[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام.
اون کاپشن ابی که پشت وایساده، خیلی عالی فیگور گرفته افرین بهش! :))))))
کاش یه عکس از خودش تنهایی و از کمی جلوتر گرفته بودین... به نظرم خیلی خوشکل در میاومد! :)...
دید خوبیه. ولی بنظرم اگه کادر بازتر بود تاثیر بهتری داشت.نقل قول:
سلام...
دیروز به منظور یه کوهنوردی توپ بیرون رفتیم و حدود 6 ساعت پیاده روی کردیم که عالی بود...
اون وسط هم من چندین عکس برداشتم که یه برکت 5 تایی عکس از صحنهی غروب هم گرفتم که دلیلش رو نمیدونم چی بودش! :)... کلا غروب رو بیشتر با غروبش دوست دارم نه با HDR...!!
به هر صورت، برای گرفتن این عکس، دوربین رو روی یه تکه سنگ ثابت کردم، و بعد از اکسپوژر -2 به فاصلهی 1 استاپ عکس گرفتم...
وانگهی با استفاده از فوتوماتیکس HDR کردم که نتیجهی خوبی بهم داد، توی لایتروم هم تنظیمات اکسپوژر عکس بسیار عالی بودش...یه جورایی انگار با RAW عکس گرفته باشم!! میتونستم ده تا عکس از تو HDR نهایی در بیارم! :)...
متاسفانه موقع ادیت، شادوی عکس رو منفی کردم و به قولی سایه ها به مقدار زیادی حذف شده ان که باعث شده عکس ناهمگن باشه به نظرم :|
یعنی اینکه همینجوری که میبینید، به نظر میرسه که کوه خاکی (قرمز رنگ!) یه جوری غیر طبیعی بیشترین روشنایی رو دارن...
البته بستن کادر بزرگ عکسم هم یه مقدار سخت بودش!
نظر شخصیم اینه که غروب به جز قسمت هایی که قدری اور اکسپوز شده، اسمون رو خوب تونستم در بیارم!!
ولی برای قسمت پایینی عکس، یا باید عکس رو کلا کراپ نکنم که مقداری بد میشه :| (به دلیل ارتفاع پایین دوربین، سنگهای جلوی پام توش در میان که مشخصا به درد نمیخورن!)...
حالا، هرچی فکر میکنم یادم نیست اون اور اکسپوز مربوط به اسمون توی کدوم مرحله ایجاد شده و در نهایت، تصمیمم بر این شد که این عکس رو به صورت یک نقد بذارم و بعدش هم برم سراغ اینکه عکسها رو مجددا HDR کنم و این بار با تنظیمات بهتر عمل کنم! :)...
قطعا اون عکس رو هم خواهم گذاشت ولی اینبار با دقت بیشتر به قسمت های مختلف عکس! :)...
مشخصات عکس :
F5.1| s 1.160-1.30| ISO 100|EV: -2 TO +2
کادر کج هستنقل قول:
اگه دو سمت قرینه بود به نظرم بهتر بود
سلامنقل قول:
ممنون به خاطر دقتی که دارید (بالاخره یکی پیدا شد عکس ما رو هم نقد کنه:n01:)
ارتفاع پلهها یکسان نیست بنابراین مستقیم کردن پلههای تحتانی باعث کج شدن پلههای فوقانی میشود و برعکس . بنابراین من از یکی از پلههای وسطی برای مستقیم کردن کادر استفادهکردهام.:n05:
در مورد اینکه بهتر بود تصویر قرینه باشد با شما موافق نیستم قرینه نبودن دینامیکی به خطوط داده است که در صورت قرینه بودن بدست نمیآمد.:n09:
دوستان عکسم رو هرکاریش میکنم(HDR) باز همینجوری در میاد... :(
چیکارش کنم پس؟