مودمتونو از پشت reset کنین درست می شه (البته کانکشنتون هم ممکنه پاک بشه)نقل قول:
خوب usb چه ربطی به lan داره؟! سرعت lan تا 100 مگابیته. اصلا مگه اون مدل usb هم داره؟نقل قول:
Printable View
مودمتونو از پشت reset کنین درست می شه (البته کانکشنتون هم ممکنه پاک بشه)نقل قول:
خوب usb چه ربطی به lan داره؟! سرعت lan تا 100 مگابیته. اصلا مگه اون مدل usb هم داره؟نقل قول:
عزیزم am604g وایرلسه و اصلا usb نداره!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
بله، هر دوشون روتر دارن درنتیجه قابلیت ایجاد شبکه را هم دارین.نقل قول:
مثل اینکه asus وایرلس تو اصفهان نیست . ی شرکت فقط asus am604g داشت اونم به قیمت 130000 تومان!!!!! نمیدونم چیکار کنم . میخواستم wl600g بخرم که اونم نیست!!!
دوستان ممنون از کمکتون ولی یه کامپیوتر با وایرلس وصل میشه اما اون یکی وصل میشه اما یه مثلث زرد روی کانکشن میاد که نوشته limited or no connectivity توی توضیحش نوشته:
you might not be able to access the internet or some network resoursec.this program occurred becuase the network did not assign a network adrees to the computer.
حالا چیکار کنم؟؟
از اینجا میتونی بگیری...نقل قول:
dalay.ir
این سایت معتبره؟ من اصفهانم برام میاره؟؟؟؟نقل قول:
برات میاره ولی دزدترین شرکت ایران همینه
من مودممو 75 خریدم توی بازار 73 بود
یه هفته پیش میکروفیلترم سوخت پام خورده بهش و کار نمیکنه تلفنش خروجیش کار نمیکنه
زنگ زدم میگه کارانیت نداره گفتم پس چی گارانتی داره ؟؟؟؟
از خود شرکت هم خریدم از خود دفتر اصلیش
یه مشت دزدن اینها به گارانتیش نگاه نکن از همون اصفهاان بدون گارانتی گیر بیار اگه نبود بععدش بیا همینجوری بخر
ایسوزمدلهای خوبی داره ولی این شرکته دزده کلاهبرداره
این مودمت همه چیش ردیفه ، از اون گیرهای بنی اسرائیلی داره. تنظیمات Bridge رو یه جا بنویس ، بعد remove کنش و یه PPPoE بساز. تو PPPoE یه سری تنظیمات غیر ضروری Disable میشن. شاید فرجی شد!نقل قول:
تو فروم های زیادی رو نگاه کردم ، همچین موردی ندیدم. اکثرا تو تنظیمات مقادیر اشتباه کردن که معمولا با اتومات یا وارد کردن دستی مقادیر درست حل شده.
بله بسیار معتبره، اصلا وارد کننده این دستگاه هستن. حملش را باید بپرسین، فکر کنم می فرستننقل قول:
اون تفاوت قیمت طبیعیه، عوضش به جنسشون مطمئنین. میکروفیلتر هم طبیعتا جزو گارانتی نیست، لوازم جانبی حساب می شه. دالای کارش درستهنقل قول:
شما کانکشنتو pppoe کردی؟ بعد توی همون تنظیمات مودم گزینه dhcp را فعال کردی؟ توی connection لپ تاپ هم باید acquire ip automatically فعال باشه و چیزی را دستی نزنینقل قول:
شما کانکشنتو pppoe کردی؟ بعد توی همون تنظیمات مودم گزینه dhcp را فعال کردی؟ توی connection لپ تاپ هم باید acquire ip automatically فعال باشه و چیزی را دستی نزنی[/quote]
ppoe تنظیم هست و dhcp هم فعال هست اما acquire ip automatically پیدا نکردم منظورتون همونan adress automaticly hast? obtain
فکر کنم پسوورد که واسه وایرلس گذاشتم اینجوری شد
بله همون گزینه است. فایروالت را هم یه نگاه بنداز ممکنه بخاطر فایروال باشه. پسورد را هم موقت می تونی قطع کنی امتحان کنی..نقل قول:
عزیز من اصفهانم و am604g دارم. برو پاساژ طالقانی پیدا می شهنقل قول:
من گرفتم 90 تومن
سلام به همگی .
دوستان میخواستم ببینم من از نظر DNS و ... مشکلی ندارم که بخوام دستی تنظیم کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینکه این فلش یعنی چی ؟ :دی
مخلصیم .
سلام به دوستان
من یه مودم Broadkam PJ872 دارم که برای کانفیگ دوباره ریستش کردم.
اما بعد از ریست شدن به pc وصل نمیشه. نه با lan و نه با usb. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن ارور میده و آیکنش زرد میشه.
این رو هم بگم که با آی پی 192.168.1.1 بهش میخوام وصل بشم.
کمک کنید
نه اگر توی کارکرد اینترنت هم اختلالی نباشه، مشکلی ندارین.نقل قول:
اون فلش مربو ط به ipv6 هست که مال پروتوکول نسل بعدی اینترنته، ما ازش استفاده نمی کنیم. اون وضعیت طبیعیه
وصل نمی شه یعنی نمی شناسدش؟ با usb وقتی وصل می کنین local area connectinش کار می کنه؟نقل قول:
خوب ip توی دفترچه اش همین بوده؟
یکی نیست راه اندازی مودم Asus Am602 رو یاد بده ؟؟؟ من وصل کردم به کامپیوتر اصلا هیچی نخواست که نصب کنم البته از طریق Lan . بعد کانکت هم نمیشه البته بعد فهمیدم مقیاس رو درست نزدم مشخصات isp 8 - 35 . حالا ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام آقا مصطفی ی آخر فروم باز ؛ همچی گفتی کسی نیست جواب مارو بده ، گفتم شصت ساله منتظر جوابی. رفتم تو صفحات قبل دیدم خبری نیست!!نقل قول:
1- وقتی مودم رو با USB وصل کنی نیاز به نصب Driver داره تا یه شبکه مجازی بسازه.با LAN نیازی به نصب نیست ( از مزایای استفاده از LAN ) .
2- این بحث بارها تو تاپیک بیان شده ، یه سرچ کوچیک خیلی از سوالات شما رو جواب میده.
3- اگه از روی دفترچه مودم یا نسخه PDF اون و عکس های واضح توش جلو بری ، سه سوته خودت تنظیمات رو انجام میدی. خیلی سریع تر از راهنمائی های من و برو بچ فروم. خیلی بهت دید میده. نداری ، لینکشو تو 4shared واست گذاشتم.
4- ویندوزتون چیه؟ من تو xp توضیح میدم.
4- به هرحال ، مراحلش اینه:
1- مودم رو کمپلت ریست کن (کارخونه ای) و به سیستم با LAN وصلش کن. و حدود 30 ثانیه وایستا.
2- تو سیستم روی آیکن LAN ، راست کلیک کن و یه Properties بگیر و تو پنجره ظاهر شده دوباره از( Internet Protocol (TCP/IP یه Properties بگیر :
و مثل عکس زیر همه چیز رو بذار رو اتومات:
از اینجا به بعد رو خیلی خوشگل تو دفترچه با عکس گذاشته. ( از صفحه 18 به بعد)
3- برو تو تنظیمات مودم.
4- از منوی سمت چپ روی Quick Setup کلیک کن.
5- تیک Enable Auto Connect رو بزن و بعد Nesxt . اینجوری خودش مقادیر VPI/VCI رو از ISP میگیره و پیشنهاد میکنم بذار خودش این کار رو انجام بده.
6- تو این مرحله اگه میخوای با روشن شدن مودم خودش به نت وصل شه گزینه PPPoE (دومی) و اگه میخوای یه گزینه مثل Dialup واست بذاره تا خودت دستور وصل شدن رو بدی گزینه Bridge (آخری) رو انتخاب کن. به مابقی تنظیمات دست نزن. و Next
7- تو اینجا باید Username و Password مربوط به ISP رو وارد کنی.
اگه تیک .... Dial on رو فعال کنی با DC شدن مودم ، خودش 2باره Connect میشه. تو بعضی مواقع این مشکل ساز میشه. اگه آخر کار دیدی وصل نشدی یه بار دیگه اینها رو تکرار کن و این رو تیک نزن.
8- تو این صفحه هیچ تغییری نده و بزن بعدی.
9- تو این مرحله DHCP رو فعال کن و بزن بعدی.
10- تو جدول مقادیر رو چک کن و دکمه Reboot رو بزن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11- یه قل هوالله بخون و فوت کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . . . مودم که ریست شه باید وصل بشی . . .
فکر می کنم در همین تاپیک بیش از 100 بار آموزش داده شده که با یه جستجوی ساده می شه بهش رسید. با این حال a6l3i عزیز باز هم طبق معمول زحمت کشیدن و توضیح دادن.نقل قول:
اگر خواستین این راهنماهای فارسی را هم مطالعه کنین:
کد:http://www.shatel.ir/images/stories/FAQ/am602.pdf
کد:http://www.4shared.com/file/40450378/c51de145/Asus_AM602_User_Guide_Farsi.html
دوســــتان کســــی نـــدونســــت مشــــکــــــل مـــــن چـــیه؟
من فایروال روچک کردم درست بود پسورد را هم بستم بازم نشد؟؟کسی میتونه بگه مشکل از کجاست؟؟؟نقل قول:
1- تونستی PPPoE رو تست کنی؟نقل قول:
2- تو تنظیمات مودم ، برو تو قسمت Diagnostics (یکی مونده به آخر) و در پنجره راستی ، زیر جدول روی Test کلیک کن. ببینیم خودش تشخیص میده ؟کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4532213&postcount=5849
آخه pppoe که مخصوص وایرلس نستنقل قول:
میترسن اونو بزنم لن هم قاطی کنه
در ضمن از کجا تنضامت رو عوض کنم؟
اگه میشه با عکس راهنمایی کنین
سلام .
IP مودم من 192.168.1.254 هستش . فقط همون بار اولی که خواستم مودمو نصب کنم صفحه کامل لود شد . و الان دیگه نمیشه .
میخواستم ببینم مشکل از چیه ؟
من دارم واست روش PPPoE رو میزنم ف به یه نکته بر خوردم. تو عکس زیر که واسم گذاشتی ، مقادیر VPI=0 و VCI=33 ثبت شده. اینا رو خود ISP داده؟نقل قول:
بلهنقل قول:
isp داده بود
این عبارت چندان صحیح نیست.نقل قول:
عارضم خدمتت که مودم با دو سیستم طرفه:
1- شبکه داخلی منزل که یا با LAN ایجادش میکنه یا با وایرلس .
2- تجهیرات ISP تو مخابرات ، که میتونه یا با Bridge باهاشون ارتباط برقرار کنه یا با PPPoE . تنها فرقشون هم اینه که PPPoE با روشن شدن مودم خودبخود وارد نت میشه ولی Bridge منتظر فرمان شما میمونه تا روی آیکنش کلیک کنی.
من خودم PPPoE زدم تا همیشه مودم وصل باشه و هرکی تو خونه وایرلس میخواد درجا آماده باشه.
پس شما چه Bridge بزنی چه PPPoE فرقی در شبکه داخلی نداره. ولی یه سری تنظیمات اضافی در Bridge هست که وقتی PPPoE میزنی ، Disable میشن.
حتی اگه دقت کنی تو راهنمائی که واسم فرستادی از بین 5 مدل اتصال مودم ، خود دفترچه از PPPoE شروع کرده چون رایج تره ( صفحه 27 - قسمت 4-3 ) . با اینکه تو لیست تنظیمات دومین مورده.
خوشبختانه مودم شما قابلیت ذخیره جند تنظیم مختلف رو داره ، پس در وهله اول نیازی به حذف تنظیمات Bridge نیست.
روش PPPoE تو مودم شما ( طبق اونچه که از صفحه 28 به بعد گفته ) :
1- از منو به آدرس Advance Setup > WAN برید و تو پنجره سمت راست کلید Add رو بزنین. (عکس زیر)
2- تو عکس زیر مقادیر VPI و VCI رو طبق اونچه که ISP داده وارد کن. عموم مودم ها اینجا گزینه ای Auto Detection دارن که خودشون VPI/VCI رو از ISP میگیرن ، اولین موردیه که میبینم نیست !!
3- تو صفحه بعد نوع اتصال روPPPoE انتخاب کن :
4- تو صفحه بعدی Username و Password مربوط به ISP رو وارد کن. در مورد PPPoE Service Name هم باید از ISP بگیری. راستش من تاحالا بهش بر نخورده بودم. چون درحالت اتومات مودم خودش مثل VPI/VCI این مورد رو هم از ISP دریافت میکنه. اگه تاحالا ISP شما درموردش حرفی نزده میتونی بیخیالش شی. بقیه موارد رو هم دست نخورده باقی بذار و Next رو بزن
5- درنهایت یه جدول میآد که تائید نهائی رو درمورد صحیح بودن مقادیر میخواد. Save رو کلیک کن.
حالا مشاهده میکنی که یه گزینه به موارد قبلی تنظیمات اضافه شده. برای اتمام کار یه SAVE/REBOOT باید انجام بدی.
همونطور که دیدی اینجا فقط تنظیمات مربوط به اتصال مودم و ISP بور و خبری از تنظیمات شبکه Wireless نیست.
اینم از تنظیمات خودم :
الان هم وقتی رستارت کردم اومات کانکت نشد
شاید به خاطر اونه که نام سرویس رو ندادم
ولی به هر حال فکر نکنم با این هم هل بشه:41:
اینم مال من / ببین درسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- درسته ، البته همونطور که میبینی خودش به Service اسم داده. اگه دلش رو داری Bridge رو حذف کن ببین. من مطمئنم به PPPoE هم وصل میشه و دردسرش هم کمتره.نقل قول:
واسه این کار تیک جلوش رو بزن و دکه Remove رو کلیک کن. بعد یه Reboot .
اگر نشد میتونی با زدن دکمه Edit، برای PPPoE اون رو تبدیل به Bridge کنی. هیچ دردسری هم نداره.
2- راستی خود ISP این مودم رو ساپورت نمیکنه؟ تو این مدت زنگ زدی به خودشون؟ ISP ات چی بود؟
من از شهرستان هستم
isp وب گستر هست
خودشون مودم وایرلس تموم کرده بودن منم از بیرون خریدم
اونو هم امتحان میکنم خبرشو میدم
اگه not found می ده دکمه ریست پشت مودمتو یه 10 ثانیه نگه دار درست می شهنقل قول:
نه میاد ولی فقط نصف سایت لود میشه ! جاهای اصلی نمیاد !
تو كدوم مرورگر ميزني؟
دوستان کسی راجع به مودم های وایرلس Encore اطلاعاتی داره منظورم کیفیتشون هست؟؟؟
سلام امین جاننقل قول:
راستش منکه تاحالا اسمشو نشنیدم. ( شاید سایر دوستان دیده باشن) من باشم از برندهائی میگیرم که بعدا ISP بهش گیر نده و همچنین بعدا خودم بتونم بکمک دیگران از پس تنظیماتش بر بیآم.
این به معنای بد بودنش نیست. مثل اینه که شما واس خودت از خارج یه ماشین بیاری که از کمپانی های معروف نیست. ممکنه فوق العاده باشه ولی اگه نیاز به خدمات پیدا کرد ، اون وقت هیچ کس ازش سر در نمی آره و شما میمونی و ماشینت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!!!!!
اگه دقت کنی تو همین تاپیک در مورد مودم هائ TP-link و linksys و Asus و .... بیشتر بحث شده و دوستان بیشتر میتونن تو رفع اشکال ها کمکتون کنن.
خیلی وقت ها هم ISP ها یه مودمی رو خودشون از پشت کوه پیدا میکنن و بصورت کلی وارد میکنن و میندازن به کاربرها. 6 ماه بعد هم میبینی دارن یه مودم دیگه میدن!!
ادیت: شرمنده دوستان ، هواسم نبود 2 تا پست پشت سرهم دادم !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- میشه بگی مودمت چیه؟نقل قول:
2- با چی سیستم رو به مودم وصل کردی؟ (Wireless, LAN, USB)
دوستان مودم وایرلس می خوام تا 100 تومن برای بازی آنلاین برد هم زیاد انتظار ندارم ! فقط سرعت و پینگ عالی (فاصله با مودم 7-8 متر)
بعد یه سوال سرعت lan از وایرلس بیشتر نیست ؟
مودم تاثیر زیادی توی گیم بازی کردن نداره.توی چند صفحه آخر همین تاپیک چند تا مدل مثل asus معرفی شده.نقل قول:
سرعت lan و کیفیت ارتباطش از وایرلس بیشتره ولی توی فاصله کم و با سرعتهای اینترنت ایران، تفاوتی ندارن.
نقل قول:
همیشه از نظر پینگ از بقیه دوستام بهتر بوده ولی فکر نکنم ربطیی به مودم داشته باشه اونقدر (الان asus am 602 دارم)
این linksys مودم های خوشگلی داره :دی کیفت و قیمتشونم خوشگله ؟
ممنون