سلام دوستان. میخوام یه لپ تاپ بهم معرفی کنید تا سقف قیمت 2.000.000 تومان و حتما Vaio باشه. قراره واسم یکی از آشناها از کانادا بیاره باید بهش یه لپ تاپ معرفی کنم که همونو واسم بگیره. ممنون.
سلام دوستان. میخوام یه لپ تاپ بهم معرفی کنید تا سقف قیمت 2.000.000 تومان و حتما Vaio باشه. قراره واسم یکی از آشناها از کانادا بیاره باید بهش یه لپ تاپ معرفی کنم که همونو واسم بگیره. ممنون.
نقل قول:
نه CPU این 750NC که کار منو راه می ندازه ... فقط یه چیزی ... اینو به من گفتن که کارت گرافیکش 840 مگ اینطورا حافظه اشه ... بعد هر کی به من یه چیزی گفت ... یکی گفت از این 840 تا 64 تاش dedicate ... یکی دیگه گفت 128 تاش dedicate ... هر کی یه چیزی میگه ... داستانش چیه ؟؟
تازه میگن تو پکش یه ویندوز XP pro هم داره که اورجیناله ...
یه چیز دیگه هم گفتند که این مدل dis continue شده ... یعنی دیگه تولید نمیشه ... این ایراد براش محسوب نمیشه ؟؟ ولی خدایی دستگاه خوبیه ... نه ؟؟
نقل قول:
فکر کنم 128 مگابایت باشه ... می تونید توی سایت خود سونی نگاه کنید مقدار dedicate اون چقدر هست
ویندوز XP هم خبر ندارم ! احتمالا خود نمایندگی میزنه به عنوان یک امتیاز ... اما تا دو ویندوزه نباشه مثل سری SZ ، اصلی نیست
اگر سری SZ هست ، علاوه بر ویندوز ویستا ، XP professional هم داره
بله ایراده !!! یعنی بزودی قطعات و خدماتش هم قطع میشه ... گفتم بهت ... دستگاه های SZ بزودی مثل FZ حذف میشوند ... خز میشه نخر :31:
خوب اگه اینه که من اگر سری FW هم بخرم بعد از سه تا شش ماه دیگه تولید نمیشه و به قول تو خز میشه ؟؟نقل قول:
به من گفتن روش ویستا نصبه و یه XP pro هم تو پکش هست ... اگه 128 باشه که عالیه ... البته براش یه رم دو گیگ دیگه هم می خوام بگیرم ... فردا می رم بخرم ... :31:
فعلا که سری جایگزین fw نیموده و شاید تا 2 سال دیگه هم تولید بشه ... باید دیدی کی جایگزین میاد ... مثلا سری fz جایگزین fw از دو سال پیش اومد ولی تا چند ماه دیگه حذف میشه ... داستان اینه
مزیت پردازنده intel به AMD تو چیه؟ ( و بالعکس) (با فرض 2ghz
بین hp dv2600 و hp G60 خرید کدوم دستگاه رو پیشنهاد می کنین؟
اگه امکانش هست قیمتشون رو هم لطف کنید.
با تشکر
نقل قول:
توصیه میکنم اصلا vostro نگیرید
البته اگر هم شما مثل من می خواهید لپتاپتون را چند روز متوالی کار بکشید و طی این مدت یک برنامه شبیه سازی مهندسی فعال باشه و بخواد مثلا فعالیت یک سیستم مهندسی را پیشبینی یا شبیه سازی کنه
سونی زیاد مناسب کار من نیستش ... البته هر برندی نقاط قوت و ضعف هایی داره ...
ولی شما که خوشکل پسندید قیاه vostro 1510 دیدید حالم از قیافه اش بهم میخره یقره یکم
پولش قراره دانشگاه بده بنابراین زیاد برام مهم نیستش
در مورد cpu خوب مسلمه 2.5ghz 6m cache
سلام.یکی به من اگه لطف کنه یک راهنمایی کنه.من یک لبتاپ می خوام حداکثر تا 2 میلیون.خیلی هم تو سایت ها گشتم ولی نمیدونم چه چیزی خوبه.اگه کسی میدونه راهنماییم کنه ممنونت میشم.گرافیک و رم و cpu قدرتمندی داشته باشه.ممنون از شما.ترجیها dell یا hp باشه.مرسی.
نقل قول:
دیگه کسی نیست که جواب منو بده؟؟؟ بعضی سوالام بی جواب مونده.....
قیمتش زیاد از یه میلیون تجاوز نکنه(200هزارتا زیاده)
بازم مرسی
.نقل قول:
خوب من همین امروز یکی گرفتم
شد یک میلیون و 30 هزار تومن ....
دل 1510 که کانفیگ های مختلفی داره ...
اینی که من گرفتم :
سی پی یو 2.5
کش :6
رم :2
هارد 320
سیستم کار راه اندازی به نظر میرسه
من تصمیم گرفتم لپ تاپ sony sr 190 pabامریکایی رو بخرم که قیمتش حدود 1200000 .ولی مشخصاتش یکم پایینه.
cpu core 2 dou 2.26 3m cash
ram 1 g .hard 120 vga intel 4500
کار گرافیکی هم ندارم . وزن لپ تاپ برام مهمه که این مدل سبکه.از دوستان کسی هست منو در مورد کیفیت و کارایی این مئل راهنمایی کنه ؟
نقل قول:
خوب چرا سونی نمیگیری ... تو این رنج قیمت ؟
مثلا
sz750 n/c
cpu :2.5
6
ram :4
hdd: 250
vga : gf8400
1.820.000 تومن
دوست من ...مطرح شد که 1510 از لحاظ cpu ضعیفه که من عرض کردم اینطور نیست...نقل قول:
از لحاظ ظاهر یک لپ تاب معمولیه...
اگه قیمتش واست مهم نیست برید mac book pro بگیرید!!!!!.....
من عرض کردم با لاترین کانفیگ با بهترین قیمت در حال حاظر vostro 1510 هست...
شما می تونی واسه همین کانفیگ تا 3 برابر قیمت 1510 هم خرج کنی....
ولی خواهشا نگین از لحاظ کانفیگ 1510 ضعیفه...
آخه این کجاش ضعیفه؟؟؟
cpu 2.5
6megcash
ram4
hd 320
vga 8400/256d
lcd brite
vista/modem/1394/RGB/pc convort/4 usb/fingerprint/9CELL
1200000 تومان
نقل قول:
وزنش باید 1.7 باشه
کارت گرافیک آمبورده ... بستگی هم داره ازش انتظار چه کاری داشته باشی ....
ولی باور کن اون1 کیلو خیلی هم مهم نیست ...
اگه با وزن 2.7 کنار بیای ... انتخاب های بهتری داری ...
آقای امیر . من می خواهم لپ تاپ سونی 190 sr pab رو به خاطر زیبایی و وزن کمش بخرم اما مشخصاتش یکم پایینه
و قیمتش بالاس
سلام
راستش من میخوام تا اوایل تابستون یه نت بوک بگیرم. بین دو تا برد DELL و HP گیر کردم. حتی از هرکدومشو ه مدلش رو مشخصکردم اما بین ان د تا برند گیرکردم. میشه خودتون اینجا مزیتها و عیبهای هر کدومشون رو بگین؟ یا یه لینکی چیزی بدن که خودم برم بخونم؟
از DELL:
VOSTRO 1310 رو انتخاب کردم.
از HP
\Pavilion DV3550 رو انتخاب کردم.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
ميشه بگين ماركاي dell-hp-toshiba-sony بايد ساخت كدوم كشور باشن؟؟
سلام.ممنون.ولی میدونید اصلا از سونی خوشم نمیاد.چون میدونید نسبت به قیمتاش ضعیف هست.فقط ضاهرش قشنگه به نظر من (البطه جسارت نشه به اونایی که سونی دارن شایدم من اشتباه میکنم)مثلا با 1800 میتونی یک hp هاردش 320 گرافیکشم 512 تا 1.7 share میکنه و....اچ پی یا دل مد نظرم هست بسشتر.یک مدل دل هست xps m1730 که 2تا گرافیکم ساپورت میکنه ولی قیمتشو نمیدونم و هنوزم توی ایران نیومده.بیشتر اون 2مدل رو اگه سراغ دارید یک راهنماییم کنید.
کسی نیست اینجا منو راهنمایی کنه؟ اون hpای که معرفی کردم 1600 قیمت داره. ممنون میشم راهنماییم کنین.نقل قول:
سلام
راستش من میخوام تا اوایل تابستون یه نت بوک بگیرم. بین دو تا برد dell و hp گیر کردم. حتی از هرکدومشو ه مدلش رو مشخصکردم اما بین ان د تا برند گیرکردم. میشه خودتون اینجا مزیتها و عیبهای هر کدومشون رو بگین؟ یا یه لینکی چیزی بدن که خودم برم بخونم؟
از dell:
Vostro 1310 رو انتخاب کردم.
از hp
\pavilion dv3550 رو انتخاب کردم.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
نقل قول:
خوب من اساسا اچ پی رو پیشنهاد نمیکنم ...
چیزهایی شنیدم که موجودی جدید بازار کیفیت خوبی نداره ... و خیلی قابل اطمینان نیست
دل 1310چند تا کانفیگ مختلف داره که قیمت هاشون در حدود 800 تا 1.200 شناوره ....
مشخصه ی همشون سی پی یو 2 و ال سی دی 13.3 هستش .... که خوب البته کوچیکه
در بقیه ی موارد بستگی داره چه کانفینگی رو انتخاب میکنی
من اینقدر می دونم که HP از vostro قابل اطمینان تره !
سلام
میگن latitude e6400 قدیمی شده و از رده خارجه. آره؟!
دوست من چند ماه پیش "13 xps گرفت 1700 الان باتریش مرخص شده.
تو این مدت کم ندیدم دل هایی رو که باتریشون خراب شده باشه.
به نظر من از دل چیپ تر وجود نداره.
تو hp و ibm و asus هست آخه دل چرا؟
firewire و express و ethernet و Busچيه؟؟
Vista B با بقيه ويستاها چه فرقي ميكنه؟؟
ميشه كاري كرد كه لپ تاپايي كه خروجي تلويزيون ندارن،داشته باشن؟؟HDMI
يه سرچي زدمو به مدد بروبچ يه چيزايي حاليمون شد،بهتر ديدم مشخصات بيشتري بدم تا اهل فروم بهتر بتونن كمكم كنن:
مي خوام سرعت خوبي داشته باشه،برا كاراي نسبتا سنگين(بازي نه-گرافيك آره)
وزنش حداكثر2 كيلو باشه(نتيجه اخلاقي فكر كنم سايز مونيتور 13-14 بشه!)
اگر بشه كه HDMIداشته باشه
حتما ويستا داشته باشه(مثل اينكه چند مدل داره،من كه سر در نميارم،در هر صورت خوبش باشه!)
WLAN-LAN-Modem داشته باشه
حدود يه ميليون قيمت(زياد بيشتر نشه فوقش50-100هزارتا)
حتما بگين ساخت كدوم كشورو تهيه كنم
سلامنقل قول:
با اینکه تمام لپ تاپ های دنیا در کل چینی هستن ولی :
1. sony : بهترین سونی ها ساخت japan هستن و بعد USA , یعنی مدل های با کانفیگ بالاتر و گرونتر رو این 2 میزنند . ارزان قیمت تر ها ساخت CHINA هست .
2 . hp : اکثر اچ پی ها ساخت china هستن ولی در japan و usa هم تولید میشن که بیشتر مصرف داخلی همون کشورها هست در بازار بسیار کمیاب هست .
3. dell : لپ تاپ های دل که قیمت ارزان تری دارن ساخت china هستن و لپ تاپ های گرانتر ساخت malaysia یا اروپا هستن ( poland یا irland ) که هر دو در یک سطح هستن ولی در کل به سفارش اروپا کمی بهتره تا مالزی .
موفق .....
سلام
یه سوال داشتم
میشه کمکم کنید بفهمم dell xps 1330 بخرم یا HP Pavilion dv5-1135 ؟
اگر پیشنهاد مناسب دیگری هم تا سقف 1.5 دارید ممنون میشم بگید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه در مورد m16 بیشتر توضیح بدین! کی میاد.نقل قول:
خریدش بیاد پایین موردی نداره .فقط نایاب نشه و قیمت کاذب پیدا نکنه.:31:
ممنون می شم اگه منو راهنمایی کنید:
مزیت پردازنده intel به AMD تو چیه؟ ( و بالعکس) (با فرض 2ghz
بین hp dv2600 و hp G60 خرید کدوم دستگاه رو پیشنهاد می کنین؟
اگه امکانش هست قیمتشون رو هم لطف کنید.
با بودجه 1 میلیون تومان کی بخریم بهتره؟نقل قول:
اینجا رو دیدید ؟ :31:نقل قول:
چند صفحه آخرش رو بخونیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=216645&page=47
با بدوجه 1 میلیون یاباید قید بازی رو بزنید یا از همین سری های AMD لپ تاپ های HP بخرید ... به نظر من بهتر از هر لپ تاپ دیگر برای game جواب میدهنقل قول:
با بودجه 1 میلیون تومان کی بخریم بهتره؟
HP DV5-1110
AMD Turion 2.2 2G 160 DVD RW 15.4 WXGA 1022 ATI Vista-H 2.6 CHINA BT/WEB/FP/
قیمت حدود 1.045.000 تومان
کارت گرافیکی آن ATI 3470 هست و با 266 MB dedicate و برای اجرای بازی ها کافیه
یا این مورد :
HP DV5-1116
2.0-2MB 2G 160 DVD RW 15.4 WXGA 1791 Geforce Vista-H 2.6 CHINA BT/WEB/BT/Remote
حدود 1.030.000 تومان که یک لپ تاپ با کارت گرافیکی 9200M GS هست و بدرد بازی های روز میخوره .. کارت گرافیکی اش بهتر از 8400M GS هست که بروی وسترو ها نصب شده
به نظرم دوستانی که قصد خرید لپ تاپ قوی تا 1 میلیون از جمله کارهای گرافیکی و گیم دارند و یا حتی کارهای مهندسی ، HP از این سری هایش رو انتخاب کنند
میخواستم ببینم Alienware M17 با این مشخصات میتونه جای یه دسکتاپ high end رو بگیره(desktop replacement):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[1] M17
Video/Graphics Card: Dual 512MB ATI Mobility Radeon™ HD 3870 - CrossFireX™ Enabled!
Processor: Intel® Core™2 Extreme Quad QX9300 2.53GHz (12MB Cache, 1066MHz FSB)
Display: 17-Inch WideUXGA 1920 x 1200 LCD (1200p) with Clearview Technology
Keyboard Options: Illuminated Keyboard
Operating System : Windows Vista® Ultimate (32-bit Edition) with Service Pack 1
Notebook Tuners and Remotes: Internal Digital / Analog (ATSC) TV Tuner with Adapter
Memory: 4GB« Dual Channel DDR3 SO-DIMM at 1066MHz – 2 x 2048MB
System Drive: Single Drive Configuration - 320GB 7,200RPM (16MB Cache) w/ Free Fall Protection
Optical Drives : Dual Layer Blu-ray Disc Reader (BD-ROM, DVD±RW, CD-RW )
Wireless Network Card: Internal Wireless b/g (Full Mini-Card)
Sound Card : Internal High-Definition Audio with Surround Sound
حالا قیمتش چنده؟ (فک کنم 2-3 میلیونی بشه)نقل قول:
از راهنماییتون ممنون این مدلهایی که معرفی کردین از 1510 قوی ترن؟cpu اینها هم 2 هسته ای هستند؟و اینکه برای کارهای طولانی مدت دل سخت جون تره یا اچ پی؟نقل قول:
نقل قول:
میخواستم ببینم alienware m17 با این مشخصات میتونه جای یه دسکتاپ high end رو بگیره(desktop replacement):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[1] m17
video/graphics card: Dual 512mb ati mobility radeon™ hd 3870 - crossfirex™ enabled!
processor: Intel® core™2 extreme quad qx9300 2.53ghz (12mb cache, 1066mhz fsb)
display: 17-inch wideuxga 1920 x 1200 lcd (1200p) with clearview technology
keyboard options: Illuminated keyboard
operating system : Windows vista® ultimate (32-bit edition) with service pack 1
notebook tuners and remotes: Internal digital / analog (atsc) tv tuner with adapter
memory: 4gb« dual channel ddr3 so-dimm at 1066mhz – 2 x 2048mb
system drive: Single drive configuration - 320gb 7,200rpm (16mb cache) w/ free fall protection
optical drives : Dual layer blu-ray disc reader (bd-rom, dvd±rw, cd-rw )
wireless network card: Internal wireless b/g (full mini-card)
sound card : Internal high-definition audio with surround sound
نقل قول:C$4,739.00+616.07 tax
سلام
من می خواستم نطر دوستان را در مورد لپ تاپ dell مدل a860 بدونم و می خواستم بدونم پردازنده این مدل core 2 duo هستش یا core duo ؟؟؟
در ضمن لپ تاپ با پردازنده core 2 duo زیر 900 چه مدل هایی تو بازار از مارک های مختلف پیشنهاد می کنید ؟؟
ممنون میشم کمی راهنمایی کنید
آقا يه جا ديدم در مورد گرافيك وسترو1310 نوشته بود:GForce 8400 memory:1538MB و يه جاي ديگه : GForce 8400 895MB RAM و يه جا ديگه:Gforce 8400 VRAM:256MB
جريانشون چيه؟؟؟
اون رمه چي رو نشون ميده؟
كدوم بهتره؟
دوستان نظرتون درمورد اين سيستم چيه؟
acer z 5735
cpu 2.16 dual
ram 2gig
hdd 320
vga 4500
dwd rw
blue+modem+cam
lcd 16.9"
قيمت 640 با گارانتي ايراني
cpu : t2490 core dueنقل قول:
من می خواستم نطر دوستان را در مورد لپ تاپ dell مدل a860 بدونم و می خواستم بدونم پردازنده این مدل core 2 duo هستش یا core duo ؟؟؟
که بسته به کانفینگش ... 1.8 و 2 داره
قیمتش هم در حدود 620 تومنه که تا 200 تومن این حدود ها بالا پایین میشه
مدل که مثلا 1520 اینسپریون دل هست زیر 900تومننقل قول:
در ضمن لپ تاپ با پردازنده core 2 duo زیر 900 چه مدل هایی تو بازار از مارک های مختلف پیشنهاد می کنید ؟؟
یا وسترو 1310 ولی بستگی داره بقیه ی قطعاتش چی باشن
.........
البته رئیسمون اچ پی رو به دل ترجیح میده ... ولی من بر عکسم ...