منم فارغ التحصیلم روزی 9 تا 10 درس می خونم
روزای آزمون وقتی که برگردم تا فرداش درس نمی خونم
شاید یکبار در هفته از 11 شب به بعد دیگه نخونم و یه فیلم زیرنویس نگاه کنم
Printable View
منم فارغ التحصیلم روزی 9 تا 10 درس می خونم
روزای آزمون وقتی که برگردم تا فرداش درس نمی خونم
شاید یکبار در هفته از 11 شب به بعد دیگه نخونم و یه فیلم زیرنویس نگاه کنم
بابا انقدر استرس نده !!! :31: ديگه نميخوان از مريخ سوال بدن كه !!! مفاهيم فيزيك رو خوب بايد ياد گرفت اصلاً گور پدر كنكور ! متاسفانه اغلب داوطلبان ميخوان كلي تست و آزمون و اينا كار كنن بلكه شبيه اون توي كنكور بياد ! بابا ول كنين سنجش يا قلمچي چه فرقي داره ؟؟؟ مهم اينه كه درسو خوب خونده باشي درصدو خوب ميزني! مني كه نخوندم چه سنجش چه قلمچي (چه سوال آسون چه سخت9 نبايد انتظار داشته باشم بالا بزنم !!!نقل قول:
موفق باشيد!
من چند روزيه شديدا دپرس شدم ... ميتونم تو اين سه ماه و نيم دروس عمومي رو جبران كنم ؟؟ براي ادبيات و عربي چطوري درس بخونم ؟؟
اينم كارنامه آزمون قبلم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این مقایسه رو بهروز فمی تفرشی انجام داده یکی از بهترین مشاوران ایران! که وصف حال شماست:نقل قول:
من چند روزيه شديدا دپرس شدم ... ميتونم تو اين سه ماه و نيم دروس عمومي رو جبران كنم ؟؟ براي ادبيات و عربي چطوري درس بخونم ؟؟
اينم كارنامه آزمون قبلم.
کسب رتبه از دروس اختصاصی یا عمومی؟
کسب رتبه خوب در کنکورهای آزمایشی الزاما نشان دهنده برتری علمی نیست.اگر رتبه شما در دوروس اختصاصی بهتر از رتبه دروس عمومی باشد،امکان موفقیت و برتری شما در کنکور بیشتر خواهد بود.. به کانامه آزمون جامع آزمایشی دو داوطلب رشته ریاضی توجه کنید:
داوطلب 1 : رتبه کل اختصاصی 780 رتبه کل عمومی 530 رتبه کل 600
داوطلب 2 : رتبه کل اختصاصی 540رتبه کل عمومی 850 رتبه کل 680
در نگاه اول داوطلب (1) نسبت به داوطلب (2)وضعیت مطلوب تری دارد ولی با نگاه دقیق تر می توان پیش بینی کرد که آینده بهتری در انتظار داوطلب (2)است
مگه میشه؟
بله داوطلب (1) رتبه خود را از دروس عمومی و داوطلب (2)رتبه خود را از دروس اختصاصی بدست آورده است. دانش آموز (1) با وجود اینکه رتبه کل بهتری از در کنکور آزمایشی دارد ولی در کنکور سراسری در موقعیت پایین تری نسبت به دانش آموزش دوم قرار دارد.داوطلب(2)می تواند دروس عمومی را تا زمان برگزاری کنکور به سرعت جمع و جور کند و رتبه خود را ارتقاء دهد ولی جمع کردن و بالا بردن دروس اختصاصی دشوارتر است و نیاز به فرصت بیشتری دارد و به همین خاطر داوطلب (1) امکان چندانی برای ارتقاء رتبه خود ندارد. نتیجه نهایی این دو داوطلب در کنکور سراسری هم موید این موضوع می باشد.
رتبه کنکور سراسری داوطلب (1) 930
رتبه کنکور سراسری داوطلب (2) 720
نقل قول مستقیم از کتاب کنکورت را قورت بده انتشارات خیلی سبز صفحه 107 :31:
این مسئله طبیعیه که بهش سیکلوتیمی یا عقلگرد می گن.برای همه هم پیش میاد.نقل قول:
چون دارید به خودتون زیاد فشار میارید.
این روش و امتحان کنید:
20 دقیقه درس 10 دقیقه استراحت.
بابا حالا حالا ها باید صبر کنی....هنوز 4 روز گذشته.خیلی بخوان زود بدن 5 شنبه تازه درصدات میاد...زیاد خودتو نگران نکن.نقل قول:
بچه ها برنامه آزمون هاي قلمچي ( پيش دانشگاهي ) رو از كجا ميشه گيرآورد /
سایتش فکر کنم دارهنقل قول:
میتونی بری نمایندگی شهرتوننقل قول:
اونجا بهت میدن!!!
امسال فیزیک بخونید که خفن سوالاتی میاد توووپ.خوب شد ما فرار کردیم
منبع خبر شما چیه؟منظورم اینه که از کجا همچین پیش بینی مینکنین؟نقل قول:
نقل قول:
نفرات برتر اگه قرار بود اون جزوه هایی که معلمهاشون بهشون میگفتن یا فقط با اون کتابهای آموزشی خودشون کار میکردن نمیتونستن درصدهای بالایی در فیزیک رو بزنند 100 سال سیاه . تنها عامل موفقیت اونها فقط و فقط تمرین زیاد بود . حل تستها و تمرینهای مختلف .
انسانهای موفق دوست عزیز تنها یه فکر دارند . دنباله حاشیه نمیرن . ذهنشون به هدفشون معطوفه . اگه شما هم قرار بشه که به حرفه این و اون گوش بدی که دیگه ...
اگر بخوای اراده کنید در 2 ماه هم میتونید همه چیز رو تغییر بدید و از این رو به اون رو بشید .
راستی کسی در تهران مشاوری به نام آقای احمدی میشناسه .
امیر جان ، یکشنبه عصر من کارنامه کل بچه های مدرسه رو گرفتم.نقل قول:
دقت کن 100% داری اطلاعاتت رو اشتباه وارد میکنی ، چون حتی اگر یه اسپیس(space) اضافه بزنی این پیغام رو بهت میده.
من چون دیدم دارم بت میگمااا:46:
درضمن کارنامه کامل شامل رتبه و تراز شنبه عصری میاد
حسین احمدی؟ من اسمش رو شنیدم. خیلی خودش رو تحویل می گیره گویا!نقل قول:
این سایتشه:کد:http://www.ostadahmadi.com
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
روز اومدن کارنامه های شهر های مختلف فرق داره. پارسال برای منم همیشه این پیغام رو می داد و دیر می اومد.نقل قول:
حسرت گذشته رو نخور بابا ، ایشاالله 3 تا جامع رتبه ای که میخوای میاری.:10:نقل قول:
ولی واقعا خیلی برام جالبه بچه های مدرسه ما میگن ای کاش از اول سال قلمچی شرکت میکردیم در عین حال خیلی از قلمچی کارها میگن ای کاش از اول سال سنجش میدادیم ....
حالا واقعا بهم ثابت شد که تلاش و درس خوندن آدم خیلی مهمتره تا آزمونی که میده:46:
موفق باشی
نشنیدی که میگن (( مرغ همسایه غازه ))نقل قول:
این آواتارت منو یاد جک قاتل میندازه( Jack The Ripper )
دوستان به نظرتون این انتخاب رشته ام خوبه؟
1-مکانیک ساخت و تولید- تهران مرکزی
2-مکانیک طراحی جامدات-نجف آباد
3-مکانیک طراحی جامدات-خرم آباد
4- برق- خرم آباد
5-صنایع- خرم آباد
6-فیزیک- خرم آباد
سلامنقل قول:
دوستان به نظرتون این انتخاب رشته ام خوبه؟
1-مکانیک ساخت و تولید- تهران مرکزی
2-مکانیک طراحی جامدات-نجف آباد
3-مکانیک طراحی جامدات-خرم آباد
4- برق- خرم آباد
5-صنایع- خرم آباد
6-فیزیک- خرم آباد
شما که هرکدوم رو از یه جا زدین! اگه راه دور بود میتونین برید؟ حتی اگه خوابگاه نداشته باشه؟
ببخشید دوست من ولی تا انجایی که من اطلاع دارم توی انتخاب رشته ازاد بومی گزینی وجود داره !نقل قول:
الان شما 3 تا شهر مختلف رو زدید !!!
انتخاب ازاد هم یعنی انتخاب اول شانس قبولی توی انتخاب های بعدی کم میشه
............................................
ببخشید دوستان شاید سوال نامربوطی باشه لطفا ببخشید
ولی پیش دانشگاهی حذف شد ؟؟؟؟ یعنی این موضوع تصویب شد بازم ببخشید
بومی گزینی فقط برای رشته شهرهاییه که جلوشون علامت دایره داره (در سطح استان).نقل قول:
ببخشید دوست من ولی تا انجایی که من اطلاع دارم توی انتخاب رشته ازاد بومی گزینی وجود داره !
الان شما 3 تا شهر مختلف رو زدید !!!
............................................
نامربوط نیست دوست من، جاش همینجاس!نقل قول:
ببخشید دوستان شاید سوال نامربوطی باشه لطفا ببخشید
ولی پیش دانشگاهی حذف شد ؟؟؟؟ یعنی این موضوع تصویب شد بازم ببخشید
حرفش که خیلی هست، دبیر هندسه تحلیلیمون گفت احتمالا از سال دیگه این کارو میکنن. مطمئن نبود البته.
من کلا نمی رم آزاد!!!:31: ولی برفرض محال اگه بخوام برم، فکر کنم تهران رو حتما قبول می شم و توی تهران خونه می گیرم.نقل قول:
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
توی آزاد، بومی گزینه توی رشته های بدون آیکون وجود نداره.نقل قول:
اما احتمال به همون محالات هم بدین! همیشه "اگه نشد" وجود داره!نقل قول:
من کلا نمی رم آزاد!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی برفرض محال اگه بخوام برم، فکر کنم تهران رو حتما قبول می شم و توی تهران خونه می گیرم.
به نظر من که رشته های دیگه تون رو هم چیزایی بزنین که میرین. طبق قاعده ی "اگه نشد چی؟"
آخه من فقط مکانیک می خوام و بیشتر جاهای مطلوب ستاره داره و باید انتخاب اول باشه. واسه ی همین توی انتخاب های بعدی رشته هایی که تراز پایین تری رو دارن انتخاب کردم.نقل قول:
بچه ها من یه حس بدی دارم :41: بیشتر مطالب رو فقط خوندم و تست نزدم واسه همین یکم دلشوره دارم . طبق برنامه خودم هم تا آخر اردیبهشت فقط فرصت دارم تست جدید بزنم و خرداد ماه باید جمع بندی و زدن تستای کنکور رو شروع کنم . بنظرتون میرسم؟ بیشتر هم مشکلم روی عمومیهاست که تست نزدم :37:
نقل قول:
آره .نگران نباش . فقط عید رو از دست نده . اگه پیش دانشگاهی هستی باید پیش 1 و 2 رو خوبه خوبه خوب بخونی تا بعد از عید نیاز به مرور آنچنانی نداشته باشی . من خودم هم دو تا از کتابهام واسه خرداد مونده . یارو بعد از عید هم واسه کنکور خونده قبول شده .
اگه بخوای به خودت موج منفی بدی همش احساس میکنی که مطالبی که خوندی از یادت رفته و بدتر هم میشه. اصلا نگران نباش .
خوب یخورده کارت مشکل میشه مخصوصا توی درس ادبیات و معارف که فرارن.نقل قول:
میگن جلوی ضرر رو هرجا بگیری منفعت داره . بشین از همین الان تست های هر مبحث رو بزن
به نظر من فقط تست های کنکور رو بزنید ، فقط و فقط
بهترین پاسخ های سوال های کنکور هم در کتاب های خود سازمان سنجش هست ، قلمچی و درشکه چی و بندازین دور.
(به عنوان یه برادر بزرگتر که روزی در کنکور رتبه ی 400 رو آورده گفتم)
موفق باشید
اگه کسی سرعت اینترنتش بالایه گاج یک راهنمای انتخاب رشته آزاد داده خیلی خوبه(مجله نیمکت آنلاین)
کد:http://www.rosependar.ir/nimkat/nimkat49.htm
سلام به همه
یه سوال فوری داشتم
برای ثبت نام آزاد باید همون شهر انتخاب اولت رو به عنوان حوزه امتحانی معرفی کنی
یا
هر جایی که بخوایی میتونی به عنوان حوزه امتحانی اعلام کنی؟؟؟
هرجا خواستی میتونی انتخاب کنی فقط واسه انگلیس و امارات هرجا که باشی باید بیای تهران امتحان بدی بجز خارج از کشور که حوضه هاش همون جاست:46:نقل قول:
هر جایی که بخوایی میتونی به عنوان حوزه امتحانی اعلام کنی؟؟؟
منظور شما این است اگه کسی امارات هست و از دانشگاه های ایران انتخاب رشته کرده ، باید بیاد ایران امتحان بده؟نقل قول:
اینو مطمئن هستید؟
نه یه بار دیگه بخون:نقل قول:
بجز خارج از کشور که حوضه هاش همون جاست
بچه ها یه سوال علمی تخصصی فنی.... اون کدی 14 رقمی فکر کنم که ازاد میخواد باید بریم جدید از اون سایت بگیریم یا همون کدی که واسه سراسری گرفتیم وارد کنیم؟
سلام.
من امسال میخام آزمایشی بزنم و رشته مورد علافم معماری هستش ودر دفترچه دیدم رودهن هم هست ولی تو لیست ترازها پیداش نکردم!
و معماری امارات رو هم بدم نمیاد برم و بابام موافقه که برم,به نظر شما عاقلانس تو امارات؟معافیت سربازی (به جز تحصیلی)میخاد؟
و آخرین سوالم اینه که رزرو وجود داره.
سرتون رو درد آوردم,ممنون.:11:
من که دوباره یه کد جدید گرفتم یادمه پارسال هرچقدر اون کد میزدم هر دفعه یه کدی میداد نمیدونم قضیه اش چیه:13:نقل قول:
بچه ها یه سوال علمی تخصصی فنی.... اون کدی 14 رقمی فکر کنم که ازاد میخواد باید بریم جدید از اون سایت بگیریم یا همون کدی که واسه سراسری گرفتیم وارد کنیم؟
نه بابا چرا حرف تو دهنم میذاری:31:فقط جمله ام یکم ایهام داشت که آقا سعید برطرفش کردنقل قول:
منظور شما این است اگه کسی امارات هست و از دانشگاه های ایران انتخاب رشته کرده ، باید بیاد ایران امتحان بده؟
اینو مطمئن هستید؟
این کد 14 رقمی رو باید از سایت st.sanjesh.org/student
بگیری. اما من وقتی اطلاعاتم رو وارد می کنم و سوابقم رو نشون می ده، گزینه ی تایید رو که برای دریافت کد می زنم پیام خطا می ده!
چه پیامی میده؟؟؟نقل قول:
یا دوباره برمی گرده صفحه ی اول یا می نویسه:
Server Error in '/Student' Application.
واسه رفیقم اینجوری بود هرچقدر میزدی اینو مینوشت به امکان زیاد به خاطر ترافیک سایت من که چندبار زدم نشد بعد با IE رفتم که بعد 10 دقیقه تلاش درست شد:31:نقل قول:
جملتون بیشتر از یه کم ایهام داشت اصلا ایهام نداشت کژتابی داشت من 70 بار خوندمش نفهمیدم چیه؟!:31:نقل قول:
آخه اماراتم خارج از کشوه دیگه ...:27:
من خودم امارات زندگی می کنم.نقل قول:
به نظر من اگه میخوای بیای اینجا آزادش خوب نیست چون تا اونجایی که من اطلاع دارم خیلی با آزاد ایران فرق داره
مهم ترین فرقشم اینه که قیمتش خیلی بیشتره (البته تا اونجا که من میدونم(اطلاعات بیشتر خواستی درخدمتم))
بعد اینجا من خودم موندم که بیام ایران یا اینجا بمونم البته اگه اینجا باشم آزاد نمیرم!
ایران از نظر سطح علمی خیــــــــــلی بالاتره