نه من خودم دارم با VLC كار ميكنم. و كانورت هم ميكنم. الان ميگم بهتنقل قول:
Printable View
نه من خودم دارم با VLC كار ميكنم. و كانورت هم ميكنم. الان ميگم بهتنقل قول:
دوست عزيز
اين ها رو ببين در مورد كانورت گيرنده ديجيتال: اگر ميخواي با VLC كانورت كني:
اول برو تو منو و بعد گزينه كانورت و بعد مطابق اشكال زير:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من یه ستاپ باکس سینام مدل 8847 خریدم 85 تومن . ما تو کرجیم ، اینجا فکر میکنم همه ی شبکه ها فعال باشه اما وقتی کانال ها رو سرچ اتوماتیک میکنم همه ی شبکه ها رو پیدا میکنه اما فقط شبکه های 1 تا 8 رو بدون مشکل نشون میده ، روی جام جم و پرس تیوی و غیره که میرم میگه سیگنال نیست . چیکار کنم؟ . آیا تنظیم خاصی باید انجام بدم؟ اینها رو UHF هستن یا VHF ؟ البته من سرچ اتوماتیک میزنم
شبکه 1تا 8 روی یک فرستنده اس و پرس و مستند و جام جم و العالم و... روی یک فرستنده دیگه
احتمال زیاد قدرت فرستنده ها با هم فرق داره به همین خاطر شما نمی تونی فرستنده دوم رو بگیری
سلام آقا ساسان ورژن برنامه vlc که عکساشو گذاشتی چنده برای من اینطوری نیست شاید برای همین کدکاش قدیمیه
نقل قول:
مرسی - یه جستجو کردم تو نت مثل اینکه تو کرج فقط شبکه 1 تا 8 فعاله و 10 شبکه ی رادیویی .
کسی اطلاع داره از کجا میشه فهمید بقیه ی شبکه ها کی واسه کرج میاد؟
راستی ستاپ باکس سینام داخل جعبش باید یه کابل هم باشه؟؟؟؟؟
آخه رو دفترچش نوشته محتویات کابل + باتری و .. اما من تو جعبش کابلی ندیدم !
---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------
اصلا چه کابلی توش هست مگه؟
نقل قول:
1- بايد VLC رو آپديت كني حتما
2- K-lit codec رو نصب كن رو سيستمت حتما
دوست عزيز مبارك باشه!نقل قول:
احتمالا كابل كامپوزيت رو گفته!
مرسی ، اما کابلی توش نبود . ولی کلا ستاپ باکس خوبی به نظر میاد ، البته هنوز به السیدیم نصب نکردم ببینم تو اون چجوریه اما تو تلوزیون معمولی خوبه . فقط نمیدونم این سیستم آپدیت از طریق OTA که تو دفترچش نوشته چرا تو منوهاش نیستنقل قول: