پوشش همراه اول سانتیمتری ؟ اینجا آنتن داره میری تو مغازه کلا میره .آخه این چه شبکه ای؟
Printable View
پوشش همراه اول سانتیمتری ؟ اینجا آنتن داره میری تو مغازه کلا میره .آخه این چه شبکه ای؟
کسی هست که اینجا به کنترل حساب اینترنتی ecare دسترسی داشته باشه ؟
من اومدم ثبت نام کنم میگه باید بری دفتر !! این دیگه چه مسخره بازیه ؟ !! مگه میخوایم چیکار کنیم ؟ چرا خدمات الکترونیک همراه اول این همه ضعیفه؟ تازه بهتر شده !! قبلا برای اینکه به صفحه اینترنتش سر بزنی باید 1 دقیقه صبر میکردی :دی
من دارم.اول بايد تو سايت ايميلتو ثبت كني بعد ميري مخابرات،ايميل ثبت شده رو ميگي تا فعال كنن.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
ربطش به تاپيك چيه؟بعدشم چه چيز مهميه؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
منظورم این بود که بی زحمت یه عکس از امکانات وکمنرل حجمش بذار:n40:نقل قول:
خبرو بخون ربطشو میفهمینقل قول:
جریان اینکه این 5 گیگ رو فقط به اعتباری ها میدن ربطی به سودش نداره . اتفاقا همراه اول اگه قرار بود به فکر سود از اعتباری ها باشه نمیومد محدودشون کنه به اینکه در ماه فقط یه بسته یه ماهه میتونن بگیرن و باید تا پایان ماه صبر کنن. دلیل اینکه به دائمی ها 5 گیگ ماهانه نمیده اینه که دائمی میتونه در طول ماه بارها بسته ماهانه 5 گیگ ماهانه 10 تومن رو شارژ کنه واسه همین زیادش نکردن همون 2.5 گذاشتن بمونه
کسی خبر داره LTE همراه اول کی راه میفته ؟ من سرچ کردم امروز LTE همراه اول هم پیدا کرد ....
کدوم شهر؟نقل قول:
کسی خبر داره LTE همراه اول کی راه میفته ؟ من سرچ کردم امروز LTE همراه اول هم پیدا کرد ....
کدوم منطقه ؟