سپنتا سرویس های حجمیش شبانه رایگان نداره چه فایده!
Printable View
سپنتا سرویس های حجمیش شبانه رایگان نداره چه فایده!
دوست عزیز چرا حالا ناراحت میشی...دوتامون داریم یه حرف رو میزنیم...شما گفتی زنگ زدم گفته ساعت رایگان شبانه نداره گفتم خب این که معلوم بود(تو پست اول که نگفتی برای سرویس حجمی تنهاش زنگ زدی امیدوارم شمام اینو درک کنی)...بعدشم میگی برای کسایی که دانلود شبانه ندارن خوبه که من گفتم وقتی نامحدود هست(حالا یا اسمی یا واقعی) دیگه ساعت شبانه یا روزانه نداره!!!نقل قول:
در مورد تقسیم شدن هم طبق قانون فعلی بین 8 نفر نه و بین 10 نفر تقسیم میشه عزیزم...این هم مخصوص تمام شرکت هاست...اینو به قول خودت که گفتی نمیدونم میتونی درک کنی یا نه!!! نیازی هم به زنگ زدن من و شما نداره فهمیدنش...فکر میکنی پس شرکت ها چرا زیر بار نوسان سرعتشون نمیرن و شکایت من و شما به هیچ جا نرسیده....علتش همین قانون تقسیم بین 10 نفر هست...ولی این جور نیست که در تمامی ساعات یا لحظه ها تقسیم بر 10 انجام بشه و امیدوارم اینو هم درک کنی!! یعنی همون طور که گفتم سرعت دانلود میتونه از 64 کیلوبایت باشه تا 6.4 و اگر زمانی شد زیر 6.4 کیلو بایت شما حق اعتراض قانونی داری و باز امیدوارم شما اینو درک کنی که من چی میگم...
پس به خودی خود هیچ چیز بد یا خوب یا جدیدی نیست فقط همون طور که تو پست قبلی هم نوشتم و نمیدونم خوندی یا نه,باید دوستانی که این سرویس سپنتا رو گرفتن بیان توضیح بدن در طول ماه نوسان سرعت به چه شکل هست و اینکه آیا بعد از حجم مشخصی از دانلود سرعت رو کم میکنن مثل سرویس ART شاتل یا نه !!! بعد بهتر میشه قضاوت کرد که به صرفه هست یا نه!!!
در مورد بالاتر بستن سرعت هم شما فکر میکنی علت این کار چیه؟!عاشق چشم ابروی من و شما که نیستن....دقیقا روی همین نکته حساب کردن که در کل طرف وسوسه میشه در طول روز هم دانلود کنه چون زمان کمتری میبره و از طرفی بعد از مدتی هم سرعت ساعت شبانه رو کم میکنن تا کلافه شی حسابی...
در مورد اسپم زدن هم فکر کنم تشخیصش با خودم باشه کجا چی رو بنویسم...در هر صورت منظوری نداشتم از حرفام و امیدوارم از من دلخور نشده باشی...
کلا شما جایی رو سراغ داری که هم حجمی سرویس بده هم ساعت رایگان داشته باشه؟!نقل قول:
حداقل واسه من خوبه... شاید خط ماتریکسم رو فرستادم روو سپنتا... ارم نتم فقط واسه دانلود شبانه...نقل قول:
آقا اصلا قضيه سپنتا چيه؟!؟
پينگش چه طوره؟!؟
سرعت دانلودش چه جورياست؟
قطعي نداره؟!؟
اگه شبانه رايگان نداره عيب نداره من استفاده ندارم.
كلا سرويس دهيش چه طوره؟
نگيرم يهو از ماتريكس بدتر باشه!!!
حالا یکی از بچه ها (مجید) ثبت نام کرده... هنوز واسش وصل نکردن... یه مدتی استفاده کنه بهمون میگه چه جوریاس...نقل قول:
ايول اگه سرعت دانلود و پينگش خوب باشه من ميگيرم.شبانه هم نداشت كه نداشت.نقل قول:
آرش من ثبت نام نکردم هنوز این خط وامونده از رانژه در نمیاد یه بار صبح چراغ لینک خاموش شد که دوباره عصرش وصل شد . فک کنم مرکز مخابرات تر زده بودنقل قول:
خوب که وایرلس رو گرفتم وگرنه هیچی
گفتن 24 ساعت تا 48 ساعته رانژه میکنیم برات وقتی خط آزاد شد
100% میگیرم از مخابرات تست پینگ و سرعت و همه چیز هم آپ میکنم براتون خدا رو چه دیدی شاید یه نت خوب هم پیدا شد تو این مملکت خراب شده !
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما چه سرویسی میخوای بگیری؟نامحدود؟
والا همه جا سرویسهای حجمی را با شبانه رایگان ارائه میدن بجز سپنتانقل قول:
ولی جاش مثل اینکه روزانه هر گیگی نصف قیمت حساب میکنن...نقل قول:
البته منظورم با این شرایط بود که سپنتا میده...مثلا 256 رو برای بیشتر از 5 گیگ مصرف میده گیگی 1900!!! خب هیچ شرکتی همچین چیزی نمیده.الان دوستانی که شبانه دارن ماهانه چند گیگ از شبانه میتونن دانلود کنن؟! با همه این شرایط افت سرعت و قطعی و این چیزا؟نقل قول:
سلام. آره میخوام 256 نامحدود بگیرم تست کنم. اگه سرعت 30-32 ثابت داد بهم ماه بعدش 512 میگیرمنقل قول:
سلام
من از آسیاتک سرویس گرفتم
قبلا داشتم خیلی خوب بود اما یه مدت شیراز نبودم حالا که دوباره گرفتم افتضاحه
وسط قطعی های لینک هر از گاهی یه ذره نت وصل میشه(از بدبختی همش با ایرانسل وصل میشم):19:
کسی الان خبر از همیارنت نداره؟؟؟
شنیدم بد نیست
تعریف نوین نت هم زیاد شنیدم البته اگه تو شیراز سرویس بده(تو سایتش چیزی در مورد شیراز ننوشته بود)
اگه کسی از نوین نت خبر داره لطفا بگه
دوباره وضع ماتريكس خوب شده.پينگ پايين.
سلام دوستان ی پیشنهاد برای شما دارم که کسایی که می خوان از شرکت دیتانت اشتراک بگیرن صرف نظر کنن. چون من هم از این شرکت اشتراک گرفتم و اصلا از سرعت و جوابگوییشون اصلا راضی نیستم
دروود بر شما دوست گرامی،من چندی است که از همیار به آسیاتک کوچیده ام و جز پیشمانی هیچ چیزی به دست نیاوردم!!! تنها پیزی که مرا به سوی آسیا تک کشاند ،افزایش سرعت(brust) آسیاتک به 2 مگ بود که این هم دچارم نشدو جز دردسر هیچ چیزی تا کنون نداشته ام!! در مورد همیار بسیار نوشته ام،هرچند هر شرکت دشواری های خودش را دارد اما همیار را از چند جهت م یتوان بررسی کرد: سرعت روزانه بسیار خوب،سرعت باز کردن صفحه بسیار خوب،پشتیبانی و فروش بسیار خوب،دشواری های احتمالی کم،افزایش سرعت(brust): ندارد،شبانه با روزانه برابر است ،من که چند سالی بود با همیار کارم ی کردم روی هم رفته بسیار کم به پشتیبانی با این شرکت نیاز داشتم!! امیدوارم که دوستان نیز کیفیت این شرکت را آزامایش کنند.نقل قول:
سلام دوستان
دیگه سرویسهای ارم نت واقعا افتضاح شده و قابل تحمل نیست دوستان از طریق لینک زیر به گوششون برسونن
سرویسهای روزانه:پینگ بالا/قطعی زیاد
سرویس شبانه هم که دیگه افتضاح شده ارزش روشن گذاشتن سیستم را نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارم نت واقعا خیلی افتضاح شده - هر چه قدر صبر کردم درست بشه اما نشد - قید شبانه هم زدم اما روزانه هم مشکل داره
آخه این چه وضعیه
الان کدوم شرکت شبانه درست و حسابی داره؟
بی تردید همیار نت!از 2 بامداد به صورت خودکار قطع و دوباره به شبکه وصل خواهید شد.نقل قول:
چرا سايت ارم نت باز نميشه؟ ميخوام سرويس بگيرم اما باز نميشه سايتش! چيكار بايد كرد دوستان!؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستانی که ارم نت دارن.vpi و vci رو بگید لطفا.
0 35هست...نقل قول:
من که مجبورم چون فقط ارم نت رو خط من ساپورت میشهنقل قول:
دوستان دیشب سرعت شبانه خیلی خوب بود و سرعت دانلودم 120 کیلوبایت بود.پینگم با گوگل هم 170 بود و تایم اوت نمیداد.
دیشب در حدود 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم اینترنت قطع بود!!از تهران (10.10.53.30)تایم اوت بود!
پس از اون سرعت نبسبتا خوب بود بد نبود.
اما تیام اوت هم زیاد بود!
امروز ظهر هنوز موردی را ندیده ام
ماتریکس هم دسته کمی از ارم نت نداره... غیر از مسئله شبانه که بیشتر وقتا داغونه روزانه هم ماتریکس و هم ارم نت افتضاح... نمیدونم دوباره چی چی ترکیده... احتمال زیاد جای ماتریکس برم سپنتا... هر گیگ 1900 تمن بدون آبنمان خیلی میرزه... یعنی 10 گیگ استفاده کنیم تازه میشه 19 تمن... ( البته با این نظر که شبانه نداره)نقل قول:
سلام این قضیه فیبر نوری چی هست هر شرکتی میرم میگه خط شما فیبر نوری هست و adsl نمیتونید بگیرید منطقه مخابرات ولی عصر هستم .
متاسفانه برخلاف دیگر کشورها توو ایران چون توی مراکز مخابراتی تجهیزات لازم جهت ساپورت فیبر نوری نیست خیلی شرکتا ساپورت نمیکنه... البته ارم نت 100 % ساپورت میکنه...نقل قول:
شماره تماس : 1844
از ارم نت کدوم سرویس رو گرفتین؟ به نظرتون نیازی هست بالاتر از 128 بگیرم؟ در مورد دانلود شبانه با این وضعی که میگین انگار عملا شبانه ای وجود نداره!!! همون 19 تومن رو بدی به نفعته...نقل قول:
بعد جالبه این سپنتا که از طرف خود مخابرات هست فیبرنوری رو ساپورت نمیکنه که چون ارم نت فیبر نوری رو انحصاری خودش برداشته و هر شرکتی بخواد سرویس بده رو فیبر نوری باید در واقع از امکانات ارم نت استفاده کنه...
من 128 . اصلا نمیرزه بالاتر از 128 بگیری... اصلا شبا کلا نابود شده... دیگه باید شبانه بیخیال شد... تایم اوت خالی هست... به نظرم سپنتا خیلی بهتره... با این گرونی برق اصلا نمیرزه سیستم 6 ساعت تا صبح روشن... کلی اصطحلاک... سپنتا گیگی 1900 بدون آبنمان... هر چقدر هم مصرف کنی آخر ماه ازت میگیرن... به نظرم که عالیه... فقط باید ببینیم سرعت و پینگش چه جوریه... شاید یه ماه 3 گیگ بیشتر مصرف نکنی... شاید یه ماه ده گیگ... اینجوری بهتره... اینجوری اونایی هم که شبا کار میکنن به نفشون و با کاهش سرعت رو به رو نیستن...نقل قول:
آره فقط ارم نت تجهیزاتشو خریده و راه اندازی کرده...
ممنون دوست عزیز با این شرایط به نظرت ارم بگیرم یا وای مکس مبین نت؟نقل قول:
من که مجبورم بعد از چندین ماه نداشتن adsl و در به دری با سیم کارت ایرانسل و وایرلس برم سراغ ارم نت!! جای دیگه ساپورت نمیکنه...این سپنتا حداقل تعرفه هاش بهتر از بقیه اس...تا ببینیم خودش چطوری از آب در میاد!!نقل قول:
چند صفحه قبل دوستمون میگفت سپنتا حجمی چون ساعت رایگان نداره به درد نمیخوره!! اما با این وضع شبانه به نظر میرسه سپنتا بهتر باشه...مثلا سپنتا 256 10 گیگ در میاد 19 تومن...بعد شما ارم نت 5 گیگ 128 بگیری 21 تومن حالا معلوم نیست تو یه ماه چند گیگ بتونی از شبانه دانلود کنی!!!
دوستان من میخوام روی اون خط دیگه ام برم پارس انلاین بگیرم خطم هم فیبر نوری هست امروز از پارس انلاین زنگ زدن بهم که ساپورت میکنیم خطت را....
ببخشید شما کدوم مرکز هستید؟نقل قول:
آخه عجیبه! ظاهرا هیچ شرکتی بجز آسیاتک به فیبر نوری ADSL نمیده، حتی سپنتا!
رام نت هر شب بد تر از دیشب!
به زودی شاهد بی کیفیت ترین سرویس های ارائه شده در جهان و بلکه خاور میانه خواهید بود!!
ارم نت با ارائه سرویس های جدید خود،تلاش را آن دارد تا کاربران را از اینترنت پرسرعت دلزده کند( چه خیال نازک غمناکی!!)
دوستان این پیام بازرگانی شرکت ارمنت هست که در چند روز آینده بنا است تا در سطح شهر بوسیله ورد ها پخش شود.
امیدوارم با یاری دوستان دیگر بتوانیم این شرکت را بهعنوان بدترین شرکت ارائه کننده معرفی نماییم.
پشتیبانی از 10: 3
کیفیت از 10: 2!!!شبانه: 0.5 (چون قطعی زیاد داشت نیم تاش رو کم کردم)
رسیدگی به شکایات : 0 (چون تا کنون به هیچیک از شمایات من رسدیگی نشده و تنها هر زمان که از آسیاتک تماس گرفته می شود می گویند: با ما در تماس باشید!!!منم میگم آره حتمن!)
من هنوز زمان برای رفتن به اداره تنظیم مقرارات به دست نیاورده ام(چراکه از ثبت شکایت در سایتاشان ناکام ماندم و تنها راه رفتن حضوری است )
میزان قعطی از 10: 9.75
گویا تنها ربته مناسب این شرکت (به اندیشه و گمان من) تنها در میزان قعطی هایش می باشد و بس!
هرمان به تعطیلات نزدیک تر می یشویم کیفیت همچنان بیشتر افت م یکند که نشان از بیش فروشی(Oversell)این شرکت دارد.
مدرسنقل قول:
بستگی به مرکزت داره
سپنتا روی فیبر هم میده بقیه شرکتهای دیگه هم میدن بعضی هاشون
بقیه دوستان هم انقدر از ارم نت ناراضی هستن؟بابا تازه بعد از 10 ماه دلم خوش بود adsl میگیرم.چون فقط این ارم نت ساپورت میکنه!!! قراره به زودی رانژه شه خطم...نقل قول:
من که به سپنتا زنگ زدم گفت فیبرنوری ساپورت نمیکنیم...بقیه شرکت ها هم تا یه ماه پیش همین رو میگفتن!!نقل قول:
جدیدا فکر کنم همه مشکل داشته باشند چون مشکل از مخابرات هست و افت سرعت شدییید که ای اس پی هم دیگه کاره ای نیست!