استفاده از ip و port چه جوریه؟نقل قول:
Printable View
استفاده از ip و port چه جوریه؟نقل قول:
با سلام خدمت اساتيد عزيزم كرسپو جان وكراوزر جان
دوستان گلم من احتياج فوري به موارد زير دارم :
1- اخرين ورژن پچ بور گوم با لينك دانلود مستقيم
2- اخرين ورژن كيت سرور با لينك دانلود مستقيم
3- يه منوي خوشكل از چلسي و توپ ها و تور جديد با لينك مستقيم
4- اخرين اپشن فايل واديت بازي با اخرين تغييرات
5-اين سيو تركيب يا همون فورميشن خوب و حرفه اي براي انجام مسابقاتم مي خوام اميدوارم منظورم رو رسونده باشم
دوستان گلم من با گيم اكسس مشكل اساسي دارم و نمي تونم از اونجا دانلود كنم اگه لطف كنيد اين موارد رو برام رديفش كنيد ممنون شما مي شم
دوستان عزیز یکی به من گفت من یه برنامه دارم که باهاش میتونم فونتهای بازیو تغییر بدم و فارسی کردم منم عکساشو دیدم ولی برنامشو به من نداد میخواستم ببینم شما ها یا کسی این برنامه را نداره
با درودخدمت اساتيد عزيزم كرسپو جان وكراوزر جان
دوستان گلم من احتياج فوري به موارد زير دارم :
1- اخرين ورژن پچ بور گوم با لينك دانلود مستقيم
2- اخرين ورژن كيت سرور با لينك دانلود مستقيم
3- يه منوي خوشكل از چلسي و توپ ها و تور جديد با لينك مستقيم
4- اخرين اپشن فايل واديت بازي با اخرين تغييرات
5-اين سيو تركيب يا همون فورميشن خوب و حرفه اي براي انجام مسابقاتم مي خوام اميدوارم منظورم رو رسونده باشم
دوستان گلم من با گيم اكسس مشكل اساسي دارم و نمي تونم از اونجا دانلود كنم اگه لطف كنيد اين موارد رو برام رديفش كنيد ممنون شما مي شم
این بازی برای دوستم یه مشکلی داره که میخواد مثلا دوستانه بازی کنه مشکلی نیستت ولی وقتی میخواد مسترلیگ بازی کنه میاد بیرون مشکل چیه؟
اقا تو رو خدا یکی بگه چه جوری از سایت ://uploading.com دانلود کنم
با فی لترشکن دانلود کننقل قول:
قبلا هم عرض کردم........نقل قول:
سایت uploading.com به ایران خدمات نمیده (تحریم :5:)......شما باید یه جوری دورش بزنی .......
حالا یا با نرم افزار فیلت.. شکن یا با ip و port .................باید دورش بزنی گرفتی چی شد !!!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی تنظیمات مرورگرت قسمت برای وارد کردن آی پی و پورت هستش.نقل قول:
شما می تونید از GamingAccess دانلود کنید. اکثراً لینک مستقیم ندارن!نقل قول:
شما باید پچ کونامی رو نصب کنی و بازی رو به ورژن 1.2 آبدیت کنی.نقل قول:
با ف.ی.ل.ت.ر.ش.ک.ننقل قول:
اقا دستت درد نکنه ولی این پچ رو از کجا بگیرم میشه برام بزارین؟نقل قول:
شما باید پچ کونامی رو نصب کنی و بازی رو به ورژن 1.2 آبدیت کنی.
آخرین پچ رو از کجا دانلود کنم؟
کل چیزهایی که خواستی رو با جستجو در همین تاپیک می تونی بدست بیاری ولی آپشن و ادیت فایل دیگری رو ول کن اپشن فایل حاوی رکورد های شخصی شماست و ادیت فایل یه چیز سلیقه ای هست که به درد تغییر اسم می خوره که شما میتونید ادیت فایل خودتون رو مطابق میل خودتون با PES Editor ویرایش کنیدترکیب خوب و حرفه ایاز نظر من 3 4 3 هست 3 مدافع به صورت خطی یک هافبک دفاعی و دو هافبک جاحی برای سانتر از جناحین و یک هافبک هجومی برای بازی سازی و تغذیه مهاجمین و خط حمله هم میتونه متشکل از یک مهاجم نوک CF و دو مهاجم جناحی WF یه ترکیب کاملا هجومی و حرفه ای هست که با ادیت می تونی ارنج کنینقل قول:
تیم دسته سومی فرانسه نداریم توی بازی عزیز:31:نقل قول:
کرک چیه ترینر:10:
در ضمن در مورد آوردن نمره 8 یا 8.5 هیچ قاعده ای نداریم توی BAL معمولا اگه ضربه ازاد و شوت و پاس اینا داشته باشی و پر کار باشی حتی اگه پاس گل ندی و گل هم نزنی 8 میشی حتی برای من یه بار پیش اومد نه گل زدم نه پاس گل دادم ولی نمره ام 8.5 شد. خیلی زور زدم ببینم کی 8.5 میشیم ولی هیچ رابطه ای پیدا نکردم
در پایان از اطلاعاتت در مورد BAL تشکر می کنم منم در کل باهات هم عقیده هستم و مود BAL یه مود استثنایی و اعتیاد آور هست که لذت فوتبال رو به آدم القا می کنه:46:
موفق باشی رفیق
حدود 20 صفحه قبل من هر دو رو واسه دانلود گذاشته بودم فکر کنم جستجو کنی گیر میاریشوننقل قول:
همین تاپیک یا هم گیمینگ اگزسنقل قول:
این ها با هم چه فرقی دارن؟:
BURGUM
GamingAccess Community Patch
من دارم بورگام 6 رو دانلود میکنم...حدود 160 مگابایته...میارزه؟
توی قسمت پیغام های عمومیت که درخواست کرده بودی، گذاشتم. کاملاً با راهنما هستش، که مشکلی نداشتهنقل قول:
باشی. :10::46:
مطمئناً GamingAccess خیلی بهتر و کاملتره!نقل قول:
ولی من معتقدم پچ اصلا حال نمیده من که کیت سرور خالی رو همراه با PES Editor دانلود کردم انداختم توی پوشه بازی هر چی لازم باشه خودم با سلیقه خودم ویرایش میکنم اصلا خوشم نمیاد از سلیقه دیگران استفاده کنم خودم ویرایش می کنم. البته بورگوم پچ اینش خوبه که داخل GDB ش همه لباس های تیم ها رو به صورت واقعی داره و من فقط تیم های باشگاهی + تیم ملی ایران رو لباس هاش رو اصلاح کردم از تغییر داده شدن لیگ یا تیم یا بازیکنان توسط شخص دیگه خوشم نمیاد. بورگوم پچ حسنش به اون فولدر GDB ش هست والسلام لذت بازی به اورجینال بودنشه
نقل قول:
سلام
میشه چندتا عکس از ورزشگاه آزادی وچهره بازیکنان ایرانی این بازی اپلود کنی میخام کیفیتشو با مال خودم مقایسه کنم ممنون میشم
یه سوالم داشتم موقع بازی تو لیگ برتر ایران تصویر لرزش نداره ؟
من تازه اومدم تو این تاپیک حوصله هم ندارم 1000 صفحه رو بخونم میشه لطفا یکی از دوستان منو راهنمایی کنه .
1- پچی چیزی هست که اسم مسخره بازیکنای کلاسیک و تیم ملی رو درست کنه؟
2- میشه با lan بازی کرد؟چه جوری؟
مر30 فور آل!
سلام دوستان
دوتا سوال داشتم لطفا راهنمایی کنین
یکی اینکه برای اجرای کیتهای باشگاهها مثلا آرسنال کیت آرسنال رو دانلود کردم و به این آدرس :
Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\GDB\uni\Premier league\Arsenal
و فایل map رو هم به این آدرس :
Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\GDB\uni
کپی کردم
از اون چیزایی که تو صفحات فروم خوندم فکر میکنم همین کافی باید باشه ولی توی بازی که میرم تغییری نمیکنه ، پیرهن چنتا تیم دیگه هم خراب میشه .
کیت سرور تنظیمات خاصی داره ؟ کار دیگه ای هست که باید بکنم ؟ ...
سئوال دیگه اینکه واسه کپی کردن فایلهای دیگه (توپها ، استادیومها ، صورتها و...) به چه مسیرهایی باید برم و چه کار باید بکنم ؟ اونا هم فایل map میخوان ؟ لطفا به تفکیک مسیرها رو بگید ممنون میشم :20:
1- 3 یا 4 صفحه قبل یه ادیت فایل گذاشتم که این کارو انجام میدهنقل قول:
2-- یه رهی بود که گوگل بوی عزیز به اون اشاره کرده بود اخیرا
نقل قول:map فایل رو باز کن همه نوشته ها رو پاک کن این متن رو کپی کن توش
فقط لباس آرسنال اصلاح میشه لباس های دیگه نه سیاه میشن نه اصلاح به صورت دیفالت باقی میمونن توی مپ فایل باید در صورتی آدرس کپی کنی که فولدر GDB اون تیم توی کیت سرور وجود داشته باشهنقل قول:
67,"Premier League\Arsenal"
------------------------
چی میشد اگه این باگ گرافیکی ها توی بازی نمی بود به امید روزی که حل بشه
----- شکن از کجا بیارم؟نقل قول:
سلامنقل قول:
از کدوم قسمت توی b.a.lمیشه تمرین کرد؟
امتیاز x آخر بازی رو از کجا میشه دید؟
stamina رو چطور به 91 یا 92 برسونیم؟
این بازیهای کامپیوتری به خصوص فوتبال زمانی حال میده که به بتونن به تکنولوژی سیستمهای خبره رو توش اعمال کنن...
واییی خدای من چی میشه؟؟!! (ولی بعید میدونم حداقل تا 10 ساله دیگه این کارو بتونن انجام بدن)
منظور شما از تکنولوژی سیستمهای خبره چیه ؟نقل قول:
واقعا مستر لیگ خیلی مزخرفه
آخه کجای دنیا بازیکنها بعد از 2 یا 3 هفته باید بیرون بشینن تا انرژیشون برگرده؟
کنامی باید این گزینه accumulated fatigue رو برای مستر لیگ هم قرار میداد
اون گزینه مربیگری خود کامپیوتر رو هم مثل اینکه از مسترلیگ حذف کرده نه؟
من هم معتقدم مستر لیگ واقعا به درد نخورترین قسمت بازی هست این همه وقت بذاری که چی بشه حالا باز تو اون نیم فصل اگه می تونستی یه 2 3 تا بازیکن حرفه ای بگیری بازم یه حرفی به مسی 60000 هزار پوند پول میدادم و هم 5000 پوند حقوق یعنی کلا ماکسیمم بازیم نیومد مگه امکان داره یه همچین چیزی؟ الکرامه سوریه هم این پیشنهاد رو به مسی بده با کله میره تو تیمنقل قول:
این نشون میده که چیت کردن پول توی مستر لیگ به درد نمیخوره
از یه طرف پول مهمه از یه طرف محبوبیت تیم تا محبوبیت تیمت s نشده برای خرید بازیکنای بزرگ مشکل داری بعد از اون بهتر میشه .نقل قول:
من هم معتقدم مستر لیگ واقعا به درد نخورترین قسمت بازی هست این همه وقت بذاری که چی بشه حالا باز تو اون نیم فصل اگه می تونستی یه 2 3 تا بازیکن حرفه ای بگیری بازم یه حرفی به مسی 60000 هزار پوند پول میدادم و هم 5000 پوند حقوق یعنی کلا ماکسیمم بازیم نیومد مگه امکان داره یه همچین چیزی؟ الکرامه سوریه هم این پیشنهاد رو به مسی بده با کله میره تو تیم
این نشون میده که چیت کردن پول توی مستر لیگ به درد نمیخوره
سیستمهای خبره به سیستمهایی گفته میشه که قابلیت آموزش دراننقل قول:
مثلا شما یه بازی انجام میدی و فرض از طریق کرنر به حریف گل میزنی یا یک نقطه ضعف که در کل بازی وجود داره رو پیدا میکنیو از اون نقطه ضفع شروع به گل زنی میکین...
ولی اگه سیستم به صورت خبره تهیه شده باشه...این کار شما را تحلیل میکنه و دیگه بهت به راحتی اجازه نمیده از اون نقطه ضعف گل بزنی....
(که این وضعیت فکر نمیکنم زودتر از 10سال اینده ایجاد بشه روی بازیهای کامپیوتری چون واقعا هزینه زاست و پردردسر و الا نفقط جاهایی که واقعا مقرون به صرفه باشه استفاده میشه)
اقا ویندوز ویروس ناجور داره باید از اول بریزم save بازی کجاست تا copy کنم ؟
اقا ویندوز ویروس ناجور داره باید از اول بریزم save بازی کجاست تا copy کنم ؟
من الان سومین فصله مستر لیگمه .و تونستم بازیکنانی مثل مسی , پاتو , اگرو ..رو با نرخی حدود 30هزار دلارو حقوق سالانه کمتر از 3000 دلار بخرم.سختی بازیو روی تاپ پلیر گذاشتم و سطح لیگو very hard و سختی نقل و انتقالاتو نرمال انتخاب کردم.نقل قول:
این چیزی که شما میگی توی بعضی از بازیهای شطرنج وجود داره .اگه شما یکبار کامپیوترو مات کنی دیگه از اون راه مات نمیشه.نقل قول:
سلام
با کیبورد میشه 360 درجه چرخید؟ ما که نتونستیم.
من که فکر نمیکنم بشه.
map فایل رو باز کن همه نوشته ها رو پاک کن این متن رو کپی کن توش
سلام این کارارو کردم ولی باز طوری نشد مشکل چیه ؟
فقط لباس آرسنال اصلاح میشه لباس های دیگه نه سیاه میشن نه اصلاح به صورت دیفالت باقی میمونن توی مپ فایل باید در صورتی آدرس کپی کنی که فولدر GDB اون تیم توی کیت سرور وجود داشته باشه
------------------------
سلام
توی مد BAL قسمت تنظیم قدرتهای بازیکن (Plyr info/settings > Strengthen) راهی هست که بشه میانگین قدرتها رو بیشتر کرد ؟
یعنی الان که همشون 2 هستن میشه بیشترشون کرد ؟
آخه اینجوری شاید تا آخر دوران بازی هم به قدرت بالایی که میخوایم نرسیم .
فقط پول مهم نیست باید محبوبیت تیم بالا باشه که بشه یه بازیکن محبوب رو از یه تیم محبوب آوردنقل قول:
درجه محبوبیت هم که با حروف انگلیسی نشون داده میشه (البته بعد از a یه درجه دیگه هست s) طبیعیه که با تیمی با درجه d و در لیگ 2 نمیشه یه بازیکن سطح اول جهانی رو جذب کرد.
من fa patch رو دانلود و نصب کردم درست کار میکنه ولی وقتی قسمت سیوهاشو تو سیوهای خودم میریزم ارور رو میده:
edit date
load failed because data is from a different version
download content and update data
چیکار کنم؟
راستی اگه میشه نحوه وارد کردن چیزایی مثل توپ.استادیوم.فیس و... رو بگید.
نقل قول:
ghesmate player setting/info
بخش
strengthen
که 12 بلوک داری که میتونی بنا به ضعف بازیکنت روی بلوکوهای رو روشون خرج کنی و تا مدتی که به دلخواهت برسی تغییرشون ندی
مثلاً برای stamina تو باید استامینا رو با 6 بلوک پر کنی تا زمانی که به 91 یا 92 دلخواهت برسی
این تصویر option staminast
تصویرو ببن تا به صورت جزئی تر توضیح بدم چون 6 آیتمش کلیه.کد:http://i41.tinypic.com/2q33qko.jpg
Technique (kicking): مربوط میشه به تکنیک شوت که یعنی دقت در زدن شوت، دقت ضربه رو بالامیبره، هم توی سانتر هم توی شوت به دروازه و هم توی پاس
Technique (Shooting): تکنیکدریبل که، سرعت دریبل و قدرت دریبل رو بالا میبره، که شامل سرعت در دریبلو تکنیک و مهارت دریبله
Balance: بالانس، که میشه واکنش سریع به گرفتنها، گرفتن پاس، پریدنها و استوپ توپ و روی کارگروهی هم تاثیر میزاره
Power: پاور کمتر شامل قدرت بدنی میشه، اما بیشتر قدرت شوت و هد، سانتر و غیره
Speed: اسپید هم که سرعت بازیکن رو افزایش میده و روی بعضی آیتمهای دیگه که سرعت روشون تاثیر داره، مثلاً شوت
Stamina: قدرت بدنی، که باعث جلوگیری از خستگی زودرس بازیکن میشه، کلاً مهمرین آیتم بازیه
اما نکته ی مهم به فرض ما 6 بلوک رو برای دریبل خرج میکنیم اما آخر بازی این آیتم خیلی کم رشد میکنه، باید بدونی اگه فرضاً دریبل رو افزایش میدی، توی بازی سعی کنی دریبل بزنی، که بیشتر افزایش پیدا کنه یا بازیکنت بلندقدر نباشه، چون بازیکنای بلند قد خیلی سخت دربیشون افزایش پیدا میکنه.
در آخر سعی کنید با همینا بازیکن رو افزایش بدین و خودتون رو برسونید لیگ A یعنی لیگ انگلیس و از کزک استفاده نکینید، بابا من با سن 24 با 5000 پوئن اومدم منچستر، با کرک لذت نداره.
عکس زیر
http://i42.tinypic.com/1zc67t.jpg
با ترینر +4 میتونی 2 3 صفحه پیش یکی از کاربرا روی 4shared آپلود کرده بود. البته بارها و بارها توی تاپیک اومده این ترینر ترینر PES Legend هم به یکباره و به دلخواه شما افزایش داده میشه فقط باید قدرتتون رو با کیبورد وارد کنید مثلا می تونی همه اش رو 99 کنی یه دفعهنقل قول:
مطمئنی کیت سرور رو نصب کردی کپی کردن کافی نیستا باید setup رو اجرا کنی و گزینه Install بزنینقل قول:
چرا میشه فقط سخته چون Arrow Key کیبورد یه کم فرق داره با دایرکت پد گیم پد(جهت پایین بین جهت چپ و راست قرار گرفته) کار رو یکم سخت میکنهنقل قول:
توی My Document فولدر کونامی... همه سیوهات اونجاننقل قول:
من الان توی مد b.a.l فصل سومو دارم تجربه میکنم پستمو cf انتخاب کردم اما توی هر تیمی که میرم همه جای زمینو میزارنم الا همین cf. حالا تکلیف چیه؟
من تیمهایی رو انتخاب میکنم که فقط پست cf لازم دارن .
در ضمن بیشتر گلهای فصل قبل تیمو من زدم.اما بازم مربیا منو توی پست amf یا dmf قرار میدن .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایمکه خوبه به چه دردت میخوره پستی که بلدی بذارنت مهم اینه که اون پستها رو بلد باشی تا یه بازیکن تمام عیار باشی و آچار فرانسه من الان کل پستهای خط حمله و هافبک رو بلدم همگی فعال هستننقل قول:
راست میگی آچار فرانسه بودنم بد نیست .ممکنه زمانی یک تیم قدرتمند منو بگیره بعد اونجاست که دیگه هیچ وقت روی نیمکت نیستم .حتما یه جا توی زمین برام گیر میاد.نقل قول:
........................................نقل قول:
فک نکنم به این بشه گفت باگ......شایدم من اشتباه میکنم
این مشکل رو من تو خیلی از بازیها میبینم ..............................