داربی 11 مهر
داربی 11 مهر
سلام به همه
علی کریمی از این هفته بازی می کنه!؟
سلامنقل قول:
خیر
از بازی پگاه میتونه بازی کنه
【ツ】
راي كميته انضباطى فدراسيون فوتبال درخصوص اتفاقات ديدار پرسپوليس و مس كرمان اعلام شد
تهران IranSport.Net - جلسه كميته انضباطى فدراسيون فوتبال درخصوص اتفاقاتى كه در بازى تيم هاى پرسپوليس و مس كرمان رخ داد، عصر ديروز تشكيل شد و طى آن حسين هدايتى رئيس هيأت مديره باشگاه پرسپوليس به خاطر اظهاراتى كه پس از بازى داشت به مدت ۴ جلسه از حضور در ورزشگاه آزادى حين برگزارى بازى هاى تيم پرسپوليس محروم و به پرداخت ۱۰ ميليون تومان جريمه نقدى محكوم شد.احمدرضا عابدزاده نيز به دليل رفتارهاى نادرست به مدت ۳ جلسه از حضور در ورزشگاه محروم شد.مجتبى شريفى رئيس كميته انضباطى درباره محروميت تماشاگران در قبال به وجود آمدن چنين مشكلاتى گفت: در آيين نامه جديد، كسر امتياز جايگزين محروميت تماشاگران مى شود تا تماشاگران را متوجه اين مسأله كنيم؛ كسانى كه تيم شان را دوست دارند و نمى خواهند تيم شان در جدول افت داشته باشد، از ايجاد فضاى متشنج جلوگيرى كنند، چرا كه در صورت تكرار اين اتفاق ها از اين به بعد از تيم ها امتياز كم مى شود و اين تنبيه جايگزين محروميت تماشاگران از حضور در ورزشگاه هاست.
==============================
اين كميته انضباتي هم هنوز نيومده ميخواد بگه ما هم بعله
معيني: دفاع پرسپوليس سازماندهي لازم را ندارد
خبرگزاری پرسپولیس : فريدون معيني درباره شرايط پرسپوليس و شكست در هفته ششم ليگ برتر اظهار داشت: به لحاظ فني پرسپوليس 20 دقيقه اول و در نيمه دوم قبل از آنكه گل بخورد، خوب بازي كرد؛ اما در خط دفاع سازماندهي لازم را ندارد. بازيكنان اين تيم برابر مس كرمان نتوانستند نقش خود را به خوبي انجام دهند.
وي ادامه داد: به طور كلي خط مياني در برگشت به عقب و هنگام ضد حملات عملكرد خوبي نداشت و فقط پژمان نوري هنگام ضد حملات مس كرمان سريعتر از سايرين به عقب برميگشت. در خط دفاع آتسو بازي خوبي را انجام داد؛ اگرچه در اين پست سرخپوشان سازماندهي نداشتند. زارعي روز خوبي را نداشت و بايد خيلي زودتر تعويض ميشود.
معيني عنوان كرد: در خط حمله پرسپوليس عليرضا نيكبخت واحدي روز خوبي را برابر مس نداشت و بيدليل زمينه ميخورد. او توپها را از دست ميداد كه بر خلاف ديدارهاي قبلي، علت آن را نميدانستم. ابراهيم توره، تك مهاجم نفوذي در فشردگي دفاع مس اسير بود و به خوبي توپها را كنترل نميكرد و فرصت زيادي براي گلزني نداشت.
كارشناس فوتبال ايران در مقايسه مربيان دو تيم تاكيد كرد: پرويز مظلومي به دليل آنكه مهرههاي كمتري نسبت به افشين قطبي داشت، با تراكم دفاعي به ميدان آمد و روي ضد حملات به اهدافش رسيد. قطبي كه در پرسپوليس بازيكنان بيشتري را در اختيار داشت، نتوانست به گل برسد.
وي با اشاره به قضاوت مسعود مرادي و انتقادها، گفت: بايد پذيرفت كه اشتباهات در هر مسابقه وجود دارد. قبول دارم مرادي در اين ديدار اشتباه كرد؛ اما تيمي كه ميخواهد پيروز شود، بايد مقابل همه مشكلات ايستادگي كرده و پيروز ميدان شود. عملكرد داوري روي نتايج تاثيرگذار است؛ اما تفكر تيمهاي قويتر نبايد روي داوري تمركز كند و پرسپوليس نيز بايد چنين تفكري داشته باشد.
پرسپوليس در هفته ششم ليگ برتر ايران در ورزشگاه آزادي با نتيجه يك بر صفر شكست خورد
سايت گل در گزارشي نوشت: براساس خبرهاي منتشره در ايران، په له براي حضور در دربي دو تيم فوتبال پرسپوليس و استقلال تهران به ايران سفر نخواهد كرد . چرا كه په له براي پرسپوليس ايران، زيادي گران بود.
به گزارش ايرنا، دليل لغو سفر په له، قيمت بالاي او ذكر شده است.
اين اسطوره فوتبال برزيل قرار بود به عنوان ميهمان باشگاه پرسپوليس تهران براي تماشاي يكي از بزرگترين مسابقات فوتبال آسيا به تهران بيايد.
ماركو آنتونيو آلوارز دستيار مربي تيم فوتبال پرسپوليس به خبرنگاران گفته بود كه از په له براي اين سفر درخواست شده است اما حسين هدايتي رئيس هيات مديره باشگاه پرسپوليس تصديق كرد كه اين باشگاه، بودجه لازم را براي تامين هزينه سفر په له به ايران در اختيار ندارد.
وي گفت: با په له در مورد سفر به ايران صحبت كرديم اما او ۳۵۰هزار دلار درخواست كرد كه ما توان پرداخت آن را نداريم.
خبرگزاري فارس: كارشناس فوتبال گفت: دفاع تيم فوتبال پرسپوليس برابر مس كرمان نشان داد كه سازماندهي لازم را ندارد.
فريدون معيني در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در باره شرايط پرسپوليس و شكست در هفته ششم ليگ برتر اظهار داشت: به لحاظ فني پرسپوليس 20 دقيقه اول و در نيمه دوم قبل از آنكه گل بخورد، خوب بازي كرد؛ اما در خط دفاع سازماندهي لازم را ندارد. بازيكنان اين تيم برابر مس كرمان نتوانستند نقش خود را به خوبي انجام دهند.
وي ادامه داد: به طور كلي خط مياني در برگشت به عقب و هنگام ضد حملات عملكرد خوبي نداشت و فقط پژمان نوري هنگام ضد حملات مس كرمان سريعتر از سايرين به عقب برميگشت. در خط دفاع آتسو بازي خوبي را انجام داد؛ اگرچه در اين پست سرخپوشان سازماندهي نداشتند. زارعي روز خوبي را نداشت و بايد خيلي زودتر تعويض ميشود.
معيني عنوان كرد: در خط حمله پرسپوليس عليرضا نيكبخت واحدي روز خوبي را برابر مس نداشت و بيدليل زمينه ميخورد. او توپها را از دست ميداد كه بر خلاف ديدارهاي قبلي، علت آن را نميدانستم. ابراهيم توره، تك مهاجم نفوذي در فشردگي دفاع مس اسير بود و به خوبي توپها را كنترل نميكرد و فرصت زيادي براي گلزني نداشت.
كارشناس فوتبال ايران در مقايسه مربيان دو تيم تاكيد كرد: پرويز مظلومي به دليل آنكه مهرههاي كمتري نسبت به افشين قطبي داشت، با تراكم دفاعي به ميدان آمد و روي ضد حملات به اهدافش رسيد. قطبي كه در پرسپوليس بازيكنان بيشتري را در اختيار داشت، نتوانست به گل برسد.
وي با اشاره به قضاوت مسعود مرادي و انتقادها، گفت: بايد پذيرفت كه اشتباهات در هر مسابقه وجود دارد. قبول دارم مرادي در اين ديدار اشتباه كرد؛ اما تيمي كه ميخواهد پيروز شود، بايد مقابل همه مشكلات ايستادگي كرده و پيروز ميدان شود. عملكرد داوري روي نتايج تاثيرگذار است؛ اما تفكر تيمهاي قويتر نبايد روي داوري تمركز كند و پرسپوليس نيز بايد چنين تفكري داشته باشد.
پرسپوليس در هفته ششم ليگ برتر ايران در ورزشگاه آزادي با نتيجه يك بر صفر شكست خورد.
یعنی چی ؟؟؟؟ یعنی اگه تماشاگرها تو ورزشگاه سوت بزنن امتیاز از تیم کم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوره آخر زمانه دیگه(آدم چه چیزها میشنوه)
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اعتراض می کند
مسئولان باشگاه پرسپولیس قصد دارند با تنظیم دفاعیه ای به رای صادره از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اعتراض کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، براساس اعلام کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، حسین هدایتی رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس به خاطر اظهاراتش پس از دیدار تیم های پرسپولیس و مس کرمان به چهار جلسه محرومیت از همراهی این تیم در ورزشگاه آزادی و پرداخت 10 میلیون تومان جریمه نقدی و احمدرضا عابدزاده مربی دروازه بانان پرسپولیس به سه جلسه محرومیت از همراهی پرسپولیس در ورزشگاه آزادی محکوم شده اند.
پس از صدور این رای مسئولان باشگاه پرسپولیس قصد دارند امروز با تنظیم لایحه دفاعی و ارسال آن به فدراسیون فوتبال به این رای اعتراض کنند.
در این مورد گفته می شود مهدی تاج نایب رئیس فدراسیون فوتبال نیز مخالف صدور قطعی این رای در مورد مسئولان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس است.
براساس اعلام مسئولان باشگاه پرسپولیس این رای هنوز به طور رسمی به این باشگاه اعلام نشده است.
مهر نيوز
قطبي: خط و نشان اصلي من براي دربي است
خبرگزاری پرسپولیس : سرمربي تيم پرسپوليس گفت: بازي با پيام براي ما حكم ديداري شش امتيازي دارد؛ اما خط و نشان اصلي من براي دربي است. بازيكنان ما تمرينات آماده سازي خوبي در روزهاي گذشته انجام داده اند و با آمادگي به مشهد مي رويم. وي افزود: در جلسه با نفرات تيم اعلام كردم كه اين بازي براي ما در حكم ديداري 6 امتيازي است و بايد خيلي زود از بحران فاصله گرفته و بار ديگر قدرت خود را نشان دهيم، چرا كه خط و نشان اصلي من براي دربي است. سرمربي پرسپوليس تصريح كرد: يكي از مسائلي كه در روزهاي گذشته مرا ناراحت كرد، از بين رفتن انگيزه بين بازيكنان بود كه خوشبختانه با كمك همكاران اين مشكل حل شد. بازي مقابل پيام و پگاه ميتواند سرنوشت پرسپوليس براي بازي هاي آينده را رقم بزند، پس حق اشتباه نداريم.
سرمربي پرسپوليس همچنين در خصوص قول پژو 206 به بازيكنان قبل از دربي گفت: اين كار اشتباه نيست. وقتي بازيكنان مطمئن شوند كه از لحاظ مالي دچار مشكل نيستند، با تمركز بيشتر در خدمت تيم قرار مي گيرند. اين مسئله در فوتبال دنيا امري طبيعي است.
قطبي: خط و نشان اصلي من براي دربي است
خبرگزاری پرسپولیس : سرمربي تيم پرسپوليس گفت: بازي با پيام براي ما حكم ديداري شش امتيازي دارد؛ اما خط و نشان اصلي من براي دربي است. بازيكنان ما تمرينات آماده سازي خوبي در روزهاي گذشته انجام داده اند و با آمادگي به مشهد مي رويم. وي افزود: در جلسه با نفرات تيم اعلام كردم كه اين بازي براي ما در حكم ديداري 6 امتيازي است و بايد خيلي زود از بحران فاصله گرفته و بار ديگر قدرت خود را نشان دهيم، چرا كه خط و نشان اصلي من براي دربي است. سرمربي پرسپوليس تصريح كرد: يكي از مسائلي كه در روزهاي گذشته مرا ناراحت كرد، از بين رفتن انگيزه بين بازيكنان بود كه خوشبختانه با كمك همكاران اين مشكل حل شد. بازي مقابل پيام و پگاه ميتواند سرنوشت پرسپوليس براي بازي هاي آينده را رقم بزند، پس حق اشتباه نداريم.
سرمربي پرسپوليس همچنين در خصوص قول پژو 206 به بازيكنان قبل از دربي گفت: اين كار اشتباه نيست. وقتي بازيكنان مطمئن شوند كه از لحاظ مالي دچار مشكل نيستند، با تمركز بيشتر در خدمت تيم قرار مي گيرند. اين مسئله در فوتبال دنيا امري طبيعي است.
مرادي تا پايان فصل ديدارهاي پرسپوليس را قضاوت نمي كند
خبرگزاری پرسپولیس : مسعود مرادي ، با توافق مديران باشگاه پرسپوليس و فدراسيون فوتبال از قضاوت ديدارهاي اين فصل تيم فوتبال پرسپوليس محروم شد.
منابع آگاه و نزديك به فدراسيون فوتبال لحظاتي پيش از توافق باشكاه پرسپوليس و فدراسيون فوتبال براي عدم قضاوت ديدار هاي قرمزپوشان توسط مرادي خبر دادند. خبرهاي رسيده حاكي از آن است بعد از اعتراضات شديد پرسپوليسيها نسبت به قضاوتهاي مشكوك و جنجال برانگيز مسعود مرادي در دو سال گذشته به ضرر پرسپوليس، در جلسهاي محرمامه بين مديران پرسپوليس و فدراسيون فوتبال مقرر شده كه مسعود مرادي تا پايان فصل يا حداقل تا پايان نيم فصل اول براي سرخ پوشان قضاوت نكند.
الهی صد هزار مرتبه شکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه خوب شد !
این مرادی همیشه این شکلی بد داوری میکرد !
این یعنی چی که میشینن تا به بهانه خسارت به اتوبوسرانی پرسپولیس رو جریمه کنن ولی رییس شرکت اتوبوسرانی که دمش گرم میگه هیچ خسارتی به ما وارد نشده واقعا یعنی چه؟؟ ولی نگران نشین ها حتی اگه 6 امتیاز هم کسر کنن مثل پارسال قهرمان میشم اونم نه تو یه جام تو هرسه جام چون امسال علی کریمی رو هم داریم. کور بشه چشم حسود استقلالیاو عنا...
4 م یا 5 م (تفاضل گل رو نمی دونم ! )
نقل قول:
بابا چند وقت کجا بودی دلم برات تنگ شده بود
بچه ها برنامه نود را دیدین ؟چه خر تو خری شده بود هر کی یه چیزی میگفت...فردوسی پورم مونده بود کی راست میگه!
راستی این مسعود مرادی و جلال مرادی فامیلن ؟
سلام
برنامه نود رو کسی دیده الان؟ نمی دونم این آذری ... چی فکر کرده؟ آخه این آقا چی از فوتبال حالیش میشه که میاد این طور به مصطفوی که 30 سال توی فوتبال بوده بی احترامی می کنه. آدم بی فرهنگی مثل این آقا چطور شده مدیرعامل یک باشگاه باسابقه خدا میدونه! فکر کرده دست داور رو فشردن!! خیلی هنر می خواد!
یه تیکه مرادی گفت داور درجه 3 هم اینو پنالتی میگرفت
مصطفوی هم خوب جوابشو داد
گفت داور درجه 3 آره
:34:
واقعا حالم از اذری به هم خورد
دلم خیلی برای مصطفوی سوخت
این مردیکه فکر کرده با فریاد میتونه همه چیز را به نفعه خودش کنه
بدبخت فردوسی پور هم هرچی اومد بگه بدتر ضایع شد !!! :دی
سلام
آذری کلا فوتبالی نیست
این بابا وزنه بردار بود که بعدش اومد شد مدیر عامل ذوب آهن که اون موقع هم روزنامه ها ابراز تعجب کرده بودن
ولی مصطفوی کار عاقلانه ای کرد جوابشو نداد،جواب یه بچه رو که نباید داد
کلا جو امشب نود خیلی بر ضد پرسپولیس بود
ولی خیلی با مصطفوی حال کردم خوب تیکه هایی می انداخت
اه اه...این مردیکه فکر کرده خبریه هر چی از اون دهن کثیفش میاد بیرون میگه؟؟؟:2:
دلم واسه مصطفوی میسوزه بیچاره رو گیر آورده...
میبینه چیزی نمیگه هی میتوپه بهش...:13:
این جلال مرادی هم ته خنده بودا...:27:
نقل قول:
بابا کجای کارید طرف خیلی زرنگ بود . با این کارش سوال فردوسی پور رو پیچون و جواب نداد
نه هر دو تاشون ضد پرسپولیس هستن..نقل قول:
راستی این مسعود مرادی و جلال مرادی فامیلن ؟
کلن این مصطفویه خیلی کولیه....ته خندست.
اونجا که آذری داشت داد و فریاد می کرد ،داشت آروم به فروسی پور می گفت :
ما داریم درباره فوتبای صحبت میکنیم ها نه ژیمناستیک.
من یکی از خنده روده بر شدم.
به طور کلی دیشب کسایی که ضایع شدن اون دوتا مرادی ها بودن که همه ی ایران میگن پنالتی بود ولی این دو نفر میگن نبود
و یکی هم این مدیر عمل ( :27:) ذوب اهن بود که واقعا نشون داد بویی از فرهنگ و احترام به دیگران رو نبرده
و اینکه پرسپولیس شک نکنید که قهرمانه:40:
یاسین جان سلام.خوشحالم که دوباره برگشتین.
من یه پیشنهاد دارم اصفهانیا دوتا تیمشونو با هم تلفیق کنن اسمشو بزارن استقلال اصفهان یا آنتی پرسپولیس.
من به خدا خیلی مردم اصفهانو دوست دارم اینو جدی می گم.
اما این یارو ساکت و این آذری و دیگر عوامل این دو تیم واقعا دارن اصفهانیارو زیر سوال می برن.اینا فکر کردن توهین به طرف مقابل بزرگشون می کنه اما به خدا اینطور نیست.اصفهانیای عزیزی که شهرشون پایتخت فرهنگی جهان اسلامه یه فکری به حال این پت و مت بکنن چون خیلی دارن خرابکاری میکنن.چون اگه بخوان نماد بی فرهنگی رو بسازن باید از مجسمه ساکت ها و آذری ها استفاده کنن.
میدونم همین دیشبم گفتم آبروی هر چی اصفهانی برد این حالا همه فکر میکنند همه اصفهانیا همین طورن در صورتی که اصلا اینطور نیست
اصلا قضیه داوری بازی های پرسپولیس چه ربطی به آذری داشت؟
ایشون میخواست بحث درباره وحید ( کیوان ) امرایی رو عوض کنه که موفق شد
آخر سر هم دیدید چه جوری تلفن رو قطع کرد عادل خوب تیکه ای انداخت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جلال مرادی و اون آذری شده بودن سوژه خنده ملت !! بدجوری حالشون گرفته شد خصوصا بعد از اینکه صدای آذری رو خفه ردن اونم از لجش محکم گوشی رو گذاشت خیلی صفا کردیم !!!
دم مصطفوی هم گرم !! حرف دل خیلیها رو زد !
خبرگزاری پرسپولیس : رئيس هيأتمديره پرسپوليس امروز در مراسم افطاري به مناسبت ماه مبارك رمضان، ميزبان برخي از دوستان و اهالي فوتبال خواهد بود.
قرار بود هدايتي در اين مراسم افطاري، پروين و مصطفوي را با يكديگر آشتي دهد اما با سفر داريوش مصطفوي به مشهد براي تماشاي بازي پرسپوليس و پيام، اين مراسم آشتيكنان عصر امروز برگزار نخواهد شد.
مصطفوي و پروين اخيرا در رسانه ها عليه يكديگر مصاحبه كرده بودند و هدايتي سعي دارند بين مديرعامل و پيشكسوت با سابقه باشگاه پرسپوليس را آشتي بدهد.
ابراهیم توره به داربی میرسد
خبرگزاری پرسپولیس : پزشك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: مهاجم سنگالي را براي دربي تهران آماده مي كنيم.
فريد زرينه در گفتوگو با خبرگزاری پرسپولیس، اظهار داشت: پس از تلاشهاي فراوان مازيار زارع با آمادگي كامل امروز ميتواند با نظر كادر فني برابر پيام به ميدان برود.
وي در خصوص مصدوميت مهاجم سنگالي تيم تاكيد كرد: در MRI ابراهيم توره مشخص شد كه خوشبختانه رباط صليبي وي سالم بوده و فقط دچار كشيدگي عضلات شده است.
زرينه ادامه داد: توره به احتمال فراوان به بازي مقابل پگاه نميرسد؛ اما بخت حضور در ديدار مقابل استقلال تهران را دارد.
مصطفوی به علی آبادی شکایت میکند
خبرگزاری پرسپولیس : مديرعامل پرسپوليس با توجه به اتفاقات اخير و مشكلات داوري خواستار ديدار با رييس سازمان ورزش شده است.
اين جلسه هفته آينده در محل سازمان تربيتبدني برگزار خواهد شد. قرار است در اين جلسه، مصطفوي و رئيس سازمان در مورد مشكلات اخير پرسپوليس خصوصاً مشكلات داوري با يكديگر صحبت كنند.مديرعامل باشگاه پرسپوليس پيش از اين در خصوص همين موضوع با رييس فدراسيون فوتبال ديدار کرده بود.
پرسپولیس از مدیرعامل ذوب آهن شکایت میکند
خبرگزاری پرسپولیس : مسوولان باشگاه پرسپوليس از سعيد آذري مديرعامل باشگاه ذوبآهن اصفهان به دليل اظهاراتي كه وي در برنامه تلويزيوني 90 عليه داريوش مصطفوي مديرعامل باشگاه پرسپوليس داشته، به مراجع قضايي شكايت ميكنند. به گفته مسئولان پرسپوليس، اظهارات آذري در اين برنامه تلويزيوني، توهيني به نماينده باشگاه پرسپوليس و همچنين هواداران اين تيم بوده است كه ما با جديت، موضوع را پیگیری خواهیم کرد. وي افزود: همچنين اعضاي هيات مديره پرسپوليس درصدد هستند اين موضوع را از طريق وزير صنايع پيگيري كنند تا مشخص شود مديرعامل يك باشگاه صنعتي كه زيرمجموعه وزارت صنايع است، چطور با الفاظي ناپسند، به نماينده باشگاه بزرگ و مردمي پرسپوليس و هودارانش توهين ميكند.
هیچ شرکتی بیش از 1.5 میلیارد نمیدهد
خبرگزاری پرسپولیس : مسئولان باشگاه پرسپوليس طي هفته هاي اخير جلسات متعددي را با شرکت هاي مورد نظرشان براي اسپانسرينگ اين باشگاه داشته اند و به رغم اينکه در مصاحبه هاي خود به دفعات از انتخاب اسپانسر پرسپوليس در آينده اي نزديک سخن رانده اند اما در واقع تيم سرخپوش همچنان بدون اسپانسر به کار خود ادامه مي دهد.
يک منبع آگاه در باشگاه پرسپوليس پيرامون اين مسئله مي گويد:"مشکل اين است که هيچکدام از شرکت هاي طرف مذاکره حاضر نيستند بيش از 5/1 ميليارد بابت اسپانسرينگ پرسپوليس در سه جام پيش رو بدهند و اين مسئله براي هيئت مديره باشگاه قابل پذيرش نيست."
ITC مهاجم برزیلی پرسپولیس هنوز به تهران نرسیده است
خبرگزاری پرسپولیس : تلاش مسئولان باشگاه پرسپولیس برای دریافت کارت ITC دی کارمو برزیلی به نتیجه نرسید تا سرخپوشان تهرانی برای مصاف با پیام مشهد هم این بازیکن را در اختیار نداشته باشند.
در شرایطی که ابراهیم توره و فرهاد خیرخواه با آسیب دیدگی دست به گریبان هستند و احتمال غیبت شان در دیدار امشب با پیام مشهد زیاد است، حضور دی کارمو برزیلی می تواند بخش اعظمی از مشکلات سرخپوشان را در خط حمله حا کند.
در همین راستا مسئولان باشگاه پرسپولیس تلاش زیادی را صورت دادند تا کارت ITC این مهاجم برزیلی را دریافت کنند اما تلاش آنها به نتیجه نرسید و او نمی تواند در بازی امشب به میدان برود. به گفته مصطفوی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس کارت بازی این بازیکن تا ظهر امروز هنوز به تهران نرسیده است. تیم فوتبال پرسپولیس با توجه به آسیب دیدگی توره و خیرخواه و نرسیدن ITC دی کارمو در بازی امشب مقابل پیام به احتمال فراوان بدون مهاجم تخصصی به میدان می رود تا نگرانی های افشین قطبی برای کسب پیروزی در این بازی افزایش پیدا کند.
مایلی کهن انگار دوباره حرف زده
سرمربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: نميدانم چه اتفاقي ميافتد كه كسي كه 30 سال پيش از ايران رفته و حتي كارت پايان خدمت نيز ندارد، زن و دو دخترش را در امريكا رها ميكند و به همراه يك زن ديگر كه دوستش است به ايران ميآيد و با 500 هزار تومان برايش صيغه محرميت جاري ميكنند و يك ميليون دلار نيز به او دستمزد ميدهند
میگن منبعش خبرگزاری فارس هستش من دارم میگردم دنبالش