دوستان کسی تورنت یا کرک GSX Ground Services for FSX رو داره ؟ با تشکر
Printable View
دوستان کسی تورنت یا کرک GSX Ground Services for FSX رو داره ؟ با تشکر
بچه ها Genius F17 برای این بازی بهتره یا F23 U؟
کامل ترین سی دی از این بازی که همه چی داشته باشه مثله FSX Accelerator - FsPassengersX - My Traffic - هواپیماهای زیادتر و ... رو از کجا میشه خرید؟
ممنون
کسی یه پکیج کامل سراغ نداره!؟نقل قول:
جدا جدا دانلود کن حجمی نداره که.البته من خودم بازیو با accerlator خریدم.Fs passenger هم که حجمش کمه .ولی افزودنی زیاد هست من دیدم افزودنی 47 گیگ!نقل قول:
تو گوگل سرچ کن برای دانلود خیلی چیزا هست.
-----------------
حالا که اینجا تاپیک این بازیه من الان می خوام برم خلبانی فعلا اول دبیرستانم نمیدونم بره چه رشته ای واسه خلبانی.باید حتما ریاضی باشه؟
بعد چشم عینکی قبول میکنن؟
-------
اگه کسی هم یک اموزش کامل داره از بازی بی زحمت بزاره .اونی که پست اوله رو دیدم بشتر می خوام
چطور حجم نداره! چند گیگه. این افزودنی 47 گیگی چیه؟نقل قول:
برای خرید افزودنی میتونید با این شماره تماس بگیرید 09394931500 یا با این ایمیل تماس برقرار کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته : اول اس ام اس بعد تماس
دوستان کسی Microsoft Flight رو که Release 2012 هست رو بازی کرده ؟؟
خیلی محدوده و فقط جزیره هاوایی رو داره ...
باید DLC رو براش خرید یا نسخه کاملش رو می شه دان کرد مثل نسخه X ..
کل حجم بزای 1 گیگ هست که دان کردم اما نسخه X خیلی حجیم بود ...
مایکروسافت همه چیز رو تغییر داده ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام و عرض خسته نیاشید میخواستم بدونم این ارور برا چی هست و چطور میشه رفعش کرد ممنون.win.7 \ ultimate_ram4gbvga.1.5gb_cpu.4i-یه دنیا ممنون!
اینم ایمیلمه:Ali_golkaram@yahoo.com
دسوتان برای این نرم افزار یه joy stick یا دسته خلباین خوبه تا 50000 تومان؟
سلام
میتونید لینکی که دوستمون قرار دادند رو تو سایت put.io مستقیم کنید خیلی سریعه 3-4 دقیقه ای مستقیم میکنه
فقط یه چیزی حجم فایلش کم نیست؟ 106.5 MBکد:PMDG Simulations - 747-400X v2.00 ↓ 4.0 MB/s, ↑ 0.0 bytes/s | connected to 20 peers, sending to 0 peers | dl: 62.3 MB / 106.5 MB, ul: 0.0 bytes
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
درسته , حجمش همین قدره ! 737 یه چیزی حدود 600 مگ هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من ویندوز رو عوض کردم و مجبور شدم دوباره این برنامه رو نصب کنم ولی ایندفه فقط پروفشنال ادیشن رو نصب کردم اونم بدون هیچ افزودنی
منتهی ایرور عجیبی برخورد کردم و اونم اینه که گاهی وقتا توی اوج پرواز تصویر به حالت top down میشه و دیگه هیچ کاری ازم بر نمیاد و نمی تونم به هیچ حالتی برگردم و بعد از چند دقیقه از برنامه میوفتم بیرون
اینو دوبار ه هم نصب کردم ولی درست نشد راهنمایی میکنید لطفا
ممنون
سلام.من تازه عضو شدم ولی یه سالی هست یا FSX NOVIN PENDAR پرواز میکنم.مشکلی که دارم اینه که نمیتونم رو نوین پندار چیزی اضافه کنم مثل هواپیما یا چیزایی دیگه.خواستم بدونم کرکی هست که بشه اینا رو روش نصب کرد؟صفحه اولم خوندم ولی کرکی که معرفی کرده بود بسته شده بود و سرور اجازه دانلود نمیداد.خواستم خواهش کنم اگه میشه یکی که DVD اصلی این بازی رو داره برام اگه میشه بفرسته.همه هزینه هاشم میدم.به کمک فوری نیاز دارم.ممنون میشم.
سلام دوتا مشکل دارم یکی اینکه جدیدا با ILS که ارتفاع رو هم خودش به دست میگیره هواپیما رو خیلی محکم میشونه و دیگری اینگه نمیتونم follow me رو فعال کنمcannot provide follow me service میزنه
ممنون
سلام من تازه برنامه رو نصب کردم و توی بخش چهار که مربوط به تیک اوف کردن هست گیر افتادم موقع تاکسی کردن هواپیما لیز میخوره یا دور خودش می چرخه از دکمه های صفر و اینتر هم استفاده می کنم ولی اگه از یکشون استفاده کنم دیگه گیر میکنه و اون یکی فعال نمیشه
دلیلش اینه که اولا دور موتور رو زیاد بالا میبری باید آروم آروم با f3 دور موتور رو بالا ببری اصلا عجله نکن.دوم اینکه موقع پیچیدن از دکمه های - و * ماشین حساب استفاده کن به این صورت که - برای پیچیدن به راست و * برای پیچیدن به چپ(اینا دکمه های ترمز جداگانه برای چرخها ی چپ و راست هستن).بعدشم وقتی با اینتر یا صفر میخوای بپیچی باید سریعا بعد از گردش با دکمه 5 رادر رو به حالت اولیه در بیاری تا دیگه نپیچه در ضمن چراغ num lock هم باید خاموش باشه. پرواز خوبی داشته باشینقل قول:
راستی بالاخره موفق شدم نوین پندارو کرک کنم.الانم دارم با fs passenger پرواز میکنم
کسی میدونه چطور میشه صدای مهماندار fsp رو عوض کرد؟اصلا ازش خوشم نمیاد معلوم نیست چی میگه.
یادگیری این شبیه ساز چطوره نسخه فارسیش توی بازار هست ؟
ظاهرا بیشتر نسخه فارسیش تو بازار هست.نسخه فارسیش چیزی بهش اضافه نمیشه مگه کرکش کنی. اگه میخوای یه چیز اجمالی ازش یاد بگیری باید 2 ماهی وقت صرف کنی.نقل قول:
مثل اینکه این تاپیک خوابیده.بچه های قبلی کجایین پس؟
اینجا که گفتین « نسخه فارسیش چیزی بهش اضافه نمیشه مگه کرکش کنی » منظورتون چیه؟نقل قول:
یعنی اینکه اگه شما بخوای هواپیما،منظره،تسکتچر، نرم افزار یا هرچیزدیگه ای به غیر از محتویات cd بهش اضافه کنی نمیشه چون روش قفل گذاشتن.درضمن فقط رو سه تا سیستم نصب میشه فقط.خواستن انحصاریش کنن. لینک کرکش(باز کردن قفل)تو صفحه اول این تاپیک هست. من مال خودمو با اون کرک کردم.نقل قول:
توی ود منوی fsp setting داره که اونجا میتونیدنقل قول:
اگه صدارو به millitary عوض کنید بدو بیراه میگه
یکی به منم جواب بده دیگه
سلام دوستان..من mytraffic را نصب کردم و طبق اموزشش هم فایل fsx.cfg را ویرایش کردم و در قسمت scenery هم ادش کردم اما هیچ ترافیکی ندارم مقدار ترافیک هم روی 100٪ گاشتم اما محیط خالیه از ترافیک...کسی از دوستان میتونه کمک کنه ایراد از کجاست ؟البته یکجا خوندم که میگفت باید ترافیک خود شبیه ساز را disable کنی ولی پیدا نکردم از کجا باید disable کرد...اگه کسی نصب کرده به ما هم یاد بده...ممنونم
سلام من هم همین مشکل رو پیدا کردم و مجبور شدم دوباره از اول نصب کنم
تازه follow e هم ایرور unable toprovide follow me service میده
ولی هیچ کس به داد ما نمی رسه
بعد از اون قبلا 737 من دارای 3 ایر لاین و رنگ بود ولی الان فقط همون یکی مال خود بویینگ رو دارم
خواهشا یکی کمک کنه
شما که گفتین فقط رو سه تا سیستم نصب میشه روی سیستم خودم اگه ویندوزم رو عوض کنم دوباره میتونم نصبش کنم یا باید کرکش کنم؟نقل قول:
درمورد my traffic من لینک دانلود رو از همین سایت گرفتم و بدون هیچ تغییری در برنامه اونو نصب کردم الانم اجرا میشه.نقل قول:
در مورد اینکه میگی الان فقط یه ایرلاین داری مطمئن شو که گزینه show all variation در قسمت انتخاب هواپیما فعال باشه.دکمه اش کنار دکمه details قرار داره.
بله برای هر بار نصب کردن کرک هم لازمه.نقل قول:
کرکشم همون کرک novin pendar پست اوله؟نقل قول:
اونجا نوشته صداهای مراحل قطع میشه منظورش؟
نسخه ای که من دیدم 5 دی وی دی بود ولی به شرکتش دقت نکردم چی بود.
ممکنه برای بعضیها صدای مراحل یا آموزش قطع بشه مال من که مشکلی نداشت.نقل قول:
نسخه نوین پندار 4 dvd به همراه کتابچه آموزشی هست.
یه سرچ تو گوگل کنی برات میاره
من به سایت شرکت نوین پندار رفتم اونجا برای فروش گذاشته 5DVD بود قیمتش هم 17500 تومن بود. حالا موندم کدومو بخرم هر دوتاش توی فروشگاه p30world بود هم انگلیسی هم نوین پندارنقل قول:
اونطور که توی پست اول این تاپیک نوشته نوین پندار به هیچ وجه توصیه نمیشه و کد ریجستری هاش مشکل دارن برای همین شک کردم!!!
من چند ساله از شبیه ساز شرکت بهمن را دارم استفاده میکنم و مشکلی باهاش ندارم و تازه کلی addon هم روش بود نمیدونم شرکتش هنوز هم هست یا نه ولی من راضیم
اقا کسی مشکل را نمیدونه چیه؟ حداقل بفرمایید چطوری میشه ترافیک دیفالت را disable کرد شاید اینطوری جواب بده..من تا حالا کلی add on نصب کردم ولی این یکی رفته رو مخم..ممنوننقل قول:
خنقل قول:
وب حتما یه سری اضافات روش ریختن.من که با شبیه سازم مشکلی ندارم.میل خودته.هر کدومو دوست داری بخر
سلام یه مشکل جدید هم پیدا کردم برای پرواز روی باند که میدوم مثل قبل هوپیمام 737 رو عمودی میکنه و نمیذاره کارم رو بکنم هرچیم دسته رو پایین میارم دوباره برش می گردونه بالا روش پروازم عوض نشده نمی دونم چی قفل کرده که اینجوری میشه
دوم اینکه بعد از فرود بیرون از fsp از کجا میشه هواپیما رو چک کرد و تعمیر کرد مجبور میشم هر سری هواپیمارو عوض کنم دلم میخواد مثل واقعیت از چک و تعمیر استفاده کنم
سه اینکه توی fsp هرچی ستینگ رو easy م ی کنم بازم disable نمیشه
میخوام یه فرود رو تا آخر تجربه کنم گیر افتادم
ممنون
من یه بار دیگه مشکلاتم رو بیان می کنم شاید به راه حلی برسم اول بگم که توی این تپیک و نت سرچ کردم
یکی اینگه وقتی fsp فعاله وقتی منویی رو باز می کنم fatal error دارم و میوفتم بیرون
دو اینکه aes رو نصب کردم تغییر خاصی ندیدم و توی لیست خودش فقط nurenburg رو دراه که اونجا هم فرقی نکرده
سه اینکه ( با اینکه دوستمون توضیح دادن ) my traffic رو نصب کردم ولی تمامی ترافیکم پرید توی منوی help خودش یه صفحه داره که من اونو ندارم یکی دوتا صفحه دیگه برا ساختن و از این چیزا هست که نمی دونم چیه و چطوریه
چهار اینکه برنامه follow me رو نصب کردم ولی unable to provide follow me service میده
پنج اینکه امروز در حال پرواز یدفه یه هواپیمارو جلو خودم دیدم و بعد رفت بالا سرم و باهم بودیم موقع فرود هم بعد از کلیر دادن یه هوا پیما اومد وسط باند جالبه نه؟!
fsx professional edition +acc pack (2dvd) که یکیش پر از برنامه و هواپیماست که همشو نصب هم کنم کار نمی کنند
آخرین نکته اینکه الان همرو پاک کردم و دوباره fsx+acc+fspفقط دارم
این مشکلایی که شما گفتی مربوط میشه به خود نرم افزار fsx·برنامه رو کامل پاک کن و مطءن شو کاملا پاک شده.بعد دوباره این بار تو یه درایو دیگه نصب کن.شاید درست بشه.
من شبیه ساز نوین پندار رو خریدم و بدون مشکل نصب و اجرا شد ولی الان یه مشکل دارم و اونم اینه که وقتی میخوام شبیه ساز رو اجرا کنم
میگه باید CD درون درایو باشه چطور میشه بازیو بدون CD اجرا کرد؟
از CD ایمیچ گرفتم ولی وقتی میخوام با اون شبیه ساز رو اجرا کنم میگه قفل نرم افزار اشکال داره که فکر کنم به خاطر قفل نرم افزاری باشه!