مشکل اینه که شما از ورژ های 9 یا 10 رو ویندوز XP احتمالا استفاده میکنید و همین باعث این مشکل میشهنقل قول:
روی ویندوز xp فقط ورژن 8 فقط خوب جواب میده
Printable View
مشکل اینه که شما از ورژ های 9 یا 10 رو ویندوز XP احتمالا استفاده میکنید و همین باعث این مشکل میشهنقل قول:
روی ویندوز xp فقط ورژن 8 فقط خوب جواب میده
سلام
اما بنده از ورژن 10 استفاده میکنم و تا الان خداروشکر هیچ مشکلی پیش نیومده.
احتمالا مشکل ایشون بخاطر Build است که ازش استفاده میکنن.
موفق باشید :40:
كسي نبود جواب مشكل مارو بده؟نقل قول:
نيازمند ياري شما هستيم..
سلامنقل قول:
مشکل اینه که مکرو مدیا فلش روی سیستم شما نصب نیست.
با نصبش درست میشه.
موفق باشید
سلام
چرا video call و voice call حالت خاموش دارن؟ یعنی غیر فعالن!
نقل قول:
می تونی با یک فایروال از طریق تنظیم مجوزها دسترسی فایل آپدیت کننده به اینترنت رو محدود کنی
نه ميخوام كلا بدون قايروال غير فعالش كنم بعد ياهو ايندستر رو چطور ميشه غير فعال كرد؟
نقل قول:
چون هنوزم که هنوزه پورت های صوتی یاهو رو مخابرات بسته از زمان انتخابات به بعد اینطوری شده :31:
سلامنقل قول:
علاوه بر Flash Player باید Java Runtime هم نصب باشه.
از كجا داتلود كنيم؟نقل قول:
Java Runtime
دوست من ایشون با شما نبودن.نقل قول:
موفق باشید
از اینجا :نقل قول:
کد:http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/Java-Runtime-Environment.shtml
با ابشون بودم :31:نقل قول:
موقعي كه لوگين ميكنم چندتا گزينه اضافي مثل ياهو اپديتر و ياهو ايندستر باز ميشه چطور ميتونم اونا رو غير فعال كنم البته تو اين نسخه جديد
همونطور که انتظارش میرفت سرویس های یاهو مسنجر همین الان قطع شد و فعلا به هیچ عنوان با استفاده از روش های نفوذ هم قابل دسترسی نیست
اقا لپ تاپ از شرکت آریا سیستم گرفتم که امریکایی هست ویندوز ارجینال Vista home premium copy writ 2007 سرویس پک 1 . یاهو مسنجر نصب نمیشه . ممنونم میشم یه یاهو مسنجر مخصوص این سیستم بدین نصب کنم.
فعلا نصب کردن یاهو مسنجر با نصب نکردنش تو ایران هیچ فرقی نداره چون فعلا مشکل خورده این چند روز :31:نقل قول:
یاهو مسنجر جدیده رو نصب کن ورژن 10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان راه حل پیدا کنید برای اینکه بتونیم وارد یاهو بشیم...
از ------ استفاده کن.نقل قول:
و یا اگه سرور اختصاصی داری ، بهم خبر بده تا شخصی واست راه اندازی کنم .
من الان هر روز صبح تا شب کانکت هستم مشکلی ندارم. تو لیستم آنلاین میشن.
فعلا مثل اینکه مشکل موجود برطرف شده چون اعتراضات شدیدی نسبت به این قضیه سوی شرکت های ارئه دهنده اینترنت رفته و اون ها هم به مخابرات مکاتبه کردند دوباره یاهو باز شده در حال حاظر و با حالت proxy معمولی هم وصل میشه
من با ورژن 8 وصل میشم مشکلی نیست ولی الان 10 رو نصب کردم کانکت نمیشه. چیکار کنم؟؟ من برای دوستم یاهو ویستا نصب کردم بعد خواست وبکم بده نشد منوها غیر فعال بود؟؟؟ مگه یاهو 8 باشه غیر فعال میشه؟؟؟
یه ------ بدین ؟؟
http p-r-o-x-y رو که فعال کنید دیگه نیاز به دادن پ-ر-و-ک-س-ی نیست
بازم کانکت نمیشه...چیزه خاصی که نمی خواد وارد کنیم؟
چرا وصل نميشه:2:
آقا من وبکم دارم درسته وصل هستش با ورژن 8 یاهو مشکل نداشتم. الان با ورژن 10 که نصب کردم نمیشناسه داخل تنظمیات یاهو میرم Camera settinf اینا غیر فعال هستش؟؟؟ چیکار کنم؟؟؟
تنظیمات برای من هم غیر فعال هستند ولی وب کم کار میکنهنقل قول:
شما درایور وب کم رو پاک کنید, وب کم رو از سیستم جدا کنید و سیستم رو ریست و بعد وبکم رو نصب کنید به سیستم و درایور اون رو مجددا نصب کنید, مشکل باید حل بشه
قسمت http proxy فعال کنید
درست میشه.
کمک کمک فوری
یاهو مسنجر 8 و خورده ای :31: رو نصب کردم رو ویندوز 7، ولی لاگ این نمیشه ... راهی هست بتونم درستش کنم ؟
اگه راهی نیست لطفا لینک دانلود یاهو مسنجر ویستا رو بزارید (همونی که سیاه رنگه) ... خیلی عجله ایه، کمکم کنین :41:
یاهو مسنجرها هنوز مشکل دارن
میتونه یکی از دلایل مشکلتون همین باشه
بچه ها میتونید توی این سایت وارد مسنجرتون بشین
کد:www.ebuddy.com
نقل قول:نقل قول:
دوست عزیز اول از همه سلام
دوم- فونت درشت تر پیدا نکردی؟:13:
از یاهو مشنجر ویستا استفاده نکن چون ورژن تایید شده ای نیست
ورژن 10.0.0.1102 ورژن خیلی بهتریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ... خواستم چشماتون اذیت نشه :31:نقل قول:
دوست عزیز اول از همه سلام
دوم- فونت درشت تر پیدا نکردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از یاهو مشنجر ویستا استفاده نکن چون ورژن تایید شده ای نیست
ورژن 10.0.0.1102 ورژن خیلی بهتریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از کمکت.
دارم دانلود میکنم ولی مطمئنی به ویندوز 7 میخوره ؟
نقل قول:
بله میخوره
یاهو مسنجر 8 و 10 رو برای ویستا میخواستم نه مسنجر خود ویستا که مشکی هستا اون اصلا خوب نیست مسنجری که روی XP هست رو برای ویستا هم که سازگاری داشته باشه میخوام مرسی . تو تاپیک نرم افزارهای یاهو پست گذاشتم ولی هیچ کس جواب نمیده.
این از ورژن 10 :نقل قول:
اینم ورژن 8 :کد:http://rapidshare.com/files/307843931/Yahoo.Messenger.10.0.0.331.rar
نکته: ورژن 8 رو رو ویستا تست نکردم ببینم کار میکنه یا نه ولی رو Xp میشه گفت یکی از بهترین نسخه ها هست که سازگاری کاملی دارهکد:http://www.4shared.com/file/125286341/9a7d6254/ymsgr810_421_us.html
دوست دارين يه كم سر به سر دوستاتون بزارين؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر چند ياهو قديمي شده اما هنوز ميشه حال بعضي يا رو گرفتو سر به سرشون گذاشت.
سلام من یه مشکلی با ورژن 10.0.0.1102 دارم. اونم اینه که بعد از اینکه login کردم تا چند دقیقه خوب کار می کنه ولی بعدش پیغام زیر رو میده
و اگه روی گزینه click here هم بزنی صفحه زیر رو نمایش میده
کسی میتونه بگه مشکل از کجاست؟ و آیا راه حلی هم وجود داره؟
موقعي كه لوگين ميكنم چندتا گزينه اضافي مثل ياهو اپديتر و ياهو ايندستر باز ميشه چطور ميتونم اونا رو غير فعال كنم البته تو اين نسخه جديد
سلام
من آخرین نسخه یاهو رو دارم(10) هر بار لوگ این میشم با یاهو مسنجر ارور میده ومیگه مشکلی در اجرای پلاگین های مورد نظر اتفاق افتاده در صورتی که من اصلا پلاگینی انتخاب نکردم.
حالا میخوم این پلاگین ها رو حذف کنم چه باید کنم؟؟