مدلهاش زياده ولي اگه خواستي بگيري از جاهاي معتبر بگير و از فروشنده تضمين بخواه.نقل قول:
مدلهاش زياده ولي اگه خواستي بگيري از جاهاي معتبر بگير و از فروشنده تضمين بخواه.نقل قول:
نقل قول:
من 10 تومن گرفتم ..البته روي كنسول..... جنسش هم خوبه..:10:
سلام ميگم مگه اين كابل براي هر دو كنسول مشتركه؟ يعني از يه كابل ميشه براي هر دو كنسول استفاده كرد؟نقل قول:
آره دوست عزيز براي هر دو كنسول مشترك هستش ...نقل قول:
اونجا به علت قانون کپی رایت نمایندگی مایکروسافت وجود داره و به همین دلیل به قیمت مایکروسافت عرضه می شه ... !نقل قول:
فکر کنم تو سوئد کنسول گرونتر باشه..
این دیگه از اون صحبت ها بود ...
عزیزم کنسول هایی که تا 1 روز یا 1 هفته خراب بشند جزء خرابی های مایکروسافت حساب می شن ولی جزء آمار چاسپر حساب نمی شند و خرابی ساخت حساب می شه و مایکروسافت پس می گیره ولی عملا توی ایران ...نقل قول:
سلام دو روز پیش دوست من یه ایکس باکس آرکد گرفت که بعد از روزی 2 ساعت بازی کردن 3چراغه شد .
خودم هم چکش کردم نو بود وقتی اوردش همه چیز ها هم با برد جسپر یکی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من هم دیروز یه آرکید جاسپر خریدم میخواستم ببینم اکانت گلد برای لایو یکماه رایگان روش هست؟ چون زنگ زدم از فروشنده گفت ارکید اکانت رایگان نداره
نقل قول:
اره دوست عزیز شما میتونی یک ماه رایگان بازی کنی
نقل قول:
نه دوست عزیز راس میگه چون ما از دبی می گیریم به دو علت از سوید ارزونتره:
1- تبدیل پولی امارات
2-چون مثلا اقای شامی عمده و به تعداد زیاد می گیره فروشنده دبی باهاش ارزون حساب می کنه ولی وقتی شما از سوید 1 یا 2 تا کنسول می گیری دیگه واست عمده حساب نمی کنه.
[quote=halflife g;3729014]اره دوست عزیز شما میتونی یک ماه رایگان بازی کنی
آقا پس چرا فروشنده میگه اکانت نداره آرکید جاسپر؟ یعنی ممکنه دست دوم بهم قالب کرده؟:41:
در ضمن من وقتی رفتم تو مغازش گفت این فقط کپی خور شده بقیه جنسامون باید کپی خور بشه که کار خودمون نیست
دوست عزيز شما با اون ايكس باكس وقتي به ايكس باكس لايو كانكت بشي يك ماه بهت مجاني اكانت ميدهنقل قول:
شما امتحان كنيد اگر 1 ماه مجاني نداد معلومه دست دوم بوده :46:
آقا من الان اینترنت پرسرعت ندارم با دایل آپ میشه فهمید؟
با سلام من چند وقت ديگه ميخام ايكس باكس بگيرم يه سوال دارم ميگم اين xboxliveبايد پول بدي تا بري توش؟ چقدر؟ بعد مثلن بخاي آنلاين بازي كني چقدر بايد پول بدي؟ مجاني نميشه؟
نقل قول:
سلام دوستان من هم دیروز یه آرکید جاسپر خریدم میخواستم ببینم اکانت گلد برای لایو یکماه رایگان روش هست؟ چون زنگ زدم از فروشنده گفت ارکید اکانت رایگان نداره
نقل قول:
آقا پس چرا فروشنده میگه اکانت نداره آرکید جاسپر؟ یعنی ممکنه دست دوم بهم قالب کرده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من وقتی رفتم تو مغازش گفت این فقط کپی خور شده بقیه جنسامون باید کپی خور بشه که کار خودمون نیست
شما وقتی دستگاه رو نو میخرید در کل میتونید سه تا گیمر تک با نام های مختلف بسازید..نقل قول:
دوست عزيز شما با اون ايكس باكس وقتي به ايكس باكس لايو كانكت بشي يك ماه بهت مجاني اكانت ميده
شما امتحان كنيد اگر 1 ماه مجاني نداد معلومه دست دوم بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اینکه شما گیمرتک رو ساختین به درخواست شما یک ماه اکانت گلد مجانی برای هر گیمرتک به شما میده..(خود ماکروسافت)
یعنی برای هر گیمرتک 1 ماه اکانت مجانی.. که جمعاً سه تا گیمرتک میشه ساخت..
اگر هم قبلا گیمرتک ها استفاده شده باشن شما نمیتونید گیمرتک جدید بسازید و باید از همون گیمرتک ها استفاده کنید.
بعد اگر دستگاهت دسته دوم هست یا گیمرتک هاش استفاده شده برو سر فروشنده و دستگاه رو هر طور که شده پس بده..
من میگم آشنای ما از سوئد با قیمت بالا خریده بود.. بعد شما داری چی میگی..؟!!نقل قول:
اونجا به علت قانون کپی رایت نمایندگی مایکروسافت وجود داره و به همین دلیل به قیمت مایکروسافت عرضه می شه ... !
این دیگه از اون صحبت ها بود ...
الان برو تو سایت خود ماکروسافت پریمیوم 60 گیگ رو 299 دلار زده که مثلا آقا مجید شامی این دستگاه رو با سودی که میبره به ما 280 میده..کلا واحد های پولی با هم فرق دارن.
یک ماه اول مجانی هست اما بعدش باید اکانت لایو رو بخری..نقل قول:
با سلام من چند وقت ديگه ميخام ايكس باكس بگيرم يه سوال دارم ميگم اين xboxliveبايد پول بدي تا بري توش؟ چقدر؟ بعد مثلن بخاي آنلاين بازي كني چقدر بايد پول بدي؟ مجاني نميشه؟
1 ساله با 1 ماه رایگان (13 ماه) بین 50 تا 65 تومن
6 ماه 30 تا 45 تومن
ميشه ... ولي براي بازي كردن نميشه از Dial Up استفاده كردنقل قول:
همونطور كه دوستان گفتن يك ماه اكانت گلد مجاني داره يعني شما ميتوني به مدت يك ماه مجاني بازي كني بعد از اوننقل قول:
بايد اكانت بخري تا بتوني بازي هارو آنلاين بازي كني ... اون يه ماهت هم براي آشنايي با محيط لايو صرف ميشه يعني تا بخواي لايو رو فول بشي يه ماهت پريده
آقا من دوباره زنگ زدم به فروشنده گفت چون آرکید هست اکانت گلد نداره سیلور داره
من دو ساعت دارم برای تو توضیح میدم که بدونی فروشنده هیچی سرش نمی شه.!!!نقل قول:
آقا من دوباره زنگ زدم به فروشنده گفت چون آرکید هست اکانت گلد نداره سیلور داره
از کدام شهر خریدی..
از تهران
من الان دایل آپ دارم اگه از دایل آپ میشه چک کرد که اکانت گلد دارم یا نه لطفا راهنمایی کنید طرز نصبش رو
[ آموزش ] نحوه ی اتصال Xbox 360 به مانیتور
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=158975
راستی دوستان میشه یک توضیح مختصری از تفاوت بین اکانت گولد و سیلور بدید؟
اکانت سیلور برای کدوم کنسول ها هست؟
دقيق نميدونم ولي فكر كنم با اكانت گلد ميتوني بازي كني ولي با اكانت سيلور فقط مينتوني توي ايكس باكس لايو بگردينقل قول:
فروشنده رو بيخيال من خودم آركيد دارم 1 ماه گلد داشت :46:نقل قول:
نقل قول:
بله سعید عزیز درس گفتی فرقشون در همینه
یکدستگاه جسپر چند روز پیش برای خواهر زاده ام خریده ام و تو این چند روز evil 5 gow2 رو بازی کردم..واقعا خوب شده و دستگاه اصلا داغ نمیکنه حتی 8 ساعت هم روشنش گذاشتم بازم داغ نکرده بود فقط حیف دیرموقعی ایی درست شد...موقعی که نسل کم کم داره تعویض میشه
البته بیشتر منظورم این بود که اکانت سیلور واسه کدوم مدل به جای گولد گذاشته شده؟نقل قول:
شیطون واسه خودت خریدی یا واسه خواهر زادت ؟؟؟!!!نقل قول:
شوخی کردم.
نه هنوز مونده تا نسل آینده .چون ماکروسافت چشش از 360 ترسیده و نمیخواد دوباره گند بالا بیاره واسه همین حالا حالا ها نسل بعدش نمیاد.
ps3 هم که هنوز تو بازی ساختن واسش مشکل دارن چه برسه به ps4 .
حتی خبرهایی از اینکه ps3 آخرین کنسول بازی شرکت sony هست رو چند بار شنیدم و خوندم
عزیزم اکانت گلده xboxlive هیچ ربطی به مدل دستگاه نداره .اکانت سیلور یعنی اینکه شما اجازه ی هیچ کاری رو تو live نداری و فقط میتونی توش بچرخی .نقل قول:
آره میدونم ولی من این برنامه رو از global server گیر آوردم.نقل قول:
مرسی که گفتی
دوستان عزیز تمامیه کنسول ها Gold Free دارن و اون فروشنده ها هم از همه جا بی خبر هستن !!!
شما وقتی گلدتون تموم شه سیلور میشین و نمیتونین به صورت آنلاین بازی کنین و فقط میتونین از در محیط لایو چرخ بزنید !!!
البته هر کنسول 3تا 1 ماه free داره !!! یعنی با 3تا Gamertag میتونین 1 ماه free داشته باشین با هرکدوم ...
البته دوستان عزیز هم قبلا اشاره کردن ...
خواستم تایید کنم حرفشون رو که جای مبهمی باقی نمونه !!!
موفق باشید ...
یعنی تنها راه بازی در live اینه که Gold داشته باشم؟
بازی در Live چه حجمی از پهنای باند رو اشغال میکنه؟
آره دیگه باید gold داشته باشین ...نقل قول:
به طور مثال بازیه Gears Of war 2 اگه host نباشین تو 1 ساعت بازی کمتر از 30 مگ کم میشه از حجم شما !!!
بقیه بازی ها هم تو همین حدود هستن ...
ولی اگه host باشین یعنی بازی رو شما Create کنین زیاد کم میشه !!!
تقريبا حجم زيادي رو اشغال ميكنه اگر شما ميخواين از اكانت يك ماهه ي Gold نهايت استفاده رو بكنيد يه اينترنت نا محدودنقل قول:
هم بگيريد كه پشت سر هم با خيال راحت بازي كنين ... :46:
سلام برو بچ چندتا بازی ردیف معرفی کنید در سبک rez5 یعنی سوم شخص و چندتا rpg ردیف و بازی سبک خاص اگه سریع بگید ممنون میشم
سوم شخص که برو تو کار گیرزنقل قول:
سلام برو بچ چندتا بازی ردیف معرفی کنید در سبک rez5 یعنی سوم شخص و چندتا rpg ردیف و بازی سبک خاص اگه سریع بگید ممنون میشم
نقش آفرینی هم lost odessy و tales of vesperia و Fallout 3
سلام دستگاه من پاله میخواستم ببینم اینایی که نوشته uc+pal چی هستش؟ به دستگاه من میخوره که تو سایتای فروش اینترنتی میذارند؟
آره دوست عزیز !!!نقل قول:
فقط مطمئن شو اون Region ها که زدن روی pack بازی درست باشه !!!
بعضیا همینجوری الکی واسه خودشون مینویسن یه چیزی : دی
ولی خودت بگو Region pal هستی برات pal میفرستن ...
دمت گرم رفیق ولی از گیریز یک جوری خوشم نمی یاد یک رو بازی کردم باید 100 تا تیر بزنی یارو بمیره ولی 2 شو نمی دونم چه جوری است فال اوت رو تو پی سی تموم کردم ولی این لاست اودیسه باید خوب باشه بعد این دومی چه جوری است اگه چند تا سوم شخص خوب میدونی و بازی کردی به ما هم معرفی کننقل قول:
اقا این جاسپری که میگن سه چراغه شده راسته؟ لطفا توضیح بدید.
نه دوست عزیز البته دوستان کاملتر توضیح دادن در صفحات قبل که چه احتمال هایی وجود داره !!!نقل قول:
با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم آمار دقیقی هست که که آیا جاسپر سه چراغه داده یا نه ؟؟؟ممنون میشم دوستان جواب بدن.....
گیرز رو که هر کی 360 داره باید بازی کنه در هر صورت !:دينقل قول:
دمت گرم رفیق ولی از گیریز یک جوری خوشم نمی یاد یک رو بازی کردم باید 100 تا تیر بزنی یارو بمیره ولی 2 شو نمی دونم چه جوری است فال اوت رو تو پی سی تموم کردم ولی این لاست اودیسه باید خوب باشه بعد این دومی چه جوری است اگه چند تا سوم شخص خوب میدونی و بازی کردی به ما هم معرفی کن
پس فال اوت که هیچی ... لاست اودیسه رو حتما بگیر چون ساخت افسانه ای به نام هیرونبو ساکاگوچی هست !! البته میدونی blue dragon هم بگیری که بازم ساخت هیرونبو هست ... tales هم چند وقت پیش عرضه شد و همه ی امتیاز های بالا رو درو کرد ! البته اینا نقش آفرینی ژاپنی هستنا ...
راستی فابل2 هم یادم رفت یگم که حتما بگیری
سوم شخص هم فعلا رزیدنت داری
با سلام پس اينجوري شد: با اكانت سيلور فقط ميشه تو xboxliveچرخيد! ولي با اكانت گولد بازي آنلاين هم ميشه كرد. درسته؟
بعدش با همين اكانت سيلور ميشه كارهاي آپديتيو!! انجام داد؟
نقل قول:
دوست عزیز تا حالا که تو فرومای خارجی و سایتای معروف اماری از 3 چراغه شدن جاسپر گزارش نشده و فعلا داره بدون اشکال میره جلو
اصلا جاسپر دیگه 3 تا چراغ نداره ! دو تا داره که موقع داغ کردن زیاد روشن میشه !نقل قول:
با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم آمار دقیقی هست که که آیا جاسپر سه چراغه داده یا نه ؟؟؟ممنون میشم دوستان جواب بدن.....