متوجه سوالتون نمیشم !!!!!!!!!!!!!!!! مگه چند تا راه داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیشتر توضیح بدیننقل قول:
Printable View
متوجه سوالتون نمیشم !!!!!!!!!!!!!!!! مگه چند تا راه داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیشتر توضیح بدیننقل قول:
من دو تا مشکل با ورد دارم که با توجه به تایپ پایان نامه ام نیاز فوری به کمک شماها دارم .
1- چجوری فاصله شماره صفحه تا پایین صفحه را دقیقا بر روی 1 سانتی متر تنظیم کنم(در حال حاضر از حد مشخصی پایینتر نمی یاد)
2- چجوری فاصله سطر اول پاراگراف را از لبه راست کاغذ مثلا برروی 5 سانت تنظیم کنم .
ممنون
نقل قول:
ابتدا روی قسمت شماره صفحه دوبارکلیک کنید، بعد کیلک راست کرده و دستور Lock up اجرا کنید و
paragraph=> spacing
ممكنه چند راهي داشته باشه براي كار شما ولي من فرصت توضيحش رو ندارمنقل قول:
شما ميخواي بك گراند وارد كني من ميپرسم از چه راهي وارد ميكني؟
از راه زیر میرم:نقل قول:
page layout....................page ckground............watermark.................cous tom watermark
میخوام تو همه صفحات به جز دو صفحه اول بک گراند باشه........چه جوری ؟؟؟؟؟؟.........ممنون:11:
نقل قول:نقل قول:
آقای وردیست با آموزش هایی که گذاشته بودید این کار رو کردم اما سر صفحات به صورت فرد و زوج قابل ویرایش هستند یعنی می تونی صفحات فرد رو یه چیز بنویسی و صفحات زوج رو یه چیز دیگه در صورتی که من میخوام مثلا از صفحه 1 تا 25 توی هدر صفحه بنویسم ( فصل 1) از صفحه 26 تا 40 ( فصل 2) از صفحه 41تا60( فصل 3) و از ص 61 تا 90(فصل 4)
در ضمن بعضی از صفحات رو هم میخوام هیچی ننویسم که این کار رو هم گزینه Different first page میزنم فقط صفحه اول رو بدون هدر میزنه
من گفتم بااستفاده از دو پست 21 و 22 اون تاپيكنقل قول:
اول هم پست 21 رو گفتم چون راه حل اصلي (ايجاد سكشن هاي مختلف) توي اون هست ولي در قالب يه مثال ديگه
پست 22 براي ياداوري تغييرات زوج و فرد بود فقط كه ميشه استفاده بشه
بيشتر دقت كنيد
وقتی تو سر صفحه ( هدر کلیک میکنم گزینه Break غیر فعال میشهنقل قول:
فكر ميكنم شما باز هم دقت نكرده و به ترتيب عمل نكرديدنقل قول:
من ننوشتم توي سرصفحه كليك كنيد و بعد Break .... !!!
متاسفانه نشد نمی دونم شاید چون اونجا نوشته شماره صفحه و من میخوام متن وارد کنم و بنویسم
برای شماره صفحه هم صفحه اول رو 1 می زنه صفحه دو م رو ب میزنه وقتی میخوام باز صفحه سئوم رو 3 بزنه نمیشه
اگه میشه یه جور دیگه راهنمایی بفرمایید
ممنون
شما شماره صفحه نياز نيست وارد كنيدنقل قول:
كافيه ابتدا همونطوري كه اشاره كردم سكشن بندي كنيد
بعد به قسمت Header/footer بريد و يه سرصفحه ايجاد كنيد و ...
تلاش كنيد و مطمئن باشيد چون راه رو بلديد با كمي ور رفتن به نتيجه ميرسيد
برای شماره صفحه درست مینویسه همون جوری که نوشته عمل می کنه ولی وقتی تو سرصفحه یه متن هم کنتار شماره صفحه می نویسم توی توم صفحه ها (کنار شماره صفحه به همون ترتیبی که تنظیم کردیم ) همون نوشته رو نشون میده
دستت درد نکنه برای نوشتن متن درست شد ولی میخوام توی سر صفحه اول متنی رو که میخوام بنویسم بعد مقابل همون نوشته سمت چپ شماره صفحه بزنه وقتی شماره صفحه می زنم متنی که نوشتم پاک میشه
براي اضافه كردن شماره صفحه از همون نوار ابزار مربوط به سر صفحه ميشه شماره رو اضافه كردنقل قول:
من مورد شما رو با اون روشي كه گفتيد امتحان كردم و بعيد ميدونم امكان پذير باشه چون واترمارك براي كل سند معني ميده نه براي قسمتي از اوننقل قول:
ولي شما ميتونيد عكس موردنظر خودتون رو در هر صفحه اي كه ميخوايد وارد كنيد و اونو بصورت Before Text تنظيم كنيد تا بصورت پس زمينه عمل كنه
دوست عزیز این هم درست شد دستت درد نکنهنقل قول:
شما پیشنهادی نمیتونید بدیدنقل قول:
ممنون میشم:11:
البته من يه مورد رو اشاهر كردم كه شما دقت نكرديدنقل قول:
نقل قول:
ولي يه مورد جالب تري كه با تذكر يكي از دوستان عزيزم همين الان تست كردم و ديدم جواب ميده اين هست كه :
- شما ميتونيد با استفاده از سكشن بندي اين كارو انجام بديد كه كافيه پس از ايجاد يه سكشن جديد (كه در پست شماره 21 تاييك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضيح مختصري درباره اش داده شده) واترمارك ايجاد شده رو كه مانند قبلي هست Delete كنيد و يه عكس جديد بجاش قرار بديد
سلامنقل قول:
فکر میکنم اگه از ابزار Ruler استفاده کنید می تونید تنظیمات لازم برای موردهایی که می خواید رو انجام بدید.
من این فایل رو دانلود و نصب کردم با فرمت pdf به درستی ذخیره می کند فقط در فایل ذخیره شده پی دی اف پاراگراف بندی را به هم میزند راهی است که درست بشه یا تنظیمات خاصی داردنقل قول:
ممنون
ببخشید آیا می شود در ورد پاورقی ها رو به صورت دو ستونی در آورد؟ (هر صفحه پاورقی هاش در دو ستون باشد)
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان
من یه فایل word با متن فارسی دارم که فاصله بین کلماتش از بین رفته و تمام کلمات رو به هم چسبیده نشان میدهدمثل این:(اطلاعاتکاربریشماواردس یستمشدهاست) اما روی کامپیوتر یکی از دوستام درسته و به شکل درست نشان داده می شود مثل(اطلاعات کاربری شما وارد سیستم سده است)لطفا من را راهنمایی کنید تا تنظیمات word ام را درست کنم.
با سپاس فراوان.
سلامنقل قول:
به نظر من این کار موقعی میشه که از دو ستون برای نوشتن متنون استفاده کنید که برای هر ستون یه پاورقی ایجاد میشه.
منم در برخي موارد ديدم كه اون add-ins ذكر شده براي فارسيها خوب عمل نميكنهنقل قول:
نهايتا من بهتر ميدونم كه با همون نرم افزاري كه من معرفي كردم كار كني
PDFMachine
سلامنقل قول:
ورودت رو به انجمن تبريك ميگم
فايلتون رو بذاريد تا چك بشه
با تشکر از شما دوستان
من یه قسمت از فایل word را به همراه عکسی از اونچه که روی کامپیوترم می بینم را در لینک زیر روی رپیدشیر گذاشتم (چون نتونستم اون را در اینجا پیوست کنم)
من مابقی فایلها رو کاملا درست می بینم و word ام هم 2007 است.
پیشاپیش از راهنمایی همه شما دوستان متشکرم.:18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
باید بگم واسه منم همونطوری نمایش داده میشه
و اشکال از سیستم شما نیست
اشکال از فایل هست که به نظر میاد از اینترنت کپی شده باشه و فرمتش در ورد اینگونه نمایش داده بشه
سلامنقل قول:
من این فایل شما رو هم تو xp , seven و هم تو ورد 2003,2007,2010 باز کردم به همین شکل نشون میده...
نقل قول:
من مابقی فایلها رو کاملا درست می بینم
خوب وقتی این مشکل فقط برای یه فایل خاصی هست ایراد از فایلی هست که دارین...
اگه اینطوره !!! تو وردی که درست نشون میده با یه فرمت دیگه سیوش کنید و بعد خودتون امتحان کنید ببینید درست میشه.نقل قول:
اما روی کامپیوتر یکی از دوستام درسته و به شکل درست نشان داده می شود
_________
پستا تقریباً همزمان شده من متوجه نبودم که wordist عزیز جوابتون رو میدن...
متاسفنه در در ruler و نه در page setup موردی برای این کار پیدا نکردم(آفیس 2010) لطفا کمک کنید.نقل قول:
ممنون دوست عزیز ، اما تو بعضی از کتابها دیدم که بالا متن هست و پاورقی همون صفحه به صورت دو ستون بودنقل قول:
از این لحاظ پرسیدم
سلام.من تو ورد 2007 یه فایل جدید باز میکنم.برگه رو به افقی تغییر حالت میدم.سه ستون ایجاد میکنم و میخوام تو هر کدومشون تایپ کنم ولی نمیدونم چطوری میشه رفت به ستون قبلی و بعدی.میشه راهنمایی کنید/؟؟
مرسی
رفقا اینو از کجا درستش کنم؟
با متن فارسی سازگاری نداره اصلا
تو page setup خیلی راحتتر می تونید این کار رو انجام بدید.نقل قول:
تو page setup برین رو margins بعد custom margins رو باز کنید.تو صفحه ای که براتون باز میشه تو قسمت margins ,اندازه های تعیین شده برا پایان نامه رو بدید...مثلاً top,bottom رو 3 و right , left هم که 4 و 2.5....
یه مورد دیگه اینکه این اندازه ها بر حسب inch هست که برای تبدیل یه cm برید به option بعد advance
تو قسمت display برید به show measurements in unit of رو بزارید رو centimetes و ok کنید.
نقل قول:
Ctrl+Shift+Enter
سلامنقل قول:
من تو عکستون می بینم فارسی تایپ میکنید ولی زبان word رو english هست!!!
یا شما کیبورد فارسی رو تو ویندوز درست نصب نکردید یا تو آفیس تون زبان فارسی اضافه نشده...
به این نکات دقت کنید,فکر می کنم مشکلتون حل بشه.
دوست عزیز شما کیبردتون به حالت زیر فارسی کردین که این حالت درست نیست .نقل قول:
کیبردتون به حالت زیر فارسی کنید و دوباره امتحان کنید
سلام دوستان عزیز
راستش من خیلی سوال تو این تایپیک پرسیدم اما همگی بی جواب مانده خواهش می کنم این یکی رو دیگه فراموش نکنید (کاش می شد مثل انجمن فتوشاپ برای هر سوال تاپیک جداگانه زد تا بهتر بشه سوالات را پیگیری کرد)
ببینید در این عکس من می خوام چارت هایی که زیر مجموعه هستند سرشون به سمت راست بشه
حالا کلید چپ به راست رو هم زدم اما باز هم چارت های زیر مجموعه
از سمت چپ به راست رفته اند در صورتی که می خوام از سمت راست به چپ بروند ممنون می شم بهش احتیاج دارم خیلی زیاد:11:
ببینید در این عکس میخوام اون خطی که دورش بیضی کوچه و دومی که پررنگ است که دورش را کشیده ام شبیه خط بالایی شود
یا مثل شماره 1 شود
نمی دونم خوب گفتم یا نه
یک سوال دیگه که خیلی مهمه از اولی هم مهمتره
آخرین و پایین ترین شکل از سمت چپ سرش به سمت راست است یعنی از چپ به راست چطور می تونم از راست به چپش کنم
وقتی متنی را با ورد 2010 می زنم وقتی اون فایل ورد را با ورد 2007 یا 2003 باز می کنم
متاسفانه تمام کلمات به هم چسبیده اند
چکار باید کرد ؟
سلام من مي خوام وقتي يه انتهاي خط مي رسم و enter مي زنم خودكار شماره بيوفته
عدد
مي خوام هر خط نشون بده
مثلا
1
2
3
4
5
6
7
8
اين طوري
ممنون
ورد ما 2003 هست. :31:نقل قول:
راست کلیک در خود ورد بعد bullets and numbering سربرگ Numbered بعد یکی رو انتخاب میکنی و ok
موفق باشی.