آخه شارژ كارا، اكثرا اين pdf رو نخوندن. هرچند اگه ميخوندن هم فرق زيادي نميكرد؛ چون شارژ كردن اين جماعت يه جور كار غريزي و اوستا شاگردي است و اصلا نميدونن پرينتر چي هست و يكيشون هم تاحالا نه اينترنت ديده، نه پرينتر (يعني با پرينتر كار نكرده)
وقتي شارژت همينطوري ديمي باشه، كارتريج رو اصلا تميز نميكني كه بعد نياز به پودر مخصوص درام و blade داشته باشي، پس تا 3 - 4 بار نياز به استفاده از پودر نداري (البته معمولا همون بار اول كارتريج رو داغون ميكنن و كار به دفعه هاي بعد نميكشه!)
گريس هادي هم اگه پاكش نكني، توي كارتريج 1200 و 1300 ديدم كه تا 10 بار شارژ هم نياز به گريس كاري نيستش
شما كافي بود با يه دستمال نخي (مثل دستمال عينك كه پرز نميده) و يكم آب، pcr رو تميز كني؛ توي كارتريج هم بايد با دمنده تميز كني. اصولا تميزي توي شارژ كارتريج، خيلي مهمه. بعد هم به دستمال نخي و آب (البته الكل ايزوپروپيل بهتره) blade و dr. Blade رو تميز ميكردي. ولي بعد از تميز كردن اينا، حتما بايد پودر مخصوص درام بهشون و درام بزني كه درام روي blade گير نكنه. منم اولين باري كه شارژ كردم، دقيقا با مشكل تو مواجه شدم، كارتريج 1200 رو انداختم توي پرينتر، قرررررررررررررررررچ صدا كرد و وايساد؛ منم ... به خودم، گفتم پرينتر سوخت! ولي ديدم درام نتونسته روي blade بچرخه. يه بازو بست كردم كارتريج رو، درست شد. ولي از دفعه هاي بعد فهميدم كه پودر لازمه.
به نظر من اگه brother كاري، همين امروز برو يه brother بگير و خودتو راحت كن.