بله نسخه ارجینال مایکروسافت هم همینطوری.نقل قول:
Printable View
بله نسخه ارجینال مایکروسافت هم همینطوری.نقل قول:
آقا چون من کار دارم روز جمعه از نو یه ویندوز ویستای دیگه میزن و این کرکی که معرفی کردن رو نصب میکنم امیدوارم جواب بده که خیلی حالم گرفته نشهنقل قول:
از این دوست عزیز هم که به بنده پاسخ های قانع کننده و خوب دادن تشکر میکنم
به خاطر گل روی این عزیز من هم توی یه پوشه زیپ شده حدود 7-8 تا فایل کرک ویندوز ویستا رو گذاشتم دانلود کنید و حالشو ببینید
************************************************** ***کد:http://www.box.net/shared/8jybc1j547
بازم از دوست عزیزم که منو راهنمایی کردن ممنونم
من چندبارويستا رانصب كردم هم با product key وهم بدون آن اما پس ازآنكه نصب تمام مي شود پس ازواردكردن user وبقيه تنظيمات صفحه activation بازمي شودو وارد ويندوزنمي شود يعني حتي از 30روزه آن هم نمي توانم استفاده كنم لطفا دراين موردمراراهنمايي كنيد
باتشكر
سلام دوستان. من توی نصب ویستا یه مشکل دارم و اون اینکه دی وی دی ویستا هارد منو نمیشناسه و پیغام زیر رو میده:
to install the device driver needed to access your hard drive, insert the installation media containing the driver files and then click OK
مشخصات هارد و مادربورد من:
Mainboard: Gigabyte 8I865G775-G
Chipset: Intel i865G
Hard Disk: Maxtor(160 GB
و البته نمی دونم که SATA هستش یا SATA2
ممنون میشم اگه دوستان بتونن راهنماییم کنن
اگه درست نصب کردی مشکل از dvd ویستای شماست.نقل قول:
امکان نداره ولی میتونی با یه بوت xp درایو d فرمت ntfs کنی ودرایو c رو هم همینطور ببین ویستا هاردتو میشناسه .نقل قول:
منم همینطور بود (موقع انتخاب درایو اصلا هارد وجود نداشت )نقل قول:
من رفتم توی بایوس یه تغییراتی دادم درست شد
یادم نیست حدودا بهت میگم (اگه خودتم واردی که هیچ)
توی بایوس که رفتی (برای من گیگا مدل 945 هست) سمتچپ گزینه سه رو وارد میشی توی ان خط دوم یه سوم یه گزینه به نام auto هست اونو باید تغییر بدی الان انگلیسی اون یادم نیست ولی حرف اول کامه که باید انتخاب کنی E
هست
برو انجام بده ونتیجه رو بگو
بله ایشون درست میگن بعضی از مادربرد ها اینجوریند.نقل قول:
سلام
اين IE ويندوز ويستاي من با بعضي سايت ها مشكل داره و هر چقدر صبر مي كنم اونها رو باز نمي كنه. البته بيشتر سايت ها رو مشكلي نداره اما مثلاً سايت p ersiantools (بخش تالار گفتگو) رو هر كاري مي كنم باز نمي كنه. فقط لوگوي سايت رو مياره و ديگه هر چقدر صبر كنم چيز ديگري نمياره. به تنظيمات IE رفتم و تمام گزينه هاي قسمت MultiMedia از جمله Show Pictures, Play Animations, Play Sounds و... رو غير فعال كردم. Internet Protected رو هم Off كردم. اما مشكل حل نشد. يه دستكاري هايي هم گفتند توي رجيستري بكن كه كردم اما باز هم نشد.
خلاصه نمي فهمم بايد چكار كنم. كسي مشكل مشابهي داشته تا حالا؟ لطفاً كمك كنيد.