از دوستان اسیاتکی کسی از غرب تهران هست ؟؟؟؟
Printable View
از دوستان اسیاتکی کسی از غرب تهران هست ؟؟؟؟
ممنون.نقل قول:
با این حساب ریسک داره.
حالا اگه اومدم لطفا به این سوالات جواب بدید.
1.داون استریم 128 تو روز چنذه؟
2.شبانه قطعی زیاد داره. درسته؟
3.پینگ سرویسا برای بازی آنلاین چه طوره؟
4.کسی میدونه شماره پشتیبانی اصفهان (به غیر از شبکیه)کیه؟؟؟
5.و اینکه به نظرتون آسیاتک بگیرم یا پارس؟
ممنون
اگه به 512 تبديلش كردن بازم دان استريمم 1 مگ بود اونوقت چيكار كنم؟نقل قول:
ميگم كه همه بچه هاي همشهريمم ميگن سرعت 128ش با 512 ش يكيه...
اگه اينجوره بگم همين 128 بذارن چون قبلا ها هم سرعتش همينجور بود الانم كه شده 128 يبازم دانلودش همون 120 هم ميرسه
[QUOTE=khar2khar;6844185]از دوستان اسیاتکی کسی از غرب تهران هست ؟؟؟؟[/
بله من پونک هستم
با این همه مشکل تو سرویس adsl ایران خیلی ها دارن ازوایمکس استفاده میکنن .البته وایمکس هم مشکلاتی داره ولی تعرفه و سرعت سرویس های مبین نت ازهمه بهتره فکرکنم.تازه اشتراک 1به 4 میده که خیلی عالیه.
88310453
اینجا خوب راهنمایی میکنه.اینم سایتشه فکرکنم.
sibesabzit.com
دوستان سرعت سرویس 2 مگ روزانه و شبانه چقدره ؟
کسایی که گرفتند راهنمایی کنند
آسياتك در كرج : (1مگ)
نه خوب هست نه بد ولي شبانش خوبه لااقل راحت شبي 2 تا 2.5 گيگ دانلود ميشه كرد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازشون بپرسنقل قول:
اگه به 512 تبديلش كردن بازم دان استريمم 1 مگ بود اونوقت چيكار كنم؟
اگه اينجوره بگم همين 128 بذارن چون قبلا ها هم سرعتش همينجور بود الانم كه شده 128 يبازم دانلودش همون 120 هم ميرسه
بگو من سرویسم 512 تو سایت نوشته 128
معمولا همه شرکت ها روز ها رو روی سرعت بالا میبندن که زود حجم تموم بشه پارس آنلاین و.. هم همینطوریه.
بپرس دان استریم رو روی چند میذارین وقتی 512 بشه؟
آره روزهاش کلا یکیه معمولا ولی خوب 512 که من بودم 4 مگ بسته بودن.نقل قول:
اگه پول 512 رو دادی و بخوای روی همین 128 بمونی فکر نمیکنم بقیه پولت رو برگدونن.
اگر روزهاش یکی باشه هم ، شبهاش یکی نیتس معمولا.
یه تست از اسپید تست بذار هم روز هم شب.
اقایون من 2 مگ داشتم بعد سرعت دانلودم 120 بالاتر نمی رفت الان که 128 گرفتم بازهم همون سرعت هست ولی شبتنه پایین میاد
چرا اینجوریه
الان یه سری هستن که با سرویس 1مگ سرعتشون تو اسپید تست روی 3.5 مگ به بالا هم میره
مشکل از طرف من هست یا اسیا تک
پون من هرچی زنگ میزنم میگن از این طرف مشکلی نیست
مودمت چیه ؟ از همین مودم های قدیمی هست که خود اسیاتک میداد ؟نقل قول:
من 128 دارم ولی چند وقتیه یه چیز عجیب هست اونم اینه که هر موقع مودم disable , enable میکنم سرعت فرق میکنه یه بار میشه 64 یه بار 96 یه بار 128 یه بار 160 یه بار 192 یه بار 256 یه بار 320 !
نمیدونم چرا اینطوریه مثلا وقتی کامپیوتر روشن میکنم میبینم سرعت دانلود میزنه 96 یه بار disbale میکنم مودمو دوباره فعال میکنم میشه 256 !
دوستان يه مشكل خيلي بزرگ بوجود اومده !!
امروز براي 2 ساعت اينترنت من قطع شد يعني حتي چراغ DSL هم خاموش شد و بعدش خودش درست شد به طور اتفاقي DOWN STREAM و SNR مودم رو چك كردم ديدم كه اكانتم رو از 2 مگ كردن همون يك مگ خودش !!و SNR هم كم شده !!
زنگ زدم آسياتك ميگم چرا DOWN استريم من رو از 2 مگ كردين 1 مگ ميگه تا الان آوانس و هديه شركت بوده و بعدش ديگه سرعت REAL و واقعي خودتون رو بهتون ميديم !!!!! :18:
اينجوري كه اصلا فايده نداره تو چند پست قبل SPEEDTEST ام رو گذاشته بودم الان تست جديد رو هم زيرش ميزارم دقيقا نصف شده !!
اين در بهترين حالت تست هم هست كه گذاشتم !! اينم از كاهش DOWNSTREAM :
احتمالا اگر اينو درست نكنن تا آخر دوره فسخ ميكنم باهاشون واقعا كلاه برداريه ديگه !! همه شركت ها دو سه ماه حال ميدن بعد شروع ميكنن كثافت كاري و ... واقعا كه :41:
دوستان:41:نقل قول:
شرمنده من این پستتون رو ندیدمنقل قول:
ممنون.
با این حساب ریسک داره.
حالا اگه اومدم لطفا به این سوالات جواب بدید.
1.داون استریم 128 تو روز چنذه؟
2.شبانه قطعی زیاد داره. درسته؟
3.پینگ سرویسا برای بازی آنلاین چه طوره؟
4.کسی میدونه شماره پشتیبانی اصفهان (به غیر از شبکیه)کیه؟؟؟
5.و اینکه به نظرتون آسیاتک بگیرم یا پارس؟
ممنون
1 - معمولا روی 1 مگ به بالا
2 - گاهی قطعی زیاد داره گاهی هم نه.
3 - فکر می کنم پینگ حدودا 200 باشه
4 نمی دونم
5 - اگر اونجایی که میخوام ازش سرویس بگیری تعدادمشترک هاش کمه ، فکر میکنم از اونجا بگیری بهتر باشه
نقل قول:
- اصلا طرف پارس آنلاین نرو الان قیمت هاش بالا هست و سرعت خیلی اومده پایین.
- میزان قطع شدن هم تا حد زیادی به نویز خط تلفن و کیفیت سیم کشی منطقه مخابراتی و سیم کشی داخلی خونه و حتی تازگی کشف کردم گاهی خود تلفن نویز میندازه که برای همین یه تلفن سیمی پاناسونیک که سال 83 حدود 45 تومن گرفته بودم رو گذاشتم کنار.
- آساتاک الان داره مثل شاتل رفتار میکنه سرعت خوب و قیمت کم که مشتری هاش رو از دست نده و داره بازار یابی میکنه کلی تازگی هزینه تبلیغ کرده بعد یه سال دو سال که تبلیغش بگیره مثل همشون میکشه پایین.
تبلیغ که اره جدیدا خیلی تبلیغ کردن ولی قیمتاش هم همین الانش همچین پایین نیست من الان از سال 85 هست که اسیاتک دارم قیمت های اولیش کجا الان کجانقل قول:
آساتاک الان داره مثل شاتل رفتار میکنه سرعت خوب و قیمت کم که مشتری هاش رو از دست نده و داره بازار یابی میکنه کلی تازگی هزینه تبلیغ کرده بعد یه سال دو سال که تبلیغش بگیره مثل همشون میکشه پایین.
قیمت هاش تازه نسبت بعضی شرکت ها بالاتر هم هست.
نقل قول:بله من هم تقرییبا از همون موقع ها داشتم اینترنتی که سال 86 برام ماهی 15 تومن تموم میشد تقرییبا در شرایط مشابه حدود دوبرابر تموم میشه حتی بیشتر. اون موقع 512 بیشتر 17 تومن در ماه برام خرجش نمیشد الان سه ماهه باید حدود 100 تومن کمی بیشتر کمتر برای همون نیاز بدم.نقل قول:
ولی باید واقعبین بود از شاتل کمی و از پارس آنلاین و داتک و فن آوا و پیشگامان و چند شرکت معتبر دیگه محسوس ارزون تر هست با احتساب شرایط الان (گذشته هر چی بود تموم شد من هم دوست داشتم کمتر پول بدم ولی گذشته گذشته هست.)
صبانت هم نوسان سرعت و شرایط قطعیش زیاده از دید من قضاوت دربارش سخته و بقیه هم درست نمیدونم.
نه من مودمم tp-link هستنقل قول:
اونجوریم نیست که هر سری یه سرعت باشه
ولی کلا هر سرویسی که میگیرم همین سرعت هست
من همون tonypb هستم.
ممنون.نقل قول:
اگه طرف پارس نرم.آسیاتک هم مثل شاتل تازه شبانه اش معلوم نیست...صبانت هم که قطعی زیاده و نوسان داره.شاتل هم الان دارم افتضاح. من موندم از کجا بگیرم.:2:نقل قول:
چیش معلوم نیس؟نقل قول:
سرعت 512 حدود 40-65 نوسان داره موقعی بود که تا 110 هم میزاشتن بره.
شبانش معمولا ثابت هست. همونی هست که هست روزانه هست که تازگی همه سرویس ها رو افزایش سرعت دادن تا 240 کیلوبایت بر ثانیه که معلوم نیس تا کی ادامه دارم ولی مشخصا دائمی نیس.
بعد وقتی داری تو تاپیکی که چند تا کاربر اسم رنگی (مخصوصا یکیشون سبزه) صحبت میکنی بگی من مولتی اکونت دارم محتمل تا چند روز بعد یکیش بن میشه.
سلام.آقا شرمنده با لپتاپ برادرم بودم.حواسم به اکانت لاگین شده نبود.بازم شرمنده.اکانت برادرمه.نقل قول:
شبانه میدونم معلومه ولی من که میخوام 128 بگیرم (پول 512 ندارم)میگم معلوم نیست بیشتر واقعی بده یا نه.
حالا فردا نه پس فردا دارم میرم نمایندگی اصفهان راجع به همینا سوال کنم.یحتمل بیام آسیاتک.
ممنون از کمکاتون.:40:
خوب 128 شب دانلودش نزدیک 10-15 گاهی تا 20 به سختی هم میرسه.
اصلا ارزش خرید اگه دانلود حجیم داری نداره.
آقا كسي نميدونه با كدوم قسمت بايد صحبت كنم كه اين downstream رو ببره رو همون 2 مگ سابق ؟؟؟
بخش پشتيباني يا فني كه اصلا كاري نميكنه فق پرو بازي رو بلده !! شماره مديري رئيسي چيزي نيست آدم با اون حرف بزنه ؟ :23:
نقل قول:
دوستان يه مشكل خيلي بزرگ بوجود اومده !!
امروز براي 2 ساعت اينترنت من قطع شد يعني حتي چراغ DSL هم خاموش شد و بعدش خودش درست شد به طور اتفاقي DOWN STREAM و SNR مودم رو چك كردم ديدم كه اكانتم رو از 2 مگ كردن همون يك مگ خودش !!و SNR هم كم شده !!
زنگ زدم آسياتك ميگم چرا DOWN استريم من رو از 2 مگ كردين 1 مگ ميگه تا الان آوانس و هديه شركت بوده و بعدش ديگه سرعت REAL و واقعي خودتون رو بهتون ميديم !!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينجوري كه اصلا فايده نداره تو چند پست قبل SPEEDTEST ام رو گذاشته بودم الان تست جديد رو هم زيرش ميزارم دقيقا نصف شده !!
اين در بهترين حالت تست هم هست كه گذاشتم !! اينم از كاهش DOWNSTREAM :
احتمالا اگر اينو درست نكنن تا آخر دوره فسخ ميكنم باهاشون واقعا كلاه برداريه ديگه !! همه شركت ها دو سه ماه حال ميدن بعد شروع ميكنن كثافت كاري و ... واقعا كه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان يه لطفي كنيد منو راهنمائي كنيد
من سرويس b2-15 رو گرفتم 3 ماهه 512 حجم 15
100 هم از من گرفت
بعد يه هفته ديدم واسم 128 سه ماهه 15 گيگ فعاله
رفتم بهشون گفتم بعد كه چك كرد گفت كه آره براتون اشتباه فعال كردم الان درستش كردم
شما از حجمتون 5 گيگش رفته بود و 10.5 گيگ داشتين
الان برات يه 3ماهه 512 شيش گيگ فعال كردم و 5 گيگ حجم اضافه شما الان بايد پول اون 5 گيگ رو فقط به من بدين كه ميشه 28 تومن...!!!
منم چون آشنابود حوصله دعوا نداشتم حالا جالب اينجاست كه همون 128 ـه سرعت دانلودش رو 120 بود اين 512 ـه به زور به 60 - 70 ميرسه تو تمام روز و با هر لينكي كه چك كني..
بعدشم من تو فرم هم نوشته بودم كه 15 گيگ سه ماهه 512 ميخوام اينا اشتباه فعال كردن تقصير من چيه
بعدشم كه ميخوان برم تغيير بدن چرا اندازه حجم خودم كه 10 گيگ بوده بازم بايد پوله 5 گيگ ديگه بدم؟؟
چرا اينقد سرعتش پايينه و 128 و 512 ش نه تنها فرقي نداره بلكه 512 سرعت دانلودش پايين تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امروز چه سرعتی داره آسیاتک!!!
فکر کنم میخوان از دلمون در بیارن :دی
512 دارم
شما کدوم منطقه مخابراتی هستید؟ مال من سرعتش کمتره:
آقا دیشب کلا ما رو هوا بودیم، از ساعت 6 عصر تا 6 امروز صبح کلا اینترنت قطع بود (DSL روشن بود، نت قرمز بود) حالم کلی گرفت، به نظر شما من پورتم رو عوض کنم، قطعیم کمتر میشه؟ آخه پریشب لامپ DSL برای یه ساعت خاموش بود، بعدش که وصل شد:1) پینگ رفت بالا و خیلی بد Unstable شد، 2) قطعیم زیاد شد 3) سرعت شبانه ام کمی کمتر شد، به نظر شما مشکل از مخابراته یا آسیاتک؟
اینم مشخصات خط
نویز افتضاح رو ببینید!!!
سلام به همه دوستان
خوشبختانه و بالاخره آسیاتک هم به شهر ما ومده
فکر میکنم 2 ماهی شده باشه و طبیعتا تعداد مشترکین کم
به نظر شما از آسیاتک سرویس بگیرم؟!
الان از شاتل استفاده میکنم و سرعت روزانه خوبه اما شبانه هم برای من مهمه
شنیدم که تفاوت چندانی بین سرویس های 128 و 256 وجود نداره، آیا این موضوع صحت داره؟
پیشاپیش ممنونم از شما
موفق باشید
سلام
دوستان سرعت سرویس های نا محدود چه طوره ؟ CRA رو نمیگما !!! مثلا 128 نامحدود ،که قیمتش 26000 تومنه، سرعتش چنده؟؟؟
سلام
برای شما دانلود شبانه مشکل داره یا نه؟
من اصلا از دانلود شبانه نمیتونم استفاده کنم.
توی یه پاساز مغازه دارم.
یه هفته هست گذاشتم دانلود خودکار شبها وصل بشه و صبح هم قطع کنه
اما دریغ از دانلود 1 کیلو بایت.
اصلا شبهال وصل نمیشه.
پاساز هم که زودتر از 7 باز نمیشه ببینم مشکل از کجاست.
بازم دم پارس انلاین گرم. از این مسخره بازی ها که یه n اضاف کن ، یدنه فلان کم کن بعلاوه فلان کن... نداره.
تو روز هم اسیاتک قاطیه
الان وصلی یه دقیقه دیگه میخوای وصل شی میگه پسورد اشتباه است. باید 10 کانکت بزنی تا وصل شی.
واقعا اشغال اشغاله. قیمت هاش هم که ماشالله...
معمولا مشكلي تو وصل شدن نيست و نياز به تغيير يوزر هم نيست !!نقل قول:
سلام
برای شما دانلود شبانه مشکل داره یا نه؟
من اصلا از دانلود شبانه نمیتونم استفاده کنم.
توی یه پاساز مغازه دارم.
یه هفته هست گذاشتم دانلود خودکار شبها وصل بشه و صبح هم قطع کنه
اما دریغ از دانلود 1 کیلو بایت.
اصلا شبهال وصل نمیشه.
پاساز هم که زودتر از 7 باز نمیشه ببینم مشکل از کجاست.
بازم دم پارس انلاین گرم. از این مسخره بازی ها که یه n اضاف کن ، یدنه فلان کم کن بعلاوه فلان کن... نداره.
تو روز هم اسیاتک قاطیه
الان وصلی یه دقیقه دیگه میخوای وصل شی میگه پسورد اشتباه است. باید 10 کانکت بزنی تا وصل شی.
واقعا اشغال اشغاله. قیمت هاش هم که ماشالله...
شما از connection bridge استفاده كن احتمالا مشكلت حل شه ...
خدا لعنت كنه اين آسياتك كرج رو اكانت 1 مگ من رو downstream اش رو واقعي كردن و سرعتم نصف شده !!
شبا هميشه 2 تا 2.5 گيگ دانلود ميكردم الان شده 1 تا 1.2 گيگ !!! :41:
فك كنم بايد از آسياتك هم كوچ كنيم ...
اينم گزارش دانلود شبانه هام :
خوبه اصلا قطعی نداشتی شبا
الان سرعت دانلودت تو شب چقدره؟ اگر 1 مگ باشی باید سرعت 100 باشه حدودا که بالای 1.5 گیگ باید دانلود داشه باشی.
شب از speedtest ِ یه تست بگیر بذار اینجا ببینیم.
شب ها دانلود رو دقیقا از چه زمانی شروع می کنی؟چون 6 ساعت خورده ایه دانلود رایگان داشتی.
=====
یه سوال هم داشنم
دوستان شما شب ها چی دانلود می کنید
من گاهی اوقات که چیزی برای دانلود ندارم نمیدونم چی بگیرم دیگه!
یه چیز تو صفحه مودم هست به نام CRC این معنی عامیانه اش یعنی چی؟
خوب اگه سرعت اکانت 1 مگ تو رو اگه واقعی کرده باشنالان باید سرعت دانلودت 100-120 باشه که با این سرعت باید تو 6 ساعت رایگان شبانه 2-2.5 گیگ دانلود کنی چطور شما یک گیگ می گیری الان سرعت شما با احتصاب اینکه نصف شده تو ساعات رایگان چنده؟
از شما بعیده!!!خوب وقتی لینک نداری واسه دانلود چیزی دانلود نکن.مشکلی پیش نمیاد.آخه این چه طرز فکریه که باید برق مصرف کنی که چیزی که حتی لازم نداری دانلود بشه؟؟؟؟نقل قول:
چی بعیده؟!نقل قول:
از شما بعیده!!!خوب وقتی لینک نداری واسه دانلود چیزی دانلود نکن.مشکلی پیش نمیاد.آخه این چه طرز فکریه که باید برق مصرف کنی که چیزی که حتی لازم نداری دانلود بشه؟؟؟؟
بنده وقتی هزینه کردم میخوام از تمامی هزینه ای که دادم استفاده کنم و هیچ چیزیش باقی نمونه بقیه اگر میخوان ببخشن یا دانلود نکنن با خودشونه.
شما چند صفحه قبل رو بخون همین آسیاتک برای وصل اینترنت من دو بار پورت عوض کرد 40 روز هم طول داد از همه کار هام موندم.
در رابطه با برق هم من همیشه سیستم روشنه چون دانلود آفلاین هم دارم آخرین باری که سیستم رو خاموش کردم فکر کنم عید بود.
ضمنا من تا صبح همیشه بیدارم برنامه نویسی می کنم پس فقط بخاطر دانلود سیستم روشن نیست که ناراحت هزینه برق باشم برای چند گیگ دانلود.
کسی هم نگفت چیزی که نیاز ندارم قراره دانلود بشه!
من سرعتم خوبه تقریبا، ولی قطعیم خیلی خیلی زیاده و همونطور که تو عکس هم معلومه، مجبورم مودم رو هر چند ساعت یه بار DC کنم.
برای دانلود هم، اگه شما اهل سریال یا بازی باشی، مدام یه چیزی برای دانلود داری. من الان که لیست منیجرم سبک شده، فکر کنم حدود 30-40 لینک توش هست، که هر شب 10 تا رو با هم میذارم دان بشن.
سرعت 128 در روز و شب چنده در آسیاتک؟ساعات رایگان سرعت واقعی میشه یا نه؟
برای منطقه مخابراتی من تو طول روز 200-240 روز 10-15 شب سرعت دانلود .نقل قول:
آپلود هم دقت نکردم.
مدتی هس که شب ها دیگه دانلود نمیکنم چون هر روز باید لپ تاپ رو جابجا کنم. باید بیارم ببرم و.. برای همین از خیرش گذشتم. ولی وقتی میکردم از2:03 تا 2:06 دقیقه زمان شروع میزاشتم تا 7:54- 7:56 صبح.نقل قول:
البتهچون سریال و فیلم و اهنگ هایز یادی هست که دوست دارم داشته باشم همیشه چند ترابایت عقب تر هستم هیچ وقت هم لیستم تمومی نداره.
مخصوصا به قول دوتمون سریال.
تورنت هم که همچی توش پیدا میشه به تازگی هم با سرچ تو نت کلی سایت ایرانی با لینک مدیافایر که کل یه سریال رو پوشه بندی با لینک که برعکس رپیدشیر خطا نمیده و حتی اگه بده لینک قابل بازگشت هست پس کل دانلود حروم نمیشه هستش.
من همین الان 512 شارژ کردم سرعتش با 128 هیچ فرقی نمیکنه که
چرا اینطوریه این اسیاتک؟!
شما شبانتون رایگانه یا نیم بها؟نقل قول:
قبلا چجوری بود و الان چجوریه؟نقل قول:
شما ساعت رایگان رو هم تست کن ببین فرقی کرده یا نه
شبانتون رایگانه یا نیم بها؟