بعضی از دوستان با ایرانسل بد جوری مشکل دارن خوب این احتمال هست که چند ساعت بعد به مبلغ اضافه بشه. . . هر چی فکر میکنم میبینم ایرانسل بهتر از تی سی ای یا تالیاست
بعضی از دوستان با ایرانسل بد جوری مشکل دارن خوب این احتمال هست که چند ساعت بعد به مبلغ اضافه بشه. . . هر چی فکر میکنم میبینم ایرانسل بهتر از تی سی ای یا تالیاست
منظور طرح تعرفه از پس پرداخت(ماهیانه) به پیش پرداخت(شارژی) هست نه چیز دیگهنقل قول:
این سرویس فقط برای سیم کارت های دایم هست .نقل قول:
دو تا سؤال از دوستان داشتم:
1چرا ميل باكس و هو كالد راه نيفتاد؟
2 اين قسمت خدمات سيم كارت كه تو منو مياد به چه درد ميخوره؟
با سلام خدمت تمام دوستان عزيز
چندين مطلب رو ميخوام در مورد GPRS ايرانسل بنويسم به شرطي كه در پايان بر اعصاب خودتون مسلط باشين:
خب همه ما ديگه ميدونيم كه GPRS ايرانسل پولي شده
من ديشب تا ساعت12:30 شب استفاده ميكردم تا اون موقع كم نكرد ولي صبح كه بيدار شدم و حسابم رو چك كردم
ديدم 1200 تومن از حسابم كم شده
حالا اين به جهنم
نرخش كه حساب كردم اصلا كيلوبايتي 3 توم نيس و متفاوته
بعضي وقتا تا كيلوبايتي 10 تومن هم حساب ميكنن
اصلا نرخ مشخصي نداره
مثلا وقتي صفحه اول گوگل(5 كيلوبايت) رو باز ميكنم يه دفه 24 تومن, يه دفه 150 تومن و يه دفه 74 تومن كم كرد.
چون MMS هم از سرويس GPRS استفاده ميكنه بالطبع پولي شد
تازه قرار بود MMS تا 10 ارديبهشت رايگان باشه
اين قدر اينا بي عرضن بلد نبودن GPRS رو پولي كنن و طبق گفته خودشون فعلا MMS رو رايگان بذارن
تعرفه MMS هم مثل GPRS ديمي كم ميكنه
من يه عكسو سه بار ارسال كردم ولي هر سه بار مبلغش فرق كرد
تازه اگه حجم MMS تون فرق داشته باشه مبلغش هم فرق ميكنه
مثلا اگه شما يه حرف A رو ارسال كنين يا يه عكس 200 كيلوبايتي رو ارسال كنين مثل SMS يه جور كم نميكنه
در ضمن شما بايد براي دريافت MMS هم پول بپردازيد
چون دريافت MMS هم به منزله دانلود به حساب مي ياد(افتضاح بزرگ)
و با توجه به حجم MMS از حساب شما كم ميشه
به طور كلي هر دفه كه عكس كره زمين بياد روي گوشيتون از حساب شما كم ميشه
حالا چه در حال استفاده از اينترنت باشين, چه در حال ارسال MMS و چه در حال دريافت MMS باشين
يه نكته ديگه هم كه بد نيس بگم اينه كه ايرانسل ميزان مصرف كاربرانش رو از GPRS رند ميكنه
مثلا اگه شما 5015 بايت استفاده كنين ايرانسل اونو تقسيم بر 1024 ميكنه كه ميشه 89/4 كيلوبايت كه اونو به 5 كيلوبايت رند ميكنه و مبلغ 5 كيلوبايت رو محاسبه ميكنه
يه بارم كه صبحي از اينترنتش استفاده كردم 200 تومن كم كرد بعد دوباره كه 2 دقيقه بعد چك كردم ديدم 100 تومن زياد
شد (يعني در واقع 100 تومن حساب كرد)
بعضي وقتا هم به ميزان يك ريال حسابو كه چك ميكني ميبيني كم و زياد ميشه كه جاي سؤال داره
از اين رو به همه ايرانسل دارها از اينجا اعلام ميكنم كه حداقل اگر قصد استفاده از اين سيستم را داريد تا 4 - 5 روز ديگر دست نگه دارين چون سيستم تعرفه ها تازه راه اندازي شده و ممكنه مبلغي به اشتباه و بيشتر از استفاده شما از حساب شما كم بشه و ديگه قابل جبران نباشه.
فقط خواهشا به اعصابتون مسلط باشين
خودم كه خيلي اعصابم خورده
خدمت ساير دوستان هم عرض كنم كه E-care فقط براي دارندگان سيم كارت پرداخت ماهيانه است.
براساس آخرين تصميمات اتخاذشده در جلسه مشترك ميان سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي با اپراتور دوم تلفنهمراه (ايرانسل) تعرفه هر دقيقه مكالمه سيمكارتهاي دايمي ايرانسل حدود 560 ريال تعيين شد.
شنيدهها حاكي است پس از مباحث مطرح شده طي چند هفته گذشته درباره روش محاسبه تعرفه مكالمات مشتركان اپراتور دوم تلفنهمراه در اين زمينه با شركت ايرانسل توافق شده است.يك مقام آگاه كه خواست نامش فاش نشود، در گفتوگو با خبرنگار فناوران، ضمن تاييد اين مطلب گفت: بحث ثانيهاي محاسبهشدن مكالمات مشتركان اپراتور دوم تلفنهمراه، از جمله مسايلي بود كه در جلسه مشترك ميان مسوولان سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي و ايرانسل مطرح و به اجراييشدن آن توافق شد.وي افزود: بر همين اساس مقرر شد تا تعرفه مكالمات سيمكارت ثابت ايرانسل به ازاي هر دقيقه در حدود 560 ريال محاسبه شود.لازم به ذكر است كه تا لحظه تنظيم خبر، مسوولان سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي از ارايه اطلاعات بيشتر درخصوص جزييات توافقهاي بهعمل آمده خودداري كردند و آن را به انتشار اطلاعيه مشترك سازمان تنظيم مقررات و اپراتور دوم تلفنهمراه موكول كردند. اين اطلاعيه قرار است امروز (شنبه) منتشر شود.
نقل قول:
بعید می دونم این عیب درست شده ! به خاطر این که تمام این حساب ها توسط کامپیوتر انجام می شه و دستی نیست که اشتباهی داشته باشه !
به نظر منم جای هیچ تعجبی نباید باشه از این کارا ! کسی که معنای ایرانی متمدن را درک کنه با همه وجودش می سوزه که چرا حتی کشور هایی مثل هند و افغانستان و ترکیه و عرب ها و......... که چندین سال پیش در مقابل ایران هیچ بودند الان با چه سرعتی از ما پیشی گرفتن ... ما خودمون احمقیم ! مظلومیم ! ( البته اگه صدا مونم در بیاد که هیچی !) فعلا که مردم ما سرگرم جریانات هسته ای شدنا و دعوا با همه دنیا ! بقیه کشورهام با همکاری و دوستی با هم راه پیشرفت و فناوریا پیش گرفتن ....ما هم کماکان می گیم مرگ بر فلان و .... می دونم جا این بحث نه تنها این جا بلکه هیج جا نیست اما خوب با یاداو ری این ها شاید این قدر به ایرانسل فحش ندیما و کلی نگر تر شویم ....
مثل اینکه قرار شده تعرفه مکالمات ایرانسل ثانیه ای بشه و هر دقیقه هم 56 تومان محاسبه کنند برای سیم کارت دایمی و برای اعتباری هم مشخص نیست ولی فکر کنم همان 76 تومان باشه .
ببینم اگه E-care مال ماهیانس پس چرا توش قسمتی برای تبدیل اعتباری به ماهیانه هست ؟!؟!؟!
بر خلاف گفته ایرانسل که تا 10 اردیبهشت mms مجانیه ولی از امروز پولی شد ،
ولی خدایی mms اش می ارزه چون من دو تا 0.5 کیلوبایتی فرستادم (متن خالی ) فقط 4 تومان ازم کم کرد و این نسبت به sms اش خیلی می ارزه و به صرفه تره (3 تا sms برابر 1 کیلو بایت mms هست که اولی 48 تومان می افته ولی دومی فقط 2-3 تومان خیلی عالیه نــــــــــــــــــــــــ ــــه .):20:
ولی gprs اش رو دیگه نگو جرات نمی کنم دیگه کانکت شم چون یک کلمه با ایمیج با گوگل سرچ کردم و کلا 6 تا عکس به من نشون داد 47-48 تومان ازم کم کرد!!!فاجعه است حالا فکر کن بخوای یه چیزی رو دانلود کنی با ید یک کارت شارژ زاپاس داشته باشــــــــــــــــــــــ ی!!!:18: