امروز رفتم تو فروم opensuse ثبت نام کنم دیدم ایران نداره! عجیب بود برام آخه برنامه open source دیگه تحریمش چیه؟
Printable View
امروز رفتم تو فروم opensuse ثبت نام کنم دیدم ایران نداره! عجیب بود برام آخه برنامه open source دیگه تحریمش چیه؟
البته اسم این کار رو نمیشه گذاشت تحریم، به نظرم تحریم وقتی معنی می ده که مثلا دانلود برای ایران بسته بشه، نمی دونم بسته هست؟نقل قول:
ولی خوب ناول حق داره با توجه به سیاست هاش توزیع مورد حمایت خودش رو برای عده ای محدود کنه! به نظرم چیز خیلی عجیبی نیست!
اگر دبیان بود، آره میشد گفت که عجیب هست، ولی توزیع هایی که شرکت های بزرگ مانند ناول و یا کنونیکال و ... پشت سرشون به عنوان اسپانسر هستند، این حق رو دارند از نظر من :46:
آخه ubuntu این کارو نکرده..... در ضمن دانلود سوزه هم فیلتر نیست فقط تو ثبت نام ایران نداره ....
کد:زیاد فرقی نمیکنه!
دیگه وقتی در نهایت بی انصافی sourceforge برای ا*یرا*ن دسترسی اون قطع بشه دیگه از بقیه انتظاری** نباید داشت! :(
تازه به حال اونها که زیاد فرقی نمیکنه! ما باید دنبال راه چاره باشیم!!!!
جالبیش این جایکه بعضی از سافتویر ها بر روی sourceforge قابل دانلود هستند بعضی ها نه!!
همین جوری خواهد بود!
در قسمت ف**ترینگ هم دیگه ترکوندن! نمونش یکی از لایبری با نام : lib*s**ex**y
آدم خندش میگیره! :31:
یه مدت بود کلا ... ولی الان فیل** نیست!!! تا ببینیم چی میشه!!! ;-)
کد:http://www.chipx86.com/w/index.php/Libsexy
راست میگین مشکل تحریم ما بزرگتر از این حرف هاست ..... بیخیالش ......
یه سوال: سوزه سنگین نیست که؟ من سیستمم خیلی قوی نیست( compaq 510 ):
intel core2duo 2GHz
2GB RAM
VGA: Intel 956 with 64mb dedicated memory
کم نمیاره که؟ فک نکنم البته ولی محض اطمینان میپرسم....
سلام نه داداش خیالت تخت کم نمیارهنقل قول:
البته گرافیکت ممکنه یکم به مشکل بخوره.نقل قول:
بهترین راه اینه که تست کنی دیگه و ببینی که چی میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو اوبونتو ( همونطور که گفتم ) مشکلی ندارم از بابت گرافیک خودش شناخت و کار کرد . کلی هم افکت فعال کردم کند هم نشده....
خب KDE کمی از Gnome سنگین تره.نقل قول:
حالا تو تست کن ببین چی میشه دیگه:20:
دوست عزیزم،نقل قول:
برای اینکه خیالت رو راحت کنم.
من لپتاپم مربوط هست به 5 سال پیش، و تا به حال تصمیمی برای تعویضش نگرفتم، مشخصات لپ تاپ من به شرح زیر:
CPU: Intel Pentium M 1.60GHz
Graphic: Intel 915GM, 128Mb shared
RAM: 512 Mb
HDD: 160 GB
در حال حاضر 3 سیستم عامل روی سیستم هست، Debian, Windows xp, Windows 7 home basic و فضایی هم در حد 12 گیگ دارم برای تست سیستم عامل ها.
همیشه وقتی توزیع جدید بیرون می آد فقط برای تجربه، نصبش می کنم و 4-5 روزی باهاش کار می کنم، تا به امروز هیچ توزیعی برای من مشکل ساز نبوده، سابایون کمی کند بود، که کندی مربوط میشد به تنظیمات swap بعد از کمی جستجو اون مشکل هم بر طرف شد، در اوبونتو تنظیمات گرافیک بر روی extra بود، و هیچ وقت مشکلی پیش نیامد، فایرفاکس اکثر اوقات بالای 170 مگ رم می گرفت، که به خوبی توسط سیستم کنترل میشد.
به نظر من با توجه به مشخصات سیستم شما، و با تجربه ی من، شما حالا حالا ها وقت دارید که توزیعی بخواد براتون سنگین جلوه کنه! :46: