سلام ببخشید من میخوام یه ps3 فت 40 بخرم و راهنمایی لازم دارم اگه میشه راهنماییم کنید از کجا و به چه صورت بخرم و اینکه رنج قیمت چقدر است؟
با تشکر از همگی
Printable View
سلام ببخشید من میخوام یه ps3 فت 40 بخرم و راهنمایی لازم دارم اگه میشه راهنماییم کنید از کجا و به چه صورت بخرم و اینکه رنج قیمت چقدر است؟
با تشکر از همگی
آره ولی هنوز به طور کامل نه . کم و بیش شرکت هایی پیدا میشن که برای درایور های دستگاهاشون بازم از CD استفاده میکنن.نقل قول:
ببینم Slim داری دیگه ؟! من چند وقت پیش هرچی گذاشتم اجرا نکرد !!نقل قول:
تو CD چی داشتی ؟
دسته 2 دیگه !! :31:نقل قول:
آخه کلا Fat به ملکوت اعلا پیوسته !! دسته دومش هم خریدش اصلا کار درستی نیست !!
یه Slim بگیرید از همه بهتره.
فت دارم---يه سي دي عادي كه توش فايل ريخته بودم----ولي بخونه يا نه فرقي نداره چون من هيچ وقت سي دي و دي وي دي تو كنسول نميزارم----مگر اورجينال باشه و بدون خش!!!
:11:نقل قول:
برای انتشار آلبوم های موسیقی فقط و فقط از CD استفاده میشه و کسی از DVD برای انتشار موزیک استفاده نمیکنه - برای همین CD از رده خارج نیست ولی به عنوان یک مدیا برای انتقال تصویر و دیتا تقریبا کاراییش رو از دست داده .
(البته یک سری شرکتهای بزرگ مثل HP هنوز Manual های محصولات خودشون رو در کنار نسخه ی چاپی به صورت یک CD هم در اختیار کاربران میذارند) .
حالا من نمیدونم چرا سونی کاری کرده که کنسولش CD حالیش نشه !!! چون اون وقت کاربرها نمیتونند از این کنسول به عنوان وسیله ای برای پخش موسیقی استفاده کنند .
من تا حالا تو دستگاه سی دی نذاشتم و قصدم ندارم بذارم ولی با توجه به این موضوع که روی جعبه دستگاه لوگوی کامپکت دیسک گذاشته شده صد در صد دستگاه باید سی دی رو بخونه !! اون دوستمونم تست کردن گفتن می خونه دیگه !
یاد بازی متال گیر افتادم ، اون تیکش که به اسنیک بی سیم می زنه می گه سی دی دو بذار بعد ، بهش می گه حواسم نبود این این پلی استیشن سه و تکنلوژی بلو ری استفاده می کنه چقدر تکنولوژی پیشرفت کرده !!!!!
من حدس می زنم شما از کاستوم فریم ور استفاده می کنید که در اینصورت باری اجرای برنامه ها و طبعا بازی ها باید اول اون پچ رو اجرا کنید بعد وارد برنامه ها بشید .... در ضمن تو کاستوم فریم ور لازمه که از eboot اصلی بازی ها استفاده کنید ، اگرم از دانگل استفاده می کنید باید فایل eboot رو با نسخه 3.41 ش عوض کنید ...نقل قول:
سلام من killzone3 و Marvel Vs Capcom 3 و gran turismo 5 را دادم برايم مغازه بلك سافت برايم كپي كرد البته يك فايل پچ 3/55 هم برايم توي هارد ريخت كه من از طريق موليت من روي ps3 كپي كردم ولي حتي وقتي روي هاردم بازي ها را كپي كردم ارور مي زند .
(an error occurred during the start opration (80010009 اين ارور را مي زند با شماره كه نوشتم
با gaia هم اجرا كردم هم ارور را مي زند تر خدا يكي من را راهنمايي كند
اگر پچ را بايد در دستگاه ps3 اجرا كنم چه جوري اجرا كنم يا از كجا
مشكل از بازي است يا از دستگاه رجين دستگاهم جي است البته فكر مي كنم خيلي به رجين مربوط نباشد
با از كاستوم فريم استفاده مي كنم و بازي ها را با مولتيمن اجرا مي كنم همه بازي ها اجرا شده به غير از سه تا كه البته eboot بازي killzone3 را عوض كردم درست شد و لي در مورد gran turismo 5 با وجودي كه eboot مدل BCUS98114 را دانلود كردم و كپي كردم ولي باز هم ارور 80010009 را مي زند در مورد بازي دوم يعني Marvel Vs Capcom 3 كه اصلا eboot اش را پيدا نكردم
[QUOTE=J A V I D;5889479]من تا حالا تو دستگاه سی دی نذاشتم و قصدم ندارم بذارم ولی با توجه به این موضوع که روی جعبه دستگاه لوگوی کامپکت دیسک گذاشته شده صد در صد دستگاه باید سی دی رو بخونه !! اون دوستمونم تست کردن گفتن می خونه دیگه !
یاد بازی متال گیر افتادم ، اون تیکش که به اسنیک بی سیم می زنه می گه سی دی دو بذار بعد ، بهش می گه حواسم نبود این این پلی استیشن سه و تکنلوژی بلو ری استفاده می کنه چقدر تکنولوژی پیشرفت کرده !!!!!
__________________________________________________ _______________
الان يه باره ديگه تست كردم---البته يه سي دي خام رو توش آهنگ ريختم---خيلي خوب خوند!!!اما ديگه اينكارو نميكنم!!!به خاطر برطرف شدن شك اينكارو كردم---اپديت كنسول هم 3.56 هستش---
سلام
همین 10 دقیقه پیش تو انجمن xbox پست دادم
اما وقتی یه دور زدم دیدم ای بابا
چقدر گرون شده این کنسول
خب ps3 میگیرم پس بجاش
این -- کلا دیگه کامله ؟
همه بازهارو هم اجرا میشه کرد ؟ فقط باید یه هارد داشت برای خرید بازی ؟
میشه تو خونه هم خک کرد با این وضعیت ؟
حالا سوا از بحث تاموسی با این وضعیت ps3 به صرفه تر نیست ؟
سلام
آقا چه جوری میشه بازی killzone 3 رو از روی دی وی دی های کپی شده-10تان- به هارد اکسترنالی که فرمتش fat32 هستش انتقال داد.موقع اکستراکت ارور کمبود فضا میده لطفا کمک.
لطفا eboot 3/55 براي Marvel Vs Capcom 3 و :41:gran turismo 5
اگه کنسولتون اسلیمه تا جایی که من تو مغازه دیدم گراند توریسما رو یه سری از اسلیم ها اجرا نمی شه کلا هر کاری هم بکنید اجرا نمی شه البته شاید روشی باشه که اجرا بشه ، من که چیزی ندیدم !نقل قول:
مطمئنا ما کمکی نمی تونیم بکنیم ، شما باید تو هاردتون جا باز کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
سلام
آقا چه جوری میشه بازی killzone 3 رو از روی دی وی دی های کپی شده-10تان- به هارد اکسترنالی که فرمتش fat32 هستش انتقال داد.موقع اکستراکت ارور کمبود فضا میده لطفا کمک.
سلام جالب كه وقتي eboot هاي مختلف را براي gran turismo 5 اجرا مي كنم تو بعضي ها صفحه سياه مي شود و بايد از مولتيمن بيام بيرون توي بعضي از eboot ها ارور 80010009 را مي زنه ديگر نمي دانم مخم ديگر به جايي قد نمي ده
توي بازي Marvel Vs Capcom 3 هم كه اصلا eboot اش نيست
سلام دوستان کسی سیتی داره که بشه ازش بازی های جدید ps3 را دانلود کرد!
البته من با دانگل کرک کردمش ها!
ممنون!
نقل قول:نقل قول:
این Error به دلیل اینه که killzone3 فایل بالای 4 گیگ داره و شما نمیتونید فایل بالای 4 گیگ رو از تو DVD به یک پارتیشن Fat32 منتقل کنید.
خودم اینکارو نکردم تاحالا ولی فکر کنم بشه به جای اینکه هاردتون رو NTFS کنید و بعد از NTFS با FTP Server به Ps3 منتقل کنید، با multiman مستقیم فایلهارو از DVD کپی کنید تو هارد خود PS3.
ویرایش: ظاهرا multiman با قابلیت شناختن هارد NTFS ( فقط برای کپی و نه اجرای بازی ) اومده.
================================================== ==========================کد:http://ps3crunch.com/multiman-v011603-ntfs-support-added.html
من قبل از اینکه دستگام رو کپی خور کنم یک CD Audio داشتم از شادمهر که تو ایران بود و یک فیلم DVD کپی قانونی ( No one knows about persian cats ) که هر دوتارو مثل هلو اجرا کرد.
بعدشم تست کردم و شد و ربطی به کپی خور بودن نداره.
آقا هاردم فضا داره ولی فرمتش fat32 هستش و این بازی دارای فایل بزرگتر از 4 گیگه که تو فرمت fat نمیره.
خوب اگر میشه منو تو خرید slim راهنمایی کنید،با 300 تومن slim چند گیگ میتونم وردارم؟نقل قول:
[QUOTE=BATMAN-LOVE;5889524]من منظورم vcd یاهمون فایل تصویری بود cd صوتی روکه صددرصد اجرامیکنه چون هنوزم باکیفیترین ورایج ترین فرمت توaudio همین mp3 هستش ولی vcdارزش اجرا کردنو نداره بعید میدونمps3 اجراکنهنقل قول:
[QUOTE=astatira;5892502]برادر عزیز کلا VCD فرمت غیر استانداردی هست ما همچین فرمتی نداریم فقط تو آسیا ازش استفاده میشهنقل قول:
اصل فرمت ویدیو DVD هست که تو کل دنیا فیلم ها به اون تبدیل میشه برای فروش ویدیوی خانگی :11:
سلام دوستان عزیز
یه خبر خوب
دیروز Multiman 1.16.03 رلیز شد و یک تغییر بسیار خوب رو توش شاهد بودیم :19:
بله پشتیبانی از فرمت NTFS در هارد اکسترنال :27:
با این حساب این جور که من فهمیدم دیگه نیازی هم نیس بازی ها رو به اینترنال انتقال بدین و همه بازی ها از رو اکسترنال اجرا میشه:21:
اینم مشخصات ورژن جدید این برنامه :
- NTFS support for external USB HDD (START+/ to switch to NTFS driver)
- USB.CFG configuration file edit required: 0xVNID:0xPRID:V (vendor ID, product ID, V=number of volumes)
- Only copy from NTFS is supported – nothing more, nothing less
- Folder/File copy in FileManager from NTFS volumes
- Merging split files while copying from NTFS is not supported (only 1:1 copy)
- Altered display modes 1, 2, 3 and 4 (small device icon in lower right corner)
- Fixed 99% progress bar freeze
- Fixed “not enough space on destination drive” in rare cases
- New cache convention
- Added support for 3.56 spoof
- Probably a lot of other things…
یکی بهم بگه قضیه 3.56 spoof چیه ؟ یعنی الان 3.56 هم -- شده ؟ اگه شده باشه که عالیه آپدیت کنیم 3D ساپورت هم به کنسولمون اضافه شه:8:
سلام بچه ها من یه سوال داشتم در واقع یه نظر سنجی
اولا نظر خودمو تا به اینجا بگم.چرا ما ایرانیا فرهنگمون اینه از چیزی که داریم تعریف کنیم؟هر کی ویندوز خودشو میگه بهترینه.هر کی آنتی ویروسه خودشو میگه بهترینه.هر کی کنسول خودشو میگه بهترینه.بابا بس کنید این حرفارو:41:
خوب هر کی دوست داره یه جور فکر کنه.من خودم پلی 3 دارم.نیازیم به بحث ندارم بگم ایکس باکس بهتره یا پلی 3 برید توی سایتای مقایسه کنسول ها البته سایت های بازی خارجی میبینید از همه لحاظ و درجه و گرافیک و هر چی بگی پلی 3 سر تر از ایکس باکسه.خوب حالا یکی دوست داره ایکس باکس بخره به ما چه؟وسعش به پلی 3 نمیرسه چون گرونه.و فکر میکنه با خریدن ایکس باکس در واقع همون پلی 3 رو خریده(که صد در صد در اشتباه)اما بازم سلیقشه.الانم اونایی که ایکس باکس دارن برا چی میان تو این تاپیک که مخصوصی پرسش و پاسخ پلی 3 هست و هی میگن این بهتره و اون بدتره؟نظرتون رو برا خودتون نگه دارید باشه بابا ایکس باکس خدا پلی 3 هیچ.خوبه؟
حالا سوال های من
به نظر من با این روند کاهش قیمت بازیای پلی 3 روز به روز داره قیمت بازیا کاهش پیدا میکنه.شما نگاه کن بازیا اول زیر 90 نمیومد.الان به 15 تومن هم رسیده گرون ترین بازی الان فکر کنم پیس 2011 باشه با قیمت 65 تومن.در صورتی که بازیای پلی 3 به 150 تومن هم میرسید.من فکر کنم تا یه 5 6 ماه دیگه گرون قیمت ترین بازیای پلی 3 30 تومن باشن نظر شماها چیه؟
در ضمن درباره کپی خور کردن هم بگم.من از چند نفر متخصص این کارا پرسیدم.اونایی که میخواید برید بخرید کپی خور نکنید.دستگاه رو داغون میکنه و بعد 5 6 ماه دستگاه میسوزه هوتوتو.اصلا وقتی شما بخوای برات توضیح بدن که چه جوری کپی خور میکنن دستگاه رو متوجه میشی که یه کلک خیلی مبتدیانس به یه دستگاه غول نسل جدید.این کارا هم فقط تو ایران انجام میشه دیگه
ما از توپخونه رفتیم بگیریم همونجا دوست بابام گفت میخوای کپی خورش کنم؟ولی من تضمینی نمیکنم برا دستگاه مضره هیچکیم اینجا این کار رو تایید نمیکنه اما خوب هر کی میخواد براش انجام میدیم.اصلا گول نخورید.یه کار شرکتی و تمیز نیست.یه کلک دستسازه
در مورد قسمت اول حرفای شما :نقل قول:
خودتون میگید بحث مقایسه و این چیزارو تموم کنید بعد تو همه جمله هات میگی ps3 از xbox سره خودتم نگو دیگه دوست من (من هر 2 کنسول رو دارم) و قبول ندارم که که ps3 از همه نظر از xbox سره این جمله فقط تو بازی های انحصاری صدق میکنه وگرنه برتری دیگه ای نداره :20: حالا نظر شخصی خودم : هر 2 کنسول جذابیت خاص خودشون رو دارن هر کدوم یه دستگاه مجزا هستن اصلا نیازی به مقایسه کردن نیس
در مورد قیمت بازی ها هم که شما میگی داره میاد پایین خب بازی های کپی ارزون هستن وگرنه اریجینال که هنوز قیمت خودشونو دارن همین 2 روز پیش دوست من کیلزون 3 رو 90 تومان خرید منم خریدم 5 تومان :31:
در مورد قسمت دوم :
راستش من اصلا درست متوجه نشدم چی گفتی شما
این -- که چیز خاصی نیس که باعث سوختن دستگاه بشه فقط یه FW نصب میشه رو دستگاه همین
این FW هم که در اصل همون مال رسمی sony هستش که دستکاری کرده حالا من درست منظورمو نمیتونم برسونم در کل حرفم اینه که این -- هیچ ربطی به سوختن دستگاه نداره تا اینجا که من دیدم نکته مثبت هم داره به درایو دستگاه فشاری نمیاد بازیو از رو هارد انجام میدیم :5:
:41:سلام دوست عزیزنقل قول:
قسمت اول به نظر من باید به همه اجازه حرف زدن داد حتی به کسی که مثل ما فکر نمی کنه:46:
در مورد کاهش قیمت هم دو تا احتمال هست یک اینکه این بازی ها که می فرمایید دست دوم هستن دوم اینکه چون مشتری ندارن که احتمال دوم قوی تره :31:
در مورد اینکه کپی کنی کنسول فشار میاد دلیل علمی بیار از نظر فیزیکی وقتی شما بازی رو از روی هارد اجرا میکنی برای کنسول بهتر هست چون کلا قسمت خواننده از روی درایور بلو ری از کار می یفته پس مصرف برق و طول عمر میره بالا و در ضمن کلا درصد خطا هارد از بلو ری کمتر هست مشکل بافر هم نداره :5:
برسیم سر -- :31:
کلا -- کردن یعنی دور زدن یا به اشتباه انداختن برنامه یا سخت افزار حالا شما میگی فشار میاره به کجاش توضیح بدی خیلی خوبه . این صحبت ها رو من وقتی داشتم XBOX می خریدم این فروشنده ها زدن که برد جاسپر به درد آشغالی میخوره چون -- نمی شه دیدیم -- شد الان چندین ساله داره کار میکنه خرابم نمیشه فشار هم نمی یاد بهش .مثل پی اس پس و PS2 . دلیل دیر -- شدن PS3 هم آشنا نبودن با سخت افزار بود و اینکه میکروسافت دشمن زیاد داره و دیگه اینکه نرم افزار اون همه گیر هست و این -- هم از درایوری هست که ساخت خود میکروسافت نیست برعکس PS3 تکنولوژی داره که در اختیار سونی هست وقتی سونی به اجبار برای بازی به شرکت ها درخواست میده باید مشخصات سیستمشو بهشون بگه پس اطلاعات لو میره
یک چیزی کلا -- کردن یعنی آبرو ریزی میکروسافت آبروش خلیی زود رفت ولی سونی مقاومت کرد ولی این مقاومت شکسته شد :31:
آخرش هم این دعوا سر کنسول همه جای دنیا اتفاق می یفته یک جور کل کل هست پس زیاد جدی نگیر همون کسای که از 360 بد گفتن وقتی موقعیت خوب براشون پیش اومد 360 هم خریدن :21: یا کسای که 360 داشتن رفتن PS3 خریدن .:27:
در اینکه ps3 دستگاه خوب وکاملیه شکی نیست ولی وقتی x360 همون بازیهارو باهمون کیفیت داره به قیمت مفت اونم تو مملکت ما که باید هزار تومنو از زیر پای هزارتا فیل بدست بیاری پس مسلما تو ایران x360 بهتره.البته من نظرخودمو از بعد اقتصادیش گفتم باز اینجا هم به کل کل کشیده نشه و تایپک بازدهیش کم بشه.
هیچ کدام از دوستان سایت برای دانلود بازی نداره؟
دوست عزیز اون فقط برای کپی بازی ها روی هارد اینترال استفاده می شه ، هنوز امکانش رو نداره که بازی رو از روی یک هارد NTFSاجرا کنه ...نقل قول:
در ضمن اسپوف هیچ ربط به بالا بردن فریم ور نداره که بخواد قابلیت تری دی اضافه بشه ....
همونطور که تو صفحات قبل گفتم و دوستمون هم اشاره کردند این قضیه NTFS فقط برای کپی هست و قابلیت اجرا رو از رو هارد NTFS نداره حداقل فعلاًنقل قول:
Spoof هم واسه اینه که PSN فکر کنه شما داری از 3.56 استفاده میکنی درحالی که واقعاً 3.55 نصب هست. والا ما که LED مون 3D ساپورت نمیکنه: راستی اون monitor ها یا TV هایی که 3D ساپورت نیستن میشه با عینک 3D تصاویر 3D رو دید؟
اینو موافقم ولی دشمن زیاد داشتنقل قول:
الان سونی دشمن زیاد داره و مایکروسافت دشمناش رو با خودش دوست کرده.
اون موقع که کینکت رو -- کردن و درایور براش نوشتن به جای تعقیب و زندانی کردن و جریمه و .... اومد جایزه گذاشت و با هکر ها ارتباط برقرار کرد.
اما سونی بر عکس اومد graf_chokolo رو 1 میلیون یورو جریمه کرد و Geohots رو هم همچین بلاهایی سرش آورد...
جای تاسف داره...
البته اون اسپوف مال قدیم بود الان PSN با این اسپوف گول نمی خوره ...نقل قول:
در ضمن تلوزیون هایی که تری دی نباشن ، کلا گزینه تری دی تو بازی غیر فعاله و شما نمی تونید بازی رو تری دی کنید که بخواید با عینک بازی کنید !!!
دوستان یک سوال دارم:
میشه به PS3 کیبورد و ماوس وصل کرد؟ چون برای بازی هایی مثل Call of Duty استفاده از دسته های خودش سخته.
با تشکر
میشه Mouse و Keyboard رو به PS3 متصل کرد اما اینها برای Web Browsing و Type سریع تر در محیط XMB هستند.نقل قول:
البته من تنها بازی که می شناسم از موس و کیبورد پشتیبانی میکنه Unreal Tournament 3 هســت..
من تازه ps3 خریدم.. قبلا xbox داشتم ...
شنیده بودم مثل ایکس باکس میشه بازی ها رو روی هارد کپی کرد تا موقع اجرای بازی به لنز دستگاه فشار زیادی نیاد ... ولی هر چی منو ها رو زیر و رو کردم همچین چیزی رو پیدا نکردم !
یکی یه کمک به ما میکنه؟ :8:
بچه ها كسي eboot بازي Marvel Vs Capcom 3 را ندارد لطفا :41:
دوستان میشه منو راهنمایی کنید؟؟(منظورم پست قبلیم هست)
اگر امکانش هست بهم بگید انواع بازی های ps3 چه فرقی با هم داره ...(منظورم اینه که مثلا بازی اورجینال 90 تومن و غیر اورجینال 5 تومن از لحاظ کیفیت و سازگاری و ... چه تفاوت هایی باهم دارند؟)
با تشکر:11:
بجه ها این ebootFIX چیه؟چیکار میکنه دقیقا؟
این ps3serv_GUI چی؟
سلام.
می خواستم بدونم ps3 رو میشه از خارج از ایران تهیه کرد ؟؟؟
مثلا 360 رو میگن از تو ایران بخیرید تا کپی خور و ... باشه.
مثلاً یکی رفت تاییلند بگم برام بیاره ، مشکلی نداره ؟؟؟
(چون من می خوام دستگاه رو -- کنم و کپی بازی کنم)
در ضمن ریجن دستگاه هایی که تو تاییلند میفروشن چیه ؟؟؟
من تو ایران بهتره چه ریجنی داشته باشم ؟؟؟
(من آخر نفهمیدم ریجن ps3 عددی هست یا مثل 360 میگن پال و ... ، اگه میشه یه خورده در مورد ریجن های ps3 توضیح بدین)
در ضمن کسی میدونه مدل های مختلف ps3 چند دلار هستن ؟؟؟
ممنون.
کسی میدونه حداقل سرعت اینترنت منظورم پینگ و ... برای بازی انلاین چند باشه خوبه ؟
برای nfs hp چند میخواد ؟
ممنون
اگه کسی بخواد راحت بازی کنه باید زیر 100 باشه ولی با اینترنت ایران زور بزنه با سرورای آسیا بهترین حالت 250 هست و با سرور های آمیرکا حدود 300-400 البته با این پینگ هم می شه بازی کرد فقط مشکلش اینه که مثلا توی بازی های fpsنقل قول:
میری طرفو نایف میکنی نمیمیره بعد هم بر میگرده نایفت می کنه :31:
توی بازی هایی مثل nfs hp خیلی مشکلات اینجوری به چشم نمیاد. بعضی وقتا آدمو آزار می ده ولی در کل خیلی مهم نیست
برای سرعت هم با adsl 128 هم می شه بازی کرد.
می شه از اونجا هم خرید مشکل نداره ریجن تایلند نمی دونم چیه اما بازی های ps3 رو با هر ریجنی می شه اجرا کرد یکی از فرق ریجن های ps3 اینه که مثلا مال من که پال هست با دایره تایید می کنه با ضربدر بک میشه اما ریجن ntsc برعکسهنقل قول:
یعنی اگه من بازی ریجن 2 بخرم و دستگاه من ریجنش 3 باشه ، میتونه بازی رو اجرا کنه ؟؟؟نقل قول:
پس یعنی من از هر کجای جهان هم که بخرم هیچ مشکلی تو اجرا بازی نخواهم داشت ؟؟؟
راستی یه چیزی ...
آپدیت 3.56 رو فکر کنم نمیشه ه ک کرد.
اگه اینجوری باشه ، اونا به احتمال زیاد دستگاه هاشون جدید ترین آپدیت روشون هست.
روشی هست که ورژن رو قدیمی کنی ؟؟؟
یک سوال دسته PS3 با بلوتوس کار میکنه یعنی با یک بلوتوس داخل کامپیوتر میشه اونه به کامپیوتر نصب کرد
نه نمیشه ، چون کدک های خاص خودش رو داره ، دسته 360 هم با بلوتوث کار میکنه ولی ----- بلوتوث مخصوص خودش رو میخواد که بتونه اون کدک ها رو پشتیبانی کنه .نقل قول: