سلام. نمیدونم جای درست مطرح میکنم سوالم رو یا نه.اگر درست نیست لطفا لینک بدید.
با 24 تومن پول و اینکه دست دوم بودن واسم مهم نیست...
نظر خودم به مگان و اوانته است...کدوم پیشنهاد میکنید؟
ماشین دیگه ای هم معرفی کنید ممنون میشم.
سلام. نمیدونم جای درست مطرح میکنم سوالم رو یا نه.اگر درست نیست لطفا لینک بدید.
با 24 تومن پول و اینکه دست دوم بودن واسم مهم نیست...
نظر خودم به مگان و اوانته است...کدوم پیشنهاد میکنید؟
ماشین دیگه ای هم معرفی کنید ممنون میشم.
نقل قول:
سلام دوست من.
با توجه به اینکه ملاک های خودتون رو مشخص نکردین به ترتیب:
1.هیوندای اوانته
2.رنو مگان
3.ماکسیما
مگان رو گزینه دوم قرار دادم چون باید نمونه 1600 cc رو بخرید.اگر بودجه تون رو 30 میلیون تومان
بود مگان 2000 گزینه اول بود.
یا سلام
ببخشید دوستان رفتیم نمایندگی ایران خودرو این کاغذ رو تحویل داد که فروش مرداد ماه همین ها هست بعد گفتیم تندر 90 فروش ندارید گفت نه متقاضی زیاد هست فعلاً نمیفروشیم ثبت نامش پر هست بعد گفت برید نمایندگی سایپا برای تندر 90 رفتیم اونجا اونا هم گفتن تا آذر ماه خبر نیست فعلاً از تندر 90
دیگه کلاً بیخیال تندر 90 شدم حالا تو گزینه های این ورق بهترین خودروی خانواده که فضای خوبی داشته باشه چیه دوستان لطفاً کمک کنید قیمتشون اصلاً مهم نیست دوستان تا 19 ملیون مشکلی نیست منظور با این قیمتهای توی این کاغذ مشکلی نیست ولی بیشتر نشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واینکه این هم سایت ایران خودرو هست که فروش ویژه مرداد ماه رو زده برای خرید اینترنتی دوستان تو این ها کدوم رو انتخاب میکنید منظور تو 206 صندوقدار رو میگم که تو اون لیست هم باشه
راستی فروش نقدی چیه؟؟؟
پیش فروش چیه دیگه دوستان که زده ؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز
206 اس دی وی 8 فول ترین نمونه صندوقداره! البته میتونید وی 9 هم بگیرید که دنده اتومات هست و فکر کنم یه
500 دیگه باید بزارید رویه پولتون!
راستی اگه فضای سرنشین براتون خیلی مهمه مخصوصا سرنشین های عقب میتونید رویه سمند EF7 هم فکر کنید حدود قیمتش هم 16700 هست:46:
نقل قول:
سلام دوست من.
اگر بخوای از طرح ایران خودرو استفاده کنید به ترتیب:
1.پژو 206 SD V8
2.سمند LX EF7
3.پژو 206 تیپ 6
4.پژو 207 اتوماتیک
اینا بهترین گزینه های فروش این ماه شرکت هستن.اگر میخوای نقدی خرید کنید
بهتون پیشنهاد میکنم از نمایشگاه های اتومبیل 206 SD V9 رو بخرید اما اگر می خوای اقساطی
بخرید موارد بالا مناسبن.
---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------
رفیق V9 تو شرایط این ماه شرکت نیست.نقل قول:
---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
فروش نقدی و اعتباری همون شرایط اقساطی شرکت هست و تحویلش 20 روزه 30 روزه 45 روزه هستنقل قول:
پیش فروش تحویلش ماه های دیگه یا حتی سال دیگه هست که سود مشارکت و از این حرفا داره.
خیلی ممنون ولی تو اون کاغذه که عکسشو براتون گذاشتم کدوم هست آخه هیچکدوم از موارد ایربگ و ... رو اون تو نزده دوست گرامی یه وقتی سفارش ندیم بعد از تحویل ببینیم هیچی از آپشن ها رو نزاشتن آخه چرا مثلاً روی مدل v2 نوشته ایربگ برای راننده و سرنشین ولی جلوی اون ننوشته چیزی؟؟؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز میخواهیم نقدی بخریمنقل قول:
ببین دوست عزیز وی 8 فولترینش هست! یعنی دوتا ایربگ ترمز 4چرخ دیسکی کولر و بخاری دیجیتال و ... بعدش ممکنه با وی 8 کلاس 2 8 و... مواجه بشین تفاوت اینا تویه زه های هم رنگ بقل یا دستگیره های هم رنگ بدنه و یا قطعات دکوراتیو طرح چوب و... هست!نقل قول:
خیلی ممنون ولی تو اون کاغذه که عکسشو براتون گذاشتم کدوم هست آخه هیچکدوم از موارد ایربگ و ... رو اون تو نزده دوست گرامی یه وقتی سفارش ندیم بعد از تحویل ببینیم هیچی از آپشن ها رو نزاشتن آخه چرا مثلاً روی مدل v2 نوشته ایربگ برای راننده و سرنشین ولی جلوی اون ننوشته چیزی؟؟؟؟؟
تویه آپشن های اصلی همه ی وی 8 ها فولترین و یکی هستن!
دوست من خوب اگر میخوای نقدی بخری چرا وقت صرف شرکت میکنی؟نقل قول:
برو از بازار راحت sd v9 رو بخر حالشو ببر.
V9 رو شرکت نداره تو این ماه.من فکر کردم شما میخوای به صورت چکی بخری.
دوستان یه لحظه از نظر قیمت به این دو ماشین نگاه کنید .چرا سمند ال ایکس پایه گازسوز از 206 تیپ 6 ارزونتره؟؟ 206 تیپ 6 مگه چه برتری هایی داره که رو قیمتش میذاره؟
مرسی از جوابتون.نقل قول:
میگن قیمت قطعات مگان زیاده؟! درسته؟ نسبت به اوانته چی؟
اخه نفهمیدم یعنی چی.مگان حداقل منتاژ داخل داره...
یه ماکسیما تمیز مدل 82-83 / 23 تومن هم هست...خوبه؟
یه سوال دیگه:40:
تو ماه رمضون بازار بهتر میشه؟ از لحاظ قیمت.
ممنون.
نقل قول:
متاسفانه نحوه قیمت گذاری خودروهای ایرانی معلوم نیست به چه صورته.
خلاصه خودرویی که طرفدارش زیاد باشه گرون تره
شما فکرشو بکن 206 SD V9 قیمتش 15 میلیون تومان باشه اون وقت شرکت باید قید سمند و پارس رو
بزنه.پس مجبورن قیمت هارو بالا نگهدارن تا دیگر محصولات هم به فروش برسن.
اگر پارس ELX مثلا 14 میلیون تومان بود همه هجوم میاوردن.
پس میبینید کاری به برتری نداره همه سیاست های حفط بازار و فروش محصولات هست
تشکر از TOTAL جان بابت توضیح فنی
سلامنقل قول:
دوست عزیز 206 تیپ 6 گیرباکس اتوماتیک داره! نمونه دنده دستی تیپ6 میشه تیپ 5 حدود 3میلیون تفاوت قیمت داره با تیپ 6!!!
پ.ن: همزمان شد با دوست عزیز محمد
تو ماه رمضان قیمت کاسته نمیشه فروش کم میشه.نقل قول:
قطعات مگان بهتر از آوانته گیر میاد خدماتش بهتر هست.
خرید ماکسیما بستگی به ملاک هاتون داره.اگر میتونی با مصرف بالاش کنار بیای خیلی خوبه.
خیلی ممنون دوست گرامی پس منظور شما اون وی 8 هستی که قیمتشو زده 171150000نقل قول:
که سفارشی اون شده 179550000 درسته دیگه
راستی سمند EF7 چیه دیگه دوست گرامی
شما مطمنی که خوب هست یا بخاطر جا دار بودنش پیشنهاد دادید راستی این رو منظورتون است
اینرو میگید راستی قیمتش چنده ؟؟؟؟ مطمئن هست ؟؟؟؟؟ آخه تعریف 206 وی 8 رو خیلی شنیدم ولی از سمندها چیزی ندیدیم
کد:http://www.ikco.com/Products/Fa/Overview.aspx?ModelName=%D8%B3%D9%88%D8%B1%D9%86+ELX+EF7&Section=IID0magyvrw%3d
سلام دوست عزیزنقل قول:
قیمت ماشینایی که آقا محمد پیشنهاد کردن :
1.پژو 206 SD V8 : سه مدل داره :
الف ) کلاس 2 یا همون معمولی : 17125000 تومان
ب ) کلاس 16 یا همون لیمیتد : 17795000 تومان
ج ) کلاس 9 یا همون سفارشی : 17955000 تومان
توضیح : موارد "ب" و "ج" امکانات اصلیشون همه مثل مورد "الف" هستش و فقط در وسایل جانبی باهاش فرق دارن که این وسایل جانبی اضافه نسبت به مورد "الف" برای هر یک از موارد "ب" و "ج" عبارتند از :
وسایل اضافی مربوط به مورد "ب" : چراغهاي جلو لنزشفاف - پك لوك (زه های همرنگ بدنه) - آينه برقي - چراغ عقب صادراتي - مجموعه کپسول آتش نشاني - كفپوش موكتي - رینگ آلومینیومی
وسایل اضافی مربوط به مورد "ج" : تودوزي چرمي - قطعات تزئيني - غربيلك فرمان چرمي - كفپوش موكتي - مجموعه کپسول آتش نشاني
بین موارد "ب" و "ج" از نظر وسایل اضافی مورد "ب" مناسبتره و زیاد بودن قیمت مورد "ج" نسبت به اون دو تا به خاطر روکش صندلی چرمیه که فکر نمیکنم به صرفه باشه اما در مجموع من فکر میکنم همون مورد "الف" از همه بهتره ! من خودم یه ماه پیش بین این سه تا دومی رو انتخاب کرده بودم اما خود رئیس نمایندگی گفت که نسبت به تفاوت حدودا 700 تومنیش نسبت به اولی نمی ارزه و من هم همون اولیو ثبت نام کردم حالا دیگه خود دانی
2.سمند LX EF7 : که در 2 مدل بنزینی (شامل دو کلاس یک و دو به ترتیب با قیمت های 15675000 تومان و 15725000 تومان ) و پایه گاز سوز گاز سوز ( 16775000 تومان ) عرضه میشه ، برای اطلاعات بیشتر به صفحه ی زیر مراجعه کنید :3.پژو 206 تیپ 6 : 16645000 تومانکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=197623&highlight=%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%85%D9%88%D8%A8%DB%8C%D9%84&page=584
4.پژو 207 اتوماتیک : 20225000 تومان
در مجموع به نظر من باید ذهنتون رو بیشتر رو موارد 1 و 2 متمرکز کنین که بازم به نظر من اس دی وی 8 معمولی (الف) از همه بهتره
موفق باشید
خیلی ممنون دوست گرامی توضیحاتتون خیلی کامل بود ممنون بازمنقل قول:
فکر نکنم مطلبی مونده باشه
خواهش میکنم ، منم تا یکی دو ماه پیش شرایط شما رو داشتم واسه همین گفتم تجربیات ناچیز خودم رو با شما در میون بزارم تا بهترین انتخاب رو داشته باشیدنقل قول:
:10:
نقل قول:
دوست من شما که میخوای نقدی خرید کنید و تا 20 میلیون تومان هم مشکلی ندارین
چرا SD V9 رو انتخاب نمیکنید؟
شرکت نداره درست اما تو بازار که هست.
بیشتر فکر کنید.
بچه ها میخوام ماشینو عوض کنم بین 206 وی 8 و سمند پایه گاز موندم
شما بودید کدومو انتخاب میکردید؟
4 نفریم
سلام دوست من.نقل قول:
خودتون در این مورد تاپیک زدین و بحث ها کامل هست.
اینجا دوباره همون بحث های اون تاپیک رو باید تکرار کنیم.
توی اون تاپیک همه موارد روشنه.موفق باشید.
اینم تاپیک شما:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=502589
خیلی ممنون ولی دیگه تصمیم گرفته شد روی وی8نقل قول:
ولی بازم ممنون آخه خودم نمیخوام بخرم برای پدرم میخوام اون هم یکم چون سن و سال داره سخت انتخاب میکنه
ولی بازم ممنون دوست گرامی
سلام آقا محمدنقل قول:
یه سوال : فروختن اس دی وی 8 ساده تره و ضررش کمتره یا اس دی وی 9 ؟ آخه من شهرستان سوال کردم میگفتن فروختن وی 9 خیلی سخته و ضرر زیاد میکنی اما نمیدونم این موضوع راجع به تهران و شهر های بزرگ هم صدق میکنه یا نه؟
در کل بخوای حساب کنی توی 206 های SD مدل V8 بهترین بازار خرید و فروش رو داره.نقل قول:
در مورد V9 شرایط فرق میکنه و بستگی به بازار خرید و فروش خودروی شهرتونم داره.
مثلا تو شهر شما زیر بار V9 نمیرن اما تهران و اصفهان بازار خوبی داره.
مسلما بازار خرید و فروش خودروی هر شهری بستگی به سلیقه مردم اونجا داره که
طرفدار چه خودرویی هستن یا نه.
مثال: مشهد بهترین شهری هست که میشه توش ماکسیما پیدا کرد
کازرون بهترین شهری هست که میشه توش نیسان پیکاپ پیدا کرد.
تهران بهترین شهری هست که میشه توش مرسدس و BMW پیدا کرد.
و .....
میدونم رفیق .تو اون تاپیک مقایسه کردیم اما اینجا میخوام دوستان پیشنهاد بدننقل قول:
فکر کنم فرق این دو تاپیک کاملا معلومه
اصلا فرق نقد و پیشنهاد کاملا واضح هستش
و این بخش اختصاص داره به مشاوره نه بحث در مورد دوخودروی داخلی
ممنون
نقل قول:
باشه دوست من مشکلی نیست.
خوب شما میخواین بین 206 SD V8 و سمند LX EF7 یکی رو برای خرید انتخاب کنید.
لطف کنید تمام ملاک هاتون رو به ترتیب بگین تا ببینیم کدوم نمره بیشتری میگیره.
مرسی
تو سربالاییا کم نیاره
ایمن باشه
استانداردش بالا باشه
صداش کم باشه
رانندگیش خسته کننده نباشه
ما پیش دستی میکنیم جواب میدیم:31:نقل قول:
تو سربالایی ها جفتش خوبن! شاید کمی ef7 بهتر باشه! البته جفتش از پدال برقی استفاده میکنن که کمی دورگیری اولیه ممکنه کند باشه مخصوصا تو سربالایی ها اما یکمی باهاش رانندگی کنین میاد دستتون چطوری برین:46:
ایمنی 206 بهتره.
استانداردی هم 206 ماشینی که پلتفرمش جدیدتره و بروزتر
صدایه دوتاش کمه!
رانندگی تو شهر با 206 بهتره تو جاده هم حس میکنم کمی سمند بهتر باشه بخاطر صندلی های نرمترش
ببینید من ملاکامو گفتم شما هم تطبیقش دادید . و تا حدودی هم وضعیت معلومه و من خودم فهمیدم باید چیکار کنم اما حالا میخوام فقط نظر و پیشنهاد شمارو بدونم درمورد اینا .اما یه گزینه هم اضافه میکنم که امیدوارم اینبار یه ارفاق و تنوعی بشه و یه گزینه ی دیگه هم اضافه بشه (میدونید که ارفاق و تنوع رو درمورد چی میگم؟) از بین این سه تا پیشنهاد خوده شما و نظر شخصیتون چیه؟
206sd v9
v8
samand lx ef7
تشکر از TOTAL جان.من عیب این 2 خودرو رو میگم تا دوستمون همه جوره روشن بشن.
عیب V8:
تنگ بودن فضای جلوی پای سرنشینان عقب ( نه در حدی که شما رو منصرف از خرید کنه)
استهلاک بالای V8
قیمت بالای قطعات مصرفی
عیب EF7 :
ایجاد سر و صدای اتاق بعد از چند وقت ( خودمونی بگم اتاق سمند زود خودشو ول میکنه)
عملکرد ضعیفسیستم ترمز سمند که در تمامی سمند ها مشخصه.
عیب مشترک 2 خودرو با توجه به تجربه ای که در ایساکو دارم:
کمبود قطعات موتور هست که گاهی اوقات اتفاق میوفته به مراتب بیشتر برای EF7
سلام دوستان
ایشاللا تا 2-3 روز دیگه ماشینم آماده میشه باید برم تحویل بگیرم ، میخواستم بدونم موقع تحویل به چه نکاتی باید توجه کنم و چه چیزایی رو بررسی کنم ( ماشینم اس دی وی 8 معمولی) !
نقل قول:
سلام. امیدوارم روزهای خوبی رو با ماشین جدید در پیشه رو داشته باشید.
نهگام تحویل خودرو به نکات زیر توجه کنید البته کارشناس میاد و ماشین رو تحویل میده و
بهتون میگه همه جارو چک بکنید.206 V8 هم ماشینی مطکئنی از نظر سالم بودن
هنگام تحویل هست.به موارد زیر توجه کنید:
1.بدنه خودرو رو کامل ببینید که تو بارگیری یا جا به جایی ضربه یا تو رفتگی ایجاد نشده باشه.
2.ادوات داخل خودرو همچنین نشان دهنده های صفحه کیلومتر
3.لوازم اضافی مثل جعبه ابزار-مثلث احتیاط-جک-زاپاس رو چک کنید.
4.تمامی چراغ های ماشین رو روشن کنید چک کنید.
5.موتور خودرو رو بازدید کنید
6.کولر خودرو رو هم حتما چک کنید.
7.چراغ ها رو حتما چک کنید که ترک یا شکستگی نداشته باشه
البته ایران خودرو رو V8 خیلی مانور میده و به ندرت پیش میاد کشکلی ایجاد بشه.
مرسی از راهنماییهاتون فقط نشان دهنده های صفحه کیلومتر چطوری باید باشه؟ منظورم اینه که به چه چیزش باید توجه کنم ؟
توجه خاصی نمیخواد فقط چک کنید همش کار کنن.نقل قول:
سلام به همگي.
مي خواستم در مورد خوبي ها و بدي هاي سراتو كوپه بهم اطلاعات بدين لطفاً.
قيمتش چقدر الان؟؟
نقل قول:
تاپیک زیر رو بخونید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=504036
نقل قول:
oخب در مورد خوبی هلا بدیهاش تو نت سرچ کنی بهتر هست .
چون بحث زیادی داره.
قیمتهاش هم به شکل زیر هست.
90/04/3041.000.000سراتو تیپ 7کیا]اطلس خودرو[90/04/3041.000.000سراتو 2010 تیپ 5کیا]اطلس خودرو[90/05/0140.600.000سراتو TDکیا]اطلس خودرو[90/05/0143.700.000سراتو کوپهکیا]اطلس خودرو[90/04/30سراتو جدیدکیا]اطلس خودرو[
نقل قول:
دوست گرامی اگر کسی میخواست سرچ کنه که نمیومد اینجا مطرح کنه.
دقت کنید اگر اطلاعی ندارین که در اختیار دوستان قرار بدین نگین برو سرچ کن.
اینجا ناظرین و افراد دیگه هستن میان راهنمایی میکنن.
نقل قول:
نه عزیز شما سوال بپرس تا جواب بدم. ببین کی بلد هست؟؟؟
من منظورم این هست که خیلی چیز ها هست و با کلی گویی نمیشه گفت.
خودتون بهتر میدونید .و اینکه معایب و خوبی هاش هست به طور کامل میخواید من کپی پیست کنم اینجوری خوب هست؟
من میخوام پلاک ماشینم رو پلاک تهران کنم. چه جوری باید این کار رو بکنم.
اگهخ کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم.
راستی هر چی گشتم پستی مرتبط باهاش پیدا نکردم اینجا زدم دیگه ببخشید شما ....