معرفي نام يك بازي........
با درود.....
يك بازي اي بود كه چند سال باهاش آشنا شدم و از معدود بازي هاي تفنگي بود كه من ازش خوشم اومده بود :)
ولي متاسفانه همون روزش هم اون كسي كه اين بازي رو مي رفت اسم اين بازي رو نميدونست ... الانم مي دونم كه نه ديگه خود بازي رو داره نه اينكه مسلما اسم اونو ميدونه..... البته منم بنا به دلايلي ديگه چندان تمايل ندارم با اون شخص ارتباطي برقرار كنم :puke:
كه الان از روي نشونه هاي كه به ياد دارم اگه دوستان بتونن كمكي بكنن.... ممنون ميشم :11:
نقل قول:
يك بازي اي هست مرحله اي، تفنگي، و البته شخصيت اول بازي مي تونه در مورادي از پشت افراد ديگه رو بصورت مخفيانه بكشه ... و بعد در صورت لزوم لباس اونهارو بپوشه تا شناسايي نشه .. در ضمن در گوشه صفحه هم تعداد افرادي كه به دنبال شخصيت بازي هستن و و يا بهش مشكوك هشتن نمايش داده ميشه كه معمولا وقتي لباس كشته شده ها رو بپوشه ميزان مشكوكيت و افرادي كه دنبالشن كمتر ميشه...
و مي تونه گاهي جسد كشته شده ها رو جابجا كنه و به جايي ببره كه كساني كه از اون محل رد ميشن متوجه قتل نشن و به طرف مشكوك نشن....
مثلا، در يكي از مراحل، شخصيت بازي مجبوره براي ورود به يكي از اتاق هاي مورد نظر لباسش رو عوض كنه بنابراين بايد يه نفر رو توي دستشويي به قتل برسونه و لباسش رو بپوشه و براي اينكه وضعيت به حالت حاد و آماده باش درنياد بايد جنازه اونو به داخل يكي از دستشويي ها ببره و درش رو قفل كنه....
يا اينكه مثلا در يك منطقه نظامي بايد مخفيانه بره يه نفر از پشت بكشه و جسد اونو در اطاق مهمات مخفي كنه و.....
اين بازي Save لحظه اي داره و در مراحل آخرش هم اگه اشتباه نكنم بايد سم توي چاي رئيسي كه در طبقه ي آخر نشسته بريزيم....
اطفا اسم اين بازي رو هر كي مي دونه بگه.... مرسي از شما :11:
.