دوستان بازی مگه اومده تو شهر ما که هنوز خبری از بازی نیست تازه دموشم وجود داخلی ،خارجی نداره بس که عقب مونده است این شهر ما خاک بر سرش یکی نیستش که بازی رو بیاره ! واقعا متاسفم
Printable View
دوستان بازی مگه اومده تو شهر ما که هنوز خبری از بازی نیست تازه دموشم وجود داخلی ،خارجی نداره بس که عقب مونده است این شهر ما خاک بر سرش یکی نیستش که بازی رو بیاره ! واقعا متاسفم
خوب عزیز دیگه کاملا معلومه...نقل قول:
آره میتونی
نقل قول:محتوای مخفی: هوای بارونی
یکی نیست به ما بگه این بویز تیم کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با این سیتم باز میشه ؟
ram 2 gb
vga 9400 geforce 512 mb
cup 5200 dual core
windows 7
اگه باز میشه دانلود کنم اگه نه که بشینیم گریه کنیم :31:
سلام
امروز صبح بازی رسید دستم؛ تا حالا داشتم قسمت های مختلفش را چک می کردم؛
اما چند نکته ای که به نظرم نسبت به دمو تغییر کرده:
1- responsetime بسیار بهتر شده و همین امر باعث بهبود حرکت 360 درجه و اجرای روان دریبل ها شده.
2- بازی روان تر از دمو شده و البته سرعتش کمتر شده.
3- گرافیک بازی، به خصوص گرافیک ورزشگاه ها خیلی خوب کار شده و نور پردازی بازی هم زیبا کار شده. (مخصوصا در شب)
در ضمن چند تا دریبل جدید دیگه هم اضافه شده.......
ببخشید؛ یادم رفت بگم که مشکل داوری هم خیلی بهتر شده.
یعنی هوز تبریز نیومده . من فکر میکردم اونجا زودتر از اینا بیاد.
اینم چند تا عکس دیگه :
محتوای مخفی: بکهام
بچه ها کسی میدونه نسخه XBOX انگلیسی تو تهران اومده یا نه ؟
اگه اومده کجا دارن ؟ چون نسخه XBOX زودتر اومده !
مشکلی نداره !نقل قول:
توی FIFA 10 انگار لمپارد جن دیده!!:31:نقل قول:
تورخدا یکی بگه ما تهرونیها از کجا میتونیم بازی تهیه کنیم
دوستان گرافیک بازی نسبت به نسخه ی 2009 خیلی تغییر کرده؟؟؟
چه چیزای جدید نسبت به نسخه ی قبلیش داره؟؟؟
من فیفا 10 رو نگرفتم وقتی اومد تا این PES بیاد حالا نخریم مارو نا امید کنه
بچه ها من فکر کنم دلیل اینکه توی فروشگاههای تهران نیومده دیر گرفتن مجوز باشه .
چون قبل از دادن مجوز نمیتونن بازی رو برای فروش بزارن.
ببینم این لمپارد تو فیفا چرا اینجوریه!!!!! عینهو یکی از این بازیکنایه لیگ خودمونه.نقل قول:
از لمپارد بعید بود چهره به این با ابهتی رو ول کنه بره جراهی پلاستیک کنه:31:
بازم باید بر این نکته که آقای سیباس سازنده مواد تزریقی اعلای خودمون:31: اعلام کرد پافشاری کنیم که THE KING OF KINGS IS BACK ENJOY A LOT
خاک تو سر کونامی، بدبخت این همه تغییرات اساسی داده ولی هنوز چمنش مثل موکته!
راستی با این سیستم در پیت من میشه رو مینیموم بازی کرد ؟
CPU:2.6
RAM:1
VGA:8400
توجه داشته باشید رو مینیموم
آقای محترمنقل قول:
چرا الکی و بدون دلیل حرف میزنید
ضمنا این لحن شما اصلا مناسب نیست
شما منظورت از چمن مثل موکت کدوم یکی هستش که ما تا حالا ندیدیم!!!!
من بازی کردم
چند تا گاف خفن داره که خودتون به مرور زمان میفهمید :
1.
مسخ شدن دربازبان در بعضی مواقع
یعنی اگر توپ هم از 1سانتیش رد شه هیچ واکنشی نشون نمیده
یه چیزی تو مایه های همون تکل خود به خودیه وژن قبلیه
2.
دیرکرد در پاس دادن و شوت کردن نسبت یه ورژن های قبلی حدود 1 ثانیه دیر کرد داره
3.
نقل و انتقالات بازم نا امید کنندس ! با اینکه بازی ایندفه دیر امد...مثلا معروف ترینش اینه که روبن تو رئال مادرید بازی میکنه
4.
بازم آرم تیما مرخصه...
5.
بازم لباس خیلی از تیما خرابه ...حتی تیم های بزرگ مثل چلسی و ارسنال لباسشون خیلی بچه گونه طراحی شده
باورتون نمیشه لباس چلسی یه سره ابیه..!!!!! من نمیدونم کنامی چه توضیحی برای این کارش داره؟!
مخصوصا برای کسانی که xbox دارن خیلی بده
6.
اگیلیتی ها بازم خیلی اشتباهات فاحشی داره
اینجوریز مسی تو بازی قبلی b بود همه انتظار داشتن a بشه چون ایشون 3 سال مسنوم نشده ! ولی الان شده c
استامینا ها هم باید دیگه از فیفا تقلید کنند خدایی مثلا کسی تا حالا دیده مسی تو 90 دقیقه خسته شه و تعویض؟که استامیناس 78 گذاشتن؟
البته من اینجا مسی رو ملاک قرار دادم ولی خودتون بازی کنید مثلا میفهمید ...( یه نگاهی به وین رونی بندازید)
و اما خوبیاش :
گرافیک بازی رفته بالا
البته فکر نکنید من فیفا بازم من تو تاپیک فیفا یه پستم ندارم اما فروم بازی نما هم نگاه کنید میبینید چقدر انتقاد شده از بازی
همین
این دو تا رو شدیدا قبول دارم.نقل قول:
بچه های تهرانی، من 3 ساعت پیش بازی رو خریدم، پیک داره ولی من خودم رفتم ولی عصر از خودش گرفتم، زنگ بزنین به این شماره بگین خودش می گه چی کار کنین:
09354428300
این شماره مالهستکد:www.sitebazi.com
آقا واقعا روون تر از نسخه دمو شده ! دمو خیلی رو اعصاب بود !
یعنی اگه شما بخواید در مود لیگ قهرمان, دوستانه بازی کنید فقط هوای شب وجود داره (مثل نسخه 2009) ولی چیزی که نسبت به قبل تغییر کرده همین انتخاب هوا هستش که فقط میشه Fine رو انتخاب کرد.نقل قول:
دیگه مثل قبل نیست.خیالت راحت:46:نقل قول:
سلام. فکر کنم بشناسمت :دی شما سپهر نیستی ؟نقل قول:
در مورد آرم تیمها و لباساشون ربطی به طراحی نداره.کونامی لایسنس یا مجور این تیم ها رو هنوز نگرفته واسه همین اینطوریه.ولی شما تا یک هفته ی دیگه یک پچ که خواهد اومد رو اگه دانلود کنی همشون + نقل انتقالات درست میشه.
اگه میخواست دیرکرد نداشته باشه میشد مثل PES 2009 آسون و ناامید کننده. در ضمن الان زمان پاسخدهی خیلی خوب شده و اگر تاخیری میبینی اون دیگه از روی منطق هست. یادمه حسین جان یک بار این مسئله رو تحلیل کرد که در فوتبال واقعی هم این مسئله تاخیر در انجام شوت و پاس وجود داره.که من گفتم در نسخه ی دمو دیگه این تاخیر خیلی زیاده و از واقعیت خیلی بیشتره ولی حالا در نسخه ی اصلی شده مثل واقعیت.
من 4 تا بازی دیگه انجام دادم .
در مورد این بازی بگم همونطوریکه آبتین گفت نسبت به دمو تقریبا خیلی تغییر کرده و بازی خیلی روون تر و واقعی تر شده دلایل اصلی این مساله اینا هستن:
1- اضافه شدن انیمیشن های جدید
2- پاس تودر بطور کامل نسبت به دمو دچار تغییر و تحول شده تقریبا میشه گفت پاس تودر چه هوایی و چه زمینی شده کپی نسخه 2009 به همین خاطر زیاد میشه توی عمق دفاع حریف نفوذ کرد نمیشه گفت این باگه چون پاسهای تودر در دنیای واقعی هم همینطوری هستن اما میشه گفت دلیل نفوذ به عمق دفاع از این طریق ضعف هوش مصنوعیه بازیکنانه که پوشش لازم رو نمیدن ( دقیقا مثل نسخه 2009 ) من به راحتی نمیتونم از این نقطه ضعف بگذرم حتما خودتون توی دمو این مساله رو متوجه شدین , احتیاجی به توضیحات من نیست .
3- بهبود مساله زمان پاسخ دهی . اگه ما فرض بگیریم زمان پاسخ دهی توی نسخه 2009 باشه صفر و توی دمو 100 در نظر بگیریم توی بازی نهایی شده 50 یعنی چیزی بین نسخه 2009 و دمو . به نظر من این میزان زمان پاسخ دهی خیلی ایده آله اما بازم به همون دلیل ضعف هوش مصنوعی بازیکنان گیمر میتونه فرصتهای زیادی برای گل زنی ایجاد کنه .
همونطوریکه میدونین توی نسخه دمو فرصت شوت زنی خیلی سخت بدست میاد و توی نسخه 2009 خیلی راحت میشد شوت زد اما نسخه نهایی 2010 رو بین این دو حالت در نظر بگیرین .
این دوتا مورد بالا بازیو آسون تر کرده البته cpu هم از این شرایط استفاده میکنه اما بدلیل اینکه بیشتر بازی دست گیمره تا cpu کفه موقعیتها به سمت گیمر بیشتر سنگینی میکنه . شما در نظر بگیرین مسی توی دمو تقریبا خطرناک تر از بقیه بازیکنان بود حالا که زمان پاسخ دهی کم شده تصور کنین چقدر خطرناک شده این مساله به نظر من زیاد جالب نیست چون راحت میشه دفاع حریفو بهم ریخت .
اگه هوش مصنوعی بازیکنان ارتقاء پیدا میکرد با این گیم پلی , واقعا بازی قشنگ و جذاب میشد . الان بازی نسبت به دمو خیلی قشنگ تر شده اما از جذابیتش کم شده به دلیل اینکه بازی آسون تر شده .
با وجود اینکه بازی توی نسخه کامل خیلی قشنگ تر و طبیعی تر شده ( این مساله رو قریب به اتفاق کسانیکه نسخه نهایی رو بازی کردن تایید میکنن ) اما من ترجیح میدادم گیم پلی مثل دمو میبود چون اون سخت تر بود .اینقدر کاربرای خارجی به زمان پاسخ دهی اعتراض کردن که کونامی متقاعد شده اونو کم کنه .
اما نتایجی که من توی 4 تا بازی اخیرم بدست آوردم ( من بارسلون هستم و کامپیوتر آلمان - درجه سختی تاپ پلیر - زمان 10 دقیقه - فلشها برای هر دو تیم سبز ):
بارسلون 1 آلمان 1
بارسلون 0 آلمان 1
بارسلون 2 آلمان 2
بارسلون 1 آلمان 2
توی دمو از 10 بازی 2 تاشو 1 هیچ میبردم 5 تاشو مساوی 1-1 میکردم و 3 تاشو 1 هیچ یا دو هیچ میباختم .
اما آمار آخرین بازی که 1 هیچ در مقابل آلمان باختم :
موقعیت خیلی خطرناک 2 تا من یکی آلمان
موقعیت خطرناک 2 تا من یکی آلمان
موقعیت معمولی 4 تا من 4 تا آلمان
اما درصد مالکیت 65 درصد من مالک توپ بودم و 35 درصد آلمان .
من این مواردو هم تایید میکنم .
نقل قول:موارد 1 و 2 رو اصلا قبول ندارم من چنین چیزهایی یکبار هم ندیدم .نقل قول:
مورد 3 با پچ کونامی حل خواهد شد .
انجوریز چیه نوشتین .
من همین الان با بارسلون 4تا بازی کردم و با مسی خیلی پا به توپ بودم اما اصلا مسی خسته نشد تازه من معتقدم از اینور طبیعی نیست نه از اونور که میگین مسی خسته میشه .
بدون شرح!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز اصلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://picfront.org/d/QK4goEXIO/BOOOG.JPG
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://picfront.org/d/RWX5cCl2I8Q/untitled.JPG
کد:http://picfront.org/d/VJXRAs175/WWW.JPG
اینکه بازی روونتر شده خیلی توی افزایش روند بازی تاثیر داره و به همون دلایلی که حسین جان گفت من میگم سرعت یکم زیاد شده.
یه بازی در شب تو ومبلی انجام بدین.
به نظرتون چمن زیادی روشن نیست؟
در صورتی که الدترافورد واقعا عالیه
یکی بیاد خواهشا بازی رو فشرده کنه.
به عنوان اولين پستم!
اقا اين بازيو تو تهران از كجا ميشه گير آورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
لطفا اگه ميدونيد تورو خدا كمك كنيد
بابا کسی تو این کرج خراب شده بازی رو تهیه نکرده؟
توروخدا بگید دیگه...:19:
فشرده کردن بازی خودش خیلی وقت میبره در ضمن آپلود کردنشم خیلی بیشتر وقت میبره و بعد هم دانلود هم خیلی خیلی بیشتر وقت میبره.نقل قول:
به نظر شما خریدن راحت تر نیست :46:
به نکته ی خوبی اشاره کردی.یادم رفت اینو بگمنقل قول:
ومبلی در شب خیلی بد درست شده و نور ورزشگاه به شدت زیاده ولی ورزشگاه های دیگه اینطور نیست.
کلا از ورزشگاه های واقعی, آنفیلد توی شبش خیلی قشنگ در اومده.
بچه ها گیم پلی بازی در مقایسه با فیفا چه جوریه؟(بازم جر نکنیدا.سوال کردم)
بهادر جان من فکر میکنم شما خیلی وقته دمو رو بازی نکردی و در مورد سرعت بازی مقایسه خوبی نمیکنی به نظر من اگه کمتر نشده باشه بیشتر نشده .نقل قول:
حالا کمتر یا بیشتر به نظر من طبیعی تر از دمو شده .
بازی خیلی قشنگ تر و واقعی تر از دمو شده اما از جهت آسون تر شدن بازی من اصلا خوشحال نیستم .
امین یادت میاد میگفتم حرف سیباس که گفته بازی توی نسخه نهایی متفاوته منو نگران میکنه نگرانیم از همین بود .
هرکدوم گیم پلی خاص خودشون رو دارن و هرکسی میتونه از بازی مورد علاقه ی خودش تعریف کنه.نقل قول:
از نظر من بهتره.
حسین جان شاید تو درست بگی ولی من فکر میکنم شاید من چون روی نرمال بازی می کنم اینجوزی به نظر میاد.نقل قول:
این اتفاقا خیلی خیلی طبیعیه دقیقا مثل فوتبال واقعیه که به یارت می گی پاس بده یا خودت می خوای پاس بدی دقیقا همون صدم ثانیه که نمی تونی پاس بدی باید پات به توپ برسه اون یکی پات رو زمین ثابت باشه تا بتونی بدی دقیقا اینجا هم همونجوریه اگه وضعیت بازیکن درست باشه همون صدم ثانیه پاس رو می دهنقل قول:
من با نرم افزارهایی که مخصوص این کار هستند رو میگم که حجم بازی رو خیلی خیلی کم میکنند که در نتیجه نه آپلود و نه دانلودش هیچ وقتی نمیگیره و فقط فشرده و باز کردنش وقت میگیره ولی اگر کسی این کار رو بکنه کمک خیلی بزرگی به بروبچی که در به در دنبال بازی هستند کرده.نقل قول:
به عنوان اولين پستم!!
بازي رو توي تهران از كجا مي تونم بخرم ، تورو خدا راهنمايي كنيد
توروخدا یکی تو کرج ادرس بده بریم بخریم....:13:
خاک تو سر این کرججججججججججج