشجو 10 و يا بالاتر ( ترمي 10 و کل 10) باشد چنانچه حداکثر 14 واحد درسي باقيمانده داشته باشد حوزه معاونت آموزشي واحد مي تواند فرصت ادامه تحصيل را تا پايان دوره مربوط به اينگونه افراد بدهد .
تذکر - در صورتيکه با استفاده از تبصره هاي ماده 46 آيين نامه آموزشي و يا بدلايل ديگر نياز به افزايش سقف سنوات باشد با در خواست کتبي ذينفع ، دانشجو را به سيستم پاره وقت منتقل نمايند ( ولو اينکه اين سيستم در واحد وجود نداشته باشد)
کسی از دوستان نمیدونه برای سخت افزار یا نرم افزار نجف اباد چه درصدایی باید زد؟
ممنون:11:
بچه ها ترازای میکروبیولوژی های کل تهرانو می زارید؟
شرمنده میدونم n بار پرسیده شده :31:
حالا برای n+1 مین بار هم بگید!
کنکور غیر پزشکی آزاد رشته تجربی دقیقا کی هست؟
پنج شنبه یا جمعه؟
لطف میکنید!:11:
هنوز هر رشته اعلام نشده یکشنبه رو سایت کارتا میاد میبینی
به احتمال زیاد ریاضیا 5 شنبه تجربی ها هم جمعه
سلام در کنکور این هفته آزاد اگر درصدهای زیر بزنم ترازم چند میشه؟
5500 میشه؟
درس های عمومی ها 60 درصد
ریاضی 5 درصد
فیزیک ، شیمی ، زیست 30 درصد
با تشکر فراوان
سلام
چطوری میشه ماشین رو به داخل دانشگاه برد؟ یعنی چه طوری میشه برگ تردد گرفت؟ از قوانینش اطلاع دارین؟
شنیدم به بسیج های فعال دانشگاهی برگ تردد میدن درسته؟
شهرسازی نجف اباد چطور؟نقل قول:
و معماریش
کارتا امروز میاد بهم اس ام اس کردن سازمان
عزیز تو که زیاد تو نخ دانشگاه ازاد و مباحثشی نمیدونی چطور سوالات و پاسخ ریاضی 89 ازاد گیر میشه اورد ؟نقل قول:
من قبلا یک سایت جامع اینجا معرفی کردم .الان اونو یادم نیست ولی این هم هست:
کد:http://www.azmoonbank.com/index.php/downloadazad89.html
الان اس ام اس زدن از سازمان اصلاحیه 12 تیر میدن کارتارو.یعنی فردا
داخل دانشگاه یا توی محوطه پارکینگ دانشگاه ؟نقل قول:
توی محوطه احتمالا لیبیل میدن بهتون
نقل قول:
داخل دانشگاه یا توی محوطه پارکینگ دانشگاه ؟
توی محوطه احتمالا لیبیل میدن بهتون
خانواده هیئت علمی باشی میتونی ببری
+
معمولا دانشگاها پارکینگ برای دانشجوا دارن (البته با توجه به اینکه توی تاپیک دانشگاه آزاد پست دادین منظورم منحصرا آزاد ها هست ) چون مثلا برا تهران و امیرکبیر من چیزی به نام پارکینگ ندیدم :دی
کارت ها رو از کجا باید بگیرم؟نیومده تو azmoon.net
سلام دوستان
من ریاضی1 رو پاس نکردم
فیزیک1 رو هم یه بار افتادم
حالا تابستون می تونم فقط فیزیک1 رو بردارم یا باید هر دو رو با هم بردارم؟
کارتا تو azmoon.org میاد !
نقل قول:
سلام دوستان
من ریاضی1 رو پاس نکردم
فیزیک1 رو هم یه بار افتادم
حالا تابستون می تونم فقط فیزیک1 رو بردارم یا باید هر دو رو با هم بردارم؟
اگه دانشگاه(دانشکده ) تون ارائه میده بله میتونید با هم بردارید
نقل قول:
کد:http://www.azmoon.org/
17. محل برگزاری آزمون: واحد علوم و تحقيقات - دانشکده علوم پايه
18. تلفن محل برگزاری آزمون: 44865179
19. آدرس محل برگزاری آزمون: ميدان پونک - انتهاي بلوار اشرفي اصفهاني - بسمت حصارک.
بچه ها تا نارمک و رسالت چقدر راهه ؟ :دی
از کجا تا نارمک / رسالت چقدر راهه ؟نقل قول:
17. محل برگزاری آزمون: واحد علوم و تحقيقات - دانشکده علوم پايه
18. تلفن محل برگزاری آزمون: 44865179
19. آدرس محل برگزاری آزمون: ميدان پونک - انتهاي بلوار اشرفي اصفهاني - بسمت حصارک.
بچه ها تا نارمک و رسالت چقدر راهه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله چون هر دو درس رو یک بار انتخاب کردین حالا آزادین هر کدوم رو که دوست دارین ترم تابستان انتخاب کنین.نقل قول:
دوستان اگه یکی ریاضی پیش رو پاس نکنه ولی ریاضی یک رو پاس کنه مشکلی پیش میاد براش؟
لازم نیست اول پیش نیاز اون درس که ریاضی پیش است رو اول پاس کنه؟
نارمک و رسالت که پیش همن تا پونک منظورم بود :دی از نارمک تا پونک چقدر راههنقل قول:
--------
راستی بچه ها من هی اضطراب دارم میترسم قبول نشم شانس که نداریم
من انتخاب اولم مهندسی نرم افزار رودهن هست ترازش حدود 4900 هست دیگه ؟
البته از هر کی پرسیدم گفت قبولی حتما :
کد:
کارنامه نهاییم هم اینه :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6082824&postcount=5687
کد:
قبول میشم راحت ؟کد:http://up.--------.com/images/k47a5nbcwuzefvzz7h3q.jpg
یه کم دم اخری قوت قلب بدید :دی
اشتباه شد.....
ارائه ک میدن ولی من میخوام فقط فیزیک رو بردارم:دینقل قول:
میشه؟
بله. اگر خدا بخواد قبول میشی.نقل قول:
سپاس دوست عزیز واقعا لطف کردیدنقل قول:
حالا یک سوال دیگه... با دینی 60 درصد و ادبیات 40 و زبان 90+ و فیزیک 40-50، چقدر باید ریاضی بزنم به نظرتون؟ حدودا؟ و اینکه شیمی اصلا تاثیری داره؟! آخه ضریبش 1 هست! اگه اونم تاثیر داره مثلا اون رو چند بزنم خوبه؟
بازم ممنون
نقل قول:
ارائه ک میدن ولی من میخوام فقط فیزیک رو بردارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه؟
با ریاضی 1 همنیاز هست
اگه ری1 پیشنیاز بود مجبور بودی برش داری که فیزیک رو هم برداری ولی حالا که همنیاز هستن و شما پاس نکردی شک دارم نیاز داشته باشی حتما ریاضی1 رو تابستون برداری
میخوای از گروه تون یه سوال بکن :دی
اگه عربی رو همون 30-40 بزنید.فکر کنم نیازی نباشه به ریاضی .حتما باید شیمی رو 30-40 بزنید درسته که ضریب 1 داره ولی درس اختصاصیه و اینکه همه شیمی رو بالا میزنن و اگه شما کنار بذاریدش ضربه میخورید.البته این درصدها واسه حالتیه که تراز سخت افزار امسال بالاتر بیاد و اگه همون 5200 باشه خیلی راحت تر قبول میشید .نقل قول:
نقل قول:
نارمک و رسالت که پیش همن تا پونک منظورم بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از نارمک تا پونک چقدر راهه
صبح بخوای بری ترافیک نباشه به اون صورت ، کمتر از نیم ساعت :دی اگه ترافیک باشه که رسالت و حکیم میشه پارکینگ 1ساعت شاید هم بیشتر :دی
این درصدا تراز 7000 میاره دیگه ؟ یا بالاتر؟
ادبیات 100 معارف 100 عربی 80 زبان 80
:D
ریاضی 15 - فیزیک 60 - شییمی 80
---------- Post added at 08:10 AM ---------- Previous post was at 08:08 AM ----------
این تگ انصراف از دانشگاه و خدمت چه ربطی به ازاد داره؟!!
---------- Post added at 08:10 AM ---------- Previous post was at 08:10 AM ----------
این تگ انصراف از دانشگاه و خدمت چه ربطی به ازاد داره؟!!
نقل قول:
این درصدا تراز 7000 میاره دیگه ؟ یا بالاتر؟
ادبیات 100 معارف 100 عربی 80 زبان 80
:D
ریاضی 15 - فیزیک 60 - شییمی 80
فک نکنم
70
65
75
73.4
50
86.7
81.4
6900آوردم :دی
فک کنم با اون درصدا ، مخصوصا ریاضی و فیزیک ، بین 6700 - 6900 بشه با توجه به اینکه عمومی هاش بالاس :دی
علی!!!
ریاضی رو چند زدی؟؟؟
:d
خب برق تهران مرکز میخواد
من ترازشو نمیدونم
چنده اخرین قبولی؟
اختصاصی 2ساعت وقت داشت 1ساعت فیزیک شیمی زدم ، 1ساعت هم ریاضی !! شد 50درصد : دی از ریاضی سراسریم بالاتر شد =))
مرکز فک کنم 6800 تا 7000 باشه جنوب 6600-6400
البته با توجه به دفترچه های کانون و گاج دارم میگم
یا خدا...
خب پس میتونه بیاره
فک کنم بیاره :دی
البته شنیده بودم امسال گرایش هارو برداشتن
دیگه برق مخابرات - الکترونیک - قدرت - .... نداشت!!!!
فقط یه برق بود به نظرم اینطوری تراز آخرین فرد قبول شده میاد پایین تر راحت تر میشه قبول شد