نه تو pcنقل قول:
Printable View
نه تو pcنقل قول:
دوست عزیز شما هم یه جورایی گیر دادی به این باتری بیچارت هان.نقل قول:
مگه تا حالا گوشی نوکیا و سیمبین نداشتی؟
اینا همینن دیگه. اندازه شارژ باتریش دقیق نیست. اگر میخوای بدونی دقیقا چقدر شارژ داری باید گوشی رو خاموش روشن کنی.
اینی که میگی یهو خط کم کرده مال اون جریانه. بعد هم شما همچین کم استفاده نکردی از اون گوشی. 1.5 ساعت آهنگ و بازی و غیره، همچین کم کار نکرده باطریت. در ضمن ممکنه شارژرت هم مشکل داشته باشه.
سلام.
1-برنامه ای برای این گوشی هست که فایلها رو مخفی یا رمز نگاری کنه؟
2- سریال باتری رو کجای سایت نوکیا وارد کنم که بفهمم اصله یا نه؟
سلام .نقل قول:
1. برنامه X-Plore
2. فک نکنم بشه !
ovi sute مشکلم رو حل کرد
هم map uploader هست و هم گوشی و نرم افزار های توش رو اپدیت میکنه و هم همه محتویات اون رو مدریت میکنه
ovi sute version 2.2
2. ممنونم. ولی تا جایی که یادمه یه همچین چیزی بود.نقل قول:
راستی یه لطف می فرمایید بگید برنامه X-Plore رو از کجا دانلود کنم و چطوری Sign کنم؟ (در مورد Sign کردن کوچک ترین اطلاعاتی ندارم! :31: چون گوشی رو تازه خریدم و گوشی قبلیم هم سیستم عامل نداشت.) شرمنده ها.... :40:
یکی کمک کنه لطفانقل قول:
نه دوست عزیز گیر ندادمنقل قول:
اولین بارم هم نیست که گوشی نوکیا سیمبیان دارم
ولی شما مثل اینکه با دقت پست منو نخوندی ، اگه دقیق میخوندی متوجه میشدی که باتری کاملا غیر طبیعی شارژش میره
در ضمن با یه شارژر دیگه هم تست کردم همین جوری بود
تا جایی که من فهمیدم، برای گوشیم باید یه فایل Cert و Key مخصوص گوشیم تهیه کنم و هر برنامه ای رو که خواستم رو گوشیم نصب کنم، اول باید این دو فایل رو با استفاده از برنامه SignSIS بهش بچسبونم و نصب کنم؛ درسته؟؟؟نقل قول:
برنامه X-Plore رو هم دانلود کردم.
تاپیک اختصاصی فایل منیجر قدرتمند X-Plore اا آخرین نسخه 1.45 اانقل قول:
در مورد ساین هم آدرس تاپیکش یادم رفته !کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=391879
برنامه رو که از همون تاپیک دانلود کردم. حالا شما نگفتید که جمله ی من درسته یا غلط.نقل قول:
خب آپدیت کردی؟نقل قول:
ببین یه باتری دیگه میتونی گیر بیاری، مثلا با یکی از رفیقهات دو روز باتری ها رو جا به جا کنین ببینین چی میشه.
آرهنقل قول:
اوکی - ولی احتمالا خود باتری مشکل داره
با سلام
کابل خروجی TV، تو جعبه تمام 5800 ها هست؟ یا باید خودمون بخریم؟؟ قیمتش چنده؟؟
درست بودنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=318942
شارژر گوشیت رو هم چک کن ببین ولتاژش چندهنقل قول:
من فکر می کنم مشکل باتری رو پیدا کردم، البته خودم هنوز در حال تست هستم و مطمئن نیستم. (خودمم مشکل باتری دارم.) چون تو تنظیمات گوشی، حالت شبکه به صورت Default روی Dual Mode هست یعنی هر دو شبکه GSM و UMTS فعالند و این در حالیه که فعلاً شبکه UMTS یا همون 3G تو ایران فعال نیست و فعال بودن این گزینه یعنی Dual Mode باعث می شه که گوشی دائما به دنبال شبکه UMTS باشه و این یعنی مصرف باتری (چون هیچ چیزی به اندازه ی جستجوی شبکه باتری رو قورت نمی ده، اون هم شبکه 3G که در حالت وصل بودن باتری رو قورت می ده. :31:) بنابراین باید با گذاشتن گوشی رو حالت فقط GSM مشکل حل بشه.نقل قول:
البته من می گم خودم تازه دارم تستش می کنم و مطمئن نیستم ولی یکی از دوستان پارسال یه گوشی SAMSUNG گرفته بود و همین مشکل باتری رو داشت، من هم این کار رو روش انجام دادم و شبکه رو روی فقط GSM گذاشتم و مشکل باتریش حل شد. حالا ببینم مشکل گوشی خودمم همینه یا نه.
این فقط واسه وقتی که میخواد شبکه رو پیدا کنه (آنتن رفته یا تازه گوشی رو روشن کردین) تفاوت ایجاد میکنه.نقل قول:
وقتی آنتن رو پیدا کرد دیگه تفاوتی نمیکنه Dual بوده باشین یا نه.
با یه شارژر دیگه هم تست کردم بازم فرقی نکرد ( یه جا دیگم گفتم اینو )نقل قول:
شارژر گوشیت رو هم چک کن ببین ولتاژش چنده
نه تاثیر نداره یا اگه داشته باشه 5%نقل قول:
من در 2 حالت تست کردم
نقل قول:
نه نداره باید بخری
8 تومن یکی از بچه ها خریده بود
آقا این SignSIS رو از کجا گیر بیارم؟نقل قول:
نقل قول:کد:http://www.hmoallem.ir/files/signsis.exe
میگم بچه ها شما هم GPS اتون یکی دو ساعتی فعال باشه و کارک نه مثله گوشیه من داغ میکنه پشته گوشی؟@!×!!
حدودا زیره دوربینه پیشتش
2ساعت:18:خوب هر چیزی باشه داغ میکنهنقل قول:
دوستان من هروقت می خوام با Wlan به PC وصل بشم و از اینترنت استفاده کنم ولی یه آدرسی رو تو موبایل باز می خوام بکنم پیغام Invali Server Name میده ! مشکل از کجاست
خوب بابا نیم ساعتش فقط طول میکشه وصل شه:31:نقل قول:
بعد تو خیابون هم اینور اونور میکنیم خوب یه نمه بببینیم چه خبره کجاییم اصلا
من که گفتم تو کمتر از 5 ثانیه وصل میشم! گوش نمیدی که!!!نقل قول:
تو کمتر از 5 ثانیه که وصل میشه اما احتمالاً با GPRSنقل قول:
من تو خونه که هستم اصلاً با سیم کارت همراه اولم وصل نمیشه فقط دو سه تا مـاهواره پیدا میکنه که یه کم جابجا شم اونا رو هم گم میکنه اما با سیم کارت ایرانسل سه سوته هفت هشت تا پیدا میکنه و شروع میکنه به کار کردن
درسته اما فقط کافیه یه بار با GPRS وصل شه که موقعیت ماهواره هارو بگیره.نقل قول:
من حدود 1 ماه پیش یه بار با GPRS وصل شدم اما هنوز هم بدون GPRS با استفاده از همون دیتای قبلی تو کمتر از 5 ثانیه وصل میشم! یعنی اصلا به اینترنت وصل نمیشم
در کل همراه اول از این بهتر وصل نمیشه
ایرانسل بحثش جداست
ولی مال من هر دفعه باید به اینترنت وصل بشه تا موقعیت رو پیدا کنه.داریوش یک سیم کارت ایرانسل بنداز رو گوشیت خودت رو راحت کن:31:نقل قول:
دقیقا یه سالی هست همین قصد رو دارم:31:
آخه یه 919 دارم یه 912 فعلا اونم بیاد میشن 3 تا
919 رو انداختم رو ngage 912 هم رو اینیکیه باید یه گوی دیگه گیر بیارم جاشون رو عوض کنم ایران ول رو بندازم روش
ایرانسل که یه نمه نموره برای تلفن و ... بیشتر اینترنتش فک کنم به کارم بیاد
احتمالا این چون ایرانسل ها اینترنت دارن از assisted gps آستفاده میکنه برای همین زود وصل میشه
هر کاری میکنم نمیتونم به اینترنت وصل بشم، این گوشی تنظیمات خاصی داره؟؟؟؟
با 2تا گوشی دیگه امتحان کردم راحت به اینترنت وصل میشم، ولی با این نه
help:41:
با تشکر
با وايرلس يا gprs؟نقل قول:
يه accecpoint جديد بساز تو تنظيمات
داریوش یه کار دیگه بکن که مجبور نشی سه تا گوشی بگیری دستت بری تو خیابوننقل قول:
این موقعیت مـاهواره ها رو که از اینترنت میگیره کش میکنه. تو با ایرانسل وصل شو نتیجه رو ذخیره کن بعد سیم کارت اصلیتو بزار روش برو پی کارت :دی
فکر کنم حداقل چند روزی دووم بیاره اینجوری
به شدت این گوشی حوصله مو سر برده.... کسی بازی یا چیزه مفره نداره ؟
:41:
من الان فهمیدم روحیاتم با گوشی تاچ سازگاری نداره:45:
دستت درد نکنه یاسرنقل قول:
نه 3 تا ش رو که نمیگیریم دستم برم تو خیابون
دایورتی کار میکنم
الان 919 رو 912 دایورت هست
فقط نمیدونم 912 رو روی ایرانسل دایورت کنم چه قد میافته حدودی
یه مشکلی هم هست اینه که دایورت کنم sms ها رو خوده خط فقط میاد
بههنقل قول:
خسته نباشی برادر
تو پکی که تو پست اول تاپیک گزاشتم یه بازی هست جالبه
دیگه اگر منتظر هلو برو تو گلو نباشی یه مقدار بگردی هم تو این انجمن بازی زیاد پیدا میشه هم میهن دانلود هم ir tci
بچه ها نمیشه کاری کرد وقتی که sms میاد lcd گوشی روشن بشه ؟
الان وقتی sms میاد فقط اون چراغش دو بار چشمک میزنه
گوشي من مدتيه تاچش مشكل پيدا كرده.
وقتي ميخوام sms تايپ كنم دكمه ها رو جا به جا ميزنه.
تو انتخاب فايل و اسكرول هم مشكل داره.
كاليبره هم كردم درست نشد.
چه كنم؟:41:
آپگرید کن اگه هست فلش کننقل قول:
بازی هم میریزم ولی بازم ارضام نمیکنه :31:نقل قول:
داریوش جان اون بازی پنگوئن هست که تو پک اول گذاشتی همونو داری لینکشو تنها.... به یاد قدیمترها (با N72) یکم بازی کنیم خیلی کرکر خندست
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
بچه ها کسی با هندزفریش مشکل پیدا نکرده ؟!؟! اولش خوب بود ولی الان یک گوشیش صداش بیشتر از اون یکی دیگه شده... کلا کیفتشم اومده پایین... اعصاب نذاشته
گوشی سمت راستش صداش کم شده ... از این هندزفری سفیداست از این مدیا ندار ها