چرا صفحه انتخاب واحد برای من خالیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
چرا صفحه انتخاب واحد برای من خالیه؟
احتمالا به خاطر سرعت پائین اینترنت شماست
دوستان میدونید تغییر رشته بند ج چیه؟
واسه یکی از دوستان توی اطلاعات جامع دانشجو ترم تابستون رو 6 واحد براش انتخاب کردن و زده ت غییر رشته بند ج !!
نقل قول:
دوستان میدونید تغییر رشته بند ج چیه؟
واسه یکی از دوستان توی اطلاعات جامع دانشجو ترم تابستون رو 6 واحد براش انتخاب کردن و زده ت غییر رشته بند ج !!
تو تغيير رشته بند ج براي تغيير رشته دانشجو ميان ارديبهشت ثبت نام ميكنن و تو امتحاناي ترم تابستون يه سري درس رو ازش امتحان ميگيرن و اگه قبول شه بايد بره اون رشته ديگه
براي اين دوستتون احتمالا درخواست تغيير رشته ثبت شده كه براش اينجوري زدن
حالا اگه شهریه رو واریز نکنه و امتحانشو نده مشکلی پیش میاد یا نه همون رشته ی قبلیش میتونه ادامه بده؟نقل قول:
من خودم تغییر رشته ی بند ج تابستون قبل شرکت کردمنقل قول:
طبق تایید صحبتهای آقای hamidras باید عرض کنم . . . واسه تغییر رشته ی بند ج . . . . چند درس پیش نیاز رشته ی جدید رو باید پاس کنی در صورت آوردن معدل بالای 12 میتونین به رشته ی جدید منتقل شین
بله اگه شرکت نکنه میتونه همون رشته ی قبلی ادامه بده
جای نگرانی نیست
البته شهريش ميره رو بدهيش! ترم بعدش بايد بده!نقل قول:
حالا اگه شهریه رو واریز نکنه و امتحانشو نده مشکلی پیش میاد یا نه همون رشته ی قبلیش میتونه ادامه بده؟
سلام دوستان این که جلوی هر درسی که امتحان دادیم نوشته: تایید استاد یا قبول یا تایید نشده مفهومش چیه تو گدوم مرحله میشه به درسی اعتراض داد فرصت برای تغییر نمره هست؟
لطفا از دوستان یکی منو راهنمایی کنه دقیقا چطور باید به نمره درسی اعتراض بدیم؟
از کدوم قسمت سایت گلستان باید اعتراض بدیم؟
واسه اعتراض به قسمت اطلاعات جامع دانشجو میری بعد ترم رو انتخاب میکنی . . . اگه درسی قابل اعتراض باشه با اومدن روی نمره اون درس زمانش مشخص میشه و با کلیک بر روی نمره به صفحه اعتراض منتقل میشی . . . الان فک نمیکنم بشه درسی رو اعتراض زد . . .نقل قول:
از این مسیر هم میشه اعتراض بزنی
سربرگ آموزش ==== دانشجو ==== درخواست ها === درخواست تجدید نظر نمره
تا ما درسمون تمام کردیم چه امکاناتی اضافه شد قبلن ما موقع امتحانای اصلی دانشگاه زیر برگه امتحانی نوشته بودن یک هفته بعد از پایان امتحانات کلید سوالات را از سایت ببینید بعد سایت اصلن بالا نمیومد همش سرکاری بود:20:راستی کسایی که دارن پیام نور درس میخونن هنوز کد رشته -کد درس-کد دانشگاه اینا دستی باید با مداد وارد بشه یا کامپیوتریش کردن -من یک بار تو دوران دانشجوییم کد درسم رقم اخرش اشتباه وارد کردم نمرم 4ماه بعد اعلام شد
سلام بابابزرگ :31: الان همه چیو خودشون وارد میکنن . . . چون میدونن جوونای این دوره دور از جون همه ک و ن گشادن :31: فقط کد سری سوال رو باید ما پر کنیم :40: رشتتون چیه بابابزرگ ؟ :27:نقل قول:
من زبان و ادبیات انگلیسی خوندم ورودی 83بودم یادش بخیر 7ترمه درسم تمام کردم که خیر سرم میخواستم بخونم واسه فوق که تنبلی کردم بعدم که رفتیم سربازی الانم دیگه اصلن حسش نیست:41:فوق لیسانس که پیام نور افتضاح سخته نمره قبولی 12-معدل قبولی 14صبر ایوب میخواد:20:
سلامت باشی
حیف شد که 7 ترمه تموم کردی اما ادامه ندادی
من احتمالا اگه خدا بخواد 8 ترمه تموم میکنم و میرم واسه فوق . . . سربازی هم به لطف دوستان و بابایی معاف شدم
امروز رفتم دانشگاه استاد رو پیدا کنم نیم بده خلاصم کنه :دی
گفتن 5 شنبه 9 صبح خودش تو دانشگاه هست :دی
خلاصه 5شنبه آویزونم برام دعا کنید بتونم یه 0.5 بگیرم خلاص شم :42:
برای حذف درس هایی که غیبت داشتم سر جلسه ی امتحان ـشون ، رفتم که حذف مجاز کنم گفتن دیگه نیازی نیست خودش حذف میشه و به پر کردن فرم توسط دانشجو نیازی نیست !
این حرف تا چه حد درسته ؟
کمی شک دارم ...
بچه ها من معدلم 11.80 میشخ
راهی نداره که مشروط نشم؟
من فکر میکنم تنها راهش میان ترم گرفتن هست ... حالا اگر میان ترم ها باز شد یک صحبتی با استادها بکننقل قول:
نقل قول:
مسئول آموزش ما همین حرف رو زد اتفاقا ولی آخرین امتحانمون گفت باید فرم غیبت پر کنید ولی دوست من فرم غیبت پر نکرده ودر اطلاعات جامع دانشجو واسش غیبت رد کردن ... این فرم غیبت رو ضمیمه پرونده هاتون میکنن ... پر کردنش بهتر هست
به هر حال نباید بهانه دست اینا داد
دوست عزیز چطور نمیشه اعتراض زد وقتی هنوز جواب یکی از درسامون داده نشده؟نقل قول:
هر درسی که امکان اعتراض واسش وجود داشته باشه در بخش اطلاعات جامع دانشجو ، نمره اش قرمز رنگ میشه و با کلیک روی نمره مستقیم میری به بخش اعتراض ... فکر میکنم باید استاد امکان اعتراض رو قرار بده که مثل اینکه واسه شما هیچ استادی نگذاشتهنقل قول:
منابع امتحانی ترم تابستونو از کجا گیر بیارم ؟
خیلی عالیه ... از عالی هم عالی تر ... ترم تابستانی نداریم اصلا :)
از همون منابع قبلي مي تونيد اسم مولف + ناشر و نوع امتحان و حذفيات رو ببينيد.نقل قول:
اينم لينك اخرين تغييرات منابع رشته هاي فني مهندسي:
سلام بر و بچ مخلصم :دینقل قول:
الان در پوست خود نمیگنجما :دی
صبح رفتم یونی استادو دیدم باهاش صحبت کردم گفت حله o.O
یعنی حال کردما
رسیدم خونه سایتو چک کردم نمره درست شده بود 10 و پاس :دی
یعنی عاشق این سرعتشم لامصب معلوم نیس چجوری درست کرد نمره رو من که حال کردم خدا خیرش بده :دی
-
تنها یک درس مانده نمرش بیاد
چقد دیر شد :-(
-
بچه ها یه سوال من مشروط شدم میخواستم حداقل 6 واحدو که تابستون میدن بردارم عقب نیافتم
اختصاصی ها که ارائه دادن همش مال ترم های بالاتره
عمومی گفتم بردارم جمعا" میشه 5 واحد »
جمعیت - 1 واحد
تفسیر نهج البلاغه - 2 واحد
آشنایی با دفاع مقدس - 2 واحد
حالا یه چیزی
جل این آشنایی با دفاع مقدس زده اختیاری یعنی چی ؟
یعنی درس الکیه ؟
سلام..تبريك ميگم ايشالا هرچي دانشجوس درس افتاده نداشته باشه :دينقل قول:
اشنايي با دفاع مقدس اجباري شده و احتمالا توي انتخاب واحدتون اشتباهي زده اختياري.
نقل قول:
اگر اشتباه نکرده باشم : اگه چارت انتخاب واحدت رو داشته باشی ، لیست دروس اختیاری ای که باید برداری رو نوشته ... مثلا ما 10 درس اختیاری داریم که جمعا باید 15 واحدش رو بگذرونیم ... اختیاری دیگه ... یعنی خودت میتونی انتخاب کنی از این 10 درس کدومش رو برداری ؟ البته پیش نیازهاش رو هم باید ببینی که قبلا پاس کردی یا نه ... معمولا در ترم های آخر باید برداشت ... من طبق چارت انتخاب واحد خودم دارم میگمنقل قول:
ما هم بدبخت شدیم رفت :37:
آهاننقل قول:
اگر اشتباه نکرده باشم : اگه چارت انتخاب واحدت رو داشته باشی ، لیست دروس اختیاری ای که باید برداری رو نوشته ... مثلا ما 10 درس اختیاری داریم که جمعا باید 15 واحدش رو بگذرونیم ... اختیاری دیگه ... یعنی خودت میتونی انتخاب کنی از این 10 درس کدومش رو برداری ؟ البته پیش نیازهاش رو هم باید ببینی که قبلا پاس کردی یا نه ... معمولا در ترم های آخر باید برداشت ... من طبق چارت انتخاب واحد خودم دارم میگم
ااا چی شد عزیزم ؟نقل قول:
مشروط در مشروط شدیم :sad: ... به نظرتون 1.60 میده بهم ؟ 1 نمره میان ترم و 0.6 هم تشریحی ؟ فقط اون امکان اعتراض گذاشته بود واسه درس و اعتراض هم دادم و دیده اعتراض من رو ولی جوابی نداده ؟ شنبه میرم uniنقل قول:
همش تقصیر خودمونه ... درست و حسابی درس نمیخونیم :45:
سلام
دوستان هنوز هم فرصت هست بریم با استاد صحبت کنیم ؟ من چند وقت بود منتظر بودم تو سایت ، تاریخ اعتراض واسه ریاضی رو اعلام کنه ، بتونیم اعتراض کنیم ولی اعلام نکرد که نکرد.
تا چند روز پیش وضعیت درس رو نوشته بود تأیید نشده الان نوشته رد. چیکار کنم برم دانشگاه ؟
ایشالله که میدهنقل قول:
جمله آخرو کاملا" موافقیم گند زدیم با این درس خوندنمون :-(
سلامنقل قول:
من که رفتم نتیجه داد :دی
واسه منم تایید کده بودن نمره رو و زده بودن رد
ولی الان نمرم درسته و هنوز تایید نشده هست :دی
برو هر چی میتونی فعالیت کن جواب بگیری ایشالله
سلامنقل قول:
سلام
دوستان هنوز هم فرصت هست بریم با استاد صحبت کنیم ؟ من چند وقت بود منتظر بودم تو سایت ، تاریخ اعتراض واسه ریاضی رو اعلام کنه ، بتونیم اعتراض کنیم ولی اعلام نکرد که نکرد.
تا چند روز پیش وضعیت درس رو نوشته بود تأیید نشده الان نوشته رد. چیکار کنم برم دانشگاه ؟
الان نمرت تاييد شده و سايتو بستن!
با استاد صحبت كني راه داره كه سايتو باز كنن... گرچه خيلي سخته!
سلام
آقا من الان مشروط معدلم :( میشه ترم تابستان بردارم و معدلمو بالا ببرم یا نه معدل ترم تابستان دخالتی نداره تو معدل ترم معمولی؟
خواهشا زود جواب بدین تا زمان انتخاب واحد تموم نشده.
مرسی
سلامنقل قول:
سلام
آقا من الان مشروط معدلم :( میشه ترم تابستان بردارم و معدلمو بالا ببرم یا نه معدل ترم تابستان دخالتی نداره تو معدل ترم معمولی؟
خواهشا زود جواب بدین تا زمان انتخاب واحد تموم نشده.
مرسی
نمره هاي تابستون فقط تو معدل كلتون تاثير ميذاره و روي نمره ترمهاتون بي تاثيره
ترم تابستان معدلش جدا حساب میشه و ربطی به ترم قبل ندارهنقل قول:
شما مشروط شدین و ترم بعدی ( مهر) فقط 12 واحد میتونین وردارین
موفق باشی
خوب یعنی الان که معدل من 11 هست میتونم تو ترم تابستان بکنمش 12؟ و اگه 12 بشه دیگه ترم مهر مشروط نیستم ؟نقل قول:
یکم تازه کارم اگه میشه کامل توضیح بدین ;)
درسته خبر خوبی نبود ولی مرسی بابت جواب :)نقل قول:
نه ديگه ترم قبلت پروندش بسته شدنقل قول:
خوب یعنی الان که معدل من 11 هست میتونم تو ترم تابستان بکنمش 12؟ و اگه 12 بشه دیگه ترم مهر مشروط نیستم ؟
یکم تازه کارم اگه میشه کامل توضیح بدین ;)
اگه درساي تابستونت بالا بشه فقط ميتونه تو بالا بردن نمره مدركت ( معدل كلت) كمكت كنه.
رفته بودم مسافرت یه درس ظرفیتش خودخوان ظرفیتش تکمیل شده ممکنه زیادش کنند؟
کی مهلت ثبت نام تموم میشه؟