مودم های همراه اول انلاک میشه؟ لطفا اموزش انلاک رو قرار بدین
Sent from my Lenovo K50a40
Printable View
مودم های همراه اول انلاک میشه؟ لطفا اموزش انلاک رو قرار بدین
سلام مودموو عوض کردم و از راستین ی 8372 گرفتم. ایا کاستومی چیزی واسش هست؟
و این که جز Hilink نرم افزار دیگه هست من ایتم های انتن رو ببینم؟ به غیر از 33مونیتور و نرم افزارهای ویندوزی
یه سوال:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این زده قابل حمل ولی باتری نداره !
چطوری قابل حمله ولی باتری نداره؟ اینکه باید سیم بهش وصل باشه
این ی روتوره. سیم کارت نمیخوره. شما میتونی ی دانگل فورجی یل تری جی بدون وای فای بهش بزنی و اینترنتو از طریق فای فای این وسله بگیری یا از لنش اینترنت بگیری. برق این وسیله هم از ادابتوره میتونی از پاوربانکم برق براش بگیری. قابل حمل یعنی رو میزی نیست و ی وسیله کوچیک و سفریه.مثل روتور 3020نقل قول:
میدونم مودم نیست و روتره :دینقل قول:
مثلا میشه برقش رو از برق فندکی ماشین گرفت؟
بله از هر پورت usb که پنج ولت بده میشهنقل قول:
اطلاعات سیگنال مودم 8372 رو چطور میشه دید؟
من با 3372monitor و ltewatch و E5186 Toolbox چک کردم نشد. میشه دوستان راهنمایی کنن؟ اگه هم با اینا که گفتم بگین چطور؟
3372 و 8231 و 5172 رو دارم و با اینا میشه دیدولی 8372 نتونستم. e5172 اصلا خودش داخل منوهاش داره مقادیر سیگنالو. 3372 هم داره با فریمور کاستوم ولی با این نرم افزارا هم که گفتم میشه. ولی 8372 رو نتونستم
ممنون
من حدس می زنم تنها با تغییر فرم ویر امکان داره
مدل دقیق مودم چیه؟
e8372h-153?
توی این سایت من این فرم ویرها رو دیدم اما نمی دونم چی به چی هست چون خود اصلا 8372 ندارم این سایتم اشتراک می خواد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
کدوم مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای ایران مناسبه؟؟ (اون h آخرش رو تو سایت زده بود، آیا مدل دیگه هم داره؟؟)
تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدل های 153 و 927 و 510 و 511 بود که طبق اطلاعاتی که با جستجو به دست اوردم 153 و 927 برا ایران مناسب به نظر میومد اما گفتم از دوستان هم پرسوجویی بکنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
شما مدل ۱۵۳ رو بگیر مدل های دیگه بگیری مخلفاتش بیشتره فقطنقل قول: