سلام دوستان
من یه نرم افزار میخوام که علاوه بر ترجمه از انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی
مترادف و متضاد و مثال هم داشته باشه
همچین برنامه ای هست ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
Printable View
سلام دوستان
من یه نرم افزار میخوام که علاوه بر ترجمه از انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی
مترادف و متضاد و مثال هم داشته باشه
همچین برنامه ای هست ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلام...گوگل ترنسلیتور متن رو از هر زبانی به هر زبانی ترجمه میکنه...نقل قول:
دیکشنری babylon هم فکر میکنم(اگه درست یادم باشه) مترادف و مثال هم میده اونی که من چندسال پیش داشتم که این امکان رو داشت...
دیکشنری lingvo soft هم عالیه حرف نداره...کلمه رو که انگلیش میزنی معنی فارسیشو بهت میده بعد رو معنی فارسی که دوبار کلیک کنی یه پنجره باز میکنه و سینونیماش رو هم میده.
کسی نیست کمک کنه.لطفا
llingvo soft رو دارم ولی سینونیم و متضاد رو نمیده .
مرسی.
نقل قول:
گمونم دانلودش اینجا باشه:
کد:http://put.blogfa.com/post-66.aspx
lingvo مستقیما سینونیم نمیده...مثلا شما تایپ میکنی hand بعد اینجوری ترنسلیت میکنه:نقل قول:
پنجه
دست
عقربه
.....
روی "دست" دوبار کلیک میکنی یه پنجره جدید باز میکنه که دست رو ترنسلیت کرده:
hand
paw
set
......
خب مثلا اینجا paw سینونیم hand هست دیگه!!!!
دیکشنری که متضاد بده سراغ ندارم...
مرسی ...
حل شد .
ولی این lingvo واسه بعضی کلمات مثال داره واسه بعضیاشون نداره ! نمیدونید چرا ؟
بهترين ديكشنري انگليسي به انگليسي كه علاوه بر معني كلمات مترادف هم داشته باشد و كامل باشد و براي زبان آموز مناسب باشد چيه؟
خواهش میکنم :)نقل قول:
آره میدونم... نه راستش نمیدونم چرا واسه بعضیا نداره...:41:
---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
به نظرم babylon چیز خوبیه...توضیحات انگلیش تو انگلیشش خیلی مفصله...انواع نقشهای اون کلمه با معنیاشون و در اکثر موارد مثال هم داره.نقل قول:
سلام دوستان
چند وقتیه دارم دامنه لغتمو زیاد میکنم ،راستش سیستم کاریم طوریه که اصلا نیاز به گوش کردن و صحبت کردن نیست فقط باید بتونم خوب بخونم و خوبم بنویسم همین ! یعنی هدف گذاریم فقط روی ریدینگ و رایتینگه !
رفتم سراغ دوران جوونی و کتاب 4 سال لغت دبیرستان "گاج" رو گرفتم(محتوای و دسته بندی کتاب بد نیس اما کیفیت ساخت افتضاح ،همون روز اول که گرفتین منگنه کنین که پرپر نشه !!) الان نزدیک 2000 تا لغتشو بلدم ،میخوام برم سراغ فاز بعدی که بهم گفتن سری کتاب های vocab رو بگیر !
منظورشون vocabulary in use هست ؟ vocab دیگه ایم داریم مگه ؟!
بعد این خودش چند تا کتابه ؟ از چه سطح هایی شروع میشه ؟!
ممنون:11:
فکر کنم منظورتون Cambridge English vocabulary in use هست که چند تا سطح داره از Elementary تا Advancedنقل قول:
البته Oxford Word Skillsهم هست که کتاب خوبیه بنظرم.در کل از سبک کتاب های in use خیلی خوشم میاد.
---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
نظر من رو Longman Dictionary of Contemporary English 5th Edition هست.دیگه یعنی بابیلون چی داره که لانگمن نداره؟ بنظر من خیلی خیلی بهتره.دیکشنری انگلیسی به فارسی هم از نارسیس استفاده میکنم که مترادف و اینا هم داره.نقل قول:
دوستمون که در مورد این کتاب نظر دادننقل قول:
منظورشون vocabulary in use هست ؟ vocab دیگه ایم داریم مگه ؟!
ولی برای لغت، کتاب 504 هم شدیداً پیشنهاد میشه : )
کتاب 504 هنوز جواب میده؟؟؟یعنی لغاتش به روز هست؟؟نقل قول:
من با یکی از اساتید زبان حرف میزدم میگفت کلماتش مثل قبل رواج ندارن تو دنیای روزمره الان...ولی میگفت کتاب سطح بالا و غنی هست...نظر شما چیه؟؟خوبه ادم بخونه؟
من خودم الان vocab in use با b.j thomas رو کار میکنم
504 فوق العادس...نباید از دستش داد...واقعا محشره!:46:نقل قول:
سلام...!این جای خالی ها اعصاب منو خورد کرده!!! اینایی که یه box کلمه میدن با چند تا جمله که باید کلمه رو بذاری تو جای خالی جمله ها!!!! معنی همه کلمات توی box رو میدونم...جمله های جای خالی دار رو هم میتونم ترجمه کنم ولی نمیفهمم کدوم کلمه رو باید تو کدوم جمله بذارم!!!!به نظرم هیچکدوم معنی نمیدن!!!!!!!
اگه راه حلی سراغ دارید راهنماییم کنید ... :( !
An example makes life easier! Could you share us the problem you are stuck onنقل قول:
این پکیج های XLC چطورن ؟ خوبن ؟ جواب میده برای یادگیری درست حسابی که توی مسافرت خارج از پس خودمون بربیاییم ؟
این پکیج ها برای کسی که انگلیسیش صفره بدرد نمی خورهنقل قول:
اما کسی که یه کمی در حد دبیرستان و دانشگاه یادش مونده خوبه و خوب هم جواب می ده
شیوه کار هم به این صورته که تو این پکیج ها 12 تا سی دی و چند تا کتاب و دو سه تا نرم افزار و فلش کارت و این چرندیات هست که شما یه استاد خصوصی داری که بر اساس پکیجی که می خری و مقداری که پول می دی مشخص می شه. هفته ای چند بار بهت زنگ می زنه و بر اساس اون برنامه باهات زبان کار می کنه
همه ی درس هایی که استاد بهت می ده و حرف هاتون رکورد می شه که تو هر هفته می تونی بیای و این سی دی رو بگیری و باز هم بیشتر کار کنی
کلا بگم که زبان یاد گرفتن به هر حال همت می خواد ولی این پکیج ها یه حسنی داره که هر جایی باشی استاد بهت زنگ می زنه و لازم نیست این همه وقت بذاری و بری تو یه کلاس شلوغ که آیا یاد بگیری یا نه ...
سلام دوستان. آیا مجموعه برای لغات پور کاربرد در دانشگاه وجود داره؟ مثلا وقتی میخواهیم بگیم که " من حساب کردم که ....."
دوستان یه سوال داشتم راجع به تدریس(هر چند علاقه ندارم بهش زیاد)....میخوام ببینم الان درامد تدریس تو اموزشگاه های زبان چقدره
ساعتی؟؟تو لول های مختلف فرق میکنه؟؟از چقدر تا چقدر؟؟خصوصی چطوره نرخش؟؟کلا تدریس صرف داره؟؟
hi...sure,here is one of themنقل قول:
in a dictionary, foreigner comes after the ...... for foreign
according to the answer key the correct answer is entry but i cant understand why????!!!1
تدریس در آموزشگاه ها، فکر میکنم از حداقل 3 هزار تومن (ساعتی) شروع میشه و این قیمت، با توجه به سابقه، به لولی که تدریس میکنین، و حتی به کیفیت کاری و رضایت دانش آموزان و مدیر موسسه میتونه تا شاید حتی 10 تومن هم متغیر باشه...نقل قول:
البته سطوح ایلتس و تافل قضیش فرق میکنه.
تدریس خصوصی، (در خارج از آموزشگاه)، در واقع کار خودتون، حداقل از جلسه ای 20 شروع میشه تا ...
البته هستند جوونایی که با نرخ های پایین تر شروع میکنن . ولی 20 قیمت معمول به حساب میاد
و هستند مدرس های مجربی که جلسه ای 40 50 60 و ... هم کار میکنند...
بله، تدریس صرف داره
خصوصی هم صرفش بسیار بیشتر از آموزشگاه هست...
شکــ نکنــــید...نقل قول:
504 تا به امروز، به نظر شخص خودم بهترین مرجع برای لغت های ضروری انگلیسی بوده...
اتفاقا چیزی که میگین، در مورد vocab in use بیشتر صدق میکنه تا 504 ...
هنوزم که هنوزه، من هر فیلمی که اخیرا ساخته شده و تماشا میکنم، کم کم 5 6 تا لغت از 504 به گوشم میخوره ...
یعنی هیچ سورسی برای این نوع Listening نیست؟!نقل قول:
نقل قول:
Hey, if you don't mind, please put the question and the answers completely. I assume the one you mentioned is a multiple choice question, so to answer I need to compare the options.
To make it clear I brought you an example:
Actually, I'm not going to bring mine with me. I hurt my ankle playing ......... at the beach last weekend so I'm going to let it completely heal before I go surfing again.
(a) hockey (b) volleyball (c) ping pong (d) poker
P. s. Since I know your English is decent I answered in English, nonetheless we can switch to Persian if you will
سلام به همه.
میشه یک سایتی رو معرفی کنید که لغتی رو که من بهش میدم ازش جملاتی رو برام بیاره که بتونم Vocab کار کرده باشم ؟؟؟؟
مثلا اگه نوشتن Fugitive یکسری متونی رو بیاره که این توش استفاده شده باشه که من بهتر مثلا این لغت رو درک کنم.
سلام.
میشه یک سایتی معرفی کنید که من ویتی یک کلمه رو می نویسم ازش بران یکسری متن و جمله بیاره که این لغت اونجا استفاده شده باشه تا Vocab رو تقویت کنم ؟؟
یا اینکه سایتی باشه که یک عکسی متناظر با اون Vocab برای من بیاره که قشن یادم بمونه ؟؟؟؟
معمولا سایتهای آنلاین دیکشنری این کار رو میکنن
مثل:
سایت :کد:http://dictionary.reference.com
هم تنها تصویر رو نشون میده. حالا چقدر کامله نمیدونم.کد:http://www.pdictionary.com
the answer of the blue question is 'a' right?!1نقل قول:
the Q that i was put was complete, that wasnt multiple choice...one Q with one answer
look,my problem is 'HOW could i understand this kind of Q???1
and now i think i got my answer!!!1
'PRACTICE'
p.s. no its almost ok
tnx my friend
سلامنقل قول:
اکثر دیکشنری ها (هم کتاب و هم نرم افزار) همراه با مثال هست. و اتفاقا مثالهای خیلی خوبی هم داره. من خودم با ورژن 2007 آکسفورد به قول معروف خیلی حال میکنم. :46:
دیکشنری های آنلاین هم همینطور، معمولا همراه با مثال هستند:
کد:http://www.thefreedictionary.com
کد:http://www.merriam-webster.com/
سلام !
به یه مشکلی خوردم که امیدوارم که اینجا حل شه ! :41:
استادمون گفته که یه لیست از صفتای مشترک بین انسان ها حیوانها و درختُ گلُ گیاه ببریم واسش :(
کسی میتونه سایتی معرفی کنه که من بتونم از توش مطلب مفیدی پیدا کنم ؟
سلامی دوباره.
دوستان من بالاخره کانونم تموم شد و لول Advance 3 رو تموم کردم.تا سال دیگه که میخوام برم برای تافل میخوام زبان یادم نره.پیشنهاداتون چیه؟فیلم دیدن فایده داره؟؟؟البته میخوام برای زبان تخصصی بخونم.
در ضمن چند تا کتاب داستان خوب در سطح خودم یکم پایینتر معرفی کنید.یا کتاب روانشناسی و ...
ممنون.
متاسفانه من شخصا نتونستم منبعی برای این سوالتون پیدا کنمنقل قول:
ببخشید :11:
سلام...نقل قول:
صد در صد، فیلم دیدن و کلا تمرین شنیدار تاثیر فوق العاده ای داره. چه تنها دیدن فیلم و چه دقت کردن و کار کردن رو فیلم (در آوردن لغات جدید و اصطلاحات و ... که نیاز به چندین و چند بار دیدن یک فیلم هم داره)
کتاب داستان، نمایش نامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را بخونین، ببینین از پسش بر میاین ؟ :46:
مطلب که زیاده توی نت فقط باید keyword های مناسبی رو پیدا کنی... مثلا اینها رو چک کن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به همین ترتیب لینکهای زیر رو پیدا کردم...
کد:http://plantphys.info/organismal/lechtml/biology.shtml
کد:http://www.cliffsnotes.com/study_guide/Characteristics-of-Living-Things.topicArticleId-8741,articleId-8578.html
کد:http://www.seplessons.org/node/770
کد:http://www.uen.org/Lessonplan/preview.cgi?LPid=1996
فقط باید یکم خلاقیت به خرج بدی و محتواشون رو به صورت صفت دربیاری... مثلا اگه گفته همه به غذا یا انرژی نیاز دارن باید بنویسی consumer به معنی مصرفکننده...
مثلا اینها رو چک کن:
نقل قول:
All living things must grow/develop, reproduce, respond to stimulus, consume and produce energy, and have cells
نقل قول:
The characteristics of living things are movement, respiration, nutrition, irritability, growth, excretion, reproduction, death.
نقل قول:
The seven characteristics that all living things share are:
1. Order
2. Regulation
3. Growth and Development
4. Energy Processing
5. Response to the Environment
6. Reproduction
7. Evolutionary Adaptation
نقل قول:
1. DNA
2. Cells
3. Grow and Develop
4. Reproduction
5. Respond to stimuli
6. Energy
و... همون لینکها رو دنبال کنی چیزهای بهتری پیدا میکنی...
دوستان،
سوالی که امروز توسط شخصی ذهنم را به خودش درگیر کرده اینه که یک دانش آموز نه چندان مشتاق به یادگیری و شاید بهتر باشه بگیم تنبل را چطور میشه با زبان انگلیسی درگیر کرد ؟!
آیا تکنیک و یا روشی هست که بشه سر این افراد را با زبان شدیدا گرم کرد.
البته این دو فاکتور را هم در نظر بگیریم که
یک اون شخص قصد داره زبان یاد بگیره، و برای حرفه ی آیندش نیاز داره به زبان ولی خب تنبله! چرا که خیلی دچار محدودیت زمان نیست.
و دو اینکه اون شخص سن 30 به بالاست ...
ممنون میشم چیزایی که به ذهنتون میرسه را بگین بهم
سپیده:11:
اصولا تو این سن انگیزه حرف اول رو میزنه...چون روند یادگیری طبیعتا پایین اومده...ولی من چیزی که شخصا برای
خودم جواب میده اینه که هر چند وقت یکبار free discussion میرم تو موسسه تا انگیزه بگیرم با دیدن بقیه تو موسسه
چون وقتی ادم تو جو یه محیط انگلیسی قرار میگیره تحریک میشه برای یادگیری به نظر من...
سلام...نقل قول:
من خودم هم درگیر همین مسئله هستم... یعنی هم برادرم و بدتر از اون خودم... میخوام برادرمو ترغیب کنم که کلاس بره تا مثل خودم پشیمون نشه...:41:
حالا اون به کنار من خودم واجبترم! خودم چطوری به زبان رو بیارم؟!:19:
ممنون میشم راهنماییم کنین...
دیدن کسایی که میتونن حرف بزنن و مشاهده اونا هنگام صحبت کردن مخصوصا اگه سنشون کم باشه
خوندن داستانهای ساده انگلیسی
اگه محدودیت وقت نداره کلاس رفتن
دیدن فیلم زیر نویس!!!!!!!
نقل قول:ممنون دوستاننقل قول:
ولی من بیشتر دوست دارم نظرتون را روی تکنیکی که یک معلم میتونه برای اون دانش آموز بکار ببره ، را باهام در میون بذارین...
یک معلم چه کنه که اون دانش آموز حداقل روزی 2 3 ساعت وقت بذاره ؟
+
بابا شما جفتتون که در زبان استادین :دی
ولی با nafar aval موافقم، شاید کلاس های بحث آزاد، برای افرادی که سطح زبانشون بالاست، بهترین پیشنهاد باشه.
کلاس های عمومی در آموزشگاه ها، که رو گرامر و ساختار وقت میذارن، دیگه برای این افراد به نظر من مفید نمیتونه باشه ...
بحث آزاد
و خب دیدن فیلم و خواندن کتاب ، و درگیر بودن با زبان، حتی تنها، مطمئناً کمک میکنه تا زبان را فراموش نکنیم
:46:
من منظورم کتاب خریدنی بود،نه اینترنی!نقل قول:
اره،متن برام متوسط نسبتا اسون بود.