داستانش به اندازه GTA IV ( نیکو بلید ) طولانی هست !؟
Printable View
داستانش به اندازه GTA IV ( نیکو بلید ) طولانی هست !؟
نقل قول:`نقل قول:
آخه جواب چیه سوالتو بدیم؟؟:n23:
جامعه شناس نیستیم که،ببر ببین عوض میکنه یا نه!
بابا بسه دیگه ، از هر 3 پست ، 2 تا برای اینه که PC میاد یا نه !!!!
خودم که فعلا منتظر می مونم با Fifa 14 سفارش بدم برام بیارن : دی
ای کاش R* قابلیت 3D هم می زاشت براش : دی
سلام دوست عزیز:n01:نظر شما کاملا محترم است خیلیا در مورد حرفای شما نظر دادن.واسه من اینکه یکی در مورد گیم همچین نظری داشته باشه کاملا طبیعی است دوستان هم زیاد سخت نگیرند:n06:ولی من می خوام یه چیزی رو برای شما بگم.تو دنیای امروز سرگرمی حرف اول و آخر رو میزنه و کلیه کامپنی های بزرگ دنبال راهی هستند که بتونند مردمو سرگرم کنند.خب حالا در مورد خشونت می خوام بگم چه خوب چه بد آدما ذاتا خشونت رو دوست دارند این یه واقعیته واسه همین شرکتا از این فاکتور هم بهره می برن تا مردمو سرگرم کنن ولی اون چیزی که اهمیت پیدا می کنه اینه که این خشونت آسیبی به کسی نزنه.همه این خشونت که در بازی می بینید در واقعیت به هیچ کسی آسیبی نمیزنه یعنی همه چی پشت اون صفحه مانیتور قایم شده و چیزی غیر از اون وجود نداره حالا یه بچه که کارش تقلید کردنه و می تونه رو ذهنش تاثیر منفی بزاره خب طبیعی است نباید بازی کنه چون از اون کارا تقلید می کنه به نوعی.ولی آدمی که به بلوغ رسیده دیگه یعنی توانایی تشخیص خوب و بد رو داره و کاری که می کنه باید بدونه عواقبشو اگه غلطی می کنه دیگه این ربطی به گیم بازی کردن نداره و به خود طرف ربط داره.هر کاری که انسان انجام میده (هرچی که به ذهنت میرسه)ابدا بد نیست مگر اینکه به کسی ضرر برسونه.حالا چه عیبی داره تو دنیای فانتزی خودمون پلیس بازی راه بندازیم و ماشین پلیس بترکونیم.:n20:نقل قول:
خب امروز چندتا عکس گرفتم از بازی
ببخشید تعدادشون کمه امروز دوربینم قاطی کرده بود قول میدم فردا و روز های بعد با مجموعه کامل برگردم :n01:
--------------------------------------------------------------------------------
این خونه لوکس فرانکلینهجذابیت بازی تا حدیه که نمیشه ازش لذت نبرد
از بس پیچیده و بزرگه هنوز حوصله نکردم همش رو ببینم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرانکلین با چاپ (سگش)
میشه چاپ رو صدا زد که همرات توش شهر بیاد سوار ماشین هم میشه اگر هم دعوایی، چیزی شد خوب کمکت میکنه
البته باید مواظب باشین که گمش نکنید. از صداهای ناهانجار خوشش نمیاد مثلا من خودم امروز باهاش داشتم دور میزدم یک ماشین رو ترکوندم با مین یکدفعه فرار کرد به یک بدبختی پیداش کردم. خلاصه مواظب باشید.
یا امکان داره کشته شه، بعضی موقع ها هم میبینی یکهو رفت گوشه خیابون دستشویی کرد! (هه هه)
اگر هم یک سگ دیگه ببینه یا باهاش دعوا میکنه یا جذبش میشه
در کل باحاله
این یک منطقه از شهر بزرگ لس سانتوسه توی شمال شهر
خیلی زیباست همیشه یک حس خوفناک و مخوف درش نهفته ی. مخصوصا اگه شب برید اونجا
درخت ها بلند ، مه همیشه غلیط
یک لوکیشن محشر
ترور ، مایکل ، فرانکلین درحال ریختن نقشه برای یک سرقت عظیم
اینم چهره ی سفارشی سازی شده ی فرانکلین
دمت گرم راک استار
واقعا این بازی حرف نداره!!
حیف که کنسول نداریم بازی کنیم:n27:
آقا امروز رفتم کلوپ با دوستم pes بزنم از یه طرف دیدم بازی کلا شدیدا بیهنایت افت کرده از طرفی دیدم بچه های 12 الی 13 ساله دارن Gta v بازی میکنن منو میگی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه Gta v بازی نمیکنم:n02:
صنعت گیم امسال 3 تا سیلی محکم زد تو گوش هالیود
اول قلم لوین که با بایوشاک نولان رو به زانو در اورد.
دوم ND که سینماتیک ترین لحظات دنیای سرگرمی رو برامون براورده کرد و با اتمسفر فوق العادش دارابونت و امثال اون رو به زانو در اورد.
سوم فروش میلیونی GTA اونم در روز اول، که کل رکورد های فروش دنیای فیلم رو به زانو دراورد.
حامد نولان با داستان بايوشاك به زانو در اومد !؟ دارابونت با TLOU زمين خورد ؟!
با قسمت Gta موافقم البته ، كه همانا اونم اين نسخش فقط نيست ، هر نسخه ايش كه اومده فروشِ فيلمارو به سخره گرفته :n02:
در مورد اولیش میشه بحث کرد . چون بحث گیم و داستانش یکم با فیلم نامه متفاوته. و شاید همین داستان بایوشاک در سینما به خوبی روایت نشه.نقل قول:
در مورد gta که واقعا شوکه کنندست.