[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان اگه من دفترچه بیمم رو ببرم که عکسم داره طوریه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به روباه می گن شاهدت کیه میگه دمم:31::31::31::31:نقل قول:
با تغییر ترکیب جمعیتی ایران به سمت نسل جوان حفظ قدرت برخی تشکیلات فقط با این کارا ممکن میشه
عجب جمله ی تامل برانگیزی بود :دینقل قول:
با تغییر ترکیب جمعیتی ایران به سمت نسل جوان حفظ قدرت برخی تشکیلات فقط با این کارا ممکن میشه
ولی بهتره دیگه این بحثو ادامه ندین چون برادران عزیز شما رو به سمت trash و aqua و .... راهنمایی میکنن :دی
من با درصدایی که بالاترینش 58 درصده در کنکور زبان نفر اول کنکور ریاضی میشم باور نمیکنین مدرکاش تو وزارت...:31:
تازه وقتی داشتم کنکور میدادم دیدم مراقبه و همه ی بچه ها به زل زده بودن به من نگو که یه....
هر کی تونست آخره داستانو حدس بزنه :21:
محمود اگه اين حرفت به بعضيا برسه دهنت رو آبگوشت ميکنن رتبت ميشه 20 رقميا؛ اسنادش رو هم ميکنن يه جايي (مثلاً وزارت کشور)نقل قول:
دوستان دیگه کنکور تموم شد 100% تعداد زیادی از رتبه های زیر 1000 از بچه های P30WORLD حالا اگه از هر کجا با این دوستان مصاحبه شد(TV، روزنامه ، رادیو و ....) یکی از دلایل موفقیت خودتون P30WORLD معرفی کنید.
هرکی با این پست موافقه تشکر یادش نره:31:
ایول بابا! منو بگو که با خوندن واسه رشته ادبیات و دادن کنکور ریاضی، نفر اول کنکور تجربی میشم از آخر!نقل قول:
من با درصدایی که بالاترینش 58 درصده در کنکور زبان نفر اول کنکور ریاضی میشم
همچنان:
نقل قول:
تو کلا عشق پست و تشکر و ستاره و این چیزا داریا :دینقل قول:
هرکی با این پست من موافقه تشکر یادش نره
دیگه چیکار کنم من که اطلاعاتم در حد شما نیست که به خاطر مطالب مفید ازم تشکر کنن:31:نقل قول:
نه بابانقل قول:
دیگه چیکار کنم من که اطلاعاتم در حد شما نیست که به خاطر مطالب مفید ازم تشکر کنن
مطلب مفید کجا بود
این تشکر هایی هم که میبینی خودمون با چند تا یوزر دیگه که داریم میذاریم :دی
راستی mohsensoft !:
به امضاهامون دقت کردی!!
سلام بر همه
خوش بهتون میگذره؟؟
کسی میدونه چطور میشه یک شناخت جامع از رشته ها بدست اورد؟؟؟
مرسی
با سرچ کردن تو گوگل!!!!!!!!!!نقل قول:
جدول حوزه توزيع كارت ازاد كه مشكلي نداره اينقدر پشت سايت ازاد صفحه گذاشتين
برويد اينجا
کد:http://www.azmoon.net/sarasari/scards.shtml
نقل قول:
مشکل داره ، مدارکش هم تو وزارت کشور هست
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بیا اصلا اینم مدارکش!!!!!!!!
Reported Attack Site!
This web site athas been reported as an attack site and has been blocked based on your security preferences.کد:www.azmoon.net
Attack sites try to install programs that steal private information, use your computer to attack others, or damage your system.
Some attack sites intentionally distribute harmful software, but many are compromised without the knowledge or permission of their owners.
من نمیدونم طراح زبان خیلی علاقه به ریدینگ داشت که 2 تا ریدینگ 60 خطی گذاشت تو سوالای زبان!!!
یکی از بچه ها تافل داشت وقت نکرده بود ریدینگ دومی رو بخونه!
آره داداشنقل قول:
راستی mohsensoft !:
به امضاهامون دقت کردی!!
من اینو از روی امضای تو گرفتم
دیگه اینجا هم که قانون کپی رایت نداریم شرمنده :دی
من كه رفتم و هيچ مشكلي نداشت . اونور ابي ها يه كم تيتيش ماماني تشريف دارن وگرنه ما ايراني ها هزار تا ويروس و تروجان و مشكل رو ميخوريم يه اب هم روشنقل قول:
لطفا يه نفر حروف الفبا رو به ترتيب بنويسه ميخوام ببينم چه روزي بايد برم كارت بگيرم .
اگه منظورت از آب زاینده رود باشه ، من اونور آبی حساب میشم :31::31::31:نقل قول:
بعدش هم شما که رفتید و مشکل نداشته پس""" لطفا يه نفر حروف الفبا رو به ترتيب بنويسه ميخوام ببينم چه روزي بايد برم كارت بگيرم""" مال چیه؟؟؟؟؟
من تافل ندارم ولی وقت کردم:31:نقل قول:
نقل قول:
عزيزم من گوگل رو گفتم تيتيش ماماني نه شما . خوب من الان ليست رو دارم ولي حروف الفبا رو يادم نيست . خ بين ت تا ذ ميافته ؟
سلام تو اينترنت گشتم اين برنامه را پيدا کردم گفتم شايد به درد بخوره
اين برنامه همان طور که تو توضيحات سايت نوشته فرض ميکنه شما درصد هايي
که وارد مي کنيد را در کنکور 86 و در منطقه 1 زديد
ادرس سايت(tarazkonkoor.googlepages.کام)توضيح:تو تنظيمات اين برنامه قسمتي هست به اسم mean که روي 4892 تنظيم شدهکد:http://tarazkonkoor.googlepages.com/
که اين عدد با توجه به سختي يا آسوني هر کنکور فرق مي کنه و اين عدد مربوط
به کنکور 2 سال پيشه.من اين عدد را به 4600 تغيير دادم و درصد هاي واقعي کارنامه هاي کنکور 87
که تو همين تاپيک هم هست را وارد برنامه کردم ديدم که رتبه ي تقريبا مناسبي را تخمين مي زنه مخصوصا برا
رتبه هاي زير 5000 .شما خودتون مي تونيد اين عدد را تغير بديد
با توجه به اينکه هر سال ميزان سختي سوال ها عوض ميشه ممکنه تخمين دقيقي نزنه ،شايد هم مثل فال گيري باشه
قصد تبلیغ ندارم
استاد حسین احمدی به صورت رایگان برای داوطلبان کنکور 88 تخمین رتبه مینماید.
داوطلبان پس از پایان جلسه کنکور میتوانند با شماره تلفن
09121960889 تماس حاصل فرمایند.
و تخمین رتبه خود را بدست بیاورند.
این خیلی حساب کردنش افتضاحهنقل قول:
دوست من سال گذشته رتبش 450 شد
درصداشو تو این نرم افزار زدم رتبه ی منطقه 3 شد 17000 :18:
چیکار کنیم که دقیق تر حساب کنه؟؟؟؟
موقع گرفتن کارت ازاد چی باید با خودمون ببریم؟
من امتحان كردم . اگر mean رو بزاري بين 4560 تا 4618 تقريبا درست تخمين ميزنه ( 80 تا بالا -پايين ) البته رو كارنامه هاي كه من امتحان كردم رتبه ها از 1500 به پايين بودن . ولي حيف كه معلوم نيست واسه كنكور 88 باي دmean رو چند باشه .
mean رو بذارید 4000 درست جواب میده
من چند تا اینطوری امتحان کردم درست جواب داد
فک کنم میانگین ریاضی تجربی _ بشه
4000 خیلی رویایی میشه.4600 خوبه.مثلا من تخمین رتبه 200 رو واسه خودم میزنم که با 4600 جواب میده ولی اگه 4000 بدارم میشه 50!
شرمنده دوست خوبم
من واسه منطقه 2 این رو گذاشتم درست جوابید
اگه واسه 1 می خواید 4300 خوب بید
یادم باشه چندتا یوزر بگیرم!!!!!!نقل قول:
این تشکر هایی هم که میبینی خودمون با چند تا یوزر دیگه که داریم میذاریم :دی
سعید تو یه چیزیت هست... من می دونم حتما کنکور اونقدر خوب دادی که خودت هم نمی دونی چیکار کنی!! بیخودی که اینقدر شنگول و منگول و حبه انگور نیستی که...!!!نقل قول:
باور نداری این هم مدرکش .... همین الان اسنادش از وزارت خارجه رسید!!!
نقل قول:
چرا یوزر من اگه جای تو بودم الان حداقل یه 1000تایی تشکر جمع کرده بودم:27:نقل قول:
شوخی کردم بابا :دینقل قول:
یادم باشه چندتا یوزر بگیرم!!!!!!
حالا چقدر جدی گرفتی :دی
کنکور آزاد چند شنبس ؟ ریاضی دو نوبته هم صبح هم عصر؟
بابا این برنامه الکیه
هیچ جوری درست کار نمیکنه
من که هر چی با هر mean زدم اشتباه بود
اینو من موافقم خیلی...اصلاً عدالت نیست ... منم اگه ننه بابام جفتشون جراح ومتخصص بودن پولشون از پارو بالا می رفت و تو بهترین دبیرستانای کشور درس میخوندم یا جو درس خوندن تو خونمون بود نفر اول کنکور تجربی میشدم!!!!!!!!!اینو شک ندارم!!!!!البته این ای کیوی پایینم خودش کلی دردسره!!!!!!: دینقل قول:
عین عدالت نیست عزیز دلم،درست سهمیه مناطق هست ، ما هم تو بهترین دبیرستان با بهترین کادر درس خوندیم ولی ما کجا ، بچه های شهرای بزرگ و بالا شهریا و کلاس خصوصیا و استاد پروازیا و اینا کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه سهمیه مناطق میتونه جا همه این چیزا رو بگیره؟؟؟؟
هیچی مثه سهمیه بچه های هیئت علمی دانشگاهها زور نداره...من نمیفهمم باباش درس خونده چرا بچش باید سهمیه داشته باشه؟!
ای خدا...
اخه قرار نیس دقیق دقیق باشه. این زیرگروه ها ماجراش چیه؟ صنایع و it کدوم زیرگروهه؟نقل قول:
ويرايشششششششششششششششش