به صورت اینویزیبل باشید و برای کسی که می خواید انلاین باشید کلیک راست کنید روی ای دیش و Stealth Settings بزنید و بعد انلاین را انتخاب کنید فکر کنم جواب بده!برعتکسش که جواب میده!
Printable View
به صورت اینویزیبل باشید و برای کسی که می خواید انلاین باشید کلیک راست کنید روی ای دیش و Stealth Settings بزنید و بعد انلاین را انتخاب کنید فکر کنم جواب بده!برعتکسش که جواب میده!
بله میشه دوست عزیز .نقل قول:
روی آی دی هر کس که میخواین براش آفلاین نشون داده بشین راست کلیک کنید و Stealth Setting رو انتخاب کنید .
بعد Appear Oflline to ***** به جای ستاره آی دی مورد نظرتون رو نوشته .
ببخشید سوالم مربوط به اینجا نمیشه.
چطوری میشه چت فیسبوک بازیابی کرد.شدنی هست ایا؟
ممنون میشم جواب بدبد.
سلام.میگم من یه مدته که دیگه قسمتی که لیست کشورهارو نشون میده رو نداره منوی یاهوم .قسمتی که ازش رجیونال رو انتخاب میکردیو بعد آسیا و .... حتی پاک کردمو نصب کردم دوباره و اپدیت هم کردم اما بازم نیستش همچین قسمتی تو منوی یاهو مسنجر من
چت رومها چند ماهی/سال هست که بسته شده!نقل قول:
سلام دوستان
سایت invisible checker سراغ ندارید که یه ایدی رو بهش بدیم حالتشو نشون بده که انلاین هست یا افلاین یا مخفی؟اواتارشم نشون بده
یه چند تایی قبلا میشناختم از کار افتادن
درود
آقا ما اکانت att.net داریم اما اصلا نمیتونم کسی رو ادد کنم!
میگه سرور مشغوله!
گوگل سرچ کنید زیاده!نقل قول:
سرچ کردم بیشترشون یا از کار افتاده بودن یا اشتباه امار میدادن یا اواتار رو نشون نمیدادن ....نقل قول:
اره دقیق نیستن!نقل قول:
نه والا به قند شکن هم نشد.دیگه چیکار میشه کرد؟نقل قول:
سلام.؟ ببخشید من تازه عضو این سایتتون شدم ! چند تاسوال در مورد یاهو مسنجر داشتم؟
سلام دوستان
یه مشکل عجیب بر خوردم
وقتی میخوام با یاهو مسنجرم آنلاین بشم این بعد از چند ثانیه میاد بیرون و این اروور رو میده
you have been signed out because you signed in on a different computer or device
انگار یکی دیگه تو یاهو انلاین باشه که منو داره هی پرت میکنه بیرون
:n13::n13:
احتمالا با وب مسنجر لوگین میشید !!!نقل قول:
چک کن ببین از تو صفحه وب جاییکه اینباکست هست مسنجر خاموشه با روشن ...
مشکل از این نیست خیلی بزرگتر از این حرفاستنقل قول:
من که تا دیروز یا بهتره بگم تا دیشب مشکلی نداشتم
امروز صبح افتاده به جونم
نرم افزار ضد جاسوسی نصب کردم چیزی پیدا نکرد
یاهو مسنجرو پاک و رجیستریهاشو هم کاملا پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی بازم وقتی میخوام برم تو مسنجر بعد از چند ثانیه این اروری که بالا گفتم رو میده
انگاری یه نفر دیگه تو باشه....
اساتید یه راهنمایی کنن ببینیم مشکل از چیه
همیشه من به مشکلات جدید و غیر قابل حل میخورم این هم افتاده به جونم
سلام
چه جوری چت روم های یاهو رو باز کنم؟؟؟؟
نه شما تنها نیستی !نقل قول:
من الان یه ایمیل جدید ساختم ولی بعد از ساین اوت کردن دوباره که خواستم لوگین شه همینطور مث شما به مشکل میخوره
تا که دوباره ریست پسورد کنم اوکی میشه !!!
باز نسبت به آی پی های ایران حساسیت نشون دادن ! :(
خیلی وقته بستن و کنیل کردن روم ایه یاهورو الان بعضی کاربرا از یه سری روم هایه عرب و ... ایتفاده میکنننقل قول:
همه رو آوردن به نیمباز و ... !
دوستان من مدتی هست که مشکل قطع شدن پی در پی مسنجر رو دارم .
کسی تا حالا با این مشکل مواجه نشده؟
تا حالا همچین مشکلی رو نداشتم هرگز.
ولی یه دو روزی هست که یاهو تو هر دقیقه دو سه بار قطع میشه ینی دیسکانکت میشه!
از چیز میز هم نیست چون کلا قطعه
خودم احتمال میدادم از فایروال باشه ولی خوب اینم نبود!!!
اگه کسی همچنی مشکلی رو داشته بگه ببینم فقط مشکل منه یا افراد دیگه ای هم این مشکل رو دارن
سلام
مثل این که دوباره چت روم های یاهو باز شده ولی من یه مشکل دارم البته این مشکل برای خیلی وقت پیشه قبل از این که چت روم ها بسته بشه مشکلم اینه که من نمیتونم وارد چت روم ها بشم . موقع وارد شدن هر رومی رو که انتخاب میکنم ارور میده اول فکر کردم مشکل از سرعت اینتنته بعد که عوض کردم اینترنت رو دیدم از اون هم نیست دوستان اگه کسی میدونه راهنمایی کنه ممنون
این روم های عرب قضیش چیه؟
سلام
دوستان يه مدتيه اروري كه عكسش رو گذاشتم وقتي ياهو مسنجر رو لوگين ميكنم مياد و هر چي ميزنم بازم مياد ميره دوباره چند دقيقه ديگه مياد و خيلي رو اعصابه . اسكايپم ميخوام ساين اوت كنم بازم مياد .
مشكل از چيه و چي كارش كنم درست بشه ديگه نياد ؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان و استاتید
من معمولا تو یاهو سند تو آل میکنم
چند تا از ای دی هام نمیخوان سند تو آل کنم واسشون
شما راهی میشناسید که در صورت سلکت شدن هم بهشون سند تو آل نشه؟
میخوام پسورد ایمیلمو عوض کنم.سخترین کارکتر ها رو هم در نظر میگیرم بازم قبول نمیکنه و میگه باید پسورد سخت تر رو در نظر بگیرم.از اعداد و کلمه با هم استفاده کردم بازم عوض نکرد در صورتی که قبلا این پسورد پسورم بوده .
اون خطایی که می ده و می گه باید پسوردت چه جوری باشه رو خوب بخون یا بزار اینجا ما ببینیم شاید مثلا گفته باید حروف بزرگ و کوچیک داشته باشه یا علامتم استفاده کنی یا اینکه یه سری علائم و نمی گیره.نقل قول:
یه چیز دیگه دقت کن که کبیردت انگلیسی باشه وقتی داری پسورد می دی شاید کد های فارسی رو نمی گیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه کیبورد روی انگلیسی هست.همه نوع علائم و حروف و عدد هم استفاده کردم در سخت ترین حالت سبز رو یه بار نشون داد.که حفظ اون پسورد واقعا محاله.
سلام دوستان
چطور میشه کاری کرد که یاهو مسنجرم چه خود به خود چه به صورت دستی Sign Out در میاد و و دوباره Sign In میشم Statusم عوض نشه و همون بمونه؟!!
مثل این باقی بمونه؟!
پ.ن:BUSY هم باقی بمونه حتما:
من ای دی ام پسوردش را هر چی میزنم میگه درست نیست
forgot your ID or Password که میزنم و ای دی را میزنم بعدش بجای send a message to my alternative email address این ارور میاد!
میل آلترناتیو هم دارم که بعضی وقتها که ای پی ام عوض میشه به اون ایمیل میاد!
Your password can’t be reset online.
For security reasons, you need contact Yahoo! Customer Care to help you reset your password.
If you used an alias or profile name, we recommend that you try again with the Yahoo! ID associated with the alias. If not, you can contact Customer Care to help reset your Yahoo! password.
سلامنقل قول:
می تونید دوستانتون رو گروه بندی کنید یه گروه جدید بسازید برای کسانی که نمی خواین تو سند تو آل باشن
و یه گروه هم که Friends هستن و سند تو آل رو برای گروه Friends بفرستین..
یه راه دیگه اینکه تو addlist اگر تعداد دوستان کم هست یکی یکی کسایی که می خواین بهشون پیغام فرستاده
بشه رو انتخاب کنید (ctrl + select) و سند تو آل بفرستین
تو پسوردتون از عدد و حروف با هم استفاده کنید و یکی از حروف رو بزرگ (Capital) تایپ کنید.نقل قول:
زمانی که می خواین به یاهو کانکت بشین از فیلتر شکن استفاده نکنید ( آی پی رو تغییر ندین) با ایمیل هم وارد بشین ببینین پسوردنقل قول:
بازم مشکل داره یا نه ..
S0R3N4 اگر عکسی گذاشتی که لود نمیشه ..نقل قول:
یه راه حلی می گم ولی بهتره امتحان کنی وقتی استاتوس رو می نویسی زیر استاتوس یه قسمتی هست که نوشته Share to که وقتی روش کلیک می کنی
قسمت yahoo! updates رو تیک بزن فکر میکنم باعث میشه بعد از sign out شدن هم استاتوس بمونه (قبلا امتحان کردم الان دقیق یادم نیست یه تنظیماتی هم
شاید لازم باشه تو قسمت پروفایل اصلی برای آپدیت اضافه شه) ..
وارد نمیشه ارور 81003002 میده تو مسنجر!نقل قول:
تو ایمیل هم ارور زیر میده!
Invalid ID or password.
Please try again using your full Yahoo! ID.
اگر آی پی رو تغییر ندادین و اینطور که می گین با ایمیل هم نمی تونین وارد اکانتتون بشین و با دادن alternative email هم ایمیلی نمیاد
امکان داره پسوردتون رو کسی عوض کرده باشه و alternative email دیگه ای هم داده باشه ..
قسمت سوم این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو انجام بدین :
نقل قول:
3- به لینک زیر مراجعه می کنید:
به ترتیب اینا رو تو همون آدرس انتخاب کنید
yahoo account
password and sign in
unable to sign in
اونوقت زیرش یه علامت نا مه میاد که نوشته
Email a support agent
انتخاب کنید و یه فرم زیزش باز می شه البته همه اطلاعات اکانتتو نو می خواد و در قسمت detail discroption بنویسید چی شده و مشکلتونو بگید البته به انگلیسی.
طبق گفته یکی از دوستان توجه کنید که در قسمت آلترنتیو ایمیل این فرم نباید یکی دیگر از میل های یاهوتونو بدید بلکه باید از یک سرویس هنده دیگر میل معرفی کنید.
بعدش فقظ منتظر بمونبد تا یاهو به اون میل آلترناتیوتون میل بزنه و طیق اون عمل کنید. در حقیقت یک میل میاد که براتون آدرسو کد برای عوض کردن پسوردتونو می ده.
آخرین گزینه :
در صورتی که info که زمان ثبت نام وارد کردین رو یادتونه از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزینه My account may have been compromised رو انتخاب کنید و بعد از وارد کردن آیدی گزینه
Use my secret questions. رو انتخاب کنید..
سلام.
چند وقتی هست که نمیتونم به مسنجرم sign in کنم میگه we can't sign you into yahoo messanger
چی کار کنم ؟
همه چیم هم درست هست،با اینترنت های مختلف هم امتحان کردم نشد
دی اکتیو شده چون ایمیل که ارسال میکنی بهش ایمیل میاد که وجود نداره این ایمیلنقل قول:
دوبار فرستادم یکبار گفتن شما زمان ثبت نام قوانین را خونید و اینها یکبار دیگه هم یه لینک دادند دوتا سوال امنیتی را جواب دادم دقیقا یادم نمیاد چون برای سال 2011 بود سوال امنیتی ای دی یاهو هم سال 2007 ساختم فکر کنم!
ارسال کردم منتظر جوابم!
Thank you for providing the information needed for Case #130816-018573.
Your ticket has been updated and an agent will get back to you in 48 hours.
اخرین گزینه که انجام میدم اینو میزنه:
For security reasons, you need contact Yahoo! Customer Care to help you reset your password.
If you used an alias or profile name, we recommend that you try again with the Yahoo! ID associated with the alias. If not, you can contact Customer Care to help reset your Yahoo! password...
این طور امتحان کنید مشکلتون حل میشهنقل قول:
مثلا دو تا عدد اول رو به حروف بزرگ بنویس و بعد دو تا عدد کوچیک و بعد از اعداد استفاده کن که سر جمع بشه 8 کاراکتر
مثلا:SAra2013
باسلام.من تازه بایاهومسنجرآشنا شدم.نسخه یازده رو نصب کردم گزینه یاهو چت رو نداشت بعدش 10رو نصب کردم اونم وارد چت روم نمیشه و ارور میده. (chat error)علت چی میتونه باشه؟:n13:
یاهو چت روم هاشو جمع کرده /فکر کنم بیش از یکسال شده از جمع شدن چت روم هاشنقل قول:
پس نصب ویندوز اقدام به نصب یاهو نسخه 11 کردم و وقتی Converstion history باز میکنم ارور میده ..کسی میدونه دلیلش چیه؟
هنگامی که با دوستم در یاهو مسنجر چت می کنم ناگهان ایشون آیدل میشن و کلیه آیکونها از کار میفتن و خودشونم متوجه نمیشن حتی ایشون آیدل مسنجرم برداشتن وقتی این اتفاق میفته نه پیغامی از ایشون برای من میاد نه من میتونم براشون پیغام بفرستم یعنی میفرستم ولی بهشون نمیرسه می خواستم بدونم مشکل چیه و چه طوری باید رفعش کنیم ممنون میشم
سلام دوستان ما یه شکری خوردیم توسط اموزشهای مزخرف و کپی شده این سایتها ایدی یاهومونو دی اکتیو کردیم الان چیکارکنم من؟
اموزش مزخرفش اینجا هست
راه حل چیه که بتونم خارجش کنم از این حالت
یه راهی بگید که تاریخ تولد و ... یاهومو نخواد چون این یاهو خیلی قدیمیه من اطلاعاتی که اون موقع وارد کرردمو یادم نمیاد
من منتظر جواب شما هستم
سلام
آیدی من دی اکتیو شده و وقتی میخوام پسوردمو ریکاوری کنم اینو میگه :
راه حلی هست ؟