دوستان تصميم دارم sx1 بخرم.قبلا نظرم روي fz35 بود.آخرين قيمت و نظر كارشناسي اساتيد رو مي خوام(قطعا نوع نيازم با توجه به تعريف اين دوربينها بايد مشخص ياشه!).ممنون
دوستان تصميم دارم sx1 بخرم.قبلا نظرم روي fz35 بود.آخرين قيمت و نظر كارشناسي اساتيد رو مي خوام(قطعا نوع نيازم با توجه به تعريف اين دوربينها بايد مشخص ياشه!).ممنون
راستي sx200 لرزه گير هم داره + زوم در حال فيلمبرداري؟
لرزشگیر دارهنقل قول:
زوم در حال فیلم برداری نداره
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------
اشتباه محض داره میکنی.نقل قول:
SX1 با توجه به قیمتش دوربین خوبی نیست. FZ35 یه دوربین عالی در ای رده هست.
میتونه بگی دلیل عوض شدن نظرت چی بوده؟
کدام مشخصه ی sx1 شما را ترغیب میکند.این دوربین بهترین انتخاب در این رده نیست وکمی نسبت یه امکاناتش گران محسوب میشود.SX 20 cANON و FZ35 پانا و البته S200 فوجی انتخاب های مشابه ارزانتر و از بعضی جهات با کیفیت ترند.نقل قول:
با این همه اول نگاهی به نمونه عکس های این دوربین ها بینداز البته شاید در نهایت همان SX1 را انتخاب کردی.
در ضمن به من بگو چقدر با نرمافزارهای ادیت آشنایی داری.اگر آشنایی کاافی داشته باشی شاید فوجی هم برایت یک انتخاب باشد
سلام بر دوستان
من یه دوربین می خوام لنز بین 12_15
تشخیص لبخند,لرزه گیر,سبک,شارژ بالا
و قدرت فیلمبرداری برای مواقع خاص در حد متوسط
یه دوربین برای اهالی خانواده
متشکر
سلامنقل قول:
قیمت رو مشخص نکردید؟
لنز بین 12-15 منظورتون زوم هست؟
زیاد به تشخیص لبخند اتکا نکنید بیشتر یک هدف تبلیغاتی هست
فکر کنم درباره شرکت آفومار خیلی من بد گفتم تو این فروم . اما باور کنند دوستان خصومت شخصی باهاشون ندارم . حتی هر چند وقت یه بار به سرم میزنه برم نمایندگیشون را بگیرم اما بعد با این قیمت های افتضاحشون پشیمون میشم .نقل قول:
تاریخچه مختصری از این شرکت :
این شرکت در اصل از آن شرکت کانولا است ! شرکت کانولا برای فرار از مالیات شرکت دیگری تاسیس میکنه و کار دوربین دیجیتال را به این شرکت می سپاره . هر کسی که با لوازم اداری کار داره حتما نام شرکت کانولا را شنیده شرکت معتبری که از سابقه طولانی در کار چاپگر های کانن کار میکنه ...
شرکت آفومار تا حدود 6 سال قبل نمایندگی رسمی کانن در ایران بود . اما خوب به خاطر تحریم ها در ایران این شرکت از لیست نمایندگی های کانن حذف شده . و الان داره پز زمان نمایندگی اش را میده و از همون اعتبار ه که فروش میکنه .
قیمت بالای دوربین - برخورد نامناسب کارکنان - از دلایل بدبینی من نسبت به این شرکت شده :31:
:11::11:
کاملا تایید میشهنقل قول:
هر وقت خواستم یه دوربین یا لنز بخرم و قیمت آفومار و بقیه گارانتی ها رو میپرسیدم
یه سوال در ذهنم بوجود میاد و اینه که چرا باید این پول اضافه رو بدم؟
و هیچ وقت راضی نمیشم اینکار رو بکنم
نقل قول:ممنون از راهنمايي بجايتان.نقل قول:
حتما اين مطلب رو موقع خريد مدنظر قرار مي دم.
براي من هم جالب است كه تا اين حد تفاوت قيمت دارد! درحالي كه نمايندگي رسمي هم نيست!!
سلام دوست عزیز میتونم نظر شما در مورد Canon EOS D500 بدونم؟
در این محدوده پیشنهاد دیگری دارید؟
قمیت ixy930 : 255000نقل قول:
قیمت ixsus200 باید حدود 10 تومان گرونتر باشه و قیمت sd آن هم با ixy نباید تفاوتی بکنه .
اینا البته در حد اطلاعات من بود . تازگی ها ixy 930 خرید نکردم :11::11::11:
---------- Post added at 09:35 AM ---------- Previous post was at 09:32 AM ----------
سلامنقل قول:
من خودم هم قصد خرید این دوربین را دارم و به نظرم هم دوربین خوبیه بخاطر پردازشگر digic 4 این دوربین و حسگر cmos آن باید دوربین خوبی باشه روی کاغذ . البته از کیت های 18-55 کانن خیلی بد شنیدم . امیدوارم به این بدی نباشه . دوستان اگه کسی اطلاعاتی داره دریغ نکنه :10::11::11::11:
عزیزم سایت Photographyblog امتیاز کیفیت عکس این دوربین رو از 5 نمره داده 5 .نقل قول:
میتونی امتیازهاش رو در این آدرس ببینی . در بخش Sample image نمونه عکسها و نمونه فیلمش هم هست .
[PHP]http://www.photographyblog.com/reviews/canon_eos_500d_review/conclusion/[/PHP]
ولی چون مدش رفته برو سراغ 550D که 18 مگاپیکسله .
امتیازات SX1 دز سایت Photographyblog از 5 نمره :نقل قول:
طراحی-----------------4
خصوصیات--------------4
آسانی استفاده--------4
کیفیت عکس ----------4
ارزش پول---------------3
امتیازات FZ35 دز سایت Photographyblog از 5 نمره :
طراحی-----------------4.5
خصوصیات--------------4.5
آسانی استفاده--------4.5
کیفیت عکس ----------4.5
ارزش پول---------------4
با خیال راحت برو پاناسونیک FZ35 بخر .
:46:سلام دوستان من یه راهنماییی خیلی بزرگ ازتون می خواستم من بعد از عمری وپس انداز کردن می خوام دوربین عکاسی وفیلمبرداری بخرم بودجه ام هم 500 هزارتومان است وحالا چند تا سوال داشتم
1-من برای مصارف خانگی می خوام ولی کلا خیلی به عکاسی وفیلمبرداری دارم ومی خوام چیزی باشه که بشه روی عکس ها وفیلم ها کار کرد........با این تفاسیر ایا 2دوربین جدا بخرم یکی عکاسی ویکی فیلمبرداری؟؟
می خوام یه چیزی باشه عمری چون من حالا حالا دیگه نمی تونم دوربین بخرم
فیلم وعکسش در شب خوب باشه وبرای من که آماتور خوب باشه
عکاسی در محیط تاریک ومنظره را هم خوب بندازم چون برای مصرف خانگی می خوام حالا با این تفاسیر چی پیشنهاد می کنید؟؟؟؟:11::11:
سلامنقل قول:
اگر قصد داری در آینده بیشتر با عکسها کار کنی یعنی حرفه ای تر عکس بگیری دوربین G11 دوربین خوبیه.
کیفیت فیلم برداری این دوربین هم خوب هست ولی HD نیست.
این دوربین با سنسور بزرگی که داره در شب خوب میتونه عکاسی کنه.
اصلا هم به فکر دو دوربین جدا نباش که اصلا با این بودجه دو دوربین بیخود گیرت میاد.
عجب .... پس سوني در زمينه دوربين سازي اصلا تجربه اي نداره. پس سوني اصلا نميتونه عدسي بسازه !نقل قول:
جناب با سواد ، برو يكم دنبال اطلاعات بعد اين حرفا رو بزن.
اول از همه اينكه سوني خودش يكي ار قويترين ساده هاي لنز تو دنياست.
سوني جايزه Eisa و TIPA رو به عنوان بهترين لنز حرفه اي رو داره.
کد:http://www.tipa.com/english/award-details.php?iId=1781&sAward=Best+Expert+Lens
کد:http://www.sony.com.au/product/sal70400g
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اين از مورد اول
=====================
خب شما ميگي كه سوني اصلا تو صنعت دوربين سازي يه بچه است و هيچ تجربه اي نداره !
فقط محض اطلاع ادامه مطلب رو بخونين.
دوربين هاي حرفه اي نيكون بسيار پر آوازه هستن ، حالا فكر ميكنيد حسگر دوربينهاي حرفه اي نيكون رو كي ميسازه : بله سوني .
كمپاني سوني تامين كننده اصلي سنسور دوربينهاي حرفه اي نيكون هستش.
CMOS Sensor:
Nikon D300(&D300s) and D90, which use a Sony-manufactured CMOS sensor
SONY CCD sensors: D70s ,D70 ,D50s ,D50 , D200
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Nikon
====================
تا چند سال پيش دوربين هاي عكساي حرفه اي بسيار گران قيمت بودن. كدوم شركت بود كه با زدن دوربينهاي حرفه اي با قيمت بسيار مناسب همه رو انگشت به دهن كرد و تونست جايزه بهترين دوربين سال رو از EISA دريافت كنه.
سوني آلفا 100 در زمان خودش يعني سال 2006 يه شوك بزرگ به بازار دوربينهاي ديجيتال حرفه اي داد و تونست جايزه بهترين دوربين حرفه اي سال رو از آن خودش بكنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==================
شما كه ميگي سوني در زمينه دوربين ديجيتال يه كوتوله است و هيچي حاليش نيست ، درباره دوربين NEX-5 سوني چيزي شنيدي.
ميدوني كه سوني با زدن اين دوربين يك انقلاب در زمينه دوربينهاي ديجيتال بوجود اومده.
NEX5 يك دوربين كامپكت DSLR هستش كه قابليت تعويض لنز داره و اندازه سنسورش هم دقيقا برابر با اندازه سنسور يه DSLR هستش.
کد:http://www.sony.co.uk/hub/dslr/nex5-nex3
===================
بازم ميگم شما كه اينقدر سوني رو توي دنياي تصوير كوچيك ميدوني ، ميدوني كه كليه ضبط و پخش برنامه اي جام جهاني 2010 با تجهيزات سوني انجام ميشه.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=416160
مي دوني كه بسياري از فيلمهاي هاليودي با دوربينهاي سوني تصويربرداي ميشه.
نمونه اش هم فيلم Avatar كه با دوربينهاي سوني به صورت 3 بعدي فيلمبرداي شد.
فكر ميكني Canon چندسال ديگه بتونه يه دوربين Sony مثل اين بزنه !کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4573275&postcount=81
سلام
من بین h20 و sx20 خیلی شک دارم.دوربین رو بیشتر برای عکس از کودک و خانوادگی میخوام .از یه طرف عکسهای سونی خیلی خوش آب و رنگه (البته میگن رنگاش غیر واقعیه که برام مهم نیست) و البته فیلم برداری سونی بهتره.از طرف دیگه میگن sx20 عکسهاش خیلی با کیفیته ولی من آماتورم و می ترسم کار کردن باهاش سخت باشه
قیمتh20 حدود300 و قیمت sx20 حدود 420 تومنه.البته قیمت خیلی برام مهم نیست ولی خوب بی تاثیر هم نیست در انتخابم.
میشه راهنماییم کنید؟
سلامنقل قول:
به p30world خوش اومدی
من یه دوربین دیگه رو پیش نهاد میکنمFZ35 Panasonic که بهترین نیمه حرفه ای هست
میتونی با خیال راحت بزاری روی auto که با علامت iA مشخص شده و عکس بگیری که از همه حالت ها وقدرت دوربین استفاده میکنه
قیمت 450 :46:
مشخصات
کد:http://www.dpreview.com/reviews/specs/Panasonic/panasonic_dmcfz35.asp
سلامنقل قول:
دوربین خوبی هست و الان با توجه به افت قیمتی که داشته واقعا ارزش خرید رو داره
اما در مورد انتخابهای دیگه توی این رنج nikon D90 هست که قیمتش بالاتر هست
و به همان نسبت هم کیفیت عکس هاش کمی بهتر از 500D هست
البته سونی هم در سری آلفا دوربینهایی داره که من علیرغم توضیحات خوبه دوستمون
باز ترجیح میدم که بین نیکون یا کنون یا حتی پنتاکس دوربینی رو انتخاب کنم
لنز 18-55 کیفیت نسبتا خوبی داره و عکسهاش هم نسبتا با کیفیت مطلوب هستند
اما باز بستگی به میزان بودجه شما داره
من اگر به فکر لنز خوب بودم و پولش رو هم داشتم canon 500D رو با یک لنز 15-85 میگرفتم
البته حدود 600 تومن باید بیشتر پرداخت کنید
:11:
outpost عزیز تقریبا همه صحبت های شما رو قبول دارم الا:10:
دوربین NEX5 انقلابی تو دوربین سازی نیست Olympus و Panasonic قبلا این کاررو کرده بودند اما بزرگ ترین فرق اینها همونی هست که گفتید یعنی اندازه سنسور:5:
جایزه tipa هم بسیار معتبر هست:46:
بعد سونی مثل کنون (تو دوربین) به مقدار زیادی نون اسمش رو میخوره این رو باید قبول کرد:46::31::21::27:
نقل قول:
کاملا درست ضمن این که میتونی به 550D هم فکر کنی
بعد لنز 18-200 قیمتش 600 تومن(شاید هم کم تر) هست نه 18-85
چند تا لنزخوب Superzoom برای DSLR ها
کد:http://www.dpreview.com/lensreviews/canon_18-200_3p5-5p6_is_c16/
کد:http://www.dpreview.com/lensreviews/nikon_18-200_3p5-5p6_vr_afs_n15/
کد:http://www.dpreview.com/lensreviews/sigma_18-200_3p5-6p3_os_n15/
کد:http://www.dpreview.com/lensreviews/sigma_18-250_3p5-6p3_os_c16/
:11:کد:http://www.dpreview.com/lensreviews/tamron_18-270_3p5-6p3_vc_n15/
من اگر به فکر لنز خوب بودم و پولش رو هم داشتم canon 500D رو با یک لنز 15-85 میگرفتمنقل قول:
بعد لنز 18-200 قیمتش 600 تومن(شاید هم کم تر) هست نه 18-85
[=سلام دوست من:10:نقل قول:
outpost;5055593]عجب .... پس سوني در زمينه دوربين سازي اصلا تجربه اي نداره. پس سوني اصلا نميتونه عدسي بسازه !
جناب با سواد ، برو يكم دنبال اطلاعات بعد اين حرفا رو بزن.
بخدا بچه زدن نداره
:40:
نقل قول:
اول از همه اينكه سوني خودش يكي ار قويترين ساده هاي لنز تو دنياست.
سوني جايزه Eisa و TIPA رو به عنوان بهترين لنز حرفه اي رو داره.
[LEFT]کد:http://www.tipa.com/english/award-details.php?iId=1781&sAward=Best+Expert+Lens
کد:http://www.sony.com.au/product/sal70400g
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اين از مورد اول
=====================
دم سونی گرم خودش اعتراف میکنه تو کاتولگ هاش که شرکت کارل زایس آلمان براش لنز تولید میکنه و شما انکار :18:
نه عزیزمنقل قول:
خب شما ميگي كه سوني اصلا تو صنعت دوربين سازي يه بچه است و هيچ تجربه اي نداره !
من همه جا گفته ام سونی 20 سال سابقه تولید دوربین داره . اما قابل قیاس با برند های بزرگی مثل کانن - نیکون - پاناسونیک و فوجی نیست .
میدونستی اولین دوربین فول فریم سونی سال 2007 یا 2008 بود وارد بازار شد در حالی که کانن 21 سال قبل اولین دوربین فول فریم خودش را وارد بازار کرد . یعنی اون زمانی که سونی تازه زده بود تو کار دوربین سازی :31:
نقل قول:
فقط محض اطلاع ادامه مطلب رو بخونين.
دوربين هاي حرفه اي نيكون بسيار پر آوازه هستن ، حالا فكر ميكنيد حسگر دوربينهاي حرفه اي نيكون رو كي ميسازه : بله سوني .
كمپاني سوني تامين كننده اصلي سنسور دوربينهاي حرفه اي نيكون هستش.
CMOS Sensor:
Nikon D300(&D300s) and D90, which use a Sony-manufactured CMOS sensor
SONY CCD sensors: D70s ,D70 ,D50s ,D50 , D200
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Nikon
====================
تا چند سال پيش دوربين هاي عكساي حرفه اي بسيار گران قيمت بودن. كدوم شركت بود كه با زدن دوربينهاي حرفه اي با قيمت بسيار مناسب همه رو انگشت به دهن كرد و تونست جايزه بهترين دوربين سال رو از EISA دريافت كنه.
سوني آلفا 100 در زمان خودش يعني سال 2006 يه شوك بزرگ به بازار دوربينهاي ديجيتال حرفه اي داد و تونست جايزه بهترين دوربين حرفه اي سال رو از آن خودش بكنه.
==================
شما كه ميگي سوني در زمينه دوربين ديجيتال يه كوتوله است و هيچي حاليش نيست ، درباره دوربين NEX-5 سوني چيزي شنيدي.
ميدوني كه سوني با زدن اين دوربين يك انقلاب در زمينه دوربينهاي ديجيتال بوجود اومده.
NEX5 يك دوربين كامپكت DSLR هستش كه قابليت تعويض لنز داره و اندازه سنسورش هم دقيقا برابر با اندازه سنسور يه DSLR هستش.
کد:http://www.sony.co.uk/hub/dslr/nex5-nex3
===================
برای سلامتی شرکت سونی صلوات
نقل قول:
بازم ميگم شما كه اينقدر سوني رو توي دنياي تصوير كوچيك ميدوني ، ميدوني كه كليه ضبط و پخش برنامه اي جام جهاني 2010 با تجهيزات سوني انجام ميشه.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=416160
مي دوني كه بسياري از فيلمهاي هاليودي با دوربينهاي سوني تصويربرداي ميشه.
نمونه اش هم فيلم Avatar كه با دوربينهاي سوني به صورت 3 بعدي فيلمبرداي شد.
فكر ميكني Canon چندسال ديگه بتونه يه دوربين Sony مثل اين بزنه !کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4573275&postcount=81
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
بحث دوربین های فیلم برداری سونی یه موضوع جداست و میشه گفت سونی جزو 2 شرکت برتر در زمینه دوربین های فیلم برداری است
باور کن دوست من پدر کشته گی با شرکت سونی ندارم . اگه پستی را هم میدم برای اینه که اگه ایرادی تو حرف هام هست دوستان تصحیح کنند و.. بازم ممنون دوست من :11::11:
سلامنقل قول:
H20 نباید با SX20 مقایسه کرد!!!!!!
به هر حال من خودم یه H20 خریدم /// برای کسانیکه عکاسی بلد نیستند و یا اونایی که میخان حرفه ای تر !!! کار کنند بد نیست.
ولی این دوربین لنزش واید نیست.
من که H20 دارم میگم این دوربین نگیر.
بجاش اگه میتونی FZ35 بگیر که یه عمر راحت باشی. ولی این دوربین از H20 بزرگتره.
سلامنقل قول:
من کسی هستم که عشق وسایل سونی هستم.
ولی اینو باید قبول کنی که سونی دوربینای خوبی نداره.
من این مسئله رو که سونی دوربینای خوبی نداره قبول نداشتم. ودوستان تو همین تاپیک میگفتن سونی نگیری بهتره.
ولی رفتم دوربین سونی H20 گرفتم
پس از چند وقت فهمیدم اشتباه بزرگی کردم. :18:
از این به بعد هم اگه دوربینای سونی دستم نگیرم وباهاش کار نکنم تاییدشون نمیکنم
نقل قول:بهترین دوربین دنیا برای مصارف خانگی و آماتوری : پاناسونیک ZR3
امتیازات ZR3 در سایت Photographyblog از 5 نمره :
طراحی-----------------4.5
خصوصیات--------------4.5
آسانی استفاده--------5
کیفیت عکس ----------4.5
ارزش پول---------------4
پاناسونیک DMC-ZR3 ( در اروپا ZX3 نامیده میشود ) فعلا بهترین دوربین خانگی با منوهای آسان و کارایی راحت است . اینم خوبه بدونی که مدل مشابه آن یعنی TZ10 پاناسونیک که تنظیمات دستی داره و خیلی معروفه کیفیت عکسشش از 5 نمره 4 است و قیمتش 490.000 تومنه در حالی که این دوربین با امکانات مشابه و دو مگاپیکسل بیشتر و سبکتر و کوچکتر و بدون تنظیمات پیچیده دستی کیفیت عکسش 4.5 است و قیمتش 385.000 تومان است . نویز کم و سرعت بالای فوکوس از ویژگیهای دیگه اش است . من خودم هم میخوام چند روز دیگه یکیش رو بخرم. البته تو شهرستان فکر کنم مشکل پیدا بشه .
مشخصات فوق العاده ZR3 :
14 مگاپیکسل
لنز واید 25mm
زوم پرقدرت 8 برابر و زوم هوشمند 10 برابر حتی در فیلمبرداری
لرزشگیر با قدرت 2 برابر نسبت به مدلهای دیگر Power O.I.S
فوکوس 11 نقطه ای
فیلمبرداری 1280X720p با 60 فریم در ثانیه ( در برابر مدلهای کانن 30 فریمی )
کیفیت صدا دالبی دیجیتال !!!( بهترین کیفیت صدا در دوربینهای عکاسی )
صفحه نمایش 2.7 اینچ
تشخیص صحنه و تشخیص چهره و شناسایی چهره ( هنگام عکاسی اسم افراد در زیر چهره آنها نمایش داده می شود البته قبلا باید اسمشون رو تنظیم کنی )
تنظیم سرعت شاتر کم ، مناسب برای عکاسی در شب و منظره مثل رودخانه و آبشار [1/125], [1/60], [1/30], [1/15], [1/8], [1/4], [1/2], [1] و 8 و 15 و 30 و 60 ثانیه
ایزوی هوشمند (تنظیم حداکثر ایزو یعنی ایزو بالاتر از این نشود ISO Max 400 - 800 -1600.)
فلاش پر قدرت 5.3 متری با نور سفید ( بر عکس مدلهای 3 متری کانن با نور زرد )
ویژگی Intelligent Resolution در فیلم و عکس برای افزایش شارپی ( تیزی ) عکس
خوش دست ، سبک و کوچک 160g
درجواب دوستان باید بگم لنز G سونی یکی از بهترینهاست در دنیا که خودم یکیشون رو تو جمهوری قیمت کردم به قیمت 8 میلیون تومن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:19:
دوستان از ارائه نظرات غیر منطقی خودداری کنیدنقل قول:
مثلا اینکه قیمت یک لنز 8 میلیون تومن هست (احتمالا sony SAL300F28G) که نمیشه دلیل بر خوب بودن دوربینهای سونی!!!!
12-15 مگا پیکسلنقل قول:
زیر 500 تومن
سلامنقل قول:
در این رنج قیمت اگر خواهان دوربینهای کامپکت هستید میتونید این دوربینها رو مد نظر داشته باشید
Canon PowerShot S90
canon Powershot G11
Canon SX200 Is
canon IXUS 120 Is
panasonic lx3
panaonic tz7
دوستان یعنی با بودجه 500 تومن دوربین عکاسی وفیلمبرداری که کیفیت خوب داشته باشه وبرای مصارف خانگی باشه را فقط گزینه G11 را پیشنهاد می کنید کیفیت در شبش خوبه ولرزش گیر هم داره؟
ممنون می شم دوباره وبیشتر راهنمایی ام کنید
باز هم ميگم كه كه قبل از زدن حرفي كمي در موردش تحقيق كن.نقل قول:
سوني از سالها پيش كه كسي اصلا نميدونست كارل زايس چيه ، از كارل زايس استفاده ميكرد. اما سوني با خريد شركت كونيكا مينولتا تصميم گرفت كه خودش شروع كنه به توليد لنزهاي حرفه اي.
سوني از حدود دو سال پيش شروع كرده به توليد لنزهاي حرفه اي خودش با نام Sony Lens G
و همين لنز حرفه ايش هم جايزه بهترين لنز حرفه اي دنيا رو برد.
براي اطلاعات بيشتر در مورد Sony Lens G به سايت زير مراجعه كنيد
کد:http://www.sony.ca/html/uf/microsite/G_Lens_Minisite
G11 از نظر عکاسی دوربین خوبیه چون سنسورش 1/1.7 اینچه که اندازه بزرگی برای این رده است. در ضمن لرزشگیرش هم چهار مرحله است . کیفیت عکسش خیلی خوبه ولی از نظر فیلمبرداری خوب نیست.نقل قول:
فیلمبرداری G11 با اندازه 640X480 و 30 فریم ( تقریبا در حد DVD ) است که برای پخش توی تلویزیونهای HD اصلا مناسب نیست .
tz10 پاناسونیک هم گزینه خیلی خوبی میتونه باشه
دوربین جدیدی که تازه وارد بازار شده کاملتر شده tz7 هستش کیفیت عکس و فیلم خیلی خوبی داره
حدود 485 تومن قیمت داره که فکر کنم فعلآ قیمتش بالاست
ممنون از دوستان که وقت می زارند وجواب می دن پس با این تفاسیر من چی بخرم چون می خوام فیلمبرداری خوبی هم داشته باشه از طرفی بشه به تلویزیون وکامپیوتر وصل کردوفیلم هایش را تماشا کنمنقل قول:
:11:ممنون می شم راهنمایی کنید
دليل برتريش جايزه هاي بسيار معتبر EISA و TIPA هستش كه سوني موفق به دريافتشون شده.نقل قول:
لطفا بحث فنی، توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مخصوص خودش.. اونجا همونطور که از اسمش برمیاد مربوط به مشاوره خرید هستش... ممنون دوستان.
سلام دوست من :10:نقل قول:
به شما پیشنهاد sx20 کانن را میدم به دلایل زیر :(قیمت 420 هزار +بیمه بدنه ایران )
1- نویز عکاسی پایین و کیفیت فوق العاده
2- کیفیت فیلم برداری HD با قابلیت زوم اپتیکال در حین فیلم برداری
3- به پولتون خیلی میخوره چون کلی لوازم جانبی باید تهیه کنی که شاید یکم هم از 500 بالا بزنه
البته لازم به ذکر است اگه با اندازه این دوربین مشکلی نداشته باشی این دوربین فوق العاده است برای شما
اگه کیفیت فیلم برداری بالاتری میخوای ، میتونی به HX1 سونی (قیمت 465 هزار +بیمه بدنه )هم فکر کنی - چون کیفیت فیلم برداری FULL HD داره . - پانارومای فوق العاده قوی داره . . اما خوب بشخصه عکاسی کردم باهاش و عکساش را نمی پسندم .
اگه سایز این دوربین ها برات مشکل است می تونی به Sx210 (قیمت 375هزار +بیمه بدنه) هم فکر کنی زوم اپتیکال فیلم برداری هم داره .. اما خوش دست نیست .
sx200 (قیمت 315 هزار+بیمه بدنه ) دوربین خوبیه که زوم اپیکال فیلم برداری نداره اما خیلی خوش دسته .
:11::11:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز دوربینSX20 کانن روی کاغذ خیلی خوبه اما کیفیت عکس بالایی نداره . من عکسهاش رو از اینترنت دانلود کرده ام و زیاد خوشم نیومد.
امتیازات SX20 کانن در سایت Photographyblog از 5 نمره :
طراحی---------------4
خصوصیات-----------4.5
آسانی استفاده----------4
کیفیت عکس-----------3.5
ارزش پول------------3.5
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
امتیازات HX1 سونی در سایت Photographyblog از 5 نمره :
طراحی---------------4.5
خصوصیات-----------4.5
آسانی استفاده----------4
کیفیت عکس-----------4
ارزش پول------------4.5
از نظر فیلمبرداری دوربین خیلی خوبیه و کیفیت عکسش هم خیلی خوبه اما اندازه عکس 9 مگاپیکسلی این دوربین دیگه قدیمی شده.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوربین SX210 کانن : فیلمبرداریش 1280x720 و 30 فریم است ، با صدای دو کاناله و بخاطر Bit rate بالایی که داره (24Mbps) تصویر براق و با غلظت رنگ خیلی خوبی داره . اما با حرکت دوربین نوسان نور خیلی زیاده و بهتره موقع فیلمبرداری از سه پایه استفاده کرد . عکسش هم بخاطر اینکه فوکوسش یک نقطه ای است نسبت به مدلهای با فوکوس 11 نقطه ای از کناره های عکس کمی تاره .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوربین SX200 کانن : فیلمبرداری بدون زوم ولی مشابه SX210 ، با صدای یک کاناله و بازم مشکل فوکوس یک نقطه ای .
بطور کلی کیفیت فیلمبرداری دوربینهای عکاسی چند پله عقب تر از دوربینهای فیلمبرداری است و هیچ وقت به کیفیت دوربینهای فیلمبرداری نمیرسه . پس زیاد روی فیلمبرداری حساب نکن . وقتی میگیم دوربین عکاسی یعنی وظیفه اش عکس گرفتنه نه فیلم گرفتن. مهمترین توقع از یک دوربین عکاسی خوب اینه که عکس خوبی داشته باشه و فیلمبرداریش یه موضوع فرعیه .
لطفا این سوالات رو جواب بده تا بگم چی بخری.
1-اندازه دوربین برات مهمه ؟
2-دوربین حرفه ای میخوای ؟ اصلا با اصطلاحات عکاسی مثل شاتر و دیافراگم و.. آشنایی داری ؟
جناب hastimasiha عزیز ضمنا دکمه تشکر پایینه .
سلام دوستان
:11::11::11:
میخواستم نظر شما را در مورد Nikon L21
بپرسم آیا کسی هست که خودش با این دوربین عکس گرفته باشه یا نمونه عکس آن را دیده باشه فکر میکنم نسبت به قیمت 120 هزار تومانی انتخاب عالی باشه
راستی توی کدام سایت میتونم نمونه عکس این دوربین رو ببینم ؟ لطفا راهنمایی کنید
:11::11::11::11::11: